Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arvid
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Arvid » 22 jun 2023, 12:23

Meša bi meni bio dobar za Misimočvarkove pozicije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 jun 2023, 12:24

Sljedeci selektor mora biti minimum regionalnog nivoa, pod tim mislim na trenera koji je blizu nivoa Jakirovića.

Mora biti nesto u opticaju.

Eto već smo imali takvog u vidu Peteva.

Pa su se balije potrudile da sve shebu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

edgarallanpoe04
Kontakt:

Post Postao/la edgarallanpoe04 » 22 jun 2023, 12:28

Vratiti Peteva dati mu 3 puta vecu platu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 jun 2023, 12:29

Džaba trubite, doći će opet neki isti profil ko i do sada.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 jun 2023, 12:36

Madal je napisao/la:
22 jun 2023, 12:22
Notorna je laz da je naslijedio generaciju Brazila. Da je dosao poslije Brazila, to definitivno. Kad se dublje pogleda tu, i pogleda forma tih igraca u to vrijeme jasno je da smo bili za go qurac.

Protiv Izraela, u Zenici, jedini igrac koji je bio standardan u klubu je bio Edin Visca.
A brate, kako tako nešto napišeš, a ni ne provjeriš. Ovo je bio sastav.

Asmir Begović, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Džeko, Senad Lulić i Edin Višća.

Begović standardni golman Stokea, Spahić standardan u HSV-u, Bešić do tog dijela sezone prilično standardan u Evertonu, Pjanić i Lulić najstandardniji mogući u Romi i Laziu, Višća standardan u Basaksehiru, Medunjanin u rotaciji Deportiva. Džeko, Vranješ, Mujdža i Kolašinac jedini nisu bili standardni, Kolašinac zbog povrede.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 jun 2023, 12:37

Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 jun 2023, 12:37

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
22 jun 2023, 12:24
Sljedeci selektor mora biti minimum regionalnog nivoa, pod tim mislim na trenera koji je blizu nivoa Jakirovića.

Mora biti nesto u opticaju.

Eto već smo imali takvog u vidu Peteva.

Pa su se balije potrudile da sve shebu.
Mladen Krstajić. :kafa:

Red je da i rođeni Zeničanin jednom bude izabran na mjesto selektora.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2023, 12:39

izdzezveubrazil je napisao/la:
22 jun 2023, 12:36
Madal je napisao/la:
22 jun 2023, 12:22
Notorna je laz da je naslijedio generaciju Brazila. Da je dosao poslije Brazila, to definitivno. Kad se dublje pogleda tu, i pogleda forma tih igraca u to vrijeme jasno je da smo bili za go qurac.

Protiv Izraela, u Zenici, jedini igrac koji je bio standardan u klubu je bio Edin Visca.
A brate, kako tako nešto napišeš, a ni ne provjeriš. Ovo je bio sastav.

Asmir Begović, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Džeko, Senad Lulić i Edin Višća.

Begović standardni golman Stokea, Spahić standardan u HSV-u, Bešić do tog dijela sezone prilično standardan u Evertonu, Pjanić i Lulić najstandardniji mogući u Romi i Laziu, Višća standardan u Basaksehiru, Medunjanin u rotaciji Deportiva. Džeko, Vranješ, Mujdža i Kolašinac jedini nisu bili standardni, Kolašinac zbog povrede.
U tom dijelu sezone kad se igrala utakmica?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 jun 2023, 12:40

Pa više bi smisla Duvnjak imao od Krstajića. Krstajić je na baš svakom radnom mjestu bio užasan.

@Madal: Jeste, u tom dijelu i praktično cijeloj sezoni. Provjeri ako ne vjeruješ. To što je neko možda sjedio na klupi utakmicu ili dvije prije Izraela, ne znači da nije bio standardan ako je nakucao 25-30 nastupa za klub.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2023, 12:41

baboedindzeko09 je napisao/la:
22 jun 2023, 11:12
slika

Mrzitelj i negator države na čelu saveza a uskoro možda i na klupi :salut:
:crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 jun 2023, 12:42

Meši, čini mi se, baš stalo do reprezentacije. I ima sistem neki to je očito (i Medunjanin je govorio o tome da je jedini selektor koji je pokušavao nešto), pošto će nas vjerovatno zadesiti neka exyu legenda opet, možda ne bi bilo loše da se čovjeku da nova šansa. Čak nije imao ni loše rezultate toliko.

Svidjelo mi se kako priča kod Marjana, čovjek je Einstein za Hadžibegića koji ne zna rečenicu smislenu sastavit.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 jun 2023, 12:43

Jakirevica zaganjati obavezno ali kakav Savez imamo namjerno ce postaviti nekog ko ne zna.

