Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Na FBu je stavio screen spiska i napisao "hvala na pozivu"
Kao i Tinček, i Hadžić pa zbog njega Zukanović ne ode na svjetsko jer nije u "talu".Elegant je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati i promjeniti misljenje, ako se on naljutio sto nije pozvan na SP i ako ne odazove sada "ko ga yebe", sto bi se kod nas u narodu reklo.barbarez je napisao/la:Pa kako nije,poslije nepozivanja na pripreme za svijetsko,rekao da nece igrati vise za bih zbog nepozivanja .
Dali je isad pri tom stavu
Svi bi na SP, a on je bas prekoreda htjeo.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Momak je mlad i pogrjesio je sa tom izjavom. Ali svi znamo da je ako se kvalitet igraca gleda trebao u brazil ispred Ibricica koji je pozvan radi Dzeke i Spahica, i Hadzica koji je isao radi Seada i Germanije. Ali dobro, to je sad proslost.
Sretno, drago mi je da je prosao sve mlade nase kategorije.
Sretno, drago mi je da je prosao sve mlade nase kategorije.

-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati i promjeniti misljenje, ako se on naljutio sto nije pozvan na SP i ako ne odazove sada "ko ga yebe", sto bi se kod nas u narodu reklo.barbarez je napisao/la:Pa kako nije,poslije nepozivanja na pripreme za svijetsko,rekao da nece igrati vise za bih zbog nepozivanja .
Naravno da će nepismeni ignorisati nepotizam i ****' jednog od dva najveća talenta koja posjedujemo.
Ja da sam Prcić,nikada mu se ne bih odazvao,i izašao bi u javnost da neću zato što je on taj koji poziva.
Ista stvar sa Zukanovićem.
Prcić se nije naljutio zato što nije pozvan,nego zato što uopšte nije isproban,dok su Hadžić(najgori igrač reprezentacije ikada,DA,NAJGORI,pratim repku od prve utakmice protiv Albanije u Zenici) i Sušić koji nikako nisu zaslužili poziv,ali eto Sušićeva proba je prošla,ali Hadžića se bez nepotizma ne bi zadržalo nikada.
Kod Zukanovića je još lakše jer je njemu reprezentacija nešto donijela,šta je donijela Prciću?
Sad' se on treba pokunjiti i doći od ovog glupana praviti stručnjaka,još jednom,ja mu se nikada ne bih odazvao.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Srecom, nisu svi kao ti.
-
- Kontakt:
Da.calcio je napisao/la:Srecom, nisu svi kao ti.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Naravno da ce pametniji popustiti, vido je momamk da ce ostati bez voljenog dresa jer ovom nepotizmu se ne vidi kraj...MetanorisBack je napisao/la:Elegant je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati i promjeniti misljenje, ako se on naljutio sto nije pozvan na SP i ako ne odazove sada "ko ga yebe", sto bi se kod nas u narodu reklo.barbarez je napisao/la:Pa kako nije,poslije nepozivanja na pripreme za svijetsko,rekao da nece igrati vise za bih zbog nepozivanja .
Naravno da će nepismeni ignorisati nepotizam i ****' jednog od dva najveća talenta koja posjedujemo.
Ja da sam Prcić,nikada mu se ne bih odazvao,i izašao bi u javnost da neću zato što je on taj koji poziva.
Ista stvar sa Zukanovićem.
Prcić se nije naljutio zato što nije pozvan,nego zato što uopšte nije isproban,dok su Hadžić(najgori igrač reprezentacije ikada,DA,NAJGORI,pratim repku od prve utakmice protiv Albanije u Zenici) i Sušić koji nikako nisu zaslužili poziv,ali eto Sušićeva proba je prošla,ali Hadžića se bez nepotizma ne bi zadržalo nikada.
Kod Zukanovića je još lakše jer je njemu reprezentacija nešto donijela,šta je donijela Prciću?
Sad' se on treba pokunjiti i doći od ovog glupana praviti stručnjaka,još jednom,ja mu se nikada ne bih odazvao.
Ja sam zbog ovakvih desavanja odselio iz BiH, nema dole ispravljanja vise, sa onog dna se nikada necemo izvaditi...
Adio BiH...Adio minderluk....Adio Palestina....

- calcio
- Kontakt:
Adio pamet. 

