Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pisac
Kontakt:

Re: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Post Postao/la pisac » 09 jul 2014, 00:55

Neopisivo mi je drago sto je doslo do ovoga. Da ne bi bilo zabune, ovo je zbog privatnih razloga :)
Eto ti Begicu, dosla cica na kolica, nabijem i Juku i tebe i sve slicne vama. Sad razmisli dobro o koga si se ogrijesio ;)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 jul 2014, 00:56

Mozambik je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:A zakonom o prekršajima FBiH (gdje se nalazi sjediste NFSBiH) jasno je naznaceno u vezi evidencije o kažanjavanju osobe u članu 78., stav 5. sljedeće:

"(5) Niko nema pravo tražiti od građana da podnesu dokaze o svojoj osuđivanosti, ili neosuđivanosti za prekršaje."
Ovo je krivicna stvar jarane.

Kad dodjes u policiju pa te pitaju jesi li krivicno gonjen, niko ne pita za prekrsajne prijave.
To je klasicno bosansko lupanje :salut:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 01:02

pisac je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto je doslo do ovoga. Da ne bi bilo zabune, ovo je zbog privatnih razloga :)
Eto ti Begicu, dosla cica na kolica, nabijem i Juku i tebe i sve slicne vama. Sad razmisli dobro o koga si se ogrijesio ;)
Drago ti je sto je Begic pao iz tvojih licnih razloga.A inace da nema tih licnih razloga bilo bi ti prihvatljivo to sto je,prema navodima iz prijave,Begic uradio.
Nema sta,jos jednom si pokazao svoje pravo lice,prava slika i prilika neprijatelja reprezentacije BiH i ljudi,kakvih je na zalost mnogo,koji se bave reprezentacijom ili bilo cime drugim iskljucivo iz licnih interesa.
Cestitam.

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 09 jul 2014, 01:04

drummer je napisao/la:
pisac je napisao/la:Neopisivo mi je drago sto je doslo do ovoga. Da ne bi bilo zabune, ovo je zbog privatnih razloga :)
Drago ti je sto je Begic pao iz tvojih licnih razloga.A inace da nema tih licnih razloga bilo bi ti prihvatljivo to sto je,prema navodima iz prijave,Begic uradio.
Nema sta,jos jednom si pokazao svoje pravo lice,prava slika i prilika neprijatelja reprezentacije BiH i ljudi,kakvih je na zalost mnogo,koji se bave reprezentacijom ili bilo cime drugim iskljucivo iz licnih interesa.
Cestitam.
primitivni, puni zavisti, zadovoljavaju se mrvicama, i samo gledaju svoj jadni licni interes....to je slika 80% naseg naroda...,
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 jul 2014, 01:04

A u intresu reprezentacije i bh fudbala u opste je da LOPOV sjedi na vrhu? Upravo si ti dokazao da si poltron koji pati od imena a nije ti stalo do njihove casti ;)

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Post Postao/la velez_mostar » 09 jul 2014, 01:12

emir79 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Sad se i potvrdilo da ce Susic biti novi selektor, postenjacina Predsjednik ce ga pogurat!

Da se ne vracam na ranije postove, davno je ovaj provaljen...i svi u Savezu su takvi, koriste momke po inostranstvu, profesionalce, i nas navijace za licnu korist, FUUUUJ!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos jednom, savez ne odlucuje o ostanku ili odlasku selektora, to radi samo izvrsni odbor NSBIH-a.
Pogurati znaci, lobirati, pomoci pri odabiru, puhnuti u ledja..nigdje nisam napisao da ce on odluciti o tome.

Usput, poenta je da samo u ovakvom nakaradnom, i lopovskom okruzenju Safet Susic moze biti dio price, on se tu uklapa.

Vaha npr nikad sa ovakvom gamadi ne bi mogao raditi, ali to dobro znamo i ja, i ti..samo sto sam ja objektivan u vezi Susica, ti ne..razlog zasto branis tog kretena ne znam.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 01:15

Nisam ja nikakav poltron,ja oduvjek pisem da je Osim trebao pomesti sve i jednu stetocinu iz saveza kad je imao metlu ukljucujuci i cistacice.
Logicno je da Begic ne moze biti regularan ako je bio oficir za bezbjednost Munji,Sulji,Ilji i Bogdanu.Kao sto ne moze biti regularan niko ko je ikada bio u savezu u kojem su bili i oni,poput Bakovica,Pilava,Pecikoze...da ne spominjem Bevande i slicne.
Na zalost,Osim je napravio grubu gresku vjerujuci da se ljudi mogu promijeniti i prakticno je samo skinuo suspenziju savezu,sve ostalo je ostalo isto kao sto je i bilo.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 jul 2014, 01:19

