MA JA AGANASPAHIC KRAMPA A VEC ZABIO

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aganspahic je slab igrac uvjerit ce se oni u to brzo, Plakalo je puno bolji napadac od njegaMirzaMuki je napisao/la:http://nk-osijek.hr/vijesti/32/aganspah ... ejvanovic/
MA JA AGANASPAHIC KRAMPA A VEC ZABIO![]()
![]()
nije krampa mali je dobar igrac samo realno kod nas sad nema mjesta sretno mu u nastavku karijere .simon je napisao/la:Aganspahic je slab igrac uvjerit ce se oni u to brzo, Plakalo je puno bolji napadac od njegaMirzaMuki je napisao/la:http://nk-osijek.hr/vijesti/32/aganspah ... ejvanovic/
MA JA AGANASPAHIC KRAMPA A VEC ZABIO![]()
![]()
msilim da niko nece imati sigurno mjesto i dace Meho puno rotirati osim ovih sto si ti stavio u prvih 11 imamo jos okica ,duljevica ,purica ,rustemovica ,barica ,berberovica ,bilbiju koji isto uvijek mogu biti u prvih 11franklampard8 je napisao/la:
?
Benko je napisao/la:berberovic moze u prvih 11 samo kad se meho napije
hoš se kladitiBenko je napisao/la:berberovic moze u prvih 11 samo kad se meho napije
jutros gledam pregled tekmi... haugesund - sarajevojoker90 je napisao/la:Benko je napisao/la:berberovic moze u prvih 11 samo kad se meho napije![]()
Ne bi vala ni tad trebao! Dzemica mi je drag ko brat, ali nije on vise za profesionalnog fudbala, a pogotovo ne za ovo Sarajevo.
Samo mi nije jasno kako mozete praviti sastav bez Duljevica. Cimirot, Radovac i Duljevic su igraci oko koji bi se trebala koncipirati citava igra naseg kluba. Oni su ubjedljivo najvrijedniji eksponati naseg kluba i ako ikada mislimo da zaradimo neke vece novce od transfera ova trojica igraca se moraju "forsirati" maksimalno.franklampard8 je napisao/la:
?
simon je napisao/la:Kada se pogleda ova formacija, nama je zapravo potreban samo golman.
Ofanziva nam je strasna, u defanzivi nismo losi a kada uzmemo u obzir da na klupi imamo Mihojevica na kojeg Kodro racuna u nastavku sezone i Kovacevica nije nam pod moranjem da dovedemo stopera.
Ne znam sto zaboravljate Okica, momak se pokazao kao dobro pojacanje, sto i njegovi golovi to pokazujufranklampard8 je napisao/la:
?
Ma mi podmladjujemo i uopste nam nije cilj titulaamypitar je napisao/la:simon je napisao/la:Kada se pogleda ova formacija, nama je zapravo potreban samo golman.
Ofanziva nam je strasna, u defanzivi nismo losi a kada uzmemo u obzir da na klupi imamo Mihojevica na kojeg Kodro racuna u nastavku sezone i Kovacevica nije nam pod moranjem da dovedemo stopera.
Kodro fali Rustemovića pravo.Odmah ga je jucer gurnuo u prvom poluvremenu i po onom tekstualnom prijenosu imao je dosta dobrih poteza,dodavanja.Mlad je i bice strasno pojacanje.
Kad pogledam djecu koja je igrala protiv onakve strasne ekipe,mislim da nam je buducnost svijetla.Plakalo,Mihojević,Kovačević,Anđušić,Rustemović,Cimirot,Radovac,Duljević. Pa nije amidza baš lud,ovde su milioni eura ljudi.
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma mi podmladjujemo i uopste nam nije cilj titulaamypitar je napisao/la:simon je napisao/la:Kada se pogleda ova formacija, nama je zapravo potreban samo golman.
Kodro fali Rustemovića pravo.Odmah ga je jucer gurnuo u prvom poluvremenu i po onom tekstualnom prijenosu imao je dosta dobrih poteza,dodavanja.Mlad je i bice strasno pojacanje.
Kad pogledam djecu koja je igrala protiv onakve strasne ekipe,mislim da nam je buducnost svijetla.Plakalo,Mihojević,Kovačević,Anđušić,Rustemović,Cimirot,Radovac,Duljević. Pa nije amidza baš lud,ovde su milioni eura ljudi.
Garantujem da Duljevic nece biti prvotimac.gumiflex je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mozete praviti sastav bez Duljevica. Cimirot, Radovac i Duljevic su igraci oko koji bi se trebala koncipirati citava igra naseg kluba. Oni su ubjedljivo najvrijedniji eksponati naseg kluba i ako ikada mislimo da zaradimo neke vece novce od transfera ova trojica igraca se moraju "forsirati" maksimalno.franklampard8 je napisao/la:
?
Vazda je bio dzoker s klupe.franklampard8 je napisao/la:Garantujem da Duljevic nece biti prvotimac.gumiflex je napisao/la:Samo mi nije jasno kako mozete praviti sastav bez Duljevica. Cimirot, Radovac i Duljevic su igraci oko koji bi se trebala koncipirati citava igra naseg kluba. Oni su ubjedljivo najvrijedniji eksponati naseg kluba i ako ikada mislimo da zaradimo neke vece novce od transfera ova trojica igraca se moraju "forsirati" maksimalno.franklampard8 je napisao/la:
?