nadam se, tj. navijat cu da pobijede nijemci i litvanci, ali vjerovatno cu na kladionici da odigram suprotno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako nas pobijede više od 5 razlike ja ne pratim košarku nikad više .Admir_Sa je napisao/la:Hrvatska realno ima puno vishe potencijala nego sto pokazuju, mislim da je to do trenera. Danas su dobili na individualni ucinak tri igraca, a najborbeniji im igrac Draper![]()
sto li Barac nije nikako igrao![]()
Crna Gora nema srece nikako, uvijek protiv njih se neko raspuca i ne zna fulit (Teletovic, Popovic), al i oni su stvarno dobri, mada je i kod njih ovaj selektor truba neka, da je Dule ostao sad bi oni bili na omjeru 3-0
Jedno je sigurno, sutra nas hrvati deru sa +25 min
ma nece nesto da mi kopira fino link, uvijek izbacalo da je predugacak, i ja odust'o u po' frkehodža je napisao/la:@The Game, vrati avatar nazad, prošao ramazan
The Game je napisao/la:ma nece nesto da mi kopira fino link, uvijek izbacalo da je predugacak, i ja odust'o u po' frkehodža je napisao/la:@The Game, vrati avatar nazad, prošao ramazani zaboravio poslije
a sto se tice sutrasnje utakmice, hrvati ce nas nabit' ko finci danas, nasi su poznati da se ne mogu vratiti poslije ovakvih poraza
Uz slabiju igru uspeli smo da pronađemo ritam i dobijemo Izraelce. Očekuje nas odlična Nemačka, pokrivena na centarskim pozicijama, sa dobrim mladim krilnim igračem Benzingom. U tome je njihova najveća snaga. Malo su „tanji“ na mestu plejmejkera, imaju probleme sa organizacijom. Ako im poremetimo taj sistem, mislim da možemo da pobedimo.Gledao sam neke vaše mečeve. Imate sjajnog plejmejkera, odlične šutere, Nenada Krstića u reketu... Osim toga, igrate veoma čvrsto – pun je hvale o srpskom timu košarkaš Dalasa
HuX je napisao/la:Ma gore od danas ne mozemo nikako, to je bar jedina dobra stvar danas![]()
Ma lako je njima dok Mrki, ovaj Duda, sve akcije matematički precizno izračunavamnogo_smo_jaki je napisao/la:Ne može nijedno Veliko tkmičenje proći bez "krvi" na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
...Pa dobro..i to je dobro,u nekoj mjeri
![]()
![]()
...
A večeras će Prle i Tihi da utišaju Švabe
A na koga si se kladio u utakmici Hrvatska: BiH?dubrava je napisao/la:Ma baš sad gledam raspored današnjih utakmica i sve su se nagurale od 14.15. do zadnjhi u 19.55., s tim da su u svakom terminu po 4 tekme.
U Fibi imaju "sjajne" logističare zadužene za raspored.
Kladio sam se na Švabe pa se nadam njihovoj pobjedi, a očekujem da večeras Nowitzki počne igrati..
dubrava je napisao/la:Ma baš sad gledam raspored današnjih utakmica i sve su se nagurale od 14.15. do zadnjhi u 19.55., s tim da su u svakom terminu po 4 tekme.
U Fibi imaju "sjajne" logističare zadužene za raspored.
Kladio sam se na Švabe pa se nadam njihovoj pobjedi, a očekujem da večeras Nowitzki počne igrati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.