Ma realno smece sezona ...ne moze se porediti s Got-om ...radnja povrsna i non stop ubrzana...ne mozes se povezat s likovima ...napetost nula ...prica nula ...sve u svemu cak je i zadnja sezona gota za ovo remek djelo ...
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po meni najbolja epizoda dosad u HotD, uz onu treću, baš je bilo napeto, sad tek počinje šou 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja ne znam je li do mene, ali meni zanimljivije za sad gledati LOtR
nekako mi je sve legla...
HOtD ne znam, nisam jos usao u pricu...
nekako mi je sve legla...
HOtD ne znam, nisam jos usao u pricu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni je interesantan HotD medjutim radnja ide preeebrzo. Jednostavno ne mozes stici da "zavolis" nekog lika, pa da docekas neko iznenadjenje pozitivno ili negativno, jednostavno ovako prica nema dubinu i time gubi na relevantnosti i zanimljivosti. Iskreno da je ovo neka skroz nova serije bez "GoT background-a" - pitanje je da li bi je iko gledao uopste....
Njemačka serija iz prošle godine koja je nagovijestila realnu mogućnost ostvarivanja scenarija ove zime diljem Evrope, sudeći po najavama kojima svjedočimo svakodnevno u vijestima.
Blackout
https://www.imdb.com/title/tt11470588/? ... _sr_srsg_1

Blackout
https://www.imdb.com/title/tt11470588/? ... _sr_srsg_1

- Madagaskar
Radnja ide prebrzo jer je prvih 7 epizoda samo uvod ,pravi događaji pocinju kad djeca budu odrasladelko je napisao/la: ↑04 okt 2022, 11:39Meni je interesantan HotD medjutim radnja ide preeebrzo. Jednostavno ne mozes stici da "zavolis" nekog lika, pa da docekas neko iznenadjenje pozitivno ili negativno, jednostavno ovako prica nema dubinu i time gubi na relevantnosti i zanimljivosti. Iskreno da je ovo neka skroz nova serije bez "GoT background-a" - pitanje je da li bi je iko gledao uopste....
A gledanost serije je fantasticna
Glupost je reci da je House of the Dragon gledana jedino zbog GoT-a. Niko nece gledati nesto sto mu je smece, pa makar mu otac pravio seriju.
Imam osjecaj da neki ljudi ne shvataju kontekst prve sezone, gdje se pravi uvod za Ples zmajeva. Nisu mogli otici direktno na taj period, bez da znas o cemu se radi, a istovremeno nisu mogli razvodniti seriju i praviti 3 sezone u kojima Alicent i Renira odrastaju od 15. do 35. godine. A imam osjecaj da bi tad ljudi koji pisu da im je ovo prebrzo, pisali da im je presporo.
Imam osjecaj da neki ljudi ne shvataju kontekst prve sezone, gdje se pravi uvod za Ples zmajeva. Nisu mogli otici direktno na taj period, bez da znas o cemu se radi, a istovremeno nisu mogli razvodniti seriju i praviti 3 sezone u kojima Alicent i Renira odrastaju od 15. do 35. godine. A imam osjecaj da bi tad ljudi koji pisu da im je ovo prebrzo, pisali da im je presporo.
"Niko nece gledati nesto sto mu je smece, pa makar mu otac pravio seriju."dscile je napisao/la: ↑04 okt 2022, 14:39Glupost je reci da je House of the Dragon gledana jedino zbog GoT-a. Niko nece gledati nesto sto mu je smece, pa makar mu otac pravio seriju.
hoce ljudi gledati jer svi koji gledaju HotD su ljudi koji su gledali GoT i svi smo cekali premijeru ovoga samo zbog GoT-a. Za svaku drugu seriju koja je potuno nova, treba da prodje cijela sezona da se uopste procuje za nju a ovako narod gleda i nada se boljem - svi cekamo da vidimo rasplet i da li ce serija doci do doba ludog kralja odnosno do pocetka Got-a (hronoloski).
Ja nisam rekao da je serija smece ali da mi nije na nivou got-a ( NIJE NI BLIZU). Gledam je iz ovog razloga navedenog gore - i da serija je prebrza i ne bismo pisali da je prespora ako bi je malo usporili.
Pa gledaće premijeru, epizodu dvije, dati šansu, ako im je smor, prekinuće. Da mi se nije svidio HOTD nakon prve dvije epizode, ne bih nastavljao gledati, iako sam pregledao GoT. Neću gledati ako mi ne leži.
hahaha ajde ok
Dobra je nova epizoda HOTD-a.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da li je neko gledao Mr.Robot?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Slow Horses 
Ma pogledao sam i drugu epizodu, ono mozes upaliti dok jedes ili kao nesto "sporedno" , mene stvarno nije odusevila.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: CHR, Goalgetter i 5 gostiju.