XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
Upiši AFA SPORT i AFA CABLE u search, to ti ima dosta dobrih kanala, većina koje ja imam su od tuda.
Ima još nekih lista, kasnije vidim koje su pa ti napišem
Ima još nekih lista, kasnije vidim koje su pa ti napišem
- champions1921
Azuriraju li se ove liste u navi-x automatski kada im stavimo u favorite ili nove verzije moramo traziti manuelno??
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:Azuriraju li se ove liste u navi-x automatski kada im stavimo u favorite ili nove verzije moramo traziti manuelno??
da azuriraju automatski tako da sto god imas u favoritoma ili bude nesto novo kod tebe ce biti u favoritima

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- champions1921
Hvala..Yucca je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Azuriraju li se ove liste u navi-x automatski kada im stavimo u favorite ili nove verzije moramo traziti manuelno??
da azuriraju automatski tako da sto god imas u favoritoma ili bude nesto novo kod tebe ce biti u favoritima
BUDI ŽELJO !!!
Šta kažete na ovaj skin za Navi-X

*Zanemarite ovog čiku u pozadini. To je iz nekog spota

nije loš, možda je čak i dobarAdebayor je napisao/la:Šta kažete na ovaj skin za Navi-X

Pustiću sunce da topi ljubav!
- champions1921
"AFA" izgleda odustao od ovih listi.. Ima li neko kakav drugi izvor za sport klubove??
BUDI ŽELJO !!!
jedan je izvor za sve kanale(bar ja tako mislim), a liste sastavljaju korisnici koji su registrovani i ako ne radi u jednoj listi neće raditi ni u drugoj, dobro je pa rade dokumentarni kanalichampions1921 je napisao/la:"AFA" izgleda odustao od ovih listi.. Ima li neko kakav drugi izvor za sport klubove??

Daj nek SK proradi,treba da se gleda EPL
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni ne rade dokumentarnihoshafka je napisao/la:jedan je izvor za sve kanale(bar ja tako mislim), a liste sastavljaju korisnici koji su registrovani i ako ne radi u jednoj listi neće raditi ni u drugoj, dobro je pa rade dokumentarni kanalichampions1921 je napisao/la:"AFA" izgleda odustao od ovih listi.. Ima li neko kakav drugi izvor za sport klubove??

U zadnje vrijeme mi nenormalno zapinje kad gledam nesto,konekcija je dobra,ranije se to nije desavalo. 

- champions1921
Imas "premier league HD" kanal koji radi.. Super je kvalitet..Otelo je napisao/la:Daj nek SK proradi,treba da se gleda EPL
BUDI ŽELJO !!!
ma znam za njega al mi nesto SK bio drazichampions1921 je napisao/la:Imas "premier league HD" kanal koji radi.. Super je kvalitet..Otelo je napisao/la:Daj nek SK proradi,treba da se gleda EPL

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Poslao sam ja tweet ovom afi da ne rade Sportklubovi i većina programa sa balkan tv, pa možda se promjeni šta kad vidi tweet
Evo odgovora: The main website streaming those channels has been hacked, and its down. Hope they fixed soon
I hope tooAdebayor je napisao/la:Evo odgovora: The main website streaming those channels has been hacked, and its down. Hope they fixed soon

Može li se negdje na xbmc naći prenos večerašnjih ranih nba utakmica u hd-u, ili ako neko zna neki kanal koji ih prenosi a da ima na navi-x. Hvala
I dalje isto,jel ima neko slicnih problemajocker92 je napisao/la:U zadnje vrijeme mi nenormalno zapinje kad gledam nesto,konekcija je dobra,ranije se to nije desavalo.

- champions1921
Jeli kada gledas bilo sta?? Ja imam nekad malih problema ali samo kada gledam nesto u 1080p HD rezoluciji ili kada su u pitanju tv programi u 720p.. Ostalo mi sve radi besprijekorno..jocker92 je napisao/la:I dalje isto,jel ima neko slicnih problemajocker92 je napisao/la:U zadnje vrijeme mi nenormalno zapinje kad gledam nesto,konekcija je dobra,ranije se to nije desavalo.
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.