Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Gomis on fire. Nema kriticara vise za ovog momka. Kakav samo lob preko Kelave.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Al je i u toj utakmici promasio par izglednih prilika.BIHfan je napisao/la:Gomis on fire. Nema kriticara vise za ovog momka. Kakav samo lob preko Kelave.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pa niko nije rekao da je on Ronaldo pa da svaku priliku krunise u gol.Dylan Dog je napisao/la:Al je i u toj utakmici promasio par izglednih prilika.BIHfan je napisao/la:Gomis on fire. Nema kriticara vise za ovog momka. Kakav samo lob preko Kelave.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ok ako si ti zadovoljan s njime 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
U odnosu na proslu sezonu ove igra preporodjeno. Tebi ako je losa statistika u 12 utakmica 8 golova, ne znam sta je dobra.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa slozices se da nije onoliko dobar koliko se ocekivao,dok je bio u St.Etiennu bio je najavljivan kao nova velika zvijezda evropskog nogometa,a iskreno on je meni u Lyonu najslabiji napadac koji igra u prvih 11 posljednih godina,jedan Fred je po meni bio bolji,a sa Lisandrom ili Benzemom ne moze u istu recenicu.BIHfan je napisao/la:U odnosu na proslu sezonu ove igra preporodjeno. Tebi ako je losa statistika u 12 utakmica 8 golova, ne znam sta je dobra.
Znaci ne kazem ja da je on los,ali..
Ne znam sta da kazem za vecerasnju utakmicu. PSG nam je uvalio 2 rutinska gola. Lloris je trebao barem onaj prvi gol odbranit i ide njemu na dusu. Dok kod drugog Cissokho zaspao i njegov covjek gol dade. Mislim da smo mnogo bolji od PSG-a i da sa zdravim Lisandrom i Gourcuffom ih mozemo pobjediti lagano.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
I ja ocekujem da cemo osvojiti ali...Gomis,ja nmg da vjerujem kako je to los napadac...on je igrac koji ide iz krajnosti u krajnost...dadne veoma lep gol protiv dinama,al onda us*re 2-3 lepe sanse protiv PSG-a ....to mi uzasno ide na zivce i onda prica nisam bio inspirisan(pa gdje jesi)......
stvarno se nekad
svojim promasajima
Briand-on me razocarava iz utakmice u utakmicu...tako da kad se vrate svi ovi povredjeni igraci msm da bi postava trebala biti ovako nesto
LLoris
Reveliere-Kone/Cris-Lovren-Cissokho
Gonalons-Kallstron
Ederson-Gourcuff-Bastos
Lisandro
P.S-Lloris,Bastos i Gonalons produzili ugovore

Briand-on me razocarava iz utakmice u utakmicu...tako da kad se vrate svi ovi povredjeni igraci msm da bi postava trebala biti ovako nesto

LLoris
Gonalons-Kallstron
Ederson-Gourcuff-Bastos
Lisandro

Bez obzira na sinocnju pobjedu PSG-a ipak mislim da ste vi prvi favorit za osvajanje prvenstva
gotivim parizane ali bice gutavo osvojit ligu .. pozzz 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo ne Ederson, stavi Pieda ili Lazzatea.Licha Lopez je napisao/la:I ja ocekujem da cemo osvojiti ali...Gomis,ja nmg da vjerujem kako je to los napadac...on je igrac koji ide iz krajnosti u krajnost...dadne veoma lep gol protiv dinama,al onda us*re 2-3 lepe sanse protiv PSG-a ....to mi uzasno ide na zivce i onda prica nisam bio inspirisan(pa gdje jesi)......stvarno se nekad
svojim promasajima
Briand-on me razocarava iz utakmice u utakmicu...tako da kad se vrate svi ovi povredjeni igraci msm da bi postava trebala biti ovako nesto![]()
LLoris
Gonalons-Kallstron
Ederson-Gourcuff-Bastos
Lisandro
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
ma kakav pied,a ovaj drugi je premlad...ederson je dobar....i ovo ti moram reci nije lazzete xD nego lacazette(mi kazem lakazet il sl) 

Politika, nazalost. Sad lijepo u Europa League i nek se i tam sramote. Ajaxu ne mozemo gola dat, zalosno.AllAbout je napisao/la:ne mogu da vjerujem kako je ovaj klub propao
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Potpuno drugacija ekipa kad je Lisandro tu....neprocjenjiv...
I Gomis na klupi. E tad je druga ekipa skroz.Licha Lopez je napisao/la:Potpuno drugacija ekipa kad je Lisandro tu....neprocjenjiv...

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Je l' Lyon sada može proći nakon ove velike pobjede?
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Vec je prosao, ja sam u šoku.Future je napisao/la:Je l' Lyon sada može proći nakon ove velike pobjede?
Vec su pocele sumnje da je utakmica namjestena.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
E sad ce poceti price o namjestanju ccc
Gomis prvi put u zivotu dao 4 gola.Licha Lopez je napisao/la:E sad ce poceti price o namjestanju ccc

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.