Ovo je bilo u sensnestercu mogao se i penal sudit sudija malo izvuko
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ne mogu vjerovati da na ovome forumu ima toliko nerealnih navijača. Što neko napisa nikad u Bihaću nije bio problem pobjediti ako si kvalitetniji.
U kakvom penalu za Čelik pričate, o kakvom crvenom kartonu?
Čelik zaslužuje Premijer ligu, ali ne na ovaj način.
Jedinstvo nije nikako igralo, jer sudija nije dao sa igraju. Mene čudi da Čelik nije pobjedio, jer sa ovakvim suđenjem u većini slučajeva se upiše pobjeda.
Čak se i posmatrač suđenja čudio nekim odlukama, sudijska trojka nije zaslužila prolaznu ocjenu, moraju na debelo hlađenje.
U kakvom penalu za Čelik pričate, o kakvom crvenom kartonu?
Čelik zaslužuje Premijer ligu, ali ne na ovaj način.
Jedinstvo nije nikako igralo, jer sudija nije dao sa igraju. Mene čudi da Čelik nije pobjedio, jer sa ovakvim suđenjem u većini slučajeva se upiše pobjeda.
Čak se i posmatrač suđenja čudio nekim odlukama, sudijska trojka nije zaslužila prolaznu ocjenu, moraju na debelo hlađenje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- BatistutA19
- Kontakt:
Naravno da kupili nismo jer mi novca nemamo da kupujemo sudije ,sta je to bgt toliko pomogo Celiku ,pa niste imali sut u 90 minuta i vi o sudijama.Gresaka jest bilo nekih ali da je nesto guro Celik i da je toliko Jedinstvo ostetio realno nije.Da ste pregrubo igrali jeste ali kad svira tada faul onda nije faul a svaki kontakt sa Telalovicem i Kalesicem je faul bio jer su odlicni igraci.Eto skratili smo lijep poz i zelim vam sto prije teren da uradite jer ono je katastrofa bar to zasluzujete i da nastavite punit stadion uvjek a ne samo kad Celik gostujeBosnianRahatluk je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:41I da skratimoBatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32Ok faul a penal sta cemo to za Celik ili crveni ?? To nebitno!!Igras pregrubo i onda bi vi da se ne svira faul pa svaki je faul nad Kalesicem i Telalovicem bio jer to su igraci sa mozgom koji se znaju postavit krenut napred dodat .Protiv Tuzle hodali po terenu a danas pregruba igra ,daj mi neki faul grb Celika..Slazem se za par gresaka ali bolan vi sut jedan za 90 minuta u gol osutali i pricas nesto .Da je teren bolji bio bez problema bi Celik dobio jer je bolji igracki i nije to navijacki nego je tako i pokazo je danas i po sansama i posjedu i odnos kornera .successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44
Bolji si od ovoga, samo pogledaj faul iz 99. minute.
Ti smatras sa je suđenje bilo posteno tj da niste kupili sudije
Jadan si
-
- Kontakt:
Dobro to sam malo ironično rekao da bi se uklopilo u post, ali daleko od bezazlenog udarca onakvih udarci u 80% slučajeva mogu zavrsim potresom mozga ako ne i gore.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:34Jesi li ti corav ili sta kad je lijepo ga htio preskocit i zakacio ga mozda koljenom koji krampon o cemu ti pricastuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56To se tb učinilo on je njega pomilovo kramponima krajnje nježno u znaku iskazivanja ljubavnih osjećanja![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Ne nerviraj se. @Batistuta je defektan.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:41I da skratimoBatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32Ok faul a penal sta cemo to za Celik ili crveni ?? To nebitno!!Igras pregrubo i onda bi vi da se ne svira faul pa svaki je faul nad Kalesicem i Telalovicem bio jer to su igraci sa mozgom koji se znaju postavit krenut napred dodat .Protiv Tuzle hodali po terenu a danas pregruba igra ,daj mi neki faul grb Celika..Slazem se za par gresaka ali bolan vi sut jedan za 90 minuta u gol osutali i pricas nesto .Da je teren bolji bio bez problema bi Celik dobio jer je bolji igracki i nije to navijacki nego je tako i pokazo je danas i po sansama i posjedu i odnos kornera .successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44
Bolji si od ovoga, samo pogledaj faul iz 99. minute.
