Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mandrak
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 17:02

Semir_Sa je napisao/la:EVO SPISAK GLASAČA ( dvojica su bili odsutni a ostalih 18 je bilo protiv):

Lju­bo­mir Čor­da­še­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ste­vo Ma­ksi­mo­vić (Mo­dri­ča), Ra­de Mi­tre­ka­nić (Bo­san­ski Brod), Sa­vo Po­po­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ra­de Va­si­lje­vić (Do­boj), Du­ško Ko­jo­vić, Mi­len­ko Ša­ra­ba (oba Tre­bi­nje), Sve­to­zar Jo­va­no­vić (Uglje­vik), Bran­ko La­za­re­vić, Ra­di­ka Ma­rić (oba Bi­je­lji­na), Mir­ko Mi­lo­še­vić (Zvor­nik), Slo­bo­dan Te­šić (Brčko Dis­trikt), Mi­le Man­dić (Bo­san­ska Du­bi­ca), Stan­ko Vuj­ko­vić (Pri­je­dor), Pre­drag Da­mja­no­vić, Mi­lo­rad Ja­nje­to­vić (oba Ba­nja Lu­ka), Mi­len­ko Pa­vlo­vić (Bo­san­ska Gra­di­ška), Dra­gi­ša Sa­vić (La­kta­ši), Dra­gan Ku­li­na, Dra­gan Mi­čić (oba Lu­ka­vi­ca).

**** ti ovu drzavu
OK, dakle svi iz RS-a po direktivi Vožda su glasali za obaranje Statuta, a samim tim i za obaranjem NSBiH (znali su oni vrlo dobro kakve su posljedice ako ne usvoje Prijedlog UEFE jer ipak nisu to neki maloumnici niti djeca).
Ovako su Srbi "rekli svoje" i sjebali sve, tj. kompletan NS su navukli ko ****.
I NEKA SU!!! sad su odjednom srbi krivi za sve, a kad je trebalo sve ove godine sa njima igrati zajednicku PLBiH tad nam nisu smetali...a isti ljudi su sjedili i tad i prošle godine i prije dvije godine i prije tri i prije 8 godina.
Sad kad su nam udarili kajlu pod bubrege (jer su docekali idealan tajming) sad je odjednom prica "Srbi su krivi".
Smiješno i pateticno :!: :!:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 17:07

rumbalija je napisao/la:Zamisli tekmu BIH - Kosovo
Zamisli protiv koga i gdje cemo igrati pod suspenzijom dok smo bez suspenzije igrali protiv Rijeke na Kantridi. :shock:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jul 2010, 17:11

Adnel je napisao/la:Odavno sam se registrovao na ovaj forum i nadam se da necu dobit ban od admina ako napisem ovo,POSEREMMMMMMMMMM SEEEEEEEEEE CITAVOM SAVEZUUUUUUUUU NA GLAVU SMJENIT SVA **** IZ SAVEZA I VRATIT LEGENDE BIH NOGOMETA.
Neces dobiti Ban nego medalju :mrgreen:

Pridruzujem se cestitkama :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jul 2010, 17:18

Bosnier je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Odavno sam se registrovao na ovaj forum i nadam se da necu dobit ban od admina ako napisem ovo,POSEREMMMMMMMMMM SEEEEEEEEEE CITAVOM SAVEZUUUUUUUUU NA GLAVU SMJENIT SVA **** IZ SAVEZA I VRATIT LEGENDE BIH NOGOMETA.
Neces dobiti Ban nego medalju :mrgreen:

Pridruzujem se cestitkama :mrgreen:
sto bi dobio ban ...ti si samo reko ono sto mi svi bi vrlo rado uradili..onda svima nek nam ban da.haya.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 16 jul 2010, 17:23

Sta sada hoceli se igrati Premijer liga ????

