FIFA World Cup Fantasy
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FIFA World Cup Fantasy
dvadeseti sa 110 bodova, nije lose 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fantasy je kita zesca. Ne mozes uci i vidjeti neciju ekipu, da vidis recimo kako je prvi na tabeli birao.
Puno boljih opcija su ukinuli.
Zakomplikovali su pravo.
Puno boljih opcija su ukinuli.
Zakomplikovali su pravo.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ne seri.legenda reala je napisao/la:gledaj papka, kako pokušava ispasti faca pred forumašicom![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ko se to meni naljutioVirtu4l je napisao/la:Ne seri.legenda reala je napisao/la:gledaj papka, kako pokušava ispasti faca pred forumašicom![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj Vidal je slina od igrača.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko je tarik em sto je prvi em sto je iz svedske 

I Holebas ti nece moci igrati 2. kolo? Jel' samo to pravilo il' ima jos neka caka koja ce mi uzet bodova?DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam juče pred utakmicu Belgije čekao da vidim ima li van Buytena i ubacio ga kad sam ga vidio u tunelu. Onda sam nakon 10-ak minuta shvatio da Vermaelen ne igra, njega sam ubacio jer sam bio 100% siguran da će igrati, i tako ostadoh bez 5 bodova od Holebasa. A mrsko mi bilo pogledat početnih 11 koji su izašli naravno sat vremena prije utakmice.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ima. Staviš Vidala u ekipu.Edin TM87 je napisao/la:I Holebas ti nece moci igrati 2. kolo? Jel' samo to pravilo il' ima jos neka caka koja ce mi uzet bodova?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi mogu igrati drugo kolo, gore prebaciš na drugo kolo i praviš sastav za drugo kolo nevezano s onim šta si radio u prvom kolu.Edin TM87 je napisao/la:I Holebas ti nece moci igrati 2. kolo? Jel' samo to pravilo il' ima jos neka caka koja ce mi uzet bodova?DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam juče pred utakmicu Belgije čekao da vidim ima li van Buytena i ubacio ga kad sam ga vidio u tunelu. Onda sam nakon 10-ak minuta shvatio da Vermaelen ne igra, njega sam ubacio jer sam bio 100% siguran da će igrati, i tako ostadoh bez 5 bodova od Holebasa. A mrsko mi bilo pogledat početnih 11 koji su izašli naravno sat vremena prije utakmice.
43. na tabeli, pa i nije toliko lose koliko su me u zadnjem kolu prodali lukaku i dzagoev 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
12. nakon prvog kola 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Evolution87
- Kontakt:
Stavio sam da mi je Neymar kapiten i u drugom kolu i ukoliko bih sad promijenio kapitena da li gubim neke dodatne bodove, osim sto ce mi se njegov ucinak podijeliti sa 2?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evolution87 je napisao/la:Stavio sam da mi je Neymar kapiten i u drugom kolu i ukoliko bih sad promijenio kapitena da li gubim neke dodatne bodove, osim sto ce mi se njegov ucinak podijeliti sa 2?
/2

Sto mene sjebase spanci kulturno,valja se popravljati u knock out fazi

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Papastathopoulos
- Kontakt:
54. u nasoj ligi 
Godin me syeba veceras, 2 poena

Godin me syeba veceras, 2 poena

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Njesra od Fantasya. Godin samo 2 boda, a igrao i za sebe i za onog drugog štopera. Dobio 1000 duela, ali džaba.
NAPRIJED NARODE!
Ma bodovanje je katastrofa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
pad na tabeli ali juce niko od igraca nije igrao tako da nema veze 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
12 poena Karnezis
a stavio ga slucajno umjesto Neuera u prvu
13 poena Manolas

13 poena Manolas

SAMO ČELIK !
Ramos 8 poena, a Cuadrado 7.
Brat Sokratis 12...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.