Ni Meša ni Faruk nista nisu krivi nego ovi idioti sto ih postavljaju, zna se da nisu bili za repke ali dusmani drzave onakvog Peteva otjeraju da dodje Faruk koji godinama nikog nije vodio..

Navijaci dizite se , sta se samo suti jbt

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 22 jun 2023, 12:45

forgempp je napisao/la:
22 jun 2023, 12:42
Meši, čini mi se, baš stalo do reprezentacije. I ima sistem neki to je očito (i Medunjanin je govorio o tome da je jedini selektor koji je pokušavao nešto), pošto će nas vjerovatno zadesiti neka exyu legenda opet, možda ne bi bilo loše da se čovjeku da nova šansa. Čak nije imao ni loše rezultate toliko.

Svidjelo mi se kako priča kod Marjana, čovjek je Einstein za Hadžibegića koji ne zna rečenicu smislenu sastavit.

slika

ovo je zadnji angazman, zao mi je. Mesa je dobar i stalo mu je do repke, ali stalo je recimo i meni pa ne bih znao biti selektor.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 22 jun 2023, 12:47

forgempp je napisao/la:

Mah lahko je pricati i politicare kad slusas rekao bih ma nema ovi su najbolji ljudi ikad, na terenu je pokazao jedno nista ali kao i sto napisah nije ni on kriv ni Faruk sto nisu za reprezentaciju nego idioti iz Saveza.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2023, 12:47

Medunjanin se u tom dijelu svoje karijere rotirao jedino oko svoje ose da vidi gdje ce dodati loptu sto se vidjelo u Dublinu npr.
Cinjenica je da je vodio ekipu u najgorem periodu kad su svi bili na zalascima karijere, relativno zasiceni a mladih ni na vidiku. Vec sam napisao da ni u najludjim kombinacijama ne smije biti potencijalni kandidat i da je zasluzeno otkaz dobio, mozda cak i prekasno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 jun 2023, 12:48

f0rest1946 je napisao/la:
22 jun 2023, 12:43
Jakirevica zaganjati obavezno ali kakav Savez imamo namjerno ce postaviti nekog ko ne zna.

Ni Meša ni Faruk nista nisu krivi nego ovi idioti sto ih postavljaju, zna se da nisu bili za repke ali dusmani drzave onakvog Peteva otjeraju da dodje Faruk koji godinama nikog nije vodio..

Navijaci dizite se , sta se samo suti jbt
Pa evo npr Jakirovic, ali zar ima to smisla ako će ga se otjerati na kraju kvalifikacija?
Minimalno 2 ciklusa bi čovjeku trebalo dati, vjerovati u njega, da bi se napravio neki sistem, u ovom rasulu neće biti instant rezultata da Klopp dođe.
Imam osjećaj da Finska ima istog selektora 10 godina, Lux ima vec 12 godina selektora...
Trebalo bi se po pravilu istrpiti sada da je u pitanju normalan čovjek na klupi, ali pošto je ovaj, ne znam ni kako da ga nazovem, na klupi... nadati se da će nekoga normalnog naći što prije.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 22 jun 2023, 12:49

forgempp je napisao/la:

Mesa je daleko najprofesionalniji od svih selektora sto smo imali, izuzetno studiozan i pedantan, a nije ni kvarnjak u smislu da bi se talio i sta ja znam.

ALI

Nije kapacitet. On je super da bude pomocnik ili nesto tako. Staviti ga u strucni stab, sto da ne, ali voditi ekipu ne moze. Previse je limitiran za to jbg.
1921

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 jun 2023, 12:51

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
22 jun 2023, 12:49

Mesa je daleko najprofesionalniji od svih selektora sto smo imali, izuzetno studiozan i pedantan, a nije ni kvarnjak u smislu da bi se talio i sta ja znam.

ALI

Nije kapacitet. On je super da bude pomocnik ili nesto tako. Staviti ga u strucni stab, sto da ne, ali voditi ekipu ne moze. Previse je limitiran za to jbg.

:thumbup:

Ma za nekog direktora repke je on meni taman. Pratio je dosta naše igrače po Europi i vadio je iz šešira neka imena poput Đurića npr. Tako neka pozicija bi za njega bila pun pogodak.

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 22 jun 2023, 13:02

Nemojte molim vas vise ni Mesu ni Papeta, Kodru i slicne profile. Vrtimo se samo u krug...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 jun 2023, 13:08

Možel ko da nije drugoligaška luzerčina čitavu svoju karijeru, hvala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], FCB1986, HariTz, lol89, NerminFatic, Sveti i 95 gostiju.