Ja licno sumnjam u to sve.Nazalost kod nas je direktor stadiona Asim Demiri jedan od plejade lopova i kriminalaca koji su upali u klub u izmisljenu funkciju.bagrcavi je napisao/la:To i ja kontam, jer ako će samo mijenjati travu to neće imati nikakav efekat a potrošiće pare.Nego lijepo sve po redu uraditi i da imamo konačno dobar teren.romeo je napisao/la:pa kada se skine travnjak, mora se onda i drenaza uraditi......bit ce to dobro, pa ne mozemo valjda dopustiti da nakon godinu dana stanje bude kao i sada....razmisljaju i oni valjda
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nema vise :P
predizborna kampanjaDevil je napisao/la:Mene vise interesuje zasto se tribine nisu spajale,vec ostaje praznina izmedju njih.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- BolanBolan
- Kontakt:
Baš tako, sve rečeno...astra1922 je napisao/la: predizborna kampanja![]()

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
- Kontakt:
Sta je sa reflektorima na Tusnju?
nije struja placena eto sta je' & je napisao/la:Sta je sa reflektorima na Tusnju?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma ne zna niko sta je snjima, dok je jedno sigurno nema potrebe za njima uopste. Prije 4-5 godina Sloboda se bori za opstanak Tusanj pun reflektori gore. Pa čovječe protiv Posušja sektor D ispunjen pjeva se 90 minuta. Ali pazi borba za opstanak, ne kazem bilo je jedne godine i za Europu i čak smo ostvarili plasman ali ne mogu tuzlaci nemaju licencu. Pa da ko nas **** nek Široki ili Sarajevo idu kao i uvijek. Niko ne zna gdje je zapelo, ostalo je par pijadura koji tjeraju i ovo malo publika, kerovi (ACAB) su svojim nesebičnim zalaganjem otjerali navijače. I to je to.' & je napisao/la:Sta je sa reflektorima na Tusnju?
Nema potrebe za reflektorima, pa ni stadionom. Na kojem će repka odigrati otvarajuću utakmicu, a ostalo će igrati U-21 i to ako Bog da. Sve je otišlo u tri pizde materine i nema povratka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Kako idu radovi na onom centru za reprezentaciju u Zenici ? Ako neko moze da uslika i postavi slike ovdje. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Trebali bi biti gotovi na proljece ovi radovi u Zenici, tamam da se reprezentacija sprema za ut.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ovo su vec stare slike
...do sada je i trava "nikla" na jednom od terena, tribine zavrsene, jos stolice staviti i tak te sitnice ...neka neko odleti jedan dan i sve nam to fino uslika 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Upravo, trava je nikla i čim bude spremna skroz ode ona na Bilino
Ubrzo će i umjetni postavljat...

Čelik Zenica 1945
- Probisvjet
- Kontakt:
Tusanj tribina u izgradnji

Klikni View image

Klikni View image
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jarane, koliko ima otkako su počeli graditi ovu tribinu? 

Čelik Zenica 1945
- Jankauskas
- Kontakt:
Banja luka ,

- Probisvjet
- Kontakt:
Preko dvije godine cini mi se.Nimla_RZ je napisao/la:Jarane, koliko ima otkako su počeli graditi ovu tribinu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ispa ljepo ona nasa gostujuca tribina. Super upakovana za do 200 ljudi jos da ima krov bilo bi bombona ... !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pohvale za kvalitet radova u BL
steta samo sto se nece sastavit sa one dvije tribine bilo bi extraseven je napisao/la:Pohvale za kvalitet radova u BL
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Dajte ba neko slicicu one nove tribinice u Vrapcicima da i mi vidimo kako to izgleda.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Jankauskas
- Kontakt:
http://rodjeni.com/portal/?page_id=16" onclick="window.open(this.href);return false;
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.