Kakva utakmica u Žilini... Odavno nisam uživao gledajući utakmicu u kojoj jedna ekipa igra bunker a druga napada. Škrtel i Pekarik odigrali odlično, golman do ludila dovodio Kostu. Ljudi se pošteno branili, a nakon izjednačujućeg gola Španaca odlučno krenuli u kontru i zabili za pobjedu.
Holandski sudija perfektno sudio ni malo navlačenja nije bilo.
U zivotu nisam gledao prgavijeg i odbojnijeg igraca od Diega Coste...pa njemu je sevap zvizdati kad zrak udahne, a kamoli kad loptu primi...za sve zivo bi se udarao, fuj
Slovacka, Austrija, Slovenija, Litvanija
Oj pomrcena oktobarska zoro i maglo Vaduca, daleka si ka Lovcen od Francusku...
Tamna je noc
sve je suvise mracno
dva boda se vode ka nestali
to je nazalost tacno...
Edit:
Svedska sa nikakvom igrom protiv dva glavna konkurenta za prvo mesto u grupi - dva boda... Rusi daleko bolji, mislim da ce se ponovo suvereno kvalifikovati na veliko takmicenje, gde po obicaju brzo okoncaju svoj nastup... Mada poslednjih godina u Englezima dobijaju ozbiljnu konkurenciju...
I jedno veliko BRAVO za Cokalije!
Preokret, makar i protiv slabasnog Luksemburga, atipican za slovensku malodusnost. Sa malo vise samopouzdanja i vere u sebe moze se igrati i za 3. mesto (baraz), zasto da ne (Spanci i Slovaci su ispred ostalih, usudjujem se vec sada da kazem da ce zavrsiti na prva dva mesta, Ukrajina ocekivano, niti smrdi, niti mirise, Belorusi ponovo veliko razocarenje, nikako da reprezentativno naprave iskorak, kao u klupskim okvirima gde igraju vecinom sa domacim igracima, ne sa strancima).
Sutra na Vasilu Levskom lepotica veceri:
Fudbalska (nogometna) nacija Hrvatska gostuje preporodjenim Bugarima na celu sa Ljubom Penevim, dok je Ludogorets klupski hit...
Slovacka - na pragu Eura nakon dva kola
Svicarska - 0 bodova, mogao bi Petkovic letiti uskoro
CG -
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Turci pucaju po svim savovima, na najbolji moguci nacin zapoceli verovatno i cetvrti neuspesan kvalifikacioni ciklus uzastopno.
Island, Ceska, Belgija, Hrvatska (na klasu i iskustvo)
Ribari i Lale ce biti superzanimljiva utakmica, Island i dalje u naletu, dok je Hiddink korak unazad u elftalu.
Zapadni Sloveni (Cesi, Slovaci, Poljaci) za sada na stazama stare slave.
Chiellini One-Man-Show