TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Semsudin
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Semsudin » 23 jan 2013, 13:14

Saurman je napisao/la: Od 60 i kusur kanala pratim njih 4-5 ostalo da te Bog sačuva.
Kao i svi ostali. Baš nam se gleda RTV Donji Vakuf, BPK (bez uvrede legendo. :mrgreen: ), TK, Pink, pa i javni emiteri, ništa kod nas nema dobro. Gledam Novu, ponekad HRTove, kad je film neki, History, Discovery, Comedy Central, FoxLife/Crime i sportske. :roll:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 23 jan 2013, 13:24

EdenHazard je napisao/la:Imao sam MojuTV i iskljucio je, konstantno problemi s telefonom i netom bili, TV je manje-vise ok bio,
iako sporta manjka :)

Sada imam ovaj telemachov paket i nije ni on Bog zna sta. Uzeli su prevelik zalogaj ;)
S tim da im je korisnicka podrska da Bog sacuva.
od prikljucka onaj EPG nije u funkciji, net ima brzinu smjesnu (stid me napisati) i zvao ih da dodu,
dosao majstor kaze ne znam do cega je :?
i opet ih zvao, kazu doci ce neko i na tome i ostane :x
ja imam taj telemahov paket ( Digitalna plus internet) sve fecera dobro (do kada vidjet cemo). Eh sada kada nastane problem ja ne silazim s telefona, brate plaćam uslugu te tako hocu da istu imam dostupnu 24h. Desavalo se prije da mii je slabio signal kablovske, to su rjesavali u istom danu jer sam prijetio tuzbom i raskidom ugovora, te naravno pljuvanjem na svakom koraku. Ne znam kako to da toliko čekas da ti taj problem rijese. Bolan pravac kancelarija, sve digni na noge, potpisao si ugovora i uredno plaćas racune tako da oni krse ugovor! Meni su umanjivali iznos na racunu kada ta dva tri puta kada je slabio signal (umanjeni iznos je bio simboičan oko pola marke) al ne dam da me niko zajebaje. I to sto se tiče majstora, i ja ih ne pustam dok ne naprave posao. Jednom jaro dosao u 15 do 4, zanedalo mu se nesto, kaze docu ujutru..aha kako da ne, do 6 sati se bakčo i 2 puta mjenjao sve djekove :)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 23 jan 2013, 15:43

madridist je napisao/la:To nije tačno ,cs piči i mnogo jače platforme od totala koje imaju vrhunsku zaštitu,brojeve nemam ,dugo sam izvan toga.
Paša moj, Total TV niko nema, vjeruj mi. To je jedan složen proces koji sam već objašnjavao na prvim stranicama zašto oni ne mogu na cs, ali valja i njima u EU ući kad tad :D
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2013, 17:52

Joj cijeli dan se jbm s ovom antenom :lol:

Neš Digi onaj ufatiti nema teorije, na istom satelitu onaj UPC Direkt i dr. signal dobar sve, a na njemu ništa :evil: šta da mu učim više :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 jan 2013, 19:23

legenda reala je napisao/la:Joj cijeli dan se jbm s ovom antenom :lol:

Neš Digi onaj ufatiti nema teorije, na istom satelitu onaj UPC Direkt i dr. signal dobar sve, a na njemu ništa :evil: šta da mu učim više :lol:
Uh kada se sjetim mucenja i trazenja signala i nakon 3h skontam da sam trazio na pogresnoj frekvenciji :) Dobro prostudiraj koja je najbolja frekvenciaj kada trazis najjaci signal za satelit koji ti je potreban :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 23 jan 2013, 19:53

i ja sam isto pokusavo i odusto...mislim da Thor ima nesto drugaciji ugao u odnosu na ove ostale(Astra,Hotbird...)

ako uspijes,posalji dojavu :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2013, 20:54

neo je napisao/la:

Uh kada se sjetim mucenja i trazenja signala i nakon 3h skontam da sam trazio na pogresnoj frekvenciji :) Dobro prostudiraj koja je najbolja frekvenciaj kada trazis najjaci signal za satelit koji ti je potreban :)
Ma prostudiro sam ja sve, jarane, al je problem što neš uskladiti, napravim na onaj starinski motor od Astre 19E- do Thora 1W malo preko na jednu stranu prelazi(al nebitno), e sad napravim preko 90 signal na Astri,Eutelu,Hotbirdu,Eurobirdu(9E), onim Tusrskim na 7E, i onaj na 4E.

