Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Mene je najvise iznenadio sa Dzekom, Ibisevicem i Muslimovicem zajedno na terenu. To je mozda jedna opcija protiv slabijih, defenzivnih protivnika, koji (kao Estonija) mogu slomiti kicmu i jacima (Turska) kroz nerjesene rezultate. Taj blok od Pjanica, Misimovica, Dzeke, Ibisevica je stvarno horor za protivnicke golmane.
Isto sto mi se svidja na Papetu da je stvarno isprobao nekoliko varijacija i igraca, umjesto da ih voda po tribinama a igra u prijateljskim uvjek sa istom postavom. Nadam se da ce Stilic sljedeci put dobiti poziv, izgleda da i on ponovo dolazi pri sebi, pored njega jos nekoliko defenzivnih i onda poraziti Svedsku. A sto se tice Njemacke, tu cemo igrati pred skoro pa domacom publikom, ako odigramo na jakom nivou, sta ocekivam kroz sam izazov, i tu mozemo sa pobjedom zavrsiti utakmicu.
Isto sto mi se svidja na Papetu da je stvarno isprobao nekoliko varijacija i igraca, umjesto da ih voda po tribinama a igra u prijateljskim uvjek sa istom postavom. Nadam se da ce Stilic sljedeci put dobiti poziv, izgleda da i on ponovo dolazi pri sebi, pored njega jos nekoliko defenzivnih i onda poraziti Svedsku. A sto se tice Njemacke, tu cemo igrati pred skoro pa domacom publikom, ako odigramo na jakom nivou, sta ocekivam kroz sam izazov, i tu mozemo sa pobjedom zavrsiti utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kako je samo sjajan taj covjek !
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Evo reko je Pape da prati i Sudica i Bonuzu znaci ima ih u vidu sve 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- NoName
- Kontakt:
Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Meni malo fali.......da potjeram sve u ............ 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
podebljaj volumeNoName je napisao/la:Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Neka, neka. Ovo je tek pocetak, vidit ces kad Pape pocne psovat francuzima majku i najavljivat petardu u mrezi Lorisa.NoName je napisao/la:Meni nekako fali Ćiro. Ovo sve tiho nekako LOL
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Neznam gdje da postavim ali posto je Piplica u strucnom stabu:
Na mom oproštaju bit će Sušić, Bilić, Šuker, Barbarez...
Pomalo tiho, neprimjetno, došao je Tomislav Piplica na poziciju golmanskog trenera reprezentacije Bosne i Hercegovine. Što svakako nije obično za ovog sasvim neobičnog bivšeg golamana, svjetske reputacije. U svom Enerđiju iz Kotbusa više od jedne decenije je jedan od popularnijih ako ne i najpopularniji igrač, no nerijetko i noćna mora njegovih trenera. Piplica je znao i volio rijetko viđenim paradama elegantno proletiti kroz svoj šesnesterac, ali isto tako ni autogolovi mu nisu bili strani. Zli jezici kažu da je autogolom glavom protiv Borusije Menhengladbah stekao svjetsku slavu, no kod navijača Kotbusa je status „besmrtnog" zaradio odbranom penala kancelaru Gerhardu Šrederu, iako su najviši funkcioneri Kotbusa dali znak da pusti gol.
No, Piplica nikome ne prašta pa ni kancelaru, ali ni titanu Oliveru Kahnu kojem je također odbranio penal. Kahn se oprostio i sve je postigao u svojoj karijeri - osim gola.
I zamjerio je Kahn Piplici što mu je prije izvođenja penala „hladno" okreno leđa i naslijepo odbranio penal, isto kao i rukovodstvo Kotbusa zbog odbrane Šrederu. Čak mu je prijetila i suspenzija, no Šreder je „Pipija" nagradio za poštenje pozivom kompletnog tima Kotbusa u vladu Njemačke. Sada je Piplica golmanski trener mlađih kategorija Kotbusa, prezentator,ponos kluba kao i skaut za balkanske zemlje. Odnedavno i trener naša dva najveća golmana dijamanta- iskusnog Kenana Hasagića i supertalentiranog Asmir Begovića za kojeg se otimalo pola Engleske. No pred početak operacije „EP 2012. u Ukrajini i Poljskoj", pred piplicom je i još jedna velika utakmica, njegova zadnja u dresu voljenog Kotbusa.
- Po prvi put u historiji Kotbusa organizovat će se oproštajna utakmica za jednog igrača. Strašno sam ponosan što sam upravo ja taj koji će imati tu čast. Mislim da to dovoljno govori koliko me cijene u klubu. Preuzeli su na sebe i sve troškove utakmice koja će se odigrati 22. maja ove godine. Biti će to odlična reklama za naš fudbal u Njemačkoj, tim prije što za manje od dvije sedmice BiH igra protiv Njemačke u Frakfurtu - mišljenja je Piplica.
Ekskluzivno za „San Sport" „Pipi" je otkrio i imena ponajvećih zvijezda koji će uveličati njegov oproštaj od dresa Kotbusa..
- Već su mi dolazak potvrdili legendarni Njemački napadač Ulf Kirsten. Također, bit će tu dosta bivših bundesligaških asova poput Tome Marića (pomoćni trener Hofenhajma), Davora Šukera (prvi strijelac Svjetskog prvenstva u Francuskoj i bivši član Minhena 1860), Slavena Bilića (selektor Hrvatske i bivši igrač Kalsruea). Naravno, bit će i najpopularniji bh. igrač u Bundesligi Sergej Barbarez i moj prijatelj Elvir Baljić, koji će sigurno nakon utakmice zapjevati za moju dušu.
