FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 25 nov 2010, 18:48

Ne znam kolike su šanse,ali kako čujem i Arsenijević iz Sarajeva bi mogao biti slobodan,ako mu ponudimo dobar keš eto dobrog pojačanja.
Nije me mrzilo da pogledam malo sastave srpskih drugoligaša,pa eto npr ima jedan brazilac u Banatu špic Bareiro nije loš i realno bi ga mogli dovest jer je u Banatu zamjena,ima i onaj odlični Kaizi iz Srema jbg za njega bi morali dat fine pare al on bi bio prva zvijezda lige.Onda tu ima još par momaka,nzm koliko je realno al recimo Popara iz Teleoptika,ili ti neki momci iz Spartaka mladi na pozajmicu....
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 25 nov 2010, 18:59

Dobro bi bilo dovesti Zorana Nikića iz Podrinja Janja, fudbaler je kakav nama treba sigurno a i jedan je od najboljih u ligi RS.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 nov 2010, 19:03

B o X je napisao/la:Dobro bi bilo dovesti Zorana Nikića iz Podrinja Janja, fudbaler je kakav nama treba sigurno a i jedan je od najboljih u ligi RS.
Box jel se radi o momku koji je sin Nikole Nikića,ili sam ja nešto pogriješio?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 nov 2010, 20:02

Njegov sin je Branislav sto je igrao za Celik,ne znam da li je jos tamo,a za ovoga nisam cuo. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_dragons
Kontakt:

Post Postao/la don_dragons » 25 nov 2010, 20:06

Devil je napisao/la:Njegov sin je Branislav sto je igrao za Celik,ne znam da li je jos tamo,a za ovoga nisam cuo. :?
branislav nikic je pred pocetak sezone dosao u zvijezdu i mislim da je potpisao na 2 god
"samo za tebe znam"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 nov 2010, 20:16

Devil želio bih čuti od tebe kakve su šanse jer si vjerovatno bolje upoznat sa mladim nadama u Srbiji koje nisu u prvom planu,te me zanima ima li kakvih zanimljivih imena koja bi došla na pozajmicu igrati za Drinu?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 nov 2010, 20:32

drinin vuk je napisao/la:Devil želio bih čuti od tebe kakve su šanse jer si vjerovatno bolje upoznat sa mladim nadama u Srbiji koje nisu u prvom planu,te me zanima ima li kakvih zanimljivih imena koja bi došla na pozajmicu igrati za Drinu?
Ma ne znam sta da ti kazem,na nivou Beograda osnovana je liga B timova te ne znam koliko sada klubovi zele da salju igrace u druge klubove na posudbu osim za neku pristojnu cenu,ovako ih imaju na oku,ili ih posalju u ove okolne klubove tipa sto ih mi saljemo u Sopot.
Sto se tice nekih zanimljivih igraca a da nisu u prvom timu,ima tu nekoliko igraca koji bi mozda i hteli doci u Drinu kao Merdovic veznjak OFK-a,koji mislim da nije nastupao za "romanticare" u JSL ove sezone ali je sa njima tu,igrao je danas za rezerve protiv Rada a nadam se da cu ga uspeti videti na delu sledece kolo jer igraju protiv nas.
Ne znam mozda bi mogli da izdejstvujete i posudbu Lekovica iz Rad,levi bek igrao za Bezaniju nekada.
Mislim mnogo je tih igraca koji bi mozda i hteli da dodju na posudbu da steknu iskustvo ali videcemo kakvo je razmisljanje klubova,mozda je bolje sacekati jos malo dok se zavrsi sezona u JSL i Telekom ligi kada vidimo kome ce klubovi da se zahvale pa tek onda pricati o nekim transferima.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 nov 2010, 20:47

