brzi pregled karijere,Obradović me uvijek podsjeti na veliki kontrast između Nba i europski trenera,jbte on izgubi par kila i tonu živaca dok vodi tekmu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kad onolumani je napisao/la:Ako pogodis svaka cast...Fener i Rusi ocekivano..Efes sve je moguce a Real ce se provuci nekako...DANTES je napisao/la:@Lumani ne, ovo je majstor. Tj Ja.. Mali arelinho pokazao neznanje... Mlad je i zelen..DANTES je napisao/la: Moraš shvatiti da je ono što bilo u RS i ovo sada dva svijet različita. Takođe treneri. Znaš li da je paskval gubio prednost domaćeg terena protiv željka 2011? Ili protiv olimijakosa prije par sezona, ili protiv lokomotive prošle godine. To je čest obrazac kod njega. Pao kao tim ima mana više nego Fenerbahce. A najveća je na klupi. Uvjeren sam da Fenerbahce dobija jednu u atini..
Što se tiče ostalih parova Darušafaka uzima bar jedan meč, možda i dva. Efes ide u 5 koju gubi. Baskonia metla
Btw,odlicna utakmica Reala..5,6 igraca svi preko 10 poena..
Na iskustvo si ovo uzeo.DANTES je napisao/la: kad ono
šta da ti kažemKawhi je napisao/la:Na iskustvo si ovo uzeo.DANTES je napisao/la: kad ono
Ma i ja sam imao slične prognoze. Jedina razlika je što sam mislio da će Baskonija odvesti Ruse do pete.DANTES je napisao/la:šta da ti kažemKawhi je napisao/la:Na iskustvo si ovo uzeo.DANTES je napisao/la: kad ono
gubitnička turska ekipa, plus hrvatski trener recept je za gubitnikeKawhi je napisao/la: Ma i ja sam imao slične prognoze. Jedina razlika je što sam mislio da će Baskonija odvesti Ruse do pete.I na 2-1 za Efes sam bio uvjeren da Oly prolazi.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 8 gostiju.