Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Bolanos
-
Kontakt:
Ubice nas ljudi.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
hurem
-
Kontakt:
soko je napisao/la:Sto se tice baraza, valjda Albanci nece pobjediti sljedecu tekmu.
Turci tesko da ce izvuci ista kod Ceha, Holandija igra Protiv Kazakstana.
Holandija, Ukrajina/Slovacka, Hrvatska i Danska su ispre nas. Valjda Turci izvuku bodove ili Albanici izgube.
Dobro nas je SS u hovna uvalio, moze se desiti da imamo jos tezi put do EP.
Nisi u toku, ne gleda se FIFA lista vec UEFA(od tih nabrojanih samo je Holandija ispred nas)...bili bismo nositelji u barazu 100% ako isti izborimo, a hocemo akoBogda.
-
soko
-
Kontakt:
hurem je napisao/la:soko je napisao/la:Sto se tice baraza, valjda Albanci nece pobjediti sljedecu tekmu.
Holandija, Ukrajina/Slovacka, Hrvatska i Danska su ispre nas. Valjda Turci izvuku bodove ili Albanici izgube.
Nisi u toku, ne gleda se FIFA lista vec UEFA(od tih nabrojanih samo je Holandija ispred nas)...bili bismo nositelji u barazu 100% ako isti izborimo, a hocemo akoBogda.
Super, hvala

-
GabrielBatistuta
-
Kontakt:
Postao/la GabrielBatistuta » 09 okt 2015, 23:53
Ma nerijeseno sutra,ali Kipar uzima Izraela sutra.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
-
sajo10
-
Kontakt:
Posle ocaja sa velikim strucnjakom ova borba za baraz je i dalje jedan veliki plus. AkoBogda ako izborimo plasman u baraz nemam nikakve sumnje da cemo otic do kraja. Isto tako nemam sumnje da necemo uzeti 6 bodova u naredna pet-sest dana.
A onda protiv Slovenije nadam se za plasman u Francusku. Naravno za mene koji zivi u Svedskoj bi dvomec protiv svedjana bio bio san sa velikim S

ali posle svih ovi neki problema daj nesto "lakse", a janezi bi dosli kao nesto jaci trening pred sampionat!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
hurem
-
Kontakt:
soko je napisao/la:hurem je napisao/la:soko je napisao/la:Sto se tice baraza, valjda Albanci nece pobjediti sljedecu tekmu.
Super, hvala

Moja greska, gledao sam listu iz 2013.g.
Ipak su nabrojani ispred nas trenutno, izuzev Slovacke

ali uz dvije pobjede bismo mogli ispred nekih zavisno od rezultata, prije svega Danske.
-
FliX
-
Kontakt:
Ne znam sta kukamo toliko, ne igramo protiv Spanije. Ovi sto imaju "lose snove", imaju ih taman da nam Gibraltar dolazi.
Sutra igrat, nek bolji pobijedi.. nek Bosna pobijedi..
-
Captain4
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:Ne znam sta kukamo toliko, ne igramo protiv Spanije. Ovi sto imaju "lose snove", imaju ih taman da nam Gibraltar dolazi.
Dodaj Njemacku u potpisu , i oni su zvanicno na EURU

"We need to suffer. And we need to fight."
-
FliX
-
Kontakt:
Captain4 je napisao/la:FliX je napisao/la:Ne znam sta kukamo toliko, ne igramo protiv Spanije. Ovi sto imaju "lose snove", imaju ih taman da nam Gibraltar dolazi.
Dodaj Njemacku u potpisu , i oni su zvanicno na EURU

Sutra cu, kad dodam i Belgiju
EDIT: Pa nisu se kvalfikovali tek sad vidim.. dok god postoji sansa necu nekog upisat.
Teoretska varijanta:
Njemacka : Gruzija 0:1
Poljska : Irska 0:0
... Njemacka baraz!
-
Chinaglia
-
Kontakt:
meni su od Britanaca najdraži Škoti, al' et', haman su i ovi fina raja

-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 10 okt 2015, 00:35
Edit ....realno sramotan potez ovo za otimanje zastave. Sve i da nisu uradili ovo sto jesu (pomoc za djecu)opet sta ces otimat ljudima koji nemaju veze ni sa cim nego dosli turisticki da gledaju tekmu

Mada glupo je osudjivat grupu jer ima na Klixu clanak fudbalska utakmica, svi sto sam vidio na slikama da su igrali su Manijaci i to "poznatiji" ...
=\_1921_/=
-
Bolanos
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Edit ....realno sramotan potez ovo za otimanje zastave. Sve i da nisu uradili ovo sto jesu (pomoc za djecu)opet sta ces otimat ljudima koji nemaju veze ni sa cim nego dosli turisticki da gledaju tekmu

Mada glupo je osudjivat grupu jer ima na Klixu clanak fudbalska utakmica, svi sto sam vidio na slikama da su igrali su Manijaci i to "poznatiji" ...
Klasika za vas.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
EmirTM87
-
Kontakt:
Masterr27 je napisao/la:da li neko ima iskustva da je bio na utakmici u Zenici (ili ako nije a ima ideju) da je uspio sa sobom unijeti alkohol?? Ima li neki "trik" ili "caka" kako unijeti npr. polovku rakije?
Ako neko zna nek me citira ili u pp da kaze ,Hvala.
Neko je postavljao ovo na smijesne slike, evo ti ideje:

-
High
Da je i ovo prelomiti.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Chinaglia
-
Kontakt:
ako nas ne bude išlo kroz igru, onda treba šutirat' s distance, a već nakon 15 minuta ćemo vidjeti kako stvari stoje, ako budemo davili loptu, nema ništa od nas, ovi će provjereno igrat' bunker
-
HariTz
-
Kontakt:
Mi ćemo imati posjed lopte i imat' ćemo mnoštvo ubačaja i pokušaja, pogotovo ako tu bude Džeko da skače. Velšani su doktori za takve situacije. Samo brza, tečna igra, sa tehnikom ih slomiti i pokušati "prizemno" ih ugroziti.
Kontra im je dobra, nadam se da će Meša staviti adekvatne igrače koji imaju kuveta da istrče i isprate to i eventualno prekinu napad, sa obzirom da Bešića nema.
Medunjanin po meni bi bio ogromna greška, a nije baš sigurno da on neće startati.
-
Merhaba
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Edit ....realno sramotan potez ovo za otimanje zastave. Sve i da nisu uradili ovo sto jesu (pomoc za djecu)opet sta ces otimat ljudima koji nemaju veze ni sa cim nego dosli turisticki da gledaju tekmu

Razlika je medju ovim Velsanima , oni sto su igrali danas na Grbavici i oni sto su donirali djeci u Zenici nemaju veze sa ovom krpom sto je uzeta. Ova krpa sto je uzeta danas je od huligana Cardifa koji bas tako i izgledaju...iskreno nisu nikog dirali ali tako je to u ovom nekom navijackom svijetu svaka grupa koja je dosla u grad a iole su navijaci znaci ne porodicni ljudi , zena , djeca itd su napadnuti...i nas su u Austriji na tekmi repke zvali huligani Gak-a da se pobijemo sto smo prihvatili i potukli te izasli kao pobjednici..itd itd ne bih na ovu temu puno ali javnost nas osudjuje mozda sa razlogom , mozda sa ne ali u svakom slucaju ovaj transparent nije od porodicni ljudi ili nekih ljudi koji nemaju veze sa tim nekim novim fazonima
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
High
Porodični i neporodični.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Merhaba
-
Kontakt:
Ma znas na sta sam mislio

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO