FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 03 nov 2012, 23:32

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false; evo video sa utakmice iz Velike Kladuše danas, teren je katastrofalan.......:)
Jarane teren Nutella, ja sam do koljena bio u blatu iza gola... kao da ovce drže na stadionu tokom radnih dana...

Plus pregruba igra.

Edit: Nisu pokazali poništen gol, potpuno bezrazložno.
Ma katastrofa, cuo sam, izvukli smo se iz one lige, ali evo i ovdje ima slicnog, nadam se da se nece ovo vise ponovit !

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 nov 2012, 23:33

Nek smo mi riješili ovo, tri boda su bitna na kraju, sad slijedi Budućnost gdje očekujem pobjedu i ništa drugo........;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 nov 2012, 23:36

sodagrad je napisao/la:Nek smo mi riješili ovo, tri boda su bitna na kraju, sad slijedi Budućnost gdje očekujem pobjedu i ništa drugo........;)
Prvenstvo kad bi se sad završilo ja bih bio prezadovoljan s plasmanom trenutnim.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 nov 2012, 23:45

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Nek smo mi riješili ovo, tri boda su bitna na kraju, sad slijedi Budućnost gdje očekujem pobjedu i ništa drugo........;)
Prvenstvo kad bi se sad završilo ja bih bio prezadovoljan s plasmanom trenutnim.
Dobro je super sad kako je bilo počelo, zlatna sredina na kraju odlično za povratak u ovu ligu.....a možda i prvo mjesto napadnemo nikad se ne zna hehehehe.......:)

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 04 nov 2012, 01:05

Prošlo kolo veliki naslov "Bratstvo se nije izvuklo iz livanjskog blata". Kiša je padala, ali uopće nije bilo blatnjavo, što ste, uostalom, mogli vidjeti i na snimci. I onda gledam ovaj sažetak iz V. Kladuše. Ovako nešto se samo u Survivoru viđa.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 04 nov 2012, 10:52

xvid je napisao/la:Prošlo kolo veliki naslov "Bratstvo se nije izvuklo iz livanjskog blata". Kiša je padala, ali uopće nije bilo blatnjavo, što ste, uostalom, mogli vidjeti i na snimci. I onda gledam ovaj sažetak iz V. Kladuše. Ovako nešto se samo u Survivoru viđa.
:lol: :lol: :lol:
Kaatastrofa je ovaj teren !

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 nov 2012, 11:53

Nešto kontam pa mogli bi napasti i prvo mjesto, dobijemo naredne dvije utakmice i sa 26 bodova okončamo prvi dio, Bratstvo gostuje sad Rudaru i ja mislim da im tu slijedi poraz, Vitez kući igra dobit će, zadnje kolo u Gračanici derbi sa Vitezom, ja mislim da će ovako to biti na kraju jesenjeg dijela...

1. Vitez: 32
2. Bratstvo: 30
3. Radnički: 26

znači ako uprava želi mogli bi da napadnemo prvo mjesto, u 16 kolu proljetnog dijela idemo u Gračanicu i egal, Vitez nam dolazi u 23 kolu u Lukavac.....možemo zašto da ne.....:) dovesti par pojačanja i uz ove momke koji su tu juriš na Premier ligu......:)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2012, 11:55

sodagrad je napisao/la:Nešto kontam pa mogli bi napasti i prvo mjesto, dobijemo naredne dvije utakmice i sa 26 bodova okončamo prvi dio, Bratstvo gostuje sad Rudaru i ja mislim da im tu slijedi poraz, Vitez kući igra dobit će, zadnje kolo u Gračanici derbi sa Vitezom, ja mislim da će ovako to biti na kraju jesenjeg dijela...

znači ako uprava želi mogli bi da napadnemo prvo mjesto, u 16 kolu proljetnog dijela idemo u Gračanicu i egal, Vitez nam dolazi u 23 kolu u Lukavac.....možemo zašto da ne.....:) dovesti par pojačanja i uz ove momke koji su tu juriš na Premier ligu......:)
Najmanje se 5 igraca mora dovesti ako se to ima u planu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 04 nov 2012, 12:08