Devil je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Devil želio bih čuti od tebe kakve su šanse jer si vjerovatno bolje upoznat sa mladim nadama u Srbiji koje nisu u prvom planu,te me zanima ima li kakvih zanimljivih imena koja bi došla na pozajmicu igrati za Drinu?
Ma ne znam sta da ti kazem,na nivou Beograda osnovana je liga B timova te ne znam koliko sada klubovi zele da salju igrace u druge klubove na posudbu osim za neku pristojnu cenu,ovako ih imaju na oku,ili ih posalju u ove okolne klubove tipa sto ih mi saljemo u Sopot.
Sto se tice nekih zanimljivih igraca a da nisu u prvom timu,ima tu nekoliko igraca koji bi mozda i hteli doci u Drinu kao Merdovic veznjak OFK-a,koji mislim da nije nastupao za "romanticare" u JSL ove sezone ali je sa njima tu,igrao je danas za rezerve protiv Rada a nadam se da cu ga uspeti videti na delu sledece kolo jer igraju protiv nas.
Ne znam mozda bi mogli da izdejstvujete i posudbu Lekovica iz Rad,levi bek igrao za Bezaniju nekada.
Mislim mnogo je tih igraca koji bi mozda i hteli da dodju na posudbu da steknu iskustvo ali videcemo kakvo je razmisljanje klubova,mozda je bolje sacekati jos malo dok se zavrsi sezona u JSL i Telekom ligi kada vidimo kome ce klubovi da se zahvale pa tek onda pricati o nekim transferima.
Jbg po tvojim riječima skontah,da teško da će doći iko iskusan i dobar za Drinu,znam da se od ove godine igra i ta liga rezervi koja u mnogome otežava stvar,a isto tako nemoj me shvatiti pogrešno,msm da bi za same igrače bilo bolje da igraju jednu da je tako nazovem profi ligu bez obzira što pl nije ni p od profi nego ligu rezervi.Iskreno msm da bi svak ko bi došao u Drinu iz vječitih ili Voše bio standardan i tako bi klub kasnije kad ga vrati imao igrača koji je standardno igrao i to profi ligu pa kakva god ona bila.Nzm jbg sem tog Merdovića,možda smaram OFK ima jaku školu zanima me ima li još kakav recimo omladinac ili neko ko nije u prvom planu?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 nov 2010, 20:58

Pazi nisam ja rekao da je nemoguce,ja uopste nemam predstavu kakva je Drina sa finansijama,evo prosle godine su Laktasi zahvaljujui poprilicno lepim finansijama doveli odlicne igrace,doveli Stepija za trenera i zamalo da ostanu,mozda i Drina to moze da ponudi.
Opet vezano za igrace sa podrucja Beograda koji igraju ligu B timova,ako je ponuda za posudbu neisplativa zasto onda slati igraca daleko od svojih ociju kada imas tu fakticki pred nosom ligu pristojnog kvaliteta gde mozes pratiti svoje igrace a da uz to budu i pod prismotrom klupskog trenera.Ne znam ali tesko da bi Obradovic dosao u Zv da se znalo na vreme da ce se igrati ova liga,mozda i gresim.
Kazem opet treba sacekati kraj sezone videti koga ce klubovi hteti slati negde dalje,ko e biti na transfer listi i onda napraviti neku analizu,mogu ja ovako na slepo reci 20-30 potencijalnih kandidata za Drinu ali jbg realnost je druga treba videti da li su ih klubovi spremni pustiti u Drinu i da li oni uopste zele za takve uslove preci tamo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 nov 2010, 21:01

Devil je napisao/la:Pazi nisam ja rekao da je nemoguce,ja uopste nemam predstavu kakva je Drina sa finansijama,evo prosle godine su Laktasi zahvaljujui poprilicno lepim finansijama doveli odlicne igrace,doveli Stepija za trenera i zamalo da ostanu,mozda i Drina to moze da ponudi.
Opet vezano za igrace sa podrucja Beograda koji igraju ligu B timova,ako je ponuda za posudbu neisplativa zasto onda slati igraca daleko od svojih ociju kada imas tu fakticki pred nosom ligu pristojnog kvaliteta gde mozes pratiti svoje igrace a da uz to budu i pod prismotrom klupskog trenera.Ne znam ali tesko da bi Obradovic dosao u Zv da se znalo na vreme da ce se igrati ova liga,mozda i gresim.
Kazem opet treba sacekati kraj sezone videti koga ce klubovi hteti slati negde dalje,ko e biti na transfer listi i onda napraviti neku analizu,mogu ja ovako na slepo reci 20-30 potencijalnih kandidata za Drinu ali jbg realnost je druga treba videti da li su ih klubovi spremni pustiti u Drinu i da li oni uopste zele za takve uslove preci tamo.
Aha,biće zar nešto,jbg nema Drina ni približno te pare,treba bit realan,Dodik je jbg gurao Laktaše,a Drinu isključivo opština gura i to za sada dobro......
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 26 nov 2010, 12:35