Jadan si

-
- Kontakt:
Da je posteno ti bi sada bio u psihijatrijskoj ustanovi pod nadzoromsamoposteno je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:47Nije bilo posteno jer da je bilo posteno vi boda nebi vidjeliBosnianRahatluk je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:41I da skratimoBatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32
Ok faul a penal sta cemo to za Celik ili crveni ?? To nebitno!!Igras pregrubo i onda bi vi da se ne svira faul pa svaki je faul nad Kalesicem i Telalovicem bio jer to su igraci sa mozgom koji se znaju postavit krenut napred dodat .Protiv Tuzle hodali po terenu a danas pregruba igra ,daj mi neki faul grb Celika..Slazem se za par gresaka ali bolan vi sut jedan za 90 minuta u gol osutali i pricas nesto .Da je teren bolji bio bez problema bi Celik dobio jer je bolji igracki i nije to navijacki nego je tako i pokazo je danas i po sansama i posjedu i odnos kornera .
Jadan si
- BatistutA19
- Kontakt:
Slazem se da je opasno ali lopta je kratka bila prema golmanu i Jamakovic je htio preskocit golmana i nije se ni njemu lahko bilo kontrolisat .To je uradio ali ga je zakacio koljenom ali nema govora o nekoj namjeri da povredi golmana kako navijaci Jedinstva pisu a i vi tuzlaci .tuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:52Dobro to sam malo ironično rekao da bi se uklopilo u post, ali daleko od bezazlenog udarca onakvih udarci u 80% slučajeva mogu zavrsim potresom mozga ako ne i gore.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:34Jesi li ti corav ili sta kad je lijepo ga htio preskocit i zakacio ga mozda koljenom koji krampon o cemu ti pricastuzlanskinacin je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:56
To se tb učinilo on je njega pomilovo kramponima krajnje nježno u znaku iskazivanja ljubavnih osjećanja![]()
Kažu nam iz Saveza pred Gradinu:"Pustite Gradini. Ako im pustite, imat će te sljedeće sezone sigurnih 6 bodova od Gradine, bit ćete gurani od sudija, plus sve ostale ekipe sretne što ne moraju da se hebavaju i putuju u Bihać".
A mi ne pristanemo. Dođe sudija nateže za Gradinu koja iz jedinog šuta da gol. Mi budale izjednačimo u 93. i pokvarimo planove Savezu....
A mi ne pristanemo. Dođe sudija nateže za Gradinu koja iz jedinog šuta da gol. Mi budale izjednačimo u 93. i pokvarimo planove Savezu....
-
- Kontakt:
Celikovci imaju dostojnog lidera na forumuQuartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:53Ne nerviraj se. @Batistuta je defektan.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:41I da skratimoBatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32
Ok faul a penal sta cemo to za Celik ili crveni ?? To nebitno!!Igras pregrubo i onda bi vi da se ne svira faul pa svaki je faul nad Kalesicem i Telalovicem bio jer to su igraci sa mozgom koji se znaju postavit krenut napred dodat .Protiv Tuzle hodali po terenu a danas pregruba igra ,daj mi neki faul grb Celika..Slazem se za par gresaka ali bolan vi sut jedan za 90 minuta u gol osutali i pricas nesto .Da je teren bolji bio bez problema bi Celik dobio jer je bolji igracki i nije to navijacki nego je tako i pokazo je danas i po sansama i posjedu i odnos kornera .