No, tu nije kraj Piplicinih gostiju...
- Naravno, bit će tu ješ dosta velikih imena, ipak, još čekam njihovu potvrdu - priznaje Piplica, najbolji izbor na mjesto golmanskog trenera selektora Safeta Sušića. Sušić, Baljić, Sredojević, Piplica, kombinacija je koja obećava uspjeh, i uz malo sreće kvalifikaciju za EP 2012 u Ukrajini i Poljskoj!
E. Solak
Merkel i Šreder specijalni gosti
Pored velikog broja sportskih radnika na tribinama stadiona Drugarstva svoje mjesto bi trebali zauzeti bivši i sadašnji kancelari Njemačke Gerhard Šreder i Angela Merkel, veliki prijatelji našeg golamana. Također, i leteći Mostarac Enver Marić bi svojim prisustvom trebao uveličati ovaj spektakl, dok se spominje mogućnost da se u protivničkoj ekipi pojavi i veliki Oliver Kan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Luis Fernandez koji je vazda bio iza Papeta u PSG ce vjerovatno da preuzme Izrael.
Plata ce mu biti 400 000 eura i to mjesecno.Papetova 5.000.Pa nek onda neko nastavi sranja provoditi i traziti dlaku u jajetu.
Plata ce mu biti 400 000 eura i to mjesecno.Papetova 5.000.Pa nek onda neko nastavi sranja provoditi i traziti dlaku u jajetu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Otkad je Mimo Šahinpašić postao i sportski novinar i kritičar svakodnevnice? Pa šta se frajer nalupa noćas to nije normalno, bolje bi mu bilo da od danas jedno 5 godina ne izlazi u javnost nikako. Trebao je Pape doć maksuzile da se na tribinama izgrli i ižljubi šnjim i s Bahom jerbo su ipak oni puno za njega učinili.
A fakat si Pape mahnit pa slušaš ove iz saveza, znaš nisu ti oni dali posao nego Mimo i nemoj se više zahebavat Pape jesil čuo! I ima da igrači pričaju s novinarima do ranog sabaha, ko hebe utakmicu, bitno je da sve dođe do javnosti. I što si stavio ruke u džepove papak jedan, kad si čuo da sa svih strana grmi Pape Pape trebo si pusu poslat heboga ti!
A fakat si Pape mahnit pa slušaš ove iz saveza, znaš nisu ti oni dali posao nego Mimo i nemoj se više zahebavat Pape jesil čuo! I ima da igrači pričaju s novinarima do ranog sabaha, ko hebe utakmicu, bitno je da sve dođe do javnosti. I što si stavio ruke u džepove papak jedan, kad si čuo da sa svih strana grmi Pape Pape trebo si pusu poslat heboga ti!
Joj kako me iznervira ovaj kloc mimo, fuj, fuj, fuj!!! 
- JuveSissoko
- Kontakt:
novinari su inace pokupili svu pamet svijeta,sve imaju pravo da kritikuju,a kad se njih kritikuje,onda kazu kao Mimo" mi samo prenosimo informacije narodu",jest jest i ubacis jos tonu gluposti koje tebi odgovaraju 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sta je to sad bilo na OBN-u? Mislim mogu pretpostavit, savez bla bla bla. Ali eto, mozda su danas nesto kreativno novinari bili. A vec sam reko da njima Susic ne odgovara jer nije seljak kao oni i Ciro. On je gospodin. I svaki novinar sa FTV-a, Hayata, OBN-a i Pinka mogu se fino skupit i popusit mu neku stvar.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 mar 2010, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- NoName
- Kontakt:
Ako nisi, bolje ne gledaj. Kenjac obični, ostao sam frapiran materemi.Cartman je napisao/la:Sta je to sad bilo na OBN-u?
Ja sam davno rekao da je ona Mimo najjadni novinar i tv voditelj, sav nekakv ulickan, fuj 
× Plava krv ispod koze ×
De ukratko reci,sta, ko ,gdje.NoName je napisao/la:Ako nisi, bolje ne gledaj. Kenjac obični, ostao sam frapiran materemi.Cartman je napisao/la:Sta je to sad bilo na OBN-u?
Ne upratih OBN zbog ovih danasnjih tekmi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 mar 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najsmješnije od svega da je ovdje nedavno osvanuo članak kako je Ćiro selektirao novinare, a kako je Pape jednak prema svima. Ovaj večeras sve suprotno reče.
I to se još iščuđuje u kolikoj je to mjeri tako. Ma Mimo je ofirni, arogantni luđak, čije su emisije klasična komedija. Baš da se čovjek nasmije i iščudi kakvih ljudi ima.
90% najvećih budala u državi radi na toj televiziji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- BlueSharks
- Kontakt:
Kakav neviđeni idiotizam dotičnog novinara. Al nažalost, mnogo je glupog i nepismenog naroda u BiH, koji će popušiti ovu njegovu priču

Strauss Junior
Reci mi je li bio Emerik Gudelj da kaze kako mu se svidja Susiceva odjeca?Željovac je napisao/la:Najsmješnije od svega da je ovdje nedavno osvanuo članak kako je Ćiro selektirao novinare, a kako je Pape jednak prema svima. Ovaj večeras sve suprotno reče.I to se još iščuđuje u kolikoj je to mjeri tako. Ma Mimo je ofirni, arogantni luđak, čije su emisije klasična komedija. Baš da se čovjek nasmije i iščudi kakvih ljudi ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.