E sad ufatim i Thor , i paketi su UP Direkt,Digi i Focus Sat. na ova dva isto dobar signal oko 80.
Ali na jbnom Digiju gdje su glavni kanali(Nova,Rtl,RTS i dr.), nema teorije preko 70, a isti satelit jbm ga ja :evil:

probam opet sutra
NG1 je napisao/la: i ja sam isto pokusavo i odusto...mislim da Thor ima nesto drugaciji ugao u odnosu na ove ostale(Astra,Hotbird...)

ako uspijes,posalji dojavu :D
Ako imaš motor ovaj ko u mene, možeš ga ufatiti, ja napamet znam i ručno, gdje koji satelit, al je jbno objasnih iznad Digi naštelati, da bi se mogo gledati.

Samo motor, odvrneš onaj jedan od dva šarafa(ključ 13-ka), i malo nakriviš motor, zavrneš i okreni prema Thoru, ufatićeš signal ovako ko ja, e sad je fazon uštelati, da svi imaju dobar signal :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 23 jan 2013, 20:56

Ma kad sam rekao Thor, mislio sam na digi tv, sta ce mi ono ostalo :D

Sve si reko sa tom zadnjom recenicom...to je problem jbga

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jan 2013, 21:06

NG1 je napisao/la:Ma kad sam rekao Thor, mislio sam na digi tv, sta ce mi ono ostalo :D

Ma sutra ću ja to napraviti, il ću razjebati sve il napraviti :P

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 jan 2013, 21:27

History Chanel , mada nema historije al mi ima par zanimljivih serija
prebacim na WIld il National kada lav lovi i silicno :mrgreen:
imam tanak sportski program , vecina s neta i et
od "nasih"
b-92 gledam dva i pol muskarca i filmovi su im dobri..
ostalo njet
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 jan 2013, 23:45

hule_barca je napisao/la:
madridist je napisao/la:To nije tačno ,cs piči i mnogo jače platforme od totala koje imaju vrhunsku zaštitu,brojeve nemam ,dugo sam izvan toga.
Paša moj, Total TV niko nema, vjeruj mi. To je jedan složen proces koji sam već objašnjavao na prvim stranicama zašto oni ne mogu na cs, ali valja i njima u EU ući kad tad :D
Treba pokucati na prava vrata i ne praviti halabuk, neki su gledali digital+ i cabo u danima kad se pričalo da je napokon stigao ubica pirata nagra3 i ono sky-evo srnje NDS kombinirano na tim platformama.
Inače što reče @saurman za pink i hayat te OBN potpuno se slažem.Oni na hayatu bi trebali promijeniti naziv u "kafanski pjevač(ica) moreš biti ti",bilo bi smislenije.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2013, 13:16

Brijem da nikad nismo imali gori izbor što se tiče televizijskih programa.
naprijed rejal

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2013, 15:12

legenda reala je napisao/la:
NG1 je napisao/la:Ma kad sam rekao Thor, mislio sam na digi tv, sta ce mi ono ostalo :D

Ma sutra ću ja to napraviti, il ću razjebati sve il napraviti :P
Napravioooo !!! :P :P

skino antenu(skroz), odvrno motor i fino ga poravnjo.Privrno antenu, malo nakrivio motor na desnu stranu(par milimetara) i od Astre 19E do 1W signal super na Thoru oko 80(zavisi od kanala) na ostalima preko 90 :D
I ovo mi je dosta, bolje ostaviti 80 maraka u džepu, nego novi motor kupovati :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jan 2013, 15:59

Pa šta to ima na thoru?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2013, 16:25

LBJ MVP je napisao/la:Pa šta to ima na thoru?
Nova,RTL,OBN,B92,RTS 1 i 2,DM sat,CMC,Z1,Hapy TV, TV1000,Universla Chanel i tona onih kanala sa našim titlom(tj. srpskim i hrvatskim), Discaveriji,Nacionalene geografije itd..
Nema HBO Adria više :cry:

+ tona sportskih

mali samo priključi CS :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jan 2013, 16:56

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nova,RTL,OBN,B92,RTS 1 i 2,DM sat,CMC,Z1,Hapy TV, TV1000,Universla Chanel i tona onih kanala sa našim titlom(tj. srpskim i hrvatskim), Discaveriji,Nacionalene geografije itd..
Nema HBO Adria više :cry:

+ tona sportskih

mali samo priključi CS :mrgreen:
Ko ima vremena pratiti titlovane programe Discoveryja, Nat Geo. pored toliko sporta :roll: , kojeg da se razumijemo ima i previse :oops: 8-)

Komrecijalne "lokalne" (svi koje se razumiju) kanale ne gledam, niti planiram, doduse pratio sam dok je bio aktuelan "free" DIGI Tv 1W, sada ne bih mijenjao HRT (1,2,3) za sve kanale sa teritorije ex-yu, ma, da ih se broji stotinama...