To ti je prvi pametan i ispravan post na ovom forumu. Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 jul 2014, 01:42

donniedarko je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:A zakonom o prekršajima FBiH (gdje se nalazi sjediste NFSBiH) jasno je naznaceno u vezi evidencije o kažanjavanju osobe u članu 78., stav 5. sljedeće:

"(5) Niko nema pravo tražiti od građana da podnesu dokaze o svojoj osuđivanosti, ili neosuđivanosti za prekršaje."
Ovo je krivicna stvar jarane.

Kad dodjes u policiju pa te pitaju jesi li krivicno gonjen, niko ne pita za prekrsajne prijave.
To je klasicno bosansko lupanje :salut:
Mozambiku cu se zahvaliti na ispravci jer ocigledno nisam najdetaljnije procitao zakon i sto sam naucio nesto novo, na vrijeme :)

Za gdina donniedarko, pa covjece, da li postoji kod tebe konstruktivna kritika kao sto sam dobio od covjeka sa kojim se slazes? Reci odmah za nekog da "lupa" je krajnje degutantno. Da nije on ukazao na ovu moju gresku, uvjeren sam da ti se ne bi javio. Na ovom forumu je komunikacija na tako niskom nivou da bez vrijeđanja ne moze da prodje niti jedna stranica. Iz gresaka se uci, da sada nisam napisao ovo i bio ispravljen od Mozambika jos uvijek bi bio u zabludi. To je ono sto koci zapravo nas mentalitet, da ima vise osoba koje "lupaju" i onda prihvate kada ih neko ispravi bilo bi nam puno bolje nego sto je sada sa svima koji samo sute :)

I da, uopste me nije briga za Begica, ako je zaista uradio to zbog cega je podignuta optuznica, nek' odgovara.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 09 jul 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 09 jul 2014, 01:46

Anele ne obaziri se na takve buraz. Samo čekaju nečiju grešku pa da popljuju. Pun je pdf takvih, ali ima i ok raje.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 jul 2014, 01:50

pisac je napisao/la:To ti je prvi pametan i ispravan post na ovom forumu. Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
+1

Dosta vise lopovluka i stranackih pozicioniranih ljudi... Savez je i dalje u racku samo sto sad ima love i desio se taj Brazil koji eto maze oci narodu i navijacima... A unutra isti princip , jedna od najorgnizaovaniji Kriminalni grupa (kriminal nije samo ako puskom ili pistoljem nesto pokrades ili nekoga ubijes. Kriminal je opsiran pojam)... Ko stvarno hoce razumjeti ce sta sam htio sa time reci..

pisac
Kontakt:

Re: Odg: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH

Post Postao/la pisac » 09 jul 2014, 01:52

Buba00 je napisao/la:
pisac je napisao/la:To ti je prvi pametan i ispravan post na ovom forumu. Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
+1

Dosta vise lopovluka i stranackih pozicioniranih ljudi... Savez je i dalje u racku samo sto sad ima love i desio se taj Brazil koji eto maze oci narodu i navijacima... A unutra isti princip , jedna od najorgnizaovaniji Kriminalni grupa (kriminal nije samo ako puskom ili pistoljem nesto pokrades ili nekoga ubijes. Kriminal je opsiran pojam)... Ko stvarno hoce razumjeti ce sta sam htio sa time reci..
Vise jedan sa kravatom ukrade nego deset sa pistoljem ;)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 jul 2014, 01:58

AnelZ je napisao/la: Mozambiku cu se zahvaliti na ispravci jer ocigledno nisam najdetaljnije procitao zakon i sto sam naucio nesto novo, na vrijeme :)

Za gdina donniedarko, pa covjece, da li postoji kod tebe konstruktivna kritika kao sto sam dobio od covjeka sa kojim se slazes? Reci odmah za nekog da "lupa" je krajnje degutantno. Da nije on ukazao na ovu moju gresku, uvjeren sam da ti se ne bi javio. Na ovom forumu je komunikacija na tako niskom nivou da bez vrijeđanja ne moze da prodje niti jedna stranica.

