SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IR, BiH)
1 tekma gubimo,2 takma necemo imat snage trcat sa garama nazalost gubimo i 3 tekma nerjeseno.zadovoljan ipak debitanti i osvojit jedan bod na svjetskom nije neuspjeh.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Pisalo je IRI kad si ti reagovao, nemoj tako.NEZALAGANJE je napisao/la:Da,ali koliko ja vidim u nazivu gore ne pise ni IRI ni IRN,vec IR

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa obicno se skracenica IRI ne koristi u nasem podneblju,a posebno ne kad se koristi eng. jezik,ali glupost je uopste raspravljati o tome...Monolog je napisao/la:Pisalo je IRI kad si ti reagovao, nemoj tako.NEZALAGANJE je napisao/la:Da,ali koliko ja vidim u nazivu gore ne pise ni IRI ni IRN,vec IR![]()
Najvjerovatnije će gol razlika protiv Argentine odlučivati ko će dalje. Pretpostavimo da ćemo i mi i Nigerija pobjediti Iran, ko manje primi golova od Argentine prolazi dalje....as simple as that 

- Goalgetter
- Kontakt:
Poklapa mi se maturska ekskurzija tacno sa utakmicama protiv Irana i Nigerije
. Ali ok, nace se nacin da se pogleda. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebla vas skracenica, treba provjeriti hoce li evian imati kakvih prijateljskih utakmica prije SP-a da Pape ne zakasni opet. 

Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IR, BiH)
Nije neuspjeh ispasti, tj biti gori od Nigerije i Argentine al je neuspjeh biti zadnji iza Irana...Alipasino je napisao/la:1 tekma gubimo,2 takma necemo imat snage trcat sa garama nazalost gubimo i 3 tekma nerjeseno.zadovoljan ipak debitanti i osvojit jedan bod na svjetskom nije neuspjeh.
cemu trolanje?QUARTERBACK je napisao/la:yebla vas skracenica, treba provjeriti hoce li evian imati kakvih prijateljskih utakmica prije SP-a da Pape ne zakasni opet.
1946
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F
Cuj bili ravnopravni u prvom poluvremenuHare_BvB je napisao/la:U punom sastavu i s trakacki jacim igracima u vezi mozemo se suprostaviti Gaucosima. Ionako smo bili ravnopravni u prvom poluvremenu tekme u St. Louisu. Bitno je dodati da ce i Brazilci na Marakni biti na nasoj strani.![]()
Iran je kvalitetom level ispod i tu ne smijemo kiksati. Nigerijci izgledaju odlicno u poslijednjih 2 godine.
Grupa je prolazna, stet bi bila da ne odemo dalje pogotovo kad vidim da se krizamo s najlosijom grupom. Sve predispozicije za upecatljiv rezultat na prvom velikom takmicenju su tu.

Ipak se nadam da prolazimo grupu.
27.10.2020
E Messi sad si našo da se povrijediš
Iranski Vrhovni Šah na face-u :
"Velahavle vela kuvette,nek' pobjedi bolji sine Safete"

"Velahavle vela kuvette,nek' pobjedi bolji sine Safete"

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Gdje je Pape ?

Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 06 dec 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mene je nasmijao. heheHead je napisao/la:cemu trolanje?QUARTERBACK je napisao/la:yebla vas skracenica, treba provjeriti hoce li evian imati kakvih prijateljskih utakmica prije SP-a da Pape ne zakasni opet.
Nadam se drugom mjestu. Ali i ako budemo treci, ja cu biti ponosan.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Alucard je napisao/la:Najvjerovatnije će gol razlika protiv Argentine odlučivati ko će dalje. Pretpostavimo da ćemo i mi i Nigerija pobjediti Iran, ko manje primi golova od Argentine prolazi dalje....as simple as that
Moramo polazati takticku zrelost.. Rijetko kad na Svjetskom bude visokih pobjeda tj poraza... Pa pola reprezentacija ni Luksemburg npr ne mogu dobiti sa vise od 2 razlike...
Novi Zeland je imao 2 boda u grupi sa Italijom, Slovackom i Paragvajem pa ona generacija Trinidad i Tobaga je igrala nerijeseno sa svedjanima i izgubila minimalno od Brazila cini mi se.. Ima tih slucajeva jos.. Uglavnom igrati jako i pametno
Kad shvatis da ces se boriti sa Nigerijom za drugo mjesto i prolazak dalje na jednom SVJETSKOM PRVENSTVU, optimizam hvata uveliko.
Pogledajte ostale reprezentacije kako su prosle sto se tice izvlacenja.
Recimo da imaju jacu konkurenciju od nas za prolazak dalje.

Pogledajte ostale reprezentacije kako su prosle sto se tice izvlacenja.
Recimo da imaju jacu konkurenciju od nas za prolazak dalje.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- franklampard8
- Kontakt:
Sve nesto gledam i kontam da taj potpis nikad skinut neces.Pirke je napisao/la:Mene je nasmijao. heheHead je napisao/la:cemu trolanje?QUARTERBACK je napisao/la:yebla vas skracenica, treba provjeriti hoce li evian imati kakvih prijateljskih utakmica prije SP-a da Pape ne zakasni opet.
Nadam se drugom mjestu. Ali i ako budemo treci, ja cu biti ponosan.
1946
Bez imalo pretjerivanja ovdje mozemo biti prvi u grupi.
odigrat diplomatski nerijesno s Arhentincma,
druge dvije utakmice nabijat gol razliku, nad Nigerijom i Iranom,...a zadnju utakmicu nek se arhentinci pate i zapinju ionako od Mjesija nema nista,ubise ga zene i brlja,..... ko i naseg Dzeku
odigrat diplomatski nerijesno s Arhentincma,
druge dvije utakmice nabijat gol razliku, nad Nigerijom i Iranom,...a zadnju utakmicu nek se arhentinci pate i zapinju ionako od Mjesija nema nista,ubise ga zene i brlja,..... ko i naseg Dzeku
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8471_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Novi Zeland je odigrao 3x neriješeno na prošlom SP-u.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To što je Pape pitar i još neodgovoran, znači da momak trolaHead je napisao/la:cemu trolanje?QUARTERBACK je napisao/la:yebla vas skracenica, treba provjeriti hoce li evian imati kakvih prijateljskih utakmica prije SP-a da Pape ne zakasni opet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.