Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2009, 00:38

delija je napisao/la:ma najbolje bi bilo da ovi igraci ponovo ne prihvate pozive.odmah raja nece na utakmice dolaziti i saveza tu nema nigdje.to je nevjerovatno kako su pametan potez napravili sto su doveli ciru.novinari jos to napuhali.i odmah narod misli da se preporodio bh fudbal...
nista nam ne preostaje nego da cekamo ove belgijance.da mi hocemo izgubiti obje utakmice odmah bi se narod digao.a ciro bi morao napustiti poziciju i savez bi 100% propao.ljudi kad vidimo npr. barbareza na bilo kojoj poziciji u nasem savezu,tada mozemo reci da idemo na bolje.on ce se jedino vratiti ako bude vidio da ima nade
Daj ne budite naivni, on i oni ce se vratiti tek kad ne budu znali sta ce sa sobom. :!: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 06 feb 2009, 00:50

Daj ne budite naivni, on i oni ce se vratiti tek kad ne budu znali sta ce sa sobom. :!: :mrgreen:[/quote]

haj bolan ne lupaj barbarez se tolko borio za reprezentaciju i prvi bi se vratio.sta se pravis pamet,pa sto se to bolic vratio.da mu mozda nije para falilo

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 feb 2009, 01:13

delija je napisao/la:
haj bolan ne lupaj barbarez se tolko borio za reprezentaciju i prvi bi se vratio.sta se pravis pamet,pa sto se to bolic vratio.da mu mozda nije para falilo
Vidjecemo ko se pravi pametan, a ko suplje prosipa... :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 06 feb 2009, 01:28

Ma nismo mi slozni - u tom je najveci problem. Svi mi pricamo kako treba bojkotovat, proteste al niko da mrdne qrcem jer se ne radi direktno o nasoj kozi. Da li postoji volja, pa ko u Srbiji kad su kakvi protesti izađe ih pola miliona i nema te stvari koja se ne moze promijenit, il ce se makar skrenut paznja na ozbiljnost problema,pa ce se i ovi misevi u Savezu od straha povuc i razbjezat. Al neee,kod nas su svi za proteste,svi ih podrzavamo - al od kuce. To je tako u svemu,nevezano za fudbal.Tuzno ali istinito. I ovo za odlazenje na utakmice,nema nista od tog dokle god su tribine iole popunjene. Ja prvi priznajem,idem na utakmice kad god to mogu,al da li postoji volja i dogovor pa da se kolektivno bojkotuje ne bih ni ja iso.
P.S. Nisam nikad mogo nit cu moc prevalit preko usta ''Ćiroo,Ćirooo...'' Na utakmice idem prvenstveno zbog Bosne-drzave i zbog nasih igraca,al ovo od trenera do predsjednika je cirkus,putujući džindasi :D :D , ne zna se ko je veci lopov. Pozz svim bosancima i hercegovcima
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 feb 2009, 03:17

Opravdano sad "pljujemo" po Ciri i kritikujemo ga. Mene samo nervira cinjenica da su veliki broj BH navijaci pljuvali po njega i prije Cirine prve zvanicne utakmice kada je on tek bio postao selektor. :|

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 06 feb 2009, 09:42

Tarik14 je napisao/la:Opravdano sad "pljujemo" po Ciri i kritikujemo ga. Mene samo nervira cinjenica da su veliki broj BH navijaci pljuvali po njega i prije Cirine prve zvanicne utakmice kada je on tek bio postao selektor. :|
Mlad si ti izgleda pa jos ne kontas neke stvari puno toga je se moj jaro desavalo
pa nas vecina znamo koe je Ciro ****(umjetnicko ime) i nikad nece valjat kada mu savez odreduje ko da igra ko ne !!Mozda on ima iskusta i bla bla ali ipak
samo je jedan Meho Kodro koji je otjerao menadjere i razne ne znanovice oko repke!!A sada glavna atrakcija razni turbo folk pjavaci na pripremama repke!

peace!! ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 feb 2009, 09:59

Ja po Ciri "pljujem" jer nije dosljedan sebi,'93 je rekao kako ce se pobrinuti da BiH nece nikada imati reprezentaciju u fudbalu,a sada kao stvara tu istu reprezentaciju... :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 feb 2009, 11:02

Tarik14 je napisao/la:Opravdano sad "pljujemo" po Ciri i kritikujemo ga. Mene samo nervira cinjenica da su veliki broj BH navijaci pljuvali po njega i prije Cirine prve zvanicne utakmice kada je on tek bio postao selektor. :|
:| :roll:
O Ciri se opravdano pljuje vec godinama, to sto je on za tebe bio legenda sve do jucer tvoj problem, hvala Bogu pa su takvog misljenja na ovom forumu u manjini...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 06 feb 2009, 13:12

Ja ga NE smatram kao legenda. Slazem se da je on mozda govorio lose stvari o BIH prije rata ali je on ipak selektor nase zemlje i treba mu se pruziti minimalno postovanje. :| Slicno kao sto smo pruzili Kodri.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 06 feb 2009, 14:29

Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nismo mi slozni - u tom je najveci problem. Svi mi pricamo kako treba bojkotovat, proteste al niko da mrdne qrcem jer se ne radi direktno o nasoj kozi. Da li postoji volja, pa ko u Srbiji kad su kakvi protesti izađe ih pola miliona i nema te stvari koja se ne moze promijenit, il ce se makar skrenut paznja na ozbiljnost problema,pa ce se i ovi misevi u Savezu od straha povuc i razbjezat. Al neee,kod nas su svi za proteste,svi ih podrzavamo - al od kuce. To je tako u svemu,nevezano za fudbal.Tuzno ali istinito. I ovo za odlazenje na utakmice,nema nista od tog dokle god su tribine iole popunjene. Ja prvi priznajem,idem na utakmice kad god to mogu,al da li postoji volja i dogovor pa da se kolektivno bojkotuje ne bih ni ja iso.
P.S. Nisam nikad mogo nit cu moc prevalit preko usta ''Ćiroo,Ćirooo...'' Na utakmice idem prvenstveno zbog Bosne-drzave i zbog nasih igraca,al ovo od trenera do predsjednika je cirkus,putujući džindasi :D :D , ne zna se ko je veci lopov. Pozz svim bosancima i hercegovcima
Nek BH fanaticosi nesto pokrenu. Glavna su navijacka skupina,valjda od njih treba krenuti.

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 06 feb 2009, 14:34

EVO STA CIRO IZJAVLJUJE ZA ARACICA:Piše: Predator
Petak, 06.02.09. 11:46.

„Koji Aračić? Nisam ga ni pozvao niti ću ga ikada pozvati. Kada bih tako zvao igrače, odmah bih umro“, prokomentarisao je Miroslav Ćiro Blažević za Dnevni avaz informaciju da je njegov sin menadžer Ante Aračića.
Podsjetimo, zagrebačke Sportske novosti u jučerašnjem broju na drugoj strani objavile su informaciju da je Miroslav Blažević junior, Ćirin sin, menadžer Hajdukovom stoperu i potencijalnom reprezentativcu BiH, Aračiću.

Tekst u kojem piše kako je Blažević junior tješio Aračića i Marija Brkljaču, svoje pulene u dresu Hajduka koji nisu među 18 kandidata za sastav popularnih „bilih“, potkrijepljen je i fotografijom na kojoj igrači poziraju sa svojim „skrbnikom“.