Uostalom pored 13 i 19 E, covjeku koga zanima ponajvise sport :mrgreen: i ne treba vise...Tu je 6-7 odlicnih paketa, "milijun" pokrivenih live dogadjaja...samo treba naci vremena i uzivancija ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 24 jan 2013, 17:22

vidim da ima nova tema na forumu... pa da se i ja ukljucim :)

po mom misljenju trenutno tri najbolje kablovske u BIH su. telemach i total tv. - telemachu fali samo prva tv iz srbije i arene (ali njih nece biti jos dugo) da bi bio odlican do kraja, a za total tv je proble samo sto nema hrvatskih kanala (sa arenom isto)

a sto se tice ove trece nije je niko spomenuo do sada a to je logosoft SUPER TV. Po meni jako dobra TV.
Imaju sve sto se tice sportskih kanala SK SK+ SK prime, ARENA 1,2,3,4, Eurosport 1,2 od kanal iz regiona imaju RTS 1,2 B92, (nazalost fali tv prva ali ce i ona biti uskoro u ponudi) zatim, HRT 1,2,3,4 (mada 3 i 4 su totalno bezveze) RTL hrvatska, zatim ima djecijih kanala super, zabavnih isto, muzickih, po meni da bi bili odlicni fali im jos kao sto rekoh tv prva srbija i mozda happy tv, i HBO. ali u sustini su jako dobra tv i ja sam vise nego zadovoljan, koristim ih vec dvije godine.... i da zaboravio sam HD KANALI SE NE NAPLACUJU DODATNO ulaze u cijenu kao i svi drugi kanali... to im je plus.

ko zeli moze ovde vidjeti sve detaljno. https://www.lol.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
sta vi mislite? :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2013, 21:00

dr.van nostrand je napisao/la:
Ko ima vremena pratiti titlovane programe Discoveryja, Nat Geo. pored toliko sporta :roll: , kojeg da se razumijemo ima i previse :oops: 8-)
Ma ja lično nikad i ne gledam, nego raja pita imaju li ovi kanali pa rekoh :P
Komrecijalne "lokalne" (svi koje se razumiju) kanale ne gledam, niti planiram, doduse pratio sam dok je bio aktuelan "free" DIGI Tv 1W, sada ne bih mijenjao HRT (1,2,3) za sve kanale sa teritorije ex-yu, ma, da ih se broji stotinama...
Istog sam mišljenja, uvijek bi dao sve srpske i BIH kanale za HRT i Novu ;)
Uostalom pored 13 i 19 E, covjeku koga zanima ponajvise sport :mrgreen: i ne treba vise...Tu je 6-7 odlicnih paketa, "milijun" pokrivenih live dogadjaja...samo treba naci vremena i uzivancija ;)
ma ja gledam 19,16,13,9,7 E i 1 W

Ali dosadi i sport više, a ima na ovim Hrvatskim kanalima jako dobrih filmova

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jan 2013, 21:11

Sveti je napisao/la:Brijem da nikad nismo imali gori izbor što se tiče televizijskih programa.
Stvarno nismo nikad, pa čovjek ne može izdvojiti jednu emisiju na domaćim tv kanalima da kaže dobra je idem je gledati.... Ne kvalitetno, neprofesionalno, pristrasno......
Da nemam Sport Klub ne znam šta bih gledao!! ;) ;)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 jan 2013, 21:17

madridist je napisao/la: Treba pokucati na prava vrata i ne praviti halabuk, neki su gledali digital+ i cabo u danima kad se pričalo da je napokon stigao ubica pirata nagra3 i ono sky-evo srnje NDS kombinirano na tim platformama.
Inače što reče @saurman za pink i hayat te OBN potpuno se slažem.Oni na hayatu bi trebali promijeniti naziv u "kafanski pjevač(ica) moreš biti ti",bilo bi smislenije.
E ajd da vidimo hoće li sljedeće godine imati JSC kanale, kad i oni upare kartice i resivere ;)
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.