I da, uopste me nije briga za Begica, ako je zaista uradio to zbog cega je podignuta optuznica, nek' odgovara.
Sorry druze, ali ovo su stvari koje se mogu lahko provjeriti. Iritantno mi je bilo kako baratas zakonima FBiH a ne razumijes razliku izmedju prekrsaja i krivicnog djela, to mi ne ide nikako skupa ako razumijes sto zelim reci. Naravno svakom se moze desiti greska. No hard feelings :salut:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 08:12

Elvedin Dino Begić, još jedan u nizu poštenih ljudi u odijelu. Koja sramota da ovakvi ljudi dobijaju tako lijepe pozicije za krađu (naravno ako se dokaže da je kriv).

Savez, odlično mjesto za lopove. Ništa se nije uradilo na podizanje kvaliteta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ljudi kontaju da će se štancati bošnjačka djeca po inostranstvu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jul 2014, 09:16

kimbo je napisao/la:Ovdje treba otvoriti sve oci. NIsam balavac i Begic mi se cini kao sposoban pametan lik koji je vrijedan za ovaj savez. Ne vjerujem da je takva tata mata da moze zavarati svin onim pametnim izjavama, Ne cini mi se da je i on LOLA poput Usanovica.

Nekome je mozda u cilju da srusi najproduktivniji kolektiv u ovoj drzavi !!

Podignuta je optuznica sto je samo optuznica to znaci nije presuda a u ovoj banana drzavi optuznice se ne dizu protiv lopova to je opstepoznata cinjenica.
Bravo Kimbo, to je sustina.
Ne mogu da vjerujem da covjek poziciju koju ima u NS zrtvuje nekom gluposcu na aerodromu. Ovo je namjestaljka samo takva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jul 2014, 09:27

Gdje se moze podnijeti tuzba protiv Safeta Susica?

A ko je ovdje pisao kako ovaj savez radi i funkcionise i da su fini ljudi? Ko je to sve ovdje pisao? Pa zna se, uvijek isti, oni koji nas ubjedjuju da smo protiv Nigerije imali lijevog beka i da Tino Susic, Vrsajevic i Hadzic nece igrati na SP kako bi se prodali. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 09:35

Begić se od početka borio sa veoma opasnim neprijateljima bh fudbala, sa onima kojima je debelo zasmetao naš uspjeh na svim frontovima, zna se dobro ko su. Tajming ove prijave je ponovo perfektan i biće veoma zanimljivo pratiti šta će se na kraju desiti ;)

Princi, dobro prouči šta je ovaj savez uradio u proteklih godinu i pol, pa onda komentariši.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jul 2014, 09:46

pisac je napisao/la:Ko ne vidi da je nas nogomet i savez truho, taj je slijep. Potrefila se fina generacija igraca poteklih u dijaspori i to daje laznu sliku. Kakva je situacija u politici, ista je i u savezu. Isti ljudi, ista nedjela, isti javasluk i lopovluci.
Pa po dijaspori se uvjek serucka kad se moze i stigne, pljuvalo se po Kokosinjcu, Izmetu, Begovicu, Seferovicu. No ti igraci su navikli na kakav takav profesionali pristup. Taj kod nas ne postoji. Savez nam zajedno u talu sa selektorom izbacuje kratko pred SP Zukanovica iz ekipe, zato komplet putuje kopilad Germanije i igra na SP. Seferovicu se laze kako ce dobiti poziv, Kolasinca hoce da smjeste u U21, a Tinu sa klupa Ajduka odmah na SP. Prcic se toliko dugo provocira, dok momku ne pukne. Kriminalac do kriminalca.

Kazu bio problem dati garanciju Hrgoti da ce zaigrati na SP. Ali nije problem da zaigra Vrsajevic koji lopte nemoze primiti. Sve to salje losu sliku i za one igrace koji ce se u buducnosti dvoumiti za koga da zaigraju. Naravno oni ce ispasti lose patri(j)ote za ogranicene, ali mozda ljudi jednostavno nisu raspolozeni na cirkus zvani savez i reprezentacija BiH. Uspjeh ce tek doci kada se rijesimo kriminala, od saveza do selektora.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 jul 2014, 09:51

+1 Principatus

Nije ni cudo ni sto je Januzaj bez dugog razmisljanja izabro Belgiju umjesto Albanije ili Kosova koji moze da ima ekipu pravu za par godina. Kod nas je sve toliko neprofesionalno.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 jul 2014, 12:03

Koja prevara cuj da direktor jednog kluba premijerligaskog bude zamjenski predsjednik. Sve je ovo dobro osmisljeno to samo kod nas ima da od toliko ljudi on vodi. Sto tu duznost nije obavljo ivica osim ili neko ko je neutralan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, KrajinaKing, Sveti i 37 gostiju.