Očito da je Ćiro zaboravio izjave od prije nešto manje od mjesec dana u kojima je Aračiću obećao mjesto u državnom timu BiH, bezrazložno nahvalivši njegov nastup na Dvoranom prvenstvu Hrvatske u malom fudbalu. Za razliku od malog fudbala, u kojem Aračić možda i briljira, ovaj fudbaler se ne može pohvaliti impresivnom karijerom na zelenom terenu. U desetogodišnjoj profesionalnoj karijeri, ovaj igrač je odigrao samo 25 utakmica (u prvom dijelu nacionalnog šampionata Hrvatske samo jednu u dresu Hajduka).

Ipak, u cijeloj priči najvažnije je da anonimus Aračić, koji nema ni bh. pasoš, bar prema trenutnom raspoloženju selektora Blaževića, neće svoju karijeru graditi preko dresa našeg nacionalnog tima. Nadamo se da će ovaj svojevrsni presedan potaknuti Ćiru da konačno razmisli i o amnestiji za Safeta Nadarevića koji bi svojim iskustvom itekako pomogao bh. timu u veoma bitnim kvalifikacionim susretima u borbi za Svjetsko prvenstvu protiv Belgije, u Genku 28. marta i četiri dana kasnije na zeničkom Bilinom polju.

STO JE LAZOVCINA A I ****
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 06 feb 2009, 14:49

kada se ibisevic povrijedio gledao sam na hayatu interviju sa cirom, i tamo je rekao:

"ja sam aracica primjetio na tom turniru, i vidio sam u njemu nesto, ja ga moram isprobati u reprezentaciji u sljedecem pripremnom mecu"

ali eto sad je to narod izmislio.
svakim danom se u sve veci cirkus taj ciro pretvara.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 feb 2009, 14:55

denimb je napisao/la:kada se ibisevic povrijedio gledao sam na hayatu interviju sa cirom, i tamo je rekao:

"ja sam aracica primjetio na tom turniru, i vidio sam u njemu nesto, ja ga moram isprobati u reprezentaciji u sljedecem pripremnom mecu"

to mu je garant bio neki dvojnik,nemoj svojim ocima vjerovat'... ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 feb 2009, 15:01

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 06 feb 2009, 15:11

eeee jeste culi sad ovo koji ba aracic???nabijem sve novinare sa balakan na onu stavr......e nek su nam jos i ovu pricu podvalili....pa covjece mi se nikad opametit...sta su nam sve pisali o misketu pa ev igrac br 1 u repki ...pa o papcu reko ovo reko ono...pa o bajicu...pa najnovija o ovom kosricu u partizanu.....alaj ga nam ljudi podvaljuju...a mi ko glupi bosanci ba nasjedamo na sve i svasta odmah se uhvatimo politike pa mi bi ono mi bi ovo...pljuji ovog pljuji onog...i sve zabadava...dok nam se ljudi smiju iza ledja...pa nije ovo nista sta ce nam novinari iz susjednih zemalja radit samo nebi li narusili atmosferu u ekipi ali i unarodu kako se nebi kvalifikovali....vidjeli su svi da smo na pragu da nesto napravimo da napokon igraci svih nacionalnostima gdje god i u kom klubu igrali zele igrati za drazvni tim ...i sada zele sve to odmah na startu sasjeci al nece moci ima ovdje jos ljudi zdrava razuma koji samo vjeruju svom instiktu i svojim ocima...nece nama govoriti niko kakav je ciro valjda smo iole sposobni skontat kaki je ko...i koji igrac srcem igra za tim a koji ne....ocel neko reci da sasa nije srcem igro ili hrgovic igro je srcem dok je imo podrsku svih navijaca kada smo ga ovacijama pozdravljali na pocetku kada je ulazio s klupe aonda nko nam servira neku pricu i pocnemo mi pljuvat po mirku pa sto ce srcem igrat ako mu neko s tribina s nase strane kaze da je ustasa...ili koliko smo samo puta rekli hasan ovo hasan ono te neigra ovako te ne igra onako a ev sad ga ko molimo da se vrati pa sto bi se bolan vraco da ga neko vrijedja i naziva ciganom kako su ga svojevremeno zvali i sta jos sve ne ..ja smao molim dragog Boga kako god se on zvao da uslisi nade svih pravih istinskih bosanaca da BIH zaigra na SP-u e onda ce sve bit drugacije tada ce ciro bit svetac.....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 feb 2009, 15:15

