tek poceli graditi akademiju a ne mozmo platiti Borjana (onoliko koliko on trazi)
daleko smo mi od ovoga, jako daleko, zato je maloo preambiciozno pisati o svemu tome

To je to, drago mi je da je tako ako je istina. Ako postoji obostrana zainteresovanost (klub i Tan) , ne vidim razlog zašto se tu narednih 2 godine ne bi pokrenuloonako je napisao/la:Ova prica oko SD je aktuelna vec 2,3 mjeseca.Trenutno se rade analize, proracuni, da li ce biti nesto od ovog, vidjet cemo. Sve se radi na licno Tanov zahtjev,on je zainteresovan za taj projekat. Ovo je informacija od Selvera naseg knjigovodje, koji radi na tome, tako da je provjerena info sigurno. Uzivajte ba.
Pravi,uporedi njega i Dzenuplavipatriota je napisao/la:ovaj kodro vam je jedan veliki gospodin
MortemHz je napisao/la:Pravi,uporedi njega i Dzenuplavipatriota je napisao/la:ovaj kodro vam je jedan veliki gospodin![]()
AMIN!!emil02in je napisao/la:Dabogda pobijedili svih 14 kola u nastavku PL
iskreno, čovjek mi je drag, nema to vaš ili našMortemHz je napisao/la:Pravi,uporedi njega i Dzenuplavipatriota je napisao/la:ovaj kodro vam je jedan veliki gospodin![]()
Cijenim,cijenimplavipatriota je napisao/la:iskreno, čovjek mi je drag, nema to vaš ili našMortemHz je napisao/la:Pravi,uporedi njega i Dzenuplavipatriota je napisao/la:ovaj kodro vam je jedan veliki gospodin![]()
inače ne volim mržnju, ko je dobar treba ga poštovati
![]()
npr, tri puta veći gospodin od Safeta Sušića, Safetu je bog očito dao samo u noge, nigdje drugo, Meho je baš galantan gospodin i pametan čovjek
A vala si i tiplavipatriota je napisao/la:ovaj kodro vam je jedan veliki gospodin
A dobro oni ce po tvojoj prici renovirati stadion i napraviti jos jedan manji + trening centar..PeppermintSA je napisao/la:Zna li iko koliko će okvirno koštati naš trening centar (sve faze izgradnje)? Danas sam gledao gostovanje predsjednika Rijeke na tvu i lik hladno kaže da klub, odnosno onaj nijhov žabar ulaže okruglih 100 miliona € do 2017. godine u izgradnju trening kampa i manjeg stadiona, te potpunog renoviranja Kantride. Prikazane su i makete, a nekako makete trening kampa izgledaju mLogo lošije od našeg budućeg kampa.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Balorda, Bejker, Bing [Bot], Blackwargreymon, Hrasno15, Jurica95, Lokomotifa, Paromlinac, Tuce11, tutankamon1905, UltraSa46, zemuntrg i 122 gosta.