Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 jun 2010, 22:28

ne idem ja evo sve trcim :(
svoj ti pos'o !

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 02 jun 2010, 22:42

Grbavica moj zivot je napisao/la:ne idem ja evo sve trcim :(
sta ces evo ja cu ici ako izgube zaba placam 70 evra .....

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 jun 2010, 22:50

bosnad je napisao/la:
Nemoj ti nikako ni ici, bolje ti je ostani kod kuce i uci bosanski jezik...
100% sportski i krajnje opušten potpis

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 02 jun 2010, 23:04

RiNo je napisao/la:
bosnad je napisao/la:
Nemoj ti nikako ni ici, bolje ti je ostani kod kuce i uci bosanski jezik...
eee ba sta ti je jer moras odmah provozirati jarane ja ti bosnu vidim samo jednom godisnje DEBILU jedan :evil:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jun 2010, 23:07

VanBasten je napisao/la:
TMovac je napisao/la:heh što se repke BiH tiće uvijek ću pratiti i navijati svim srcem.makar gubili 10:0 svaku.al ne podnosim ovog papka Sušića,ne zato što je pitar,na igračkom dijelu mu skidam kapu.Bio je igračina i po.Ali kao čovjek je nula.Nije došao punih 20 godina u BiH i Sarajevo i nebi ni sada došao da nije morao jer je selekor.i nikada ga na tom planu neću gotiviti,pa makar osvojili i Europsko prvenstvo,pod njegovim vodstvom
jbg, ukoliko se ovo desi, možda ćeš živjeti u ullici s njegovim imenom na vratima.
Šta'š ba onda :lol:
ma jarane čovjek koji ne bude toliko u domovini ko on (da je on kakav kokuz da nema para za kartu,da se boji da se neće moći vratiti tamo,pa haj rekao bi,al ovako) i koji kaže da mu je repka samo odskoćna daska u karijeri i ništa više.ne znam buraz stvarno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 jun 2010, 23:14

Sad igram pod League Cup, Euro 2012 sa Bosnom na PES-u 2010. Igram sa Njemačkom joj jesam ih namučio sto faulova su nad Džekom napravili, od toga jedan je bio penal. Vodio 0-2 i Njemci u zadnjoj minuti smanjiše na 1-2...:D Ako nekog interesuje onda je bio minimalni poraz protiv Škotske i onda 4-0 protiv Slovenije

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 02 jun 2010, 23:14

TMovac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
TMovac je napisao/la:heh što se repke BiH tiće uvijek ću pratiti i navijati svim srcem.makar gubili 10:0 svaku.al ne podnosim ovog papka Sušića,ne zato što je pitar,na igračkom dijelu mu skidam kapu.Bio je igračina i po.Ali kao čovjek je nula.Nije došao punih 20 godina u BiH i Sarajevo i nebi ni sada došao da nije morao jer je selekor.i nikada ga na tom planu neću gotiviti,pa makar osvojili i Europsko prvenstvo,pod njegovim vodstvom
jbg, ukoliko se ovo desi, možda ćeš živjeti u ullici s njegovim imenom na vratima.
ma jarane čovjek koji ne bude toliko u domovini ko on (da je on kakav kokuz da nema para za kartu,da se boji da se neće moći vratiti tamo,pa haj rekao bi,al ovako) i koji kaže da mu je repka samo odskoćna daska u karijeri i ništa više.ne znam buraz stvarno
Nije mi zbog para ali hajmo reci ja jucer dzeku.spahu.pijanica video evo ih gledam ja i jedan drug hocemo se slikati.....ja dzeko slikamose ...aaa pijanic zuri muse ?????? ide od nas da bi iso nesto uzeti patike ili nesto drugo....
evo ja hocu da kazem nekome dajes para a on nece da te zna ali nije to pijanic primetio sam to jucer kod skoro zvakok igraca.... evo pitanje sa vas jel bi vazda placali karte letili vozili etz. sa nekog ko neda od sebe 100% ??

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 jun 2010, 23:19

bosnad je napisao/la: Nije mi zbog para ali hajmo reci ja jucer dzeku.spahu.pijanica video evo ih gledam ja i jedan drug hocemo se slikati.....ja dzeko slikamose ...aaa pijanic zuri muse ?????? ide od nas da bi iso nesto uzeti patike ili nesto drugo....
evo ja hocu da kazem nekome dajes para a on nece da te zna ali nije to pijanic primetio sam to jucer kod skoro zvakok igraca.... evo pitanje sa vas jel bi vazda placali karte letili vozili etz. sa nekog ko neda od sebe 100% ??
Joj sto ti buraz ovo izmrmlja, ja nista ne skontah.
Zadnja izmjena: ambrozija, dana/u 02 jun 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
93,4 % " !!!