bistrikboy je napisao/la:
denimb je napisao/la:kada se ibisevic povrijedio gledao sam na hayatu interviju sa cirom, i tamo je rekao:

to mu je garant bio neki dvojnik,nemoj svojim ocima vjerovat'... ;)
i ja mislim da je to bio dvojnik...pa gdje ce ciro prodavati igrace preko repke...on od 93 govori kako ce od bih napraviti reprezentaciju....ne zove nase najbolje igrace samo zbog toga sto nam zeli najbolje, a kakav ba arancic on njega uopste nije mislio zvati.....

e pazite sad....znaci jedan dokaz da ciro prodaje igrace preko reprezentacije a da mu to savez nije naredio....pa ja vam govorim citavo vrijeme da je cirogori od sviju u savezu osim đenerala muniba majku ****....ciru podhitno treba smijeniti....evo sad jedva cekam da dodju ove dvije utakmice protiv belgije....nezz sta da radim...volio bi da Bodna pobijedi a nekako bi volio i da izgubi...ako pobijedimo ciro ce se hvaliti koda je pobijedio brazil i najjacem sastavu i to 5:0, a ako izgubimo nadam se da ce ciro sam dati otkaz jer nevjerujem da ce ga oni iz savez smijenitit......
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 feb 2009, 15:27

riki je napisao/la:
zehro je napisao/la:eeee jeste culi sad ovo koji ba aracic???nabijem sve novinare sa balakan na onu stavr......e nek su nam jos i ovu pricu podvalili....pa covjece mi se nikad opametit...sta su nam sve pisali o misketu pa ev igrac br 1 u repki ...pa o papcu reko ovo reko ono...pa o bajicu...pa najnovija o ovom kosricu u partizanu.....alaj ga nam ljudi podvaljuju...a mi ko glupi bosanci ba nasjedamo na sve i svasta odmah se uhvatimo politike pa mi bi ono mi bi ovo...pljuji ovog pljuji onog...i sve zabadava...dok nam se ljudi smiju iza ledja...pa nije ovo nista sta ce nam novinari iz susjednih zemalja radit samo nebi li narusili atmosferu u ekipi ali i unarodu kako se nebi kvalifikovali....vidjeli su svi da smo na pragu da nesto napravimo da napokon igraci svih nacionalnostima gdje god i u kom klubu igrali zele igrati za drazvni tim ...i sada zele sve to odmah na startu sasjeci al nece moci ima ovdje jos ljudi zdrava razuma koji samo vjeruju svom instiktu i svojim ocima...nece nama govoriti niko kakav je ciro valjda smo iole sposobni skontat kaki je ko...i koji igrac srcem igra za tim a koji ne....ocel neko reci da sasa nije srcem igro ili hrgovic igro je srcem dok je imo podrsku svih navijaca kada smo ga ovacijama pozdravljali na pocetku kada je ulazio s klupe aonda nko nam servira neku pricu i pocnemo mi pljuvat po mirku pa sto ce srcem igrat ako mu neko s tribina s nase strane kaze da je ustasa...ili koliko smo samo puta rekli hasan ovo hasan ono te neigra ovako te ne igra onako a ev sad ga ko molimo da se vrati pa sto bi se bolan vraco da ga neko vrijedja i naziva ciganom kako su ga svojevremeno zvali i sta jos sve ne ..ja smao molim dragog Boga kako god se on zvao da uslisi nade svih pravih istinskih bosanaca da BIH zaigra na SP-u e onda ce sve bit drugacije tada ce ciro bit svetac.....

