Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2009, 18:53

redsforever je napisao/la:Admire legendo,više optimizma molim te,nema mjesta pesimizmu,imamo kapitena samo takog kome sigurno neće biti svejedno kako će ostali igrati,zato relax man i čekaj sutra nedjeljno poslijepodne uzmi 2 vreće čipsa, dvije dvolitarke,kriglu izvali se pred TV i uživaj ;)
sutra ce sve biti osim uzivancije
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 18:55

YNWA je napisao/la:
redsforever je napisao/la:Admire legendo,više optimizma molim te,nema mjesta pesimizmu,imamo kapitena samo takog kome sigurno neće biti svejedno kako će ostali igrati,zato relax man i čekaj sutra nedjeljno poslijepodne uzmi 2 vreće čipsa, dvije dvolitarke,kriglu izvali se pred TV i uživaj ;)
sutra ce sve biti osim uzivancije
i to sto kazes...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 jan 2009, 21:23

Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jan 2009, 21:29

Uzas! Benitez je prevrsio svaku mjeru,upropastava igraca,keane je TREBAO OBAVEZNO biti u ekipi za mec,mislim da nam predstoji jos jedno razocarenje :cry: ,zao mi je keanea,benitez je idiot :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 00:37

reds_forever je napisao/la:Uzas! Benitez je prevrsio svaku mjeru,upropastava igraca,keane je TREBAO OBAVEZNO biti u ekipi za mec,mislim da nam predstoji jos jedno razocarenje :cry: ,zao mi je keanea,benitez je idiot :!:
nije mi jasno zasto ga ne pusti odnosno iskoristi kao zamjenu za lennona kad ga totenhem hoce(moze se keane vratiti u totenhem), onako nema koristi od njega ako ce biti na tribinama ili na klupi, a nama treba desno krilo
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 12:51

man city je zainteresovan za beniteza,valjda rafa ima sastanak danas sa amerima o ugovoru pa cemo vidjet sta ce biti,ali to su objavlli oni iz peoplea pa ko zna jel to samo trac ili istina

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 13:00

joj ovi novinari svi ludi i zbunjeni,normailnih nema, evo sta pise mirror.co.uk
Rafa Benitez to sign £20million deal to stay at Anfield
31/01/2009
Rafa Benitez is expected to sign a new long-term contract with Liverpool this week.
The club's American owners have agreed to give him full control over transfer policy. Liverpool coowner Tom Hicks last night arrived at Anfield to tell Benitez the valuation of transfer targets will no longer be the remit of chief executive Rick Parry.
And the owners are ready to sanction the sale of £20million misfit Robbie Keane, who has been left out of the Liverpool squad for this afternoon's crunch clash with Chelsea.
Boss Benitez rejected an initial offer of four-and-ahalf-year contract extension last month because of his discontent that Parry refused to meet Aston Villa's £18m asking price for Gareth Barry last summer. Instead, Keane's axed he sanctioned the £20marrival of Keane from Tottenham. Now Benitez will be given power to identify and value transfer targets within a set budget. Co-owner George Gillett will fly in today to seal the deal with Hicks and Benitez.
It will take Benitez to June 2013 and will be worth £20m. **** close to Hicks said: "The owners have had a number of conversations with Rafa Benitez on the telephone this week.
and they agree with his view on how transfer business will be conducted. Tom Hicks and George Gillett hope to conclude the contract while they are in England." Parry will now be asked to concentrate on the club's commercial side. Keane, left out of the squad for a second time, now looks destined for a return to London - if Spurs return the full fee.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 16:33