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 jul 2010, 17:26

FC BAYERN je napisao/la:
Semir_Sa je napisao/la:EVO SPISAK GLASAČA ( dvojica su bili odsutni a ostalih 18 je bilo protiv):

Lju­bo­mir Čor­da­še­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ste­vo Ma­ksi­mo­vić (Mo­dri­ča), Ra­de Mi­tre­ka­nić (Bo­san­ski Brod), Sa­vo Po­po­vić (Bo­san­ski Ša­mac), Ra­de Va­si­lje­vić (Do­boj), Du­ško Ko­jo­vić, Mi­len­ko Ša­ra­ba (oba Tre­bi­nje), Sve­to­zar Jo­va­no­vić (Uglje­vik), Bran­ko La­za­re­vić, Ra­di­ka Ma­rić (oba Bi­je­lji­na), Mir­ko Mi­lo­še­vić (Zvor­nik), Slo­bo­dan Te­šić (Brčko Dis­trikt), Mi­le Man­dić (Bo­san­ska Du­bi­ca), Stan­ko Vuj­ko­vić (Pri­je­dor), Pre­drag Da­mja­no­vić, Mi­lo­rad Ja­nje­to­vić (oba Ba­nja Lu­ka), Mi­len­ko Pa­vlo­vić (Bo­san­ska Gra­di­ška), Dra­gi­ša Sa­vić (La­kta­ši), Dra­gan Ku­li­na, Dra­gan Mi­čić (oba Lu­ka­vi­ca).

**** ti ovu drzavu
I kaze nisu svi srbi isti, ojj boze gdje sam se ja rodio i gdje ja zivim, dabogda im djeca slijepa bila :!:
Pa naredba buraz...naređeno da svi glasaju protiv, naredba dolazi sa samog politickog vrha od Vožda koji ih je po stranackim linijama i nacionalnim kljucevima udomio u prostorije NSBIH...kad Vožd naredi - nema labavo , to se odmah ispoštuje...niko ne ujeda ruka koja ga hrani...niko :!: :!: niko nije toliko lud.
Sve smo mi to vrlo dobro znali i ranije ,ko tamo sjedi i na koji nacin su došli tu i sad se ko nešto cudimo i sjebavamo.
Ma dajte ljudi, nemojte se sad praviti ludi i naivni jbg :x

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 jul 2010, 17:36

kako bi volio da se odvojimo,da budemo ko Kosovo..da imamo svoju drzavu,rahat,jednog predsjednika u svemu,nema veze sto bi bili mali,al makar bi znali da nas niko nece j.ebavat u mozak..dajte nam drzavu u kojoj cemo bit ujedinjeni,dajte nam Tuzlu,Bihac,Sarajevo,Gradacac,Zenicu...sve sto ima veze s drugim entitetom nek se odvoji,eto vam dabogda poginuli svi..i kaze zasto mladi idu iz drzave??pa gdje necu ici sve konj do konja u svakom organu vlasti,uskoro necemo moc disat a da nam ne naplate..joj kad bi bio smak svijeta,odma bi u Njemacku otisao :DDDDDD Dodik i ostala SRBADIJO,koji radite na unistavanju svega u ovoj drzavi,DABOGDA vam sve u kuci gorilo OSIM sijalice...puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 jul 2010, 17:38

ma **** ja sam sebe,gadi mi se i povraca na ovu zemlju i ljude u njoj,jedino nam zene valjaju ovdje,i znate sta nisu srbi krivi nije ni vozd niti hrvati a ni muslimani,kriv je nitko drugi do massimo moratti,eto :roll: :roll: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 17:39

jasko_juve je napisao/la:kako bi volio da se odvojimo,da budemo ko Kosovo..da imamo svoju drzavu,rahat,jednog predsjednika u svemu,nema veze sto bi bili mali,al makar bi znali da nas niko nece j.ebavat u mozak..dajte nam drzavu u kojoj cemo bit ujedinjeni,dajte nam Tuzlu,Bihac,Sarajevo,Gradacac,Zenicu...sve sto ima veze s drugim entitetom nek se odvoji,eto vam dabogda poginuli svi..i kaze zasto mladi idu iz drzave??pa gdje necu ici sve konj do konja u svakom organu vlasti,uskoro necemo moc disat a da nam ne naplate..joj kad bi bio smak svijeta,odma bi u Njemacku otisao :DDDDDD Dodik i ostala SRBADIJO,koji radite na unistavanju svega u ovoj drzavi,DABOGDA vam sve u kuci gorilo OSIM sijalice...puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Njima je cilj da se odvoje, i to kad bi uradili, izvrsili bi kamikaze ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 16 jul 2010, 17:41