Jadan si![]()

- prisonbreak
- Kontakt:
Zasto budalama objasnavati..schalke je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:57Kažu nam iz Saveza pred Gradinu:"Pustite Gradini. Ako im pustite, imat će te sljedeće sezone sigurnih 6 bodova od Gradine, bit ćete gurani od sudija, plus sve ostale ekipe sretne što ne moraju da se hebavaju i putuju u Bihać".
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Prvo, ja nisam iz Bihaća ili Tuzle. Drugo, bolja ste ekipa od njih, a teren je oranica i vjerovatno biste ih dobili na boljem terenu.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32Ok faul a penal sta cemo to za Celik ili crveni ?? To nebitno!!Igras pregrubo i onda bi vi da se ne svira faul pa svaki je faul nad Kalesicem i Telalovicem bio jer to su igraci sa mozgom koji se znaju postavit krenut napred dodat .Protiv Tuzle hodali po terenu a danas pregruba igra ,daj mi neki faul grb Celika..Slazem se za par gresaka ali bolan vi sut jedan za 90 minuta u gol osutali i pricas nesto .Da je teren bolji bio bez problema bi Celik dobio jer je bolji igracki i nije to navijacki nego je tako i pokazo je danas i po sansama i posjedu i odnos kornera .successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44Bolji si od ovoga, samo pogledaj faul iz 99. minute.
Drugo, ja ne komentarišem igru ili teren nego suđenje. Nikad nisam pisao postove ovdje, ali onaj faul u 99. minuti me naveo na to koliko je ono bilo jadno. Vas poštujem kao klub i nakon sarajevskih i mostarskih klubova, najveći ste klub u državi.
Penal vam nije svirao zato što nije vidio, ne zato što nije htio, a i pitanje je li bilo penala. Vidjeli smo njegov kriterijum u nastavku. Možeš li mi reći šta je to bilo za crveni karton? Ako misliš na Kalesića, nemoj mi vrijeđati inteligenciju.
Grub faul Čelika kažeš? Trebali ste dobiti crveni karton za onaj faul nad golmanom, ono je crveni kao kuća.
“Par gresaka”… nemoj biti smiješan. Radite isto što i Sloboda, najveći ste klubovi u ligi a ovo radite. Budite objektivni, priznajte, neće vam niko zamjeriti.
Meni je žao Čelika jer je ovo danas bilo narušavanje ugleda vašeg kluba, trebate naći krivca za ovo jer vam ovakve stvari ne trebaju.
-
- Kontakt:
Mrsko mi opet pisati, pročitaj moj odgovor Batistuti iznad.KenoRob je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44Jel bio penal za Celik na pocetku?successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:37Šta je meni trebalo da gledam ovu sramotu i cirkus u Bihaću u nedostatku utakmica PLBiH na Areni. Čelik je veliki klub i navijao sam da se vratite u Premijer ligu, ali ovo je sramota kakvo ste suđenje imali. Onaj faul pred sami kraj ni Gigović Borcu ne bi svirao. Na stranu teren koji je loš i jednima i drugima, ali suđenje je bilo sramotno. Lijepo mi se zgadila ova vaša nova priča, veliki ste klub i ovako samo narušavate ugled. Mislio sam da je ono protiv Stupčanice bilo “domaćinski” jer nisam gledao, ali sad vidim da vas guraju u PLBiH. Treba da je sramota onoga ko je režirao ovaj cirkus, nebitno da li ste vi ili Savez.
I nemojte pokušati relativizirati ove zadnje dvije utakmice, niste ništa bolji od Slobode koju toliko prozivate. I nisam ni iz Tuzle ni iz Bihaća, ako na to mislite.
Ne kontam ljude, Jedinstvo nije preslo pola terena samo Celik drzao nekako loptu na onom terenu bilo je udaraca po nogama i guranja i nek je eto 25% posto lose odsudijo a sigurno da jeste ali jebote penal nije svirao za Celik **** i ja svakog sudiju sta smo se sve nagledali.
