Eto ti Begicu, dosla cica na kolica, nabijem i Juku i tebe i sve slicne vama. Sad razmisli dobro o koga si se ogrijesio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je klasicno bosansko lupanjeMozambik je napisao/la:Ovo je krivicna stvar jarane.AnelZ je napisao/la:A zakonom o prekršajima FBiH (gdje se nalazi sjediste NFSBiH) jasno je naznaceno u vezi evidencije o kažanjavanju osobe u članu 78., stav 5. sljedeće:
"(5) Niko nema pravo tražiti od građana da podnesu dokaze o svojoj osuđivanosti, ili neosuđivanosti za prekršaje."
Kad dodjes u policiju pa te pitaju jesi li krivicno gonjen, niko ne pita za prekrsajne prijave.
Drago ti je sto je Begic pao iz tvojih licnih razloga.A inace da nema tih licnih razloga bilo bi ti prihvatljivo to sto je,prema navodima iz prijave,Begic uradio.pisac je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto je doslo do ovoga. Da ne bi bilo zabune, ovo je zbog privatnih razloga
Eto ti Begicu, dosla cica na kolica, nabijem i Juku i tebe i sve slicne vama. Sad razmisli dobro o koga si se ogrijesio
primitivni, puni zavisti, zadovoljavaju se mrvicama, i samo gledaju svoj jadni licni interes....to je slika 80% naseg naroda...,drummer je napisao/la:Drago ti je sto je Begic pao iz tvojih licnih razloga.A inace da nema tih licnih razloga bilo bi ti prihvatljivo to sto je,prema navodima iz prijave,Begic uradio.pisac je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto je doslo do ovoga. Da ne bi bilo zabune, ovo je zbog privatnih razloga
Nema sta,jos jednom si pokazao svoje pravo lice,prava slika i prilika neprijatelja reprezentacije BiH i ljudi,kakvih je na zalost mnogo,koji se bave reprezentacijom ili bilo cime drugim iskljucivo iz licnih interesa.
Cestitam.
Pogurati znaci, lobirati, pomoci pri odabiru, puhnuti u ledja..nigdje nisam napisao da ce on odluciti o tome.emir79 je napisao/la:Jos jednom, savez ne odlucuje o ostanku ili odlasku selektora, to radi samo izvrsni odbor NSBIH-a.velez_mostar je napisao/la:Sad se i potvrdilo da ce Susic biti novi selektor, postenjacina Predsjednik ce ga pogurat!
Da se ne vracam na ranije postove, davno je ovaj provaljen...i svi u Savezu su takvi, koriste momke po inostranstvu, profesionalce, i nas navijace za licnu korist, FUUUUJ!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mozambiku cu se zahvaliti na ispravci jer ocigledno nisam najdetaljnije procitao zakon i sto sam naucio nesto novo, na vrijemedonniedarko je napisao/la:To je klasicno bosansko lupanjeMozambik je napisao/la:Ovo je krivicna stvar jarane.AnelZ je napisao/la:A zakonom o prekršajima FBiH (gdje se nalazi sjediste NFSBiH) jasno je naznaceno u vezi evidencije o kažanjavanju osobe u članu 78., stav 5. sljedeće:
"(5) Niko nema pravo tražiti od građana da podnesu dokaze o svojoj osuđivanosti, ili neosuđivanosti za prekršaje."
Kad dodjes u policiju pa te pitaju jesi li krivicno gonjen, niko ne pita za prekrsajne prijave.
+1pisac je napisao/la:To ti je prvi pametan i ispravan post na ovom forumu. Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
Vise jedan sa kravatom ukrade nego deset sa pistoljemBuba00 je napisao/la:+1pisac je napisao/la:To ti je prvi pametan i ispravan post na ovom forumu. Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
Dosta vise lopovluka i stranackih pozicioniranih ljudi... Savez je i dalje u racku samo sto sad ima love i desio se taj Brazil koji eto maze oci narodu i navijacima... A unutra isti princip , jedna od najorgnizaovaniji Kriminalni grupa (kriminal nije samo ako puskom ili pistoljem nesto pokrades ili nekoga ubijes. Kriminal je opsiran pojam)... Ko stvarno hoce razumjeti ce sta sam htio sa time reci..
Sorry druze, ali ovo su stvari koje se mogu lahko provjeriti. Iritantno mi je bilo kako baratas zakonima FBiH a ne razumijes razliku izmedju prekrsaja i krivicnog djela, to mi ne ide nikako skupa ako razumijes sto zelim reci. Naravno svakom se moze desiti greska. No hard feelingsAnelZ je napisao/la: Mozambiku cu se zahvaliti na ispravci jer ocigledno nisam najdetaljnije procitao zakon i sto sam naucio nesto novo, na vrijeme
Za gdina donniedarko, pa covjece, da li postoji kod tebe konstruktivna kritika kao sto sam dobio od covjeka sa kojim se slazes? Reci odmah za nekog da "lupa" je krajnje degutantno. Da nije on ukazao na ovu moju gresku, uvjeren sam da ti se ne bi javio. Na ovom forumu je komunikacija na tako niskom nivou da bez vrijeđanja ne moze da prodje niti jedna stranica.
I da, uopste me nije briga za Begica, ako je zaista uradio to zbog cega je podignuta optuznica, nek' odgovara.
Bravo Kimbo, to je sustina.kimbo je napisao/la:Ovdje treba otvoriti sve oci. NIsam balavac i Begic mi se cini kao sposoban pametan lik koji je vrijedan za ovaj savez. Ne vjerujem da je takva tata mata da moze zavarati svin onim pametnim izjavama, Ne cini mi se da je i on LOLA poput Usanovica.
Nekome je mozda u cilju da srusi najproduktivniji kolektiv u ovoj drzavi !!
Podignuta je optuznica sto je samo optuznica to znaci nije presuda a u ovoj banana drzavi optuznice se ne dizu protiv lopova to je opstepoznata cinjenica.
Pa po dijaspori se uvjek serucka kad se moze i stigne, pljuvalo se po Kokosinjcu, Izmetu, Begovicu, Seferovicu. No ti igraci su navikli na kakav takav profesionali pristup. Taj kod nas ne postoji. Savez nam zajedno u talu sa selektorom izbacuje kratko pred SP Zukanovica iz ekipe, zato komplet putuje kopilad Germanije i igra na SP. Seferovicu se laze kako ce dobiti poziv, Kolasinca hoce da smjeste u U21, a Tinu sa klupa Ajduka odmah na SP. Prcic se toliko dugo provocira, dok momku ne pukne. Kriminalac do kriminalca.pisac je napisao/la:Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, KrajinaKing, Sveti i 37 gostiju.