Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Ima li link za prenos utkamice veceras????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zanimljiv sastav 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
sportsport i bih.ba se razlikuju u objavljenom sastavu. Šta je tačno?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Probaj oveKonzerva je napisao/la:Ima li link za prenos utkamice veceras????
https://www.jokerlivestream.com/spain-l ... eam-1.html
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vajlda je zvanicna sa UEFA stranice tacna:HankMoody je napisao/la:sportsport i bih.ba se razlikuju u objavljenom sastavu. Šta je tačno?

Po ovome ipak Cimi na desnom beku...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
FIN sastav. 

Je li moguće da će biti 4-4-2, s rombom na sredini terena, gdje Krunića vidim kao naisturenijeg veznog, a Višća da bude djelovao iza Džeka 
Ili je opet improvizacija tipa Maksumića na krilu kao protiv Senegala
Nadam se da je prva opcija

Ili je opet improvizacija tipa Maksumića na krilu kao protiv Senegala

Nadam se da je prva opcija

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo za Krunica, Gojaka...

fin sastav na papiru, ali u realnosti kad god smo promjenili više od dva prvotimca, igra nije ličila ni na šta, kao da pobacaš jedanaest amatera na teren koji se nikad prije nisu sreli
razumijem da hoće vidjeti što više igrača na djelu i da hoće isprobati što više kombinacija, ali ni igrači se u ovim okolnostima ne znaju iskazati kao što bi se iskazali da ubaciš recimo dvojicu novajlija u najjači tim.
bolje da je ubacio bar 9 prvotimaca od početka i onda tamo oko 60-te postepeno mjenjao.

razumijem da hoće vidjeti što više igrača na djelu i da hoće isprobati što više kombinacija, ali ni igrači se u ovim okolnostima ne znaju iskazati kao što bi se iskazali da ubaciš recimo dvojicu novajlija u najjači tim.
bolje da je ubacio bar 9 prvotimaca od početka i onda tamo oko 60-te postepeno mjenjao.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Cimirot>Isco 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Austrija ga zavali u 93, nedo Bog da su nas uzeli, kako bi nam sad show bio. 

Sarajevo ljubavi moja.
5-0 za Spaniju.Raonffa je napisao/la:Zanimljiv sastav
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:5-0 za Spaniju.Raonffa je napisao/la:Zanimljiv sastav

- robertkosar
- Kontakt:
Mislis protiv cro nije 5:0 nego 6:0Pogba je napisao/la:5-0 za Spaniju.Raonffa je napisao/la:Zanimljiv sastav

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Cuj 5-0, pa nismo Luksemburg.
Nemamo Spahica tako da mislim da ovaj put mozemo zavrsiti utakmicu sa 11 igraca.
Steta sto nema Pjanica i sto smo sakati u zadnjoj liniji,sa tim igracima ja bih rekao da mi nebi ni izgubili od ovih 11 Spanije.Pogotovo ova njihova odbrana mi bas tanko izgleda u odnosu na ono sto smo navikli inace.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad pocinje program na ovoj NovaBH?
ja baš gledam i kontam koga će stavit Bešića Cimija ili Višću? igrao je Cimi i prije ovo ali ne baš dobro...brzi su oni po krilima, može i stavit višću nazad ako baš budu prebrzi...onda bi imali 5 veznjaka u sredini i Džeku samogRaonffa je napisao/la:Po ovome ipak Cimi na desnom beku...

hajd ako bude x bit će fantastično

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: GG3, Kajkutenjoyer i 22 gosta.