- sagitarius
- Kontakt:
Pa mentolu jedan nije Celik dosao sa sudijama u Bihacu, i nama je cudno sto je ocigledno sudija naginjao nama…da smo ga mi platili mi bi pobjedili.Sta je Celik ovdje kriv, jesu trebali igraci reci “ej nemoj nama suditi vise faulove, pusti nek nas lome!”successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:12Mrsko mi opet pisati, pročitaj moj odgovor Batistuti iznad.KenoRob je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44Jel bio penal za Celik na pocetku?successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:37Šta je meni trebalo da gledam ovu sramotu i cirkus u Bihaću u nedostatku utakmica PLBiH na Areni. Čelik je veliki klub i navijao sam da se vratite u Premijer ligu, ali ovo je sramota kakvo ste suđenje imali. Onaj faul pred sami kraj ni Gigović Borcu ne bi svirao. Na stranu teren koji je loš i jednima i drugima, ali suđenje je bilo sramotno. Lijepo mi se zgadila ova vaša nova priča, veliki ste klub i ovako samo narušavate ugled. Mislio sam da je ono protiv Stupčanice bilo “domaćinski” jer nisam gledao, ali sad vidim da vas guraju u PLBiH. Treba da je sramota onoga ko je režirao ovaj cirkus, nebitno da li ste vi ili Savez.
I nemojte pokušati relativizirati ove zadnje dvije utakmice, niste ništa bolji od Slobode koju toliko prozivate. I nisam ni iz Tuzle ni iz Bihaća, ako na to mislite.
Ne kontam ljude, Jedinstvo nije preslo pola terena samo Celik drzao nekako loptu na onom terenu bilo je udaraca po nogama i guranja i nek je eto 25% posto lose odsudijo a sigurno da jeste ali jebote penal nije svirao za Celik **** i ja svakog sudiju sta smo se sve nagledali.
Kakvi sve mentoli pisu na ovom forumu u pm
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Ljudi treba bit realan, navlaceno nam je danas, to jest nije nama navlaceno koliko se islo na to da se Jedinstvo osteti. Po mom misljenju bespotrebno navlacenje za nas, jaca smo ekipa barem 2 puta. Mrtva nula ocekivana. Dugo nisam vidio gori teren, lopta odskace ko da igraju sa poskocicom. Mene samo interesuje po cijoj direktivi je ovakvo sudjenje. Mi nemamo para za sudije, al mi se vraca jedna proca kad je vico na jednom sastanku reko da ce Celik uc u premijer ligu kad on to bude htio. Izgleda da mi to ove godine zelimo 
-
- Kontakt:
Ok, a Stupčanica prošlo kolo?sagitarius je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:17Pa mentolu jedan nije Celik dosao sa sudijama u Bihacu, i nama je cudno sto je ocigledno sudija naginjao nama…da smo ga mi platili mi bi pobjedili.Sta je Celik ovdje kriv, jesu trebali igraci reci “ej nemoj nama suditi vise faulove, pusti nek nas lome!”successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:12Mrsko mi opet pisati, pročitaj moj odgovor Batistuti iznad.KenoRob je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:44
Jel bio penal za Celik na pocetku?
I nauči civilizirano komunicirati, prelistaj malo bonton jer ja ne vrijeđam ni tebe, ni tvoj klub ni tvoj grad.
zenićani i bonton...successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:18Ok, a Stupčanica prošlo kolo?sagitarius je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:17Pa mentolu jedan nije Celik dosao sa sudijama u Bihacu, i nama je cudno sto je ocigledno sudija naginjao nama…da smo ga mi platili mi bi pobjedili.Sta je Celik ovdje kriv, jesu trebali igraci reci “ej nemoj nama suditi vise faulove, pusti nek nas lome!”successminator je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:12
Mrsko mi opet pisati, pročitaj moj odgovor Batistuti iznad.
I nauči civilizirano komunicirati, prelistaj malo bonton jer ja ne vrijeđam ni tebe, ni tvoj klub ni tvoj grad.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Realan komentar, samo je pitanje jeste li danas vi gurani ili Jedinstvo sputavano, ne znam odnose u Savezu pa ne znam. Mada nije Vico jedini, nema Vice u Prvoj ligi a vidi šta ljudi rade.Crkvice1988 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:18Ljudi treba bit realan, navlaceno nam je danas, to jest nije nama navlaceno koliko se islo na to da se Jedinstvo osteti. Po mom misljenju bespotrebno navlacenje za nas, jaca smo ekipa barem 2 puta. Mrtva nula ocekivana. Dugo nisam vidio gori teren, lopta odskace ko da igraju sa poskocicom. Mene samo interesuje po cijoj direktivi je ovakvo sudjenje. Mi nemamo para za sudije, al mi se vraca jedna proca kad je vico na jednom sastanku reko da ce Celik uc u premijer ligu kad on to bude htio. Izgleda da mi to ove godine zelimo![]()
Svaka čast za komentar, nadam se da ovakve stvari neće prljati ugled vašeg kluba.
Samo naprijed, uđite, budite mu male kujice.Crkvice1988 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:18Ljudi treba bit realan, navlaceno nam je danas, to jest nije nama navlaceno koliko se islo na to da se Jedinstvo osteti. Po mom misljenju bespotrebno navlacenje za nas, jaca smo ekipa barem 2 puta. Mrtva nula ocekivana. Dugo nisam vidio gori teren, lopta odskace ko da igraju sa poskocicom. Mene samo interesuje po cijoj direktivi je ovakvo sudjenje. Mi nemamo para za sudije, al mi se vraca jedna proca kad je vico na jednom sastanku reko da ce Celik uc u premijer ligu kad on to bude htio. Izgleda da mi to ove godine zelimo![]()

Navijači ku.rvice, klub kujica.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Citiraš me gore oko bontona, a ovdje radiš istu stvar.Sky9 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:21Samo naprijed, uđite, budite mu male kujice.Crkvice1988 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:18Ljudi treba bit realan, navlaceno nam je danas, to jest nije nama navlaceno koliko se islo na to da se Jedinstvo osteti. Po mom misljenju bespotrebno navlacenje za nas, jaca smo ekipa barem 2 puta. Mrtva nula ocekivana. Dugo nisam vidio gori teren, lopta odskace ko da igraju sa poskocicom. Mene samo interesuje po cijoj direktivi je ovakvo sudjenje. Mi nemamo para za sudije, al mi se vraca jedna proca kad je vico na jednom sastanku reko da ce Celik uc u premijer ligu kad on to bude htio. Izgleda da mi to ove godine zelimo![]()
Navijači ku.rvice, klub kujica.![]()

Ovaj forum je čudo.
- samoposteno
- Kontakt:
Idi ba obalite ku.rac Azmiru za sicu....Joge poceraj sramotis seSky9 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:21Samo naprijed, uđite, budite mu male kujice.Crkvice1988 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:18Ljudi treba bit realan, navlaceno nam je danas, to jest nije nama navlaceno koliko se islo na to da se Jedinstvo osteti. Po mom misljenju bespotrebno navlacenje za nas, jaca smo ekipa barem 2 puta. Mrtva nula ocekivana. Dugo nisam vidio gori teren, lopta odskace ko da igraju sa poskocicom. Mene samo interesuje po cijoj direktivi je ovakvo sudjenje. Mi nemamo para za sudije, al mi se vraca jedna proca kad je vico na jednom sastanku reko da ce Celik uc u premijer ligu kad on to bude htio. Izgleda da mi to ove godine zelimo![]()
Navijači ku.rvice, klub kujica.![]()
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Crkvice1988, Quartararo, Venom i 18 gostiju.