Gerrard je napisao/la:Dobri su ti dokazi , koje gledas samo za ovaj zimski prelazni rok , a da se malo osvrnes na igracine koje su prosle kroz klub od kada je idiot trener , preko 30 igraca je proslo kroz klub , i kada to podjelis na sezone koje je idiot u LFC dodje se do nevjerovatne brojke prema kojoj svake godine LFC pola postave dovede ... mojne suplje tvoje srce kuca za Rafu :D ja tog idiota ne bi branio ni kad bi sutra LP osvojio , kunem se !!!
napisao sam da ovog prelaznog roka nije dobio ni bona
pogledaj koliko je rafa potrosio na transfere i koga je najvise platio i uporedi sa celzijem, scumom pa i totenhemom

naravno pogrijesio je po meni sa mnogim igracima ali svako ima svoje misljenje vjeruj mi znam neke koji navijaju za liverpul i vole benajuna a mrze babela, i govore da babel nije za liverpula a benajun jeste

nije mi drag koliko mislis, ali ne mogu ga kriviti zato sto nema financijsku moc da dovede silvu ili villu

a i parry ima udjela u transferima
Sarajevo i Liverpool

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 01 feb 2009, 16:52

Ja neću pratit rezultat, nego ću večeras pratiti snimak na BHT-u! Želim igračima LFC-a puno puno sreće!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 16:54

Liverpool: Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Skrtel, Mascherano, Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera, Torres.
Subs: Cavalieri, Dossena, Agger, Ngog, Benayoun, Babel, Lucas.
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 17:04

YNWA je napisao/la:Liverpool: Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Skrtel, Mascherano, Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera, Torres.
Subs: Cavalieri, Dossena, Agger, Ngog, Benayoun, Babel, Lucas.

pa sto agger ne dobija sansu,keanea ni na klupi :evil:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 17:57

Gerrard je napisao/la:Platiti Robbie Keana 20 miliona , i onda reci kako se nisu dobile pare za transfere , je zalosno :|

Idemo dalje Rafa kada budes odlazio iz LFC povedi svoje igracine i one koji jos uvijek vjeruju u tebe koji si dokazao da si nesposoban za Premiership :D
previse placen ali nisu ameri dali pare za njega barem ne sve
Sarajevo i Liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 18:02

teska tekma kao i uvijek protiv celzija, bolji smo od celzija bili u prvom i steta sto nismo uspjeli dati gol
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 18:06

dzaba sanse ako ne pobijedimo

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 feb 2009, 18:32

YNWA je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Platiti Robbie Keana 20 miliona , i onda reci kako se nisu dobile pare za transfere , je zalosno :|

Idemo dalje Rafa kada budes odlazio iz LFC povedi svoje igracine i one koji jos uvijek vjeruju u tebe koji si dokazao da si nesposoban za Premiership :D
previse placen ali nisu ameri dali pare za njega barem ne sve
Kakve veze ima ko je dao pare?
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 18:58

Gerrard je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Kakve veze ima ko je dao pare?
Haha nisu dali Ameri pare , nego Rafa iz svog dzepa haha odavno nesto smjesnije nisam procitao na ovom forumu hahhaha

Ko li je dao te pare bas me nesto zanima haha
prodajom igraca su se skupile pare za kupovinu keanea, cudi me da to ne znas
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 18:58

Hvala Bogu :D Vec mi se cinilo novi remi,,konacno pobjeda,konacno smo uspjeli dati 2 gola idemo sad lagano u narednu utakmicu,opet everton :) , kako sada stvari stoje ode keane u totenhem :cry: steta :!:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2009, 19:03

napokon pobjeda i sreca nam se vratila, jedva cekam veceras snimak da na miru pogledam drugo poluvrijeme
Sarajevo i Liverpool

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 feb 2009, 19:03

reds_forever je napisao/la:Hvala Bogu :D Vec mi se cinilo novi remi,,konacno pobjeda,konacno smo uspjeli dati 2 gola idemo sad lagano u narednu utakmicu,opet everton :) , kako sada stvari stoje ode keane u totenhem :cry: steta :!:
Imali ste loptu 72 % naspram 28%. Jbg morali ste to kad-tad zabiti. Cestitam na pobijedi,ipak se nismo uspjeli odvojiti bodovno od vas (bar ne jos). A to sto se tice keana,hoce li ici za novac ili ce biti neka zamjena?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 feb 2009, 19:04

joj hocu veceras gledat snimak sa uzivancijom :lol: jedva cekam :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.