Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adnan_nanda
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la adnan_nanda » 05 avg 2011, 00:24

Trazi mi na msn-u stalno da Flash player updejtujem ili skinem novi nemam pojma, i kliknem ja na to ali mi otvori u Chrome-u i pise da Chrome automatski vec u sebi ima flash player i to je to. :/
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 05 avg 2011, 01:37

adnan_nanda je napisao/la:Trazi mi na msn-u stalno da Flash player updejtujem ili skinem novi nemam pojma, i kliknem ja na to ali mi otvori u Chrome-u i pise da Chrome automatski vec u sebi ima flash player i to je to. :/
Probaj skroz izbrisati Flash player (ako ga imas na compu), jer Chrome ima F player..
Izdržati, to je temelj vrline!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 avg 2011, 02:01

Valencia je napisao/la:
Valencia je napisao/la:Nije u pitanju PC, al' jeste digitalni aparat (da ne otvaram bezze novu temu, pitat cu ovdje),.

http://www.infibeam.com/Cameras/i-Samsu ... PL100.html

180 KM

http://www.sony.ba/product/dsc-s-series ... 0?****=rss

190

http://gadget.ba/view/1441/panasonic-lumix-dmc-**

DMC - ** - 200 KM

Molio bih one koji su dobro upuceni da me predloze jedan od ova tri aparata. Stvarno nemam pojma koji bi kupio, al' mi se ne daje puno para za nesto sto cu koristiti u rijetkim prilikama. Mislim da su ove cijene optimalne :mrgreen: . Za sada sam najblizi ovom prvom, sta vi mislite?

Da dodam, ovaj prvi je bio 250 KM, pa su ga sada snizili na 180. Nece ga niko :mrgreen: .
Hvala vam :mrgreen: . Necu ni ja vama reci kada me budete nesto pitali :mrgreen: .
Ja bih ipak ovaj 2., ili srednji, kako hoces. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 avg 2011, 10:40

The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 avg 2011, 11:12

enobarca je napisao/la:The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?
Ima li instaliran Internet Explorer 7 ili 8? Jesi li ga nedavno instalirao (prije nego ti se ova "poruka" pocela pojavljivati)? Ja mislim da je to greska zbog lose instalacije IE-a... :? :?
Ako ne bude to, javi, pa da vidimo da nije nesto drugo! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 avg 2011, 12:35

kobe24 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:The ordinal 163 could not be located in the dynamic link library...Ovo mi se pojavi kad probam uraditi system restore...Zna li netko u cemu je problem?
Ima li instaliran Internet Explorer 7 ili 8? Jesi li ga nedavno instalirao (prije nego ti se ova "poruka" pocela pojavljivati)? Ja mislim da je to greska zbog lose instalacije IE-a... :? :?
Imao sam instaliran internet explorer(ne znam koji),ali uklonio sam ga...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 avg 2011, 14:35

E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.
Model:P4S800D-X

Kako da vrawtim zvuk??? :?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 avg 2011, 18:47

raul-zakon je napisao/la:E ovako ljudi, Manufacturer:ASUSTeK Computer INC.

(Pod pretpostavkom da imas XP):

http://www.mediafire.com/file/bhp275r9u ... M_3665.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 avg 2011, 19:55

enobarca je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Imao sam instaliran internet explorer(ne znam koji),ali uklonio sam ga...
I je l' uspjelo? Ako nije javi, da vidimo nesto drugo...Ipak mi navijamo za identican klub, moram pomoc' fanu Barcelone, naravno ako mogu! ;) Ali ja mislim da je do Explorera...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 05 avg 2011, 20:18

I je l' uspjelo? Ako nije javi, da vidimo nesto drugo...Ipak mi navijamo za identican klub, moram pomoc' fanu Barcelone, naravno ako mogu! ;) Ali ja mislim da je do Explorera...[/quote]
Nije pomoglo,opet pise isto...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 05 avg 2011, 21:26

guber90 je napisao/la:

http://www.mediafire.com/file/bhp275r9u ... M_3665.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
SKinuo sam to i sta sad? :oops:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 avg 2011, 23:00

raul-zakon je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

SKinuo sam to i sta sad? :oops:
Otvori .rar fajl, zatim otvori u njemu folder SMAXWDM, te onda udji u W2K_XP i odaberi install.exe.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 06 avg 2011, 00:02

Sexmachineboy je napisao/la:Kako da znam koja bi grafička mogla u moj comp? Na osnovu čega se to gleda. :oops:
Po ulazu na MBO(maticna ploca).Imas pc express,apg ili tako nesto :mrgreen: i onaj nvidiin ulaz nemogu se sjetit naziva
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 06 avg 2011, 14:14

Otvori .rar fajl, zatim otvori u njemu folder SMAXWDM, te onda udji u W2K_XP i odaberi install.exe.[/quote]
Uradim sve to ali kad odaberem install.exe. nista se ne desava :?

HALA MADRID !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 avg 2011, 16:04

Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 06 avg 2011, 16:08

LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.
Trebao bi moci, 99% moze.
Izdržati, to je temelj vrline!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 06 avg 2011, 16:20

LudLo 4 je napisao/la:Ljudi sta mislite bil mogao pes6 na graficku od 64MB ,ostalo sve je visoko i dobro.
Mene i stid da sada ovdje pisem na cemu sam ja pokretao PES 6 :oops: , uglavnom mora da moze :D.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 avg 2011, 16:32

guber90 je napisao/la:
Mene i stid da sada ovdje pisem na cemu sam ja pokretao PES 6 :oops: , uglavnom mora da moze :D.
Ja sam baxuz onaj najveci moguci,sad mi nece onaj cd player/dvd da ucita cd,probam sa nekim slikima nece ni to,probam sa filmom nece ni njega,a sjaji mi zuta lampica na njemu ga da radi a nece da ucita.I da pitam jel moze obicni dvd rezac u laptop,ili ide neki posebni ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 06 avg 2011, 16:48

LudLo 4 je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Ja sam baxuz onaj najveci moguci,sad mi nece onaj cd player/dvd da ucita cd,probam sa nekim slikima nece ni to,probam sa filmom nece ni njega,a sjaji mi zuta lampica na njemu ga da radi a nece da ucita.I da pitam jel moze obicni dvd rezac u laptop,ili ide neki posebni ?
Vjerovatno ti se zaprljao laser, imas kupiti CD za ciscenje CD/DVD ROM-a, on ima cetkicu na sebi i ocisti to.

Obicni DVD rezac ne moze, jer su za laptop puno tanji, a samim time i skuplji su DVD ROM-ovi, kao sto su sve komponente za laptop skuplje nego li za obicni desktop racunar :D.

EDIT: Malo sam pogledao cijene krecu se oko cca 50-ak maraka pa nadalje za laptope, a za desktop racunare su od 30-ak km pa nadalje :D.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 avg 2011, 14:07

Zna li tko kako da povecam brzinu torrenta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.