Clutch je napisao/la:"Teško mi je. Svakog jutra se budim sa sjećanjem na Pariz, na Francusku. Na trenutak kada je Malouda startovao na mene. Slomio sam tada zglob, no utakmica se morala završiti, stisnuo sam zube i nastavio trčati kao lud sa slomljenom nogom. Pregledi poslije utakmice su potvrdili najgore. Od tog trenutka više vremena provodim van terena nego na njemu. Karijera mi je uništena, a sve se više bojim da neću obući dres reprezentacije. Doktor mi je rekao, da sam izašao onog trenutka kada sam se povrijedio da bi sve bilo okej, ali ni dan danas ne žalim što sam nastavio utakmicu. Uskoro punim 31. godinu i mislim da je vremena za mene sve manje i manje, oproštaj od reprezentacije je sve više realna opcija. "

Koliko je ovaj momak samo potrosio znoja u repci trceci naprijed nazad uvjek davajuci 100%. Sutljiva radalica i dok je on bio tu malo smo se brinuli za desnu stranu. Koliko je samo degeneka i udaraca pretrpio igrajuci za repku i nikada se nije busao u prsa i tetralno napustao teren pa se vracao. Sve za izmamljene aplauze poput Spahica.
Fantastican momak i igrac, zao mi je nekako sto sam ga i premalo falio na ovom forumu, puno nam je uvijek znacio. Zlatan momak . Hvala mu za sve a nadam se da se ovaj njegov pesimisticni ton nece obistiniti.
Procitah par puta ove njegove rijeci iznad i zaista ostane covjek bez teksta

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,