drinin vuk je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pazi nisam ja rekao da je nemoguce,ja uopste nemam predstavu kakva je Drina sa finansijama,evo prosle godine su Laktasi zahvaljujui poprilicno lepim finansijama doveli odlicne igrace,doveli Stepija za trenera i zamalo da ostanu,mozda i Drina to moze da ponudi.
Aha,biće zar nešto,jbg nema Drina ni približno te pare,treba bit realan,Dodik je jbg gurao Laktaše,a Drinu isključivo opština gura i to za sada dobro......
Upravo tako jbt Laktaši su msm imali 5 puta jači budžet,a sjećam se da su doveli 20 igrača ako se sjećam i to jedno 4-5 stranaca,jedini dobar potez im je bio Stepi,čini mi se da je tad sportski direktor bio Komljenović.
Drina nema toliko keša ali ima daleko bolju situaciju stoga mislim da je opstanak sasvim realan,iako mi je žao što nam ode brazilac jer je on ulijevao samopouzdanje....sretno drino moja.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 26 nov 2010, 13:23

' - у ? 100 % :D
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 26 nov 2010, 13:32

ComyZV je napisao/la:' - у ? 100 % :D
hocete ali malo sutra
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 nov 2010, 14:01

tik-tak je napisao/la:
hocete ali malo sutra
komplexi su neizlječivi definitivno,kad se samo sjetim koliko vas je reklo da Drina neće osvojit više od 6 bodova u 30 kola,da će Drina primat petardi čim predje Šepak i Drinjaču,da će Drina posle 10 kola već biti drugoligaš,da će na stadionu biti 200 ljudi posle 5 kola itd...sad mi vas još više žao....
& $ - & " - & - &
ФСРС

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 26 nov 2010, 14:03

tik-tak je napisao/la:
hocete ali malo sutra
komplexi su neizlječivi definitivno,kad se samo sjetim koliko vas je reklo da Drina neće osvojit više od 6 bodova u 30 kola,da će Drina primat petardi čim predje Šepak i Drinjaču,da će Drina posle 10 kola već biti drugoligaš,da će na stadionu biti 200 ljudi posle 5 kola itd...sad mi vas još više žao....
jeste imam komlekse od dire i zvornika(sela) :lol: :lol:
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 nov 2010, 14:07

jbg da su samo komplexi u pitanju,u pitanju je nažalost i nešto puno gore - PRAVOPIS! :D :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 26 nov 2010, 16:34

tik-tak je napisao/la:
hocete ali malo sutra
:evil: :evil: :evil: Ako ostanemo u ligi volio bi da ti budeš karakter i da više ne provociraš!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 26 nov 2010, 18:33

& " & % -,? $ - " у ?...? ' за " " " ' везе са $," " " у $ у ?....$ " ? за " ?,то - " $,а " " " ? $ $ $,$ ? своје ?," $ у " а " " $ " "...." % % " " % %,?' ¥ " ?...Е па то ? траје - 600 $,па " $ " $ је то ?..то ? је ? $ " " " ? у ?!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 nov 2010, 20:54

ComyZV je napisao/la:& " & % -,? $ - " у ?...? ' за " " " ' везе са $," " " у $ у ?....$ " ? за " ?,то - " $,а " " " ? $ $ $,$ ? своје ?," $ у " а " " $ " "...." % % " " % %,?' ¥ " ?...Е па то ? траје - 600 $,па " $ " $ је то ?..то ? је ? $ " " " ? у ?!
Brate tačno tako većina njihovih velegrada nije ni postojala tada ,a kamo li šta drugo.
Već koliko je tačno to oko dolaska Kikića u Zvornik,msm da bi on bio dobro pojačanje?
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 27 nov 2010, 01:40

ComyZV je napisao/la:& " & % -,? $ - " у ?...? ' за " " " ' везе са $," " " у $ у ?....$ " ? за " ?,то - " $,а " " " ? $ $ $,$ ? своје ?," $ у " а " " $ " "...." % % " " % %,?' ¥ " ?...Е па то ? траје - 600 $,па " $ " $ је то ?..то ? је ? $ " " " ? у ?!
Brate tačno tako većina njihovih velegrada nije ni postojala tada ,a kamo li šta drugo.
Već koliko je tačno to oko dolaska Kikića u Zvornik,msm da bi on bio dobro pojačanje?
" % - & $ у "...? не ' $,? 90 % је то ¥...преговара управа,$ је "...? $ - / " он " " него он " "...$ " ? % " " $ :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.