Ma kakav napad na prvo mjesto,pusti te price. u ovoj polusezoni imamo utakmicu vise kuci i plus gostovali smo Krajišniku. Znači moglo se uzeti 27 bodova samo na tim utakmicama, a mi možemo imati najviše 26. Opet smo u minusu 1 bod. A na proljeće nam slijedi više gostovanja, plus je još teže bilo kome oteti bod na strani. Ja zadovoljan sa 45 bodova na kraju sezone,i da obezbijedimo opstanak par kola prije kraja.
nadam se da će se i ovaj Krajišnik malo trgnut pa da kome od ovih lošijih ekipa uzme koji bod, da povuče još koju ekipu sa sobom u nižu ligu ;)
Lović je obećao napad na PL u narednim sezonama, vidjet ćemo da li će biti novaca za to. Netreba ici stopama Gradine pa postati kanta za nabijanje

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 04 nov 2012, 12:25

studeni je napisao/la:Ma kakav napad na prvo mjesto,pusti te price. u ovoj polusezoni imamo utakmicu vise kuci i plus gostovali smo Krajišniku. Znači moglo se uzeti 27 bodova samo na tim utakmicama, a mi možemo imati najviše 26. Opet smo u minusu 1 bod. A na proljeće nam slijedi više gostovanja, plus je još teže bilo kome oteti bod na strani. Ja zadovoljan sa 45 bodova na kraju sezone,i da obezbijedimo opstanak par kola prije kraja.
nadam se da će se i ovaj Krajišnik malo trgnut pa da kome od ovih lošijih ekipa uzme koji bod, da povuče još koju ekipu sa sobom u nižu ligu ;)
Lović je obećao napad na PL u narednim sezonama, vidjet ćemo da li će biti novaca za to. Netreba ici stopama Gradine pa postati kanta za nabijanje
Slazem se, nista od PL ove sezone, da bi ostat na kraju i to je dovoljno, pa ce se vidjet onda sta kasnije !

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 nov 2012, 12:41

xvid je napisao/la:Prošlo kolo veliki naslov "Bratstvo se nije izvuklo iz livanjskog blata". Kiša je padala, ali uopće nije bilo blatnjavo, što ste, uostalom, mogli vidjeti i na snimci. I onda gledam ovaj sažetak iz V. Kladuše. Ovako nešto se samo u Survivoru viđa.
Arane teren je bio dobar za one pasove uz aut liniju, ispucaš je bitno je samo da padne prije auta, neće izaći da mora igrač trčati ili stizati, uklizavati i slično, znači samo ganjaš unutrašnji do linije i odličan aut pas.

Ovaj teren ne bi smio da bude licenciran za 1. kantonalnu, a kamoli...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 nov 2012, 15:27

sodagrad je napisao/la:Nešto kontam pa mogli bi napasti i prvo mjesto, dobijemo naredne dvije utakmice i sa 26 bodova okončamo prvi dio, Bratstvo gostuje sad Rudaru i ja mislim da im tu slijedi poraz, Vitez kući igra dobit će, zadnje kolo u Gračanici derbi sa Vitezom, ja mislim da će ovako to biti na kraju jesenjeg dijela...

pa vi se do skora zalili kako cete ispast, a sad bi u primeru :mrgreen:
1947!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 nov 2012, 15:54

Cilj Radnickog za ovu sezonu je da ostane i opstane u ovom rangu takmicenja. Nista drugo.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 nov 2012, 16:05

Zoom088 je napisao/la:Cilj Radnickog za ovu sezonu je da ostane i opstane u ovom rangu takmicenja. Nista drugo.
I nadanje barem djelimičnom izliječenju Gogića. :lol:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 nov 2012, 16:10

Zoom088 je napisao/la:Cilj Radnickog za ovu sezonu je da ostane i opstane u ovom rangu takmicenja. Nista drugo.
Slažem se s tobom, ma moje želje su jedno, ali definitivno ostanak u ovoj ligi, a u naredne sezonu ili dvije vidjeti ako ima i para i šansi da se uđe u Premier ligu, prije toga srediti stadion i sve što treba, da ne budemo kao Gradina ljudi ušli, a ne znaju gdje su ušli.......;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 nov 2012, 16:20

Pretjerujete sa PL, realno gledano. Klub je tek malo stao na noge, sva sreća na vrijeme, imali smo poprilično dobar raspored koji smo znali iskoristiti zato i jesmu tu gdje jesmo, zasluženo. Bit će teže na proljeće, al nadam se da ćemo ostati u gornjem dijelu tabele što je odličan uspjeh nakon lošeg početka i uz to da smo tek ušli u 1. Ligu FBiH.