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 02 jun 2010, 23:21

neznalica je napisao/la:ljudi moji, BiH je moja drzava druge nemam,volim je volio sam je i voljet cu je, navijat cu za nju istim zarom kao i onda kad ga je Haso utrpao hrvatskoj i dao prvi zvanicni , niko sretniji nije bio kad smo dobili Dance u kopenhagenu, bilo je i tuznih trenuteka kao kisovito kosevo protiv Grcke, i neka izgubimo nema potrebe da pljujemo po tim momcima, ja mislim da niko to od njih nije zasluzio, ako ne vjerujete pogledajte onaj klip kada ga Salihovic daje Turskoj na Bilinom Polju pa cete da vidite kako se raduju kao mala djeca...a jos mi je pred ocima slika Hasgica nakon utakmice protiv Portugala kad izlazi sa BIlinog...ili jednog Nadarevica kako sjedi na pola terena izgubljen...e pa zbog toga nedam nikome da mi SERE po tim momcima :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Svaka ti čast za ovaj post! Uopšte nisi neznalica ;)

http://img413.imageshack.us/img413/8556/momenat.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/5420 ... bih422.jpg
http://img704.imageshack.us/img704/2793 ... bih435.jpg
slika

slika
Zadnja izmjena: edina, dana/u 02 jun 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Definitions belong to the definers, not the defined

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 02 jun 2010, 23:21

ambrozija je napisao/la:
bosnad je napisao/la: Nije mi zbog para ali hajmo reci ja jucer dzeku.spahu.pijanica video evo ih gledam ja i jedan drug hocemo se slikati.....ja dzeko slikamose ...aaa pijanic zuri muse ?????? ide od nas da bi iso nesto uzeti patike ili nesto drugo....
Jos sto ti buraz ovo izmrmlja, ja nista ne skontah.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 02 jun 2010, 23:26

bosnad je napisao/la:
ambrozija je napisao/la:
Joj sto ti buraz ovo izmrmlja, ja nista ne skontah.
Sad pogotov nista ne kontam. :D
93,4 % " !!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 02 jun 2010, 23:26

Nije da ti se rugamo al ako ti je lakse otici na http://www.translate.google.com napisi na njemackom pa nek ti prevede na nas :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 02 jun 2010, 23:29

TMovac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Pa osim se stvori iz japana boli ga neka stvar za bosnom pa se spominjao na ovom forumu kao eventualni selektor jel mislis da ce voditi Zelju do kraja karijere nece to mu je samo odskocna daska
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

bosnad
Kontakt:

Post Postao/la bosnad » 02 jun 2010, 23:29

hvala ali netriba mi :oops: :oops: :oops:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 02 jun 2010, 23:32

ambrozija je napisao/la: Sad pogotov nista ne kontam. :D
Mensecini da su Pjanicu pukle patike,pa morao nove kupiti :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 23:37

TMovac je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Iskren insan. Jedino Muzur tu nije bio radi odskočne daske, njegovo je odskočilo davno, ili nekog ličnog interesa.

I Sergej je sigrno, 100% bio tu isključivo samo radi patriotizma, ma dajte ljudi baa...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2010, 23:41

Sta sutra da ocekujemo u mecu protiv Njemacke,iako su me razocarali sa igrom protiv Svedske,opet me neka nervoza uhvatila pred mec sa Nijemcima,valjda momci uspiju da ostanu neporazeni,al tesko ce to biti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 23:44

harry_90 je napisao/la:Sta sutra da ocekujemo u mecu protiv Njemacke,iako su me razocarali sa igrom protiv Svedske,opet me neka nervoza uhvatila pred mec sa Nijemcima,valjda momci uspiju da ostanu neporazeni,al tesko ce to biti.
JA očekujem mnogo golova. ENigma mi je samo u čijoj mreži ć eih više završiti :mrgreen:

edit: ipak imam osjećaj da će Neur izvući deblji kraj. Iskupiće se momci, siguran sam u to.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2010, 23:49

VanBasten je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sta sutra da ocekujemo u mecu protiv Njemacke,iako su me razocarali sa igrom protiv Svedske,opet me neka nervoza uhvatila pred mec sa Nijemcima,valjda momci uspiju da ostanu neporazeni,al tesko ce to biti.
JA očekujem mnogo golova. ENigma mi je samo u čijoj mreži ć eih više završiti :mrgreen:

edit: ipak imam osjećaj da će Neur izvući deblji kraj. Iskupiće se momci, siguran sam u to.
Znaju oni odakle je najveca opasnost,preko Dzeke,Miskete,Ibisevica .Samo da Hasagic ne pravi bespotrebne izlaske sa gola,zna bezveze izletit.Sutra ce Mravac zabit za pobjedu ;) :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jun 2010, 23:51

Šta'š ba onda :lol:[/quote]

ma jarane čovjek koji ne bude toliko u domovini ko on (da je on kakav kokuz da nema para za kartu,da se boji da se neće moći vratiti tamo,pa haj rekao bi,al ovako) i koji kaže da mu je repka samo odskoćna daska u karijeri i ništa više.ne znam buraz stvarno[/quote]

Pa osim se stvori iz japana boli ga neka stvar za bosnom pa se spominjao na ovom forumu kao eventualni selektor jel mislis da ce voditi Zelju do kraja karijere nece to mu je samo odskocna daska[/quote]

heh buraz znaš li ti da je Osim uložio bruku para sad u Želju.Svoje love.nije poenta u tome dal će on do kraja karijere biti tu.Nije u tome stvar.stvar je u tome da lik nije bio 20 godina u Bosni,Osim je bar dolazio u grad makar 1 u 2 godine.a što se tiće selektorskog mjesta.pa mogao je bar reči čast mi je biti selektor reprezentacije svoje domovine.Vjerujem da će mi ovo jako pomoći i u daljoj karijeri. i takva stvari.pa makar ih ne mislio trebao ih je reči.a ne ovo mi je samo oskoćna daska i ništa više.da je on kakav stranac nebi mu ni najmanje zamjerio.čovjek samo radi svoj posao i to je to.kao što je Vaha recimo bio selektor Obale Slonovaće.To je samo posao i ništa više.al voditi repku svoje zemlje.to je nešto drugo.to je jednostavno više od samog posla,to je najveća čast.Bar bi trebala biti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.