valjda zbog trofeja i titula koje imaju osvojeneHenderson je napisao/la:Što?ciza je napisao/la:marseille je najveci francuski klub
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
St. Etiene 10 puta prvak Francuske, Marseille također 10. St. Etiene Europa Cup izgubio, Marseille UEFA Champions League osvojio. Sve je isto, samo što St. Etienne ima čist obraz. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
st etiene nikad nije osvojio ligu prvaka,a marseille je uz to i dva kupa uefa sto cini razlikuHenderson je napisao/la:St. Etiene 10 puta prvak Francuske, Marseille također 10. St. Etiene Europa Cup, Marseille UEFA Champions League. Sve je isto, samo što St. Etienne ima čist obraz.
Kakve su ovo gluposti da Monaco pokušava dovesti Cavanija? Mislim znam da sad imaju bogatog gazdu, ali ne vidim po čemu su zaključili da bi on htio doći kod njih kad može i u one koji su već vrh.
P.S. Čitao sam nešto prije par mjeseci da će i Monaco morati plaćati jednak porez na plaće igrača kao i ostatak lige, pa me zanima jel ima šta od toga ili će ostati samo na priči?
P.S. Čitao sam nešto prije par mjeseci da će i Monaco morati plaćati jednak porez na plaće igrača kao i ostatak lige, pa me zanima jel ima šta od toga ili će ostati samo na priči?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ulozena je zalba koja mora proci,jer francuski savez nema pravo to od njih da trazi.KSIVLE je napisao/la:Kakve su ovo gluposti da Monaco pokušava dovesti Cavanija? Mislim znam da sad imaju bogatog gazdu, ali ne vidim po čemu su zaključili da bi on htio doći kod njih kad može i u one koji su već vrh.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Znam da je bila priča da je privilegirani porezni položaj Monaca kršenje pravila o ravnopravnom tržišnom natjecanju. Kao pravnik, mogu se složiti s ovim.Devil je napisao/la: Ulozena je zalba koja mora proci,jer francuski savez nema pravo to od njih da trazi.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Evian - PSG. Nema nas puno, ali smo odlično raspoređeni.

Jer su imali bogatog tatu koji im je kupovao utakmice.Henderson je napisao/la:Što?ciza je napisao/la:marseille je najveci francuski klub

Bordeaux dominira sa trojicom igrača

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
Izgleda Falcao definitivno u Monacu. Monaco će platiti odštetnu klauzulu u iznosu od 60 miliona Eura, a i dogovorili su uslove s Kolumbijcem koji će zarađivati 10 miliona Eura godišnje.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ciljevi za prijelazni rok u Kneževini

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sportfanatik
- Kontakt:
Uz Monaco u 1.ligu večeras su ušli Nantes i Guingamp, sve čestitke
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zelje Monaca.

+ Kompany, Lampard i Tevez.
Gdje su navijaci ovog kluba ?

+ Kompany, Lampard i Tevez.
Gdje su navijaci ovog kluba ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo da igracima Lilla pozelim sto tezu bolest et.
Evian opstao u Ligue 1 ako Bog da naredne sezone će igrati iz Europa League. 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Nancy definitivno otpao iz lige, te se pridružio Brestu. Treći putnik će najvjerojatnije biti TroyesHenderson je napisao/la:Evian opstao u Ligue 1 ako Bog da naredne sezone će igrati iz Europa League.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Moutinho i James Rodriguez u Monacu za 70 miliona €
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Lakrdija.Andrej je napisao/la:Moutinho i James Rodriguez u Monacu za 70 miliona €
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U nedjelju dodijeljene nagrade za najbolje igrače u Ligue 1 os strane UNFP-a (udruženja igrača).
Nagradu za najboljeg igrača u Ligue1 odnio je Ibra, a pored njega su nominovani bili Aubameyang (ASSE), Blaise Matuidi (PSG) i Thiago Silva
Najbolji mladi igrač je Florian Thauvin iz Bastie, a nominovani su još bili Remy Cabella (MHSC), Lucas Digne (LOSC) i Marco Verratti
Najbolji golman je Sirigu iz PSG-a, a nominovani su bili i Steve Mandanda (OM), Mickael Landreau (Bastia) te Stephane Ruffier (ASSE)
Nagradu za najboljeg trenera su podijelili Ancelotti i Galtier iz St. Etienna
Za najljepši gol ove sezone u Ligue 1 je proglašen pogodak Saber Khlifae iz Eviana
[youtube][/youtube]
Tim sezone je sljedeći: Sirigu (PSG); Jallet (PSG), Thiago Silva (PSG), Nkoulou (Marseille), Maxwell (PSG); Payet (LOSC Lille), Verratti (PSG), Matuidi (PSG), Valbuena (Marseille); Ibrahimovic (PSG), Aubameyang (Saint-Etienne)

Nagradu za najboljeg igrača u Ligue1 odnio je Ibra, a pored njega su nominovani bili Aubameyang (ASSE), Blaise Matuidi (PSG) i Thiago Silva

Najbolji mladi igrač je Florian Thauvin iz Bastie, a nominovani su još bili Remy Cabella (MHSC), Lucas Digne (LOSC) i Marco Verratti

Najbolji golman je Sirigu iz PSG-a, a nominovani su bili i Steve Mandanda (OM), Mickael Landreau (Bastia) te Stephane Ruffier (ASSE)

Nagradu za najboljeg trenera su podijelili Ancelotti i Galtier iz St. Etienna

Za najljepši gol ove sezone u Ligue 1 je proglašen pogodak Saber Khlifae iz Eviana

[youtube][/youtube]
Tim sezone je sljedeći: Sirigu (PSG); Jallet (PSG), Thiago Silva (PSG), Nkoulou (Marseille), Maxwell (PSG); Payet (LOSC Lille), Verratti (PSG), Matuidi (PSG), Valbuena (Marseille); Ibrahimovic (PSG), Aubameyang (Saint-Etienne)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.