Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Atic ?edinjo-bih je napisao/la:e sad ovoj ekipi jos dodaj djedovica, sehica, imrana i povrijedjenog predica...![]()
Svaka čast savezu na svemu do sada otkako je došao Harun ali ja mislim da čovjeku tamo treba još nekoliko sposobnih ljudi. Evo jedna banalna stvar je ova stranica saveza. Pa ako naši glupi novinari nisu u stanju otći na pripreme repke pa napraviti analizu reprezentacije (pozicija, visina, godište, klub iz kojeg dolaze, statistike) bar su mogli to uraditi na stranici i to ne samo za ovih 24 nego i za one koji su ranije bili pozivani pa to je ukupno sat vremena mjesečno posla. I sad treba Harun da se sjeti i da i to naredi da se radi jer ostali što su prije bili tu (znam ih sve lezihljebovići) ne znaju ništa sami. Evo vidim po neninim izjavam da je on sad novi da pomaže pa eto jedan apel zbgo raje koja voli košarku a ne može ništa da pročita u medijima jer je bitnije šta je napisao Džeko na twiteru.refkec je napisao/la:imal neko statistiku sa utakmice
rezultat nista neznaci, kad se neznaju detalji.Kuko je napisao/la:Izgubili kadeti 86-62
Rezultat sam vidio na oficijelnoj stranici KSS, a kakvi su nam novinari tesko da cemo ikad saznati koja je postava igrala.Livnjak je napisao/la:
rezultat nista neznaci, kad se neznaju detalji.
Mozda su danas igrali pricuve?
pa nisam reko da starteri nisu nikako igrali, kada kazem da su pricuve igrali, neznaci da su igrali 40 min, nego 20 umjesto 5Kuko je napisao/la:Rezultat sam vidio na oficijelnoj stranici KSS, a kakvi su nam novinari tesko da cemo ikad saznati koja je postava igrala.Livnjak je napisao/la:
rezultat nista neznaci, kad se neznaju detalji.
Mozda su danas igrali pricuve?
Posto je jucer bila tijesna utakmica moguce je da su i starteri u takvoj utakmici imali vecu minutazu, a danas je vjerovatno data podjednaka sansa svima. Sumnjam da najbolji nikako nisu igrali, ipak je ovo posljednja pripremna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Burberry46, Hrammm1921, invincible1921, JHam, MElloo, Rimes87, Shategabri, StevieG8, Tele33, TETRAPAK, TripleThreat i 71 gost.