Vidim domoljuban ti je nick...Trebao si staviti Alijine kosti dignute u zrak....calcio je napisao/la:Adio pamet.
Hajde sto se susic pravi budala I ignorise tu izjavu,pozvso ga je sad I moze se oprati da ga je zvao a ovaj eventualno nije dosao.
Nisam ni ocekivao da ce mu se pape javljati,jer on je takav lik njemu je to ispod casti.on ni mesija ne bi zvao,ali me cudi da niko od novinara I prije poziva I sad jos nije kontaktirao Prcica.
Da javnost zna na cemu smo,ipak nije gluposti pricao,vec da vise.nece igrat.
Mene samo zanima jel to rijeseno,jer Prcic je igrac kojeg sam primjetio u tekmi mlade protiv a repke pred Grke,I odusevio me momak.
Nisam ni ocekivao da ce mu se pape javljati,jer on je takav lik njemu je to ispod casti.on ni mesija ne bi zvao,ali me cudi da niko od novinara I prije poziva I sad jos nije kontaktirao Prcica.
Da javnost zna na cemu smo,ipak nije gluposti pricao,vec da vise.nece igrat.
Mene samo zanima jel to rijeseno,jer Prcic je igrac kojeg sam primjetio u tekmi mlade protiv a repke pred Grke,I odusevio me momak.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nije se naljutio sto nije bio pozvan, naljutio se je sto je bio odbacen tri mjeseca prije svih ostalih igraca. Rekao je da je samo htjeo da ga neko pogleda. To je bilo kada je Pape rekao da nece zvati igraca koji nije standaran u ekipi koja se bori za opstanak.Elegant je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati i promjeniti misljenje, ako se on naljutio sto nije pozvan na SP i ako ne odazove sada "ko ga yebe", sto bi se kod nas u narodu reklo.barbarez je napisao/la:Pa kako nije,poslije nepozivanja na pripreme za svijetsko,rekao da nece igrati vise za bih zbog nepozivanja .
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Evo ga, stigao,forumasi zadovoljni...
Pape je citao forum i umalo zakasnio sa pozivnicom za Prcica...

Pape je citao forum i umalo zakasnio sa pozivnicom za Prcica...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- calcio
- Kontakt:
Nista te ne kontam.Tiro je napisao/la:Vidim domoljuban ti je nick...Trebao si staviti Alijine kosti dignute u zrak....calcio je napisao/la:Adio pamet.
Ali smijesne su mi osobe koje danonocno cmizdre jer je neki igrac tek sad dobio poziv umjesto prije 3 mjeseca.
Smak svijeta. Hebes ebolu, isis, rat na bliskom istoku, poplave, katastrofe... sve su to sitnice u poredjenju sa ovom skandaloznom odlukom. Hajmo plakati.
- tyler durden
- Kontakt:
Adio Tiro, i ne vracaj seTiro je napisao/la: Naravno da ce pametniji popustiti, vido je momamk da ce ostati bez voljenog dresa jer ovom nepotizmu se ne vidi kraj...
Ja sam zbog ovakvih desavanja odselio iz BiH, nema dole ispravljanja vise, sa onog dna se nikada necemo izvaditi...

Ne bih buraz za citavo Sarajevo dole vise ni dana zivio...tyler durden je napisao/la:Adio Tiro, i ne vracaj seTiro je napisao/la: Naravno da ce pametniji popustiti, vido je momamk da ce ostati bez voljenog dresa jer ovom nepotizmu se ne vidi kraj...

- tyler durden
- Kontakt:
Dobro buraz ,bolje nam je ionako bez sljama poput tebe.Tiro je napisao/la:Ne bih buraz za citavo Sarajevo dole vise ni dana zivio...tyler durden je napisao/la:Adio Tiro, i ne vracaj seTiro je napisao/la: Naravno da ce pametniji popustiti, vido je momamk da ce ostati bez voljenog dresa jer ovom nepotizmu se ne vidi kraj...
Pricao ti o meni tvoj zenski dio porodice da sam sljamtyler durden je napisao/la:
Dobro buraz ,bolje nam je ionako bez sljama poput tebe.

Vidim dobro procijenjujes na osnovu par slova kakakav je ko, pa da mi bacis koji par za kladionice poslat cu ti pola para

Ipak takav talenat u procjeni se radja jednom u 100 god

Zadnja izmjena: Tiro, dana/u 22 avg 2014, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
- tyler durden
- Kontakt:
Dok se ti dicis odlaskom iz BiH, mozes samo biti papak i sljam.Tiro je napisao/la:Pricao ti o meni tvoj zenski dio porodice da sam sljamtyler durden je napisao/la:
Dobro buraz ,bolje nam je ionako bez sljama poput tebe.![]()
Vidim dobro procijenjujes na osnovu par slova kakakav je ko, pa da mi bacis koji par za kladionice poslat cu ti pola para
Bit ce zanimljivo gledati kad Tino bude u prvih 11 a Prcic na klupi.Zanimljivo ce biti kako ce se to pravdati.Radujem se unaprijed.
drummer
drummer
Ma ne, ostat cu dole da ispravljam krive drine....tyler durden je napisao/la:Dok se ti dicis odlaskom iz BiH, mozes samo biti papak i sljam.Tiro je napisao/la:Pricao ti o meni tvoj zenski dio porodice da sam sljamtyler durden je napisao/la:
Dobro buraz ,bolje nam je ionako bez sljama poput tebe.![]()