Na Alemidu smo zaboravili

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
X nemam šta dodatiNoName je napisao/la:Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati, ko biva svi moramo sokoliti, niko ne smije realno sagledati situaciju? Ne znači da smo se predali, da ponovo nećemo svim srcem biti uz reprezentaciju, ali nije grijeh ni primjetiti da ćemo jako teško doći do EP preko Portugala. Možemo se mi sokoliti koliko god hoćemo, ali evo i anketa koju smo imali ovdje, izjave igrača, trenera, ma svi su samo htjeli da izbjegnu Portugal. I šta sad trebam hinjiti ovdje, da mi je svejedno da li igramo protiv Portugala ili protiv Češke?!
Nemojte bacati otrcane fraze, molim vas. Borit ćemo se, igrat ćemo srcem, imamo šansu itd, itd. jer to isto bi i u Estoniji govorili da su izvukli Portugal.
Što reče Virtual, što skuplje prodati kožu. Ali, sa ovim bilansom povreda i kartona, bolje je da se ne nadamo previše. I samo bih molio bez slika uplakanog Ronalda, imali smo već jednom tu priču ovdje. Makar mi koji smo duže vrijeme tu.
Kako smo pojedini i tvrdili, mi smo svoje šanse za ovo EP prokockali ranije. Prvo Francuzi na Koševu, pa Albanija, pa evo i Francuzi u Parizu. Ovo protiv Portugala, u dvije utakmice (nemojte se pozivati na njihovu igru u grupi) će ići teško. Nije nemoguće, ali će biti jako teško.
Halo ba palamudac i vidoviti.NoName je napisao/la: Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati...
.
.
Nije nemoguće, ali će biti jako teško.
Ronaldo se da iznervirati iako je iskusan, i izdajica Meireles takodjer. Valjda ce i Carra u subotu poslati Nanija u bolnicu.CrvenIspod je napisao/la:evo žutih kartona kod Portugala. Ovih osam igrača ima po jedan žuti. Znači, njihov drugi u Zenici znači hlađenje u Portugalu. Ako budemo pametni, kao što Džeko nije bio jer nije znao da treba pasti u 16 kad ga se dvaput vuče za dres - vidjeti za primjer penal Srbije protiv Slovenije) pa znali odigrati na kartone, imaćemo šanse. U svakom slučaju, ja HOĆU i ŽELIM da VJERUJEM da MOŽEMO!!! Dosta više kukanja i urota i ostalih sranja. Igra se 180 minuta plus produžeci pa kom opanci kom obojci!!!!
Tiago 1
Rúben Micael 1
Rolando 1
Hugo Almeida 1
Carlos Martins 1
Eduardo 1
Cristiano Ronaldo 1
Raul Meireles 1
Nanija se i ja plašim, čovjek nam je prošli put radio šta je htio a danas je 2x bolji nego tada. Lik je jednostavno nazaustavljiv i protiv najjačih ali eto, nadamo se da će izvaliti kuk do utakmica baraža.Cartman je napisao/la:Koji peh. Jos uz to dodaj da igramo protiv dva krila svjetske klase u Ronaldu i Naniu, a dva najbolja beka nece igrat prvu utakmicu. Barem im je odbrana oslabila od prosli put. Ipak su primili 7 golova u dvije utakmice protiv Kipra i Islanda na svom, a danci su ih mogli natrpat sa malo vise preciznosti. Nema predaje kao sto kaze Susic, ali ovo ce bit vrlo tesko. Licno mislim da ce Nani bit cak opasniji od Ronalda. Lik je u paklenoj formi vec duze vrijeme, a Ronalda nikad nije islo u reprezentaciji.
Sve se bojim da odjednom UEFA ne odluci da ne mozemo igrat na BP radi travnjaka, jer sigurno da je delegat zapisao kakvo je stanje bilo prosli put.bosnas_ je napisao/la:ako travnjak bude iole dobar u Zenici,mislim da je taj stadion za nas sretan i da na njemu igramo najbolje..tu vidim nasu sansu... e sad ako bude mocvara kao protiv Luksemburga,to vec ne odgovara nikome...
Ovo da bez euforije igramo ovaj baraz je nasa sansa.Principatus je napisao/la:Halo ba palamudac i vidoviti.NoName je napisao/la: Halo ba, palamudci, šta ste sad ufatili pametovati...
.
.
Nije nemoguće, ali će biti jako teško.![]()
![]()
Ko kaze da ce biti lagano?
Niko ne kaze da cemo ovo laganini proci. Ali jednostavno se nekima neda sada plakati i kukati. Jednostavno u zivotu se ne isplati trositi energiju na stvari koje nisu u sopstvenim rukama.
Ko hoce da kuka nek izvoli. Akceptiram.
Vidim jednu pozitivnu stvar. Ljudi su ovaj put bez euforije. Mjesec dana cemo da pjevusimo pjesmicu...oooPortugaloooo je favoooorriiiitt.....dok je i Portugalci ne zapjevaju sa nama.
Jel taj Nani igrao u grupnim utakmicama Portugala?NoName je napisao/la: Nanija se i ja plašim, čovjek nam je prošli put radio šta je htio a danas je 2x bolji nego tada. Lik je jednostavno nazaustavljiv i protiv najjačih ali eto, nadamo se da će izvaliti kuk do utakmica baraža.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.