Važno je da se radi u klubu, ovoj ekipi treba par kvalitetnih iskusnijih (starijih) igrača, u klubu su toga svjesni, a čuo sam da će se ekipa pojačati takvim igračima. Načuo sam za Semjona Miloševića (koji je igrao u Leotaru, Sarajevu, Čeliku) odličan igrač za ove lige, neki napadač iz Tojšića, Mujkić čini mi se (igrao za Drinu, Slobodu..) a na forumu ovdje sam pričitao i za Jahića iz Slobode.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 nov 2012, 16:32

VolimRadnicki je napisao/la:Pretjerujete sa PL, realno gledano. Klub je tek malo stao na noge, sva sreća na vrijeme, imali smo poprilično dobar raspored koji smo znali iskoristiti zato i jesmu tu gdje jesmo, zasluženo. Bit će teže na proljeće, al nadam se da ćemo ostati u gornjem dijelu tabele što je odličan uspjeh nakon lošeg početka i uz to da smo tek ušli u 1. Ligu FBiH.

Važno je da se radi u klubu, ovoj ekipi treba par kvalitetnih iskusnijih (starijih) igrača, u klubu su toga svjesni, a čuo sam da će se ekipa pojačati takvim igračima. Načuo sam za Semjona Miloševića (koji je igrao u Leotaru, Sarajevu, Čeliku) odličan igrač za ove lige, neki napadač iz Tojšića, Mujkić čini mi se (igrao za Drinu, Slobodu..) a na forumu ovdje sam pričitao i za Jahića iz Slobode.
Dobro nam došao :D.
Forum je pojačan za još jednog kvalitetnog forumaša koji, očigledno, dobro barata provjerenim informacijama 8-)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2012, 16:36

Jeli istina da je Sisic trenirao kod radnickog? Ako cuje sloboda dobit ce odma nogu :lol:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 nov 2012, 16:41

Zoom088 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Pretjerujete sa PL, realno gledano. Klub je tek malo stao na noge, sva sreća na vrijeme, imali smo poprilično dobar raspored koji smo znali iskoristiti zato i jesmu tu gdje jesmo, zasluženo. Bit će teže na proljeće, al nadam se da ćemo ostati u gornjem dijelu tabele što je odličan uspjeh nakon lošeg početka i uz to da smo tek ušli u 1. Ligu FBiH.

Dobro nam došao :D.
Forum je pojačan za još jednog kvalitetnog forumaša koji, očigledno, dobro barata provjerenim informacijama 8-)
Zoom moj dobri, ja sam napisao to što sam čuo, a sada da li si bio ironičan ili ne, nebitno. Ugl. nisam tu da prosipam lafinu kao što to nekad znaju ovi ovdje naši koji često komentarišu.
AlenHalilovic je napisao/la:Jeli istina da je Sisic trenirao kod radnickog? Ako cuje sloboda dobit ce odma nogu :lol:
Trenirao je tu 100%, al' nisam siguran da li je individualno ili sa ekipom, mada sam u prethodnom postu napisao da je bio sa ekipom, eh to nek potvrdi neko ko zna. Pretpostavio sam da je sa ekipom jer mi je čovjek rekao ako Tuzlaci saznaju, gore neće nikad poigrati.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 nov 2012, 16:46

VolimRadnicki je napisao/la:Zoom moj dobri, ja sam napisao to što sam čuo, a sada da li si bio ironičan ili ne, nebitno. Ugl. nisam tu da prosipam lafinu kao što to nekad znaju ovi ovdje naši koji često komentarišu.
Zoom, to od srca želi, nikakva ironija, baš zbog tih naših koji često lupaju basnoslovne gluposti ovdje. ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.