Izreke i citati
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izreke i citati
Svi smo mi mrtvi samo se redom sahranjujemo-Bukowski (ne ovaj vise mene)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Svi smo mi mrtvi samo se redom sahranjujemo-Bukowski (ne ovaj vise mene)
hahahaha

Što me nasmija, jbt...

A Bukowski je kralj ! Najbolji.

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
"Jer smrt je samo tren kada umiranje prestane i svi smo rođeni mrtvi" Struka
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Definitivno najjaca !Goalgetter je napisao/la:Sine, kada sudjeluješ u sportu, nije važno da li si pobjedio ili izgubio, već koliko se napiješ poslije svega. - Homer Simpson

I istinita.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znam dobro iz iskustvaAgresivnoDjubre je napisao/la:Definitivno najjaca !Goalgetter je napisao/la:Sine, kada sudjeluješ u sportu, nije važno da li si pobjedio ili izgubio, već koliko se napiješ poslije svega. - Homer Simpson![]()
I istinita.

Gdje je stida, tu je i poštenja.”
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@golgeter
Odlicna ti je.

Odlicna ti je.

DA LI STE NEKADA ČULI ONU GLUPU IZREKU:
KADA NEŠTO TRAŽIŠ UVEK NAĐEŠ NA POSLEDNJEM MESTU NA KOJEM SI TRAŽIO.
SADA ĆU DA VAM OBJASNIM ZAŠTO JE GLUPA TAKOREĆI. ZATO ŠTO KADA TRAŽIŠ NEŠTO I ONDA NAĐEŠ, NARAVNO DA JE TO POSLEDNJE MESTO GDE SI TRAŽIO, JER NAKON TOGA NEMA POTREBE VIŠE DA TRAŽIŠ OSIM AKO NISI IDIOT AKO ME RAZUMETE.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
For what it's worth, the early bird sit at the table and eat first
Ne sudite, jer će vam biti suđeno !
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
Otelo je napisao/la:Svi smo mi mrtvi samo se redom sahranjujemo-Bukowski (ne ovaj vise mene)

to je rekao ivo andrić.
na zadnjoj ovakvoj temi je pisalo Bukowski pa sam pogresno prenioazTer je napisao/la:Otelo je napisao/la:Svi smo mi mrtvi samo se redom sahranjujemo-Bukowski (ne ovaj vise mene)![]()
to je rekao ivo andrić.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za prijatelje si treba uzeti vremena, za prijateljice kondom
Nikada me niko ne može povrijediti koliko ja mogu trpjeti! Nikada niko ne može biti đubre koliki ja čovjek mogu biti! Jedino sto ću ja uvijek moći da pogledam u oči,ali mene mnogi neće moći.
@dex dobra, dobra
SenekaNije da se ne usuđujemo zato što su stvari teške; već su stvari teške zato što se ne usuđujemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
"Ne obećavaj ništa kad si sretan, ne ogovaraj kad si ljut, ne donosi odluke kad si tužan"
"Reći ZBOGOM je najbolniji način rješavanja problema."
Sa nadom dobijemo sigurnost da ljubav dolazi, da mržnja i prezir odlaze, i da dobro na kraju mora pobijediti...
"Reći ZBOGOM je najbolniji način rješavanja problema."
Sa nadom dobijemo sigurnost da ljubav dolazi, da mržnja i prezir odlaze, i da dobro na kraju mora pobijediti...
"Javio bih ti se ja, ovako ponekad samo. Da se uverimo kako smo oboje dobro. Ali ne smem, više bih nam bola naneo nego što bih nas umirio. Ovako ćutimo oboje i nadamo se da je ono drugo dobro. Tamo negde daleko."
Đ. Balašević
"Nekad tajna ostane zaključana, ne zato što nije ispričana, nego zato što je niko nije razumeo."
"Čudno je kako može proći vječnost otkad se nisi čuo s nekim, a još uvijek ne prođe dan da ne pomisliš na njega."
"Za nemogućim ne valja posezati."
"Pažljivo birana riječ moze da otvori bilo čiju dušu, ali i da zatvori bilo čija usta."
Đ. Balašević
"Nekad tajna ostane zaključana, ne zato što nije ispričana, nego zato što je niko nije razumeo."
"Čudno je kako može proći vječnost otkad se nisi čuo s nekim, a još uvijek ne prođe dan da ne pomisliš na njega."
"Za nemogućim ne valja posezati."
"Pažljivo birana riječ moze da otvori bilo čiju dušu, ali i da zatvori bilo čija usta."
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
"Bolje u krevet s Milom nego silom!"
"Pas koji laje nije dovoljno kuhan."
"Bolje u krevet s Milom nego silom!"
"Pas koji laje nije dovoljno kuhan."
"U životu, kao i u šahu, primjećujemo svoje greške tek onda kada se drugi njima koriste"-Lav Nikolajevič Tolstoj.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- brzitesanj
- Kontakt:
“Ako sjekira ne siječe – može se naoštriti, ali ako te žena neće – ništa ti ne pomaže.” Gorki
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Onaj ko ima srce puno ljubavi, ima uvijek šta da da.
Pronađi srce koje će te voljeti kad si najgori i ruke koje će te čuvati kad si najslabiji !
Sretneš hiljadu ljudi, i nijedna od njih te ne dotakne.
A onda upoznaš jednu osobu.. I tvoj život se
promijeni.. Zauvijek..
Don't live in the past. You might miss the great things happening in your present.
U životu ćeš shvatiti da je svaka osoba koju sretneš predviđena za nešto. Neki će te testirati, neki će te koristiti, a neki će te nečemu naučiti. Ali najvažniji su oni koji će izvući najbolje iz tebe. To su oni koji su vrijedni da ih sačuvaš...
Naoružaj se osmijehom i pucaj na sve strane !
Pronađi srce koje će te voljeti kad si najgori i ruke koje će te čuvati kad si najslabiji !
Sretneš hiljadu ljudi, i nijedna od njih te ne dotakne.
A onda upoznaš jednu osobu.. I tvoj život se
promijeni.. Zauvijek..
Don't live in the past. You might miss the great things happening in your present.

U životu ćeš shvatiti da je svaka osoba koju sretneš predviđena za nešto. Neki će te testirati, neki će te koristiti, a neki će te nečemu naučiti. Ali najvažniji su oni koji će izvući najbolje iz tebe. To su oni koji su vrijedni da ih sačuvaš...
Naoružaj se osmijehom i pucaj na sve strane !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.