shzna je napisao/la:Irska

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
shzna je napisao/la:Irska
Ima logike.uNbx je napisao/la:Jedino ako je posecerio kafu prije nego sto je skonto da je muha unutra, onda mu ovi vratili istu kafu, samo sto su izvadili muhu.
HahahahahauNbx je napisao/la:Konto papak ako pise franck i na jednoj i na drugoj da su iste
50%uNbx je napisao/la:Evo jedna stara i lagana, ne mogu se sjetit.ovih tezih trenutno:
Znaci bacili ste kovanicu pet puta, i bas svih pet puta vam je ispalo pismo. Kol'ke su sanse/vjerovatnoca da i sesti put opet dodje pismo?
Hmmm.... Ne kontam? Kako se došao do 50% ?Schwarz je napisao/la:50%uNbx je napisao/la:Evo jedna stara i lagana, ne mogu se sjetit.ovih tezih trenutno:
Znaci bacili ste kovanicu pet puta, i bas svih pet puta vam je ispalo pismo. Kol'ke su sanse/vjerovatnoca da i sesti put opet dodje pismo?
E jesi me nasmijo onim postom dole u pdf muzika,nisam ono ocekivao ni u snovima dok sam otvarao pdf,vjerovatno jedan od tri najludja posta onde ikaduNbx je napisao/la:@Schwarz
Tako i jest. Nema treceg rjesenja tako da je 50:50 sansa.uNbx je napisao/la:Pa imas dva moguca random ishoda, a jedan od ta dva mora doc, dakle 50-50 su sanse. Bar za moje laicko shvatanje matematike...
Sad sam skontao. Hvalatopnik1 je napisao/la:To se ovako računa
n=6
P=50%
x=6
Eto kome nije mrsko nek izračuna
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 81 gost.