jasko_juve je napisao/la:kako bi volio da se odvojimo,da budemo ko Kosovo..da imamo svoju drzavu,rahat,jednog predsjednika u svemu,nema veze sto bi bili mali,al makar bi znali da nas niko nece j.ebavat u mozak..dajte nam drzavu u kojoj cemo bit ujedinjeni,dajte nam Tuzlu,Bihac,Sarajevo,Gradacac,Zenicu...sve sto ima veze s drugim entitetom nek se odvoji,eto vam dabogda poginuli svi..i kaze zasto mladi idu iz drzave??pa gdje necu ici sve konj do konja u svakom organu vlasti,uskoro necemo moc disat a da nam ne naplate..joj kad bi bio smak svijeta,odma bi u Njemacku otisao :DDDDDD Dodik i ostala SRBADIJO,koji radite na unistavanju svega u ovoj drzavi,DABOGDA vam sve u kuci gorilo OSIM sijalice...puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Budalo a šta je sa ostalim Bošnjacima što žive u RS, pa za nekih 50 godina u Rs će biti većinski narod Bošnjaci. Pogledaj natalitet Srba i Bošnjaka. Oni idu u minus dok Bošnjaci se uduplavaju. Pa uskoro neće biti ni toga u što se oni zaklinju, bit će Repuplika Bošnjačka ;)
Dragon Town

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 jul 2010, 17:43

upravu si,i ja bi volio da se odvojimo,da se sporazumno nadze rjesenje za sva tri naroda,i teritorije koliko svima odgovara,lakse bih zivili i vise bi imali,a ne ovako teret postojanja bosne i herc.ovakve kakva jest snose obicni ljudi na svojim plecima,bukvalno nosamo jedan veliki karcinom na svojoj glavi koji nas iz dana u dan pritisce i crpi i ovo malo energije koje imamo,a znamo sta je taj karcinom.od vlade pa nadalje... :idea:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 jul 2010, 17:44

amell je napisao/la:ma **** ja sam sebe,gadi mi se i povraca na ovu zemlju i ljude u njoj,jedino nam zene valjaju ovdje,i znate sta nisu srbi krivi nije ni vozd niti hrvati a ni muslimani,kriv je nitko drugi do massimo moratti,eto :roll: :roll: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Nemoj mi na Morattija, osjetljiv sam kad mi neko presidentea dira! :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jul 2010, 17:46

Šta će se bolan odvajati, pa nema šanse grumen zemlje neko da odnese u džepu, kamoli nešto drugo. Ovo je BiH, nezavisna, suverena i nedjeljiva, a tema je njen savez, korumpiran i pun lopovluka, savez koji mi moramo srušiti, budući da niko drugi ne može. Na jedan civilizovan, građanski način: BATINAMA!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 jul 2010, 17:47

velez_mostar je napisao/la:
amell je napisao/la:ma **** ja sam sebe,gadi mi se i povraca na ovu zemlju i ljude u njoj,jedino nam zene valjaju ovdje,i znate sta nisu srbi krivi nije ni vozd niti hrvati a ni muslimani,kriv je nitko drugi do massimo moratti,eto :roll: :roll: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Nemoj mi na Morattija, osjetljiv sam kad mi neko presidentea dira! :D
boli presidentea **** on je dobio tri mjeseca godisnjeg uziva frajer sa zenskima na floridi :lol:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 16 jul 2010, 17:49

tanzla je napisao/la:Šta će se bolan odvajati, pa nema šanse grumen zemlje neko da odnese u džepu, kamoli nešto drugo. Ovo je BiH, nezavisna, suverena i nedjeljiva, a tema je njen savez, korumpiran i pun lopovluka, savez koji mi moramo srušiti, budući da niko drugi ne može. Na jedan civilizovan, građanski način: BATINAMA!
otidzi u banja luku trebinje prijedor pa tamo tvrdi da je to bosna pa ces cut i vidjet :roll: :roll: :roll: :x

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 16 jul 2010, 17:50

Ne pravim nikakvu razliku između delegata iz rs i delegata koji su glasali za novi statut. Mislim da je to sve ionako dogovoreno, da ovako i jedni i drugi "spašavaju" "obraz", tako da i ovi iz rs u očima svoje potpore ispadaju dosljedni svojim stavovima a i ovi ostali se u Federaciji predstavljaju nama kao "good guys". Moja teorija je da ne bi ni ovi glasali "za" koji jesu (čast evt. izuzecima) da su delegati iz rs planirali glasati "za". Mislim da je to njihov stari, oprobani recept tako da se uvijek održava status quo. Ovaj put izgleda kao da su prilično sigurni u sebe, kao da se ne boje posljedica...

Naš kapiten je u pravu. Hvala, Spaha:

"Kapiten Spahić bez dlake na jeziku: Savez je jedna seljačka zadruga "

"Mi moramo još puno stvari naučiti i potvrditi ono što mi zaista imamo i ono u čemu smo stvarno dobri. Ne znam odakle bih počeo, ali najlošija karika u svemu tome je svakako naš Savez koji liči na jednu seljačku zadrugu i skup lopova i lažova uz čast rijetkim iznimkama. Kad sredimo prvo to onda ćemo moći sređivati probleme koji postoje u ekipi, kojih ima, ali ih je na sreću malo.

Nemoguće je da se naši igrači skoncetrišu na utakmice koje dolaze, kao što je sad primjer utakmice sa Katarom, kad uopće ne znamo da li će reprezentacija zvanično postojati večeras. Normalan čovjek ne može planirati nešto što neko pokušava srušiti i za šta se ne zna hoće li uopšte postojati i je li propala stvar. Kad sve te stvari dođu na svoje onda ćemo moći uklanjati sitnice koje nas koče ka plasmanu i uspjehu."

Baraž sa Portugalom je iza nas, šta je reprezentacija naučila iz proteklih kvalifikacija i samih utakmica protiv Portugalaca.

"Baraž je iza nas i mislim da je puno pozitivnih stvari iza nas. Istini za volju bilo je i negativih dešavanja, ali ja bih da se pamte samo lijepe. Napravili smo veliki iskorak, ne samo radi rezultata, nego i zbog činjenice da smo oformili i okupili jednu odličnu grupu kvalitetnih igrača na koje se može računati još minimum dva ciklusa. Stekli smo i veliko iskustvo igranja velikih i važnih utakmica.

Bilo bi dobro postaviti ovo isto pitanje i čelnicima Saveza te vidjeti da li su oni nešto naučili u proteklom periodu, jer su upravo oni pravili velike probleme koje su nam otežavale naš sportski rad."

Da možete šta bi promjenili u reprezentaciji?

"Čelnike Fudbalskog saveza i situaciju u istom."
Zadnja izmjena: edina, dana/u 16 jul 2010, 17:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Definitions belong to the definers, not the defined

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 jul 2010, 17:50

tanzla je napisao/la:Šta će se bolan odvajati, pa nema šanse grumen zemlje neko da odnese u džepu, kamoli nešto drugo. Ovo je BiH, nezavisna, suverena i nedjeljiva, a tema je njen savez, korumpiran i pun lopovluka, savez koji mi moramo srušiti, budući da niko drugi ne može. Na jedan civilizovan, građanski način: BATINAMA!

hahaha,

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jul 2010, 17:51

Skrećemo s teme, ne moram ja ići tamo, dovoljno da uzmem atlas (koliko god da smo mali, ima nas tamo :D) i uvjerim se.

Savez NAPOLJE!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 jul 2010, 17:54

Mi NIKAD necemo moci zivjeti normalno sve dok je RS-a
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jul 2010, 17:56

Pa ima li tko objasniti ovima iz ueffe da su predstavnici RS-a zeznuli stvar,da oni opstruiraju jednog predsjednika i novi statut,ima li im tko to objasniti ,jer jednom je se islo u evropu i igrala liga bez ovih "retarda" iz RS-a pa moze i opet,svi "bosnjacki" i "hrvatski" predstavnici su bili za jedino se oni napravili pametnim ,a zasto,zato jer ih boli kur... za njihov Borcic koji ce u evropu opet za 30 godina a za reprezentaciju da ne pricam ,nista ih ne veze za novi statut jer je ta bagra naucila zakone divljine i nista drugo,stare komunjare koji i dalje zele zivjeti kao bubreg u loju!
Malo ueffi pojasniti pa nek RS- povuce svoje klubove i delegat jer moze se i bez njih,dosta je vise selendra tipa Modrica,Laktasi i sl.
Liga 10
Zrinjski
Velez
Siroki
Sarajevo
Zeljeznicar
Celik
Sloboda
Olimpik
Travnik
Zvijezda

Osnovati udruzenje,novi savez bez sumadijskih predstavnika pa kad se opamete a sumnjam da ce ikada onda im dopustiti povratak u savez sa 3,4 clana koja nemaju nikakav utjecaj i jednim klubom tj Borcom ostalo je u toj paradrzavi ionako kur... od ovce!
HSK Zrinjski Mostar

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.