Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
A Baho kretenu nije pitanje jel ga odgurnuo rukom vec ga je nogom u skocni zglob sastavio. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Baho kraLj 

- anonymousHD
- Kontakt:
Hahaha Baho nije normalan hahaha
Mađari se definitivno u usponu. Ima ovdje dosta kvalitetnih igrača.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad tad će im se rad isplatiti - ljudi su uložili milijarde u fudbal.JonSnow je napisao/la:Mađari se definitivno u usponu. Ima ovdje dosta kvalitetnih igrača.
Cekam hrvate za joju ...zaloshi su 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Mađari oštećeni kod ove situacije. Ne vidjeh dobro je li bilo unutra, ali faul i žuti za Lovrena sigurno.
Ono povlacenje rukom je sigurno bilo vani a ona druga situacija je mislim bila unutraPoligon10 je napisao/la:Mađari oštećeni kod ove situacije. Ne vidjeh dobro je li bilo unutra, ali faul i žuti za Lovrena sigurno.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 24 mar 2019, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Kako se ovaj Perisic osusio ...ne vredi ni 12 mil sad
Kalinić isti Supić, samo što je Supić znao braniti.
Ubiše sudije Mađare
Ubiše sudije Mađare
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jbt al su ih pretrcali ...sastat se s loptom ne mogu ...Dzudzak ih dere 

Kakva reakcija odbrane Austrije kod drugog gola 3 igrača Izraela sami na lopti 
Balaš Dzudzak, veliki talenat na FM08

Balaš Dzudzak, veliki talenat na FM08

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- anonymousHD
- Kontakt:
Vani je bilo, ali meni je Baho presmiješan, čovjek nakon 5 snimaka nije shvatio da ga je Lovren nagazio.Kaunas je napisao/la:Ono povlacenje rukom je sigurno bilo vani a ona druga situacija je mislim bila unutra

Bgm i crveni karton ako je Lovren bio zadnji igrač, a poprilično sam siguran da je bio.Poligon10 je napisao/la:Mađari oštećeni kod ove situacije. Ne vidjeh dobro je li bilo unutra, ali faul i žuti za Lovrena sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jeste bio.Raonffa je napisao/la:Bgm i crveni karton ako je Lovren bio zadnji igrač, a poprilično sam siguran da je bio.Poligon10 je napisao/la:Mađari oštećeni kod ove situacije. Ne vidjeh dobro je li bilo unutra, ali faul i žuti za Lovrena sigurno.
Tesko su sudije ostetile Madarsku u prvom poluvremenu.
O kakvom faulu pričate, samo ga je malo lijevom rukom odgurnuo.
Yebo ja sam sebe što sam osuđen njega slušati.

Yebo ja sam sebe što sam osuđen njega slušati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.