E daj Boze da mi zagramo na Svjeskom ali.............A sto se tice Cire i Aracica licno sam ga gledao na NTV Hayat kad je izjavio da je Aracica primjetio na nekom turniru i da ga mora isprobati za Repku i kako on Ciro misli da je on rjesenje za nas na stoperskom mjestu.Znaci Ciro laze kad zine veceg lazova u svom vijeku nisam vidio .I kad bi uzeli svjetsko Ciro ce za mene ostati ono sto je i bio prije preuzimanja BiH reprezentacije a to je ****.........
kazem ja vama nemoj te SVOJIM ocima vjerovat,imate zehru... :P
Bilo kako bilo mi necemo zaigtati ni na SP ni na EP sa Cirom,vidim i ti mislis da je ucinjen neki pomak ja te pitam koji...
dobili smo Estoniju i Armeniju(ocekivano i bez cire bi ih trebali vazda dobiti),izgubili od Turske i Spanije(opet ocekivano),bugarska nas dobila(opet ocekivano),ja pomak bar onaj rezultatski ne vidim(a on je presudan jer ekipa sa najboljom atmosferom iz kvalifikacija nece imati osigurano mjesto na SP),ali s tim da smo narod koji olako pada pod uticaj harizmaticnih vladara vasa podrska ciri me ne cudi...

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 06 feb 2009, 15:30

riki je napisao/la:
zehro je napisao/la:eeee jeste culi sad ovo koji ba aracic???nabijem sve novinare sa balakan na onu stavr......e nek su nam jos i ovu pricu podvalili....pa covjece mi se nikad opametit...sta su nam sve pisali o misketu pa ev igrac br 1 u repki ...pa o papcu reko ovo reko ono...pa o bajicu...pa najnovija o ovom kosricu u partizanu.....alaj ga nam ljudi podvaljuju...a mi ko glupi bosanci ba nasjedamo na sve i svasta odmah se uhvatimo politike pa mi bi ono mi bi ovo...pljuji ovog pljuji onog...i sve zabadava...dok nam se ljudi smiju iza ledja...pa nije ovo nista sta ce nam novinari iz susjednih zemalja radit samo nebi li narusili atmosferu u ekipi ali i unarodu kako se nebi kvalifikovali....vidjeli su svi da smo na pragu da nesto napravimo da napokon igraci svih nacionalnostima gdje god i u kom klubu igrali zele igrati za drazvni tim ...i sada zele sve to odmah na startu sasjeci al nece moci ima ovdje jos ljudi zdrava razuma koji samo vjeruju svom instiktu i svojim ocima...nece nama govoriti niko kakav je ciro valjda smo iole sposobni skontat kaki je ko...i koji igrac srcem igra za tim a koji ne....ocel neko reci da sasa nije srcem igro ili hrgovic igro je srcem dok je imo podrsku svih navijaca kada smo ga ovacijama pozdravljali na pocetku kada je ulazio s klupe aonda nko nam servira neku pricu i pocnemo mi pljuvat po mirku pa sto ce srcem igrat ako mu neko s tribina s nase strane kaze da je ustasa...ili koliko smo samo puta rekli hasan ovo hasan ono te neigra ovako te ne igra onako a ev sad ga ko molimo da se vrati pa sto bi se bolan vraco da ga neko vrijedja i naziva ciganom kako su ga svojevremeno zvali i sta jos sve ne ..ja smao molim dragog Boga kako god se on zvao da uslisi nade svih pravih istinskih bosanaca da BIH zaigra na SP-u e onda ce sve bit drugacije tada ce ciro bit svetac.....

E daj Boze da mi zagramo na Svjeskom ali.............A sto se tice Cire i Aracica licno sam ga gledao na NTV Hayat kad je izjavio da je Aracica primjetio na nekom turniru i da ga mora isprobati za Repku i kako on Ciro misli da je on rjesenje za nas na stoperskom mjestu.Znaci Ciro laze kad zine veceg lazova u svom vijeku nisam vidio .I kad bi uzeli svjetsko Ciro ce za mene ostati ono sto je i bio prije preuzimanja BiH reprezentacije a to je ****.........
nebi niko bio sretniji o mene da nam na klupi repke sjede kodro barbarez bolic baljic i sl....al jbg tako je kako je i netreba nam sad pred ovakve meceve sa belgijom ovakava prica...pa nemamo mi vise vremena da cekamo neke druge cikluse treba pustit covjeka nek radi jer sad zasad ima rezultat...ciro je takav covjek od popularnosti zivi....izvaljotina...sad prica jedno sutra drugo...puno toga se nama servira i preko medija kojekakvih prica....al ne treba sad na sve nasjedat.....ako nis ne napravi sa belgijancima onda mu dat nogu jer ce je i zasluzit al ako napravi rezultat onda slavit i uzivat u pobjedama....nije aracic ni prvi ni poslednji koji ce proc kroz reprezentaciju al ipak se zna ko se zadrzava pa jbg nije ta situacija nis bolja ni drugdje takav je sport danas novac igra gl ulogu i da ne seerem ni ja previse samo moram rec NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO!!! SVAKO DOBRO!!!!
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 feb 2009, 15:36

samo komentar na onaj post o apelu za povratak Nadarevica, sto bi ga vraca ako se ponasao kako je izjavljeno , njemu je reprezentacija puno vise dale nego sto je on dao za reprezentaciju isto to vazi za Papca koji moral on sada ganja , te ko nece radi lopova u savezu , pa kad je igrao za brotnjo i tamo neki austrijski klub i kad mu je trebala reprezentacija ko nije bilo takvih u savezu ma daj , a nadarevicu ko nije pomogla za transfer u tursku te sad se govori ko da ce u englesku u novinama nesto izjavljuje a koliko znam da nemoze dobiti radnu dozvolu ukoliko nije odredjeni utakmica odigrao za repku mozda grijesim ali pozz...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 feb 2009, 15:43

bob je napisao/la:samo komentar na onaj post o apelu za povratak Nadarevica, sto bi ga vraca ako se ponasao kako je izjavljeno , njemu je reprezentacija puno vise dale nego sto je on dao za reprezentaciju isto to vazi za Papca koji moral on sada ganja , te ko nece radi lopova u savezu , pa kad je igrao za brotnjo i tamo neki austrijski klub i kad mu je trebala reprezentacija ko nije bilo takvih u savezu ma daj , a nadarevicu ko nije pomogla za transfer u tursku te sad se govori ko da ce u englesku u novinama nesto izjavljuje a koliko znam da nemoze dobiti radnu dozvolu ukoliko nije odredjeni utakmica odigrao za repku mozda grijesim ali pozz...
pa sta ti mislis da su svi igraci WBA il Fulhema il Hala il Stouka i ovih manjih klubova reprezentativic...pazi da bi se igralo u nekom veliko klubu kao sto je Rangers moras biti kvalitetan igrac a ne kao ovi arancic sarabva i vasilic...mislim njihove kvalitete seu neupitne4 al za 2. bjelorusku ligu...pazi sasa papac je igro bobro i zato je pozvan u reprezentaciju...a skauti Rangersa su ga zapazili dok je igro u Austriji i doveli ga i sad je standardan u prvih 11....a sto se tice nadarevica covjek je dobro igro za Zagreb i onda se prodo al ne preko reprezentacije.....i haj svako ko igra u nekom malo boljem klubu a da nije Zeljo odma vam se prodo preko reprezentacije....haj ne serite svi redom....samo pricate glušposti...neznate sta da napistete i onda pricate kako se ovaj prodo preko repke a kad se prodavo i nije igro za reprezentaciju...bolje vam je ne pistite komentare nego ovako pisati...valjati gluposti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.