Kao i svi ostali. Baš nam se gleda RTV Donji Vakuf, BPK (bez uvrede legendo.Saurman je napisao/la: Od 60 i kusur kanala pratim njih 4-5 ostalo da te Bog sačuva.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kao i svi ostali. Baš nam se gleda RTV Donji Vakuf, BPK (bez uvrede legendo.Saurman je napisao/la: Od 60 i kusur kanala pratim njih 4-5 ostalo da te Bog sačuva.
ja imam taj telemahov paket ( Digitalna plus internet) sve fecera dobro (do kada vidjet cemo). Eh sada kada nastane problem ja ne silazim s telefona, brate plaćam uslugu te tako hocu da istu imam dostupnu 24h. Desavalo se prije da mii je slabio signal kablovske, to su rjesavali u istom danu jer sam prijetio tuzbom i raskidom ugovora, te naravno pljuvanjem na svakom koraku. Ne znam kako to da toliko čekas da ti taj problem rijese. Bolan pravac kancelarija, sve digni na noge, potpisao si ugovora i uredno plaćas racune tako da oni krse ugovor! Meni su umanjivali iznos na racunu kada ta dva tri puta kada je slabio signal (umanjeni iznos je bio simboičan oko pola marke) al ne dam da me niko zajebaje. I to sto se tiče majstora, i ja ih ne pustam dok ne naprave posao. Jednom jaro dosao u 15 do 4, zanedalo mu se nesto, kaze docu ujutru..aha kako da ne, do 6 sati se bakčo i 2 puta mjenjao sve djekoveEdenHazard je napisao/la:Imao sam MojuTV i iskljucio je, konstantno problemi s telefonom i netom bili, TV je manje-vise ok bio,
iako sporta manjka
Sada imam ovaj telemachov paket i nije ni on Bog zna sta. Uzeli su prevelik zalogaj![]()
S tim da im je korisnicka podrska da Bog sacuva.
od prikljucka onaj EPG nije u funkciji, net ima brzinu smjesnu (stid me napisati) i zvao ih da dodu,
dosao majstor kaze ne znam do cega je![]()
i opet ih zvao, kazu doci ce neko i na tome i ostane
Paša moj, Total TV niko nema, vjeruj mi. To je jedan složen proces koji sam već objašnjavao na prvim stranicama zašto oni ne mogu na cs, ali valja i njima u EU ući kad tadmadridist je napisao/la:To nije tačno ,cs piči i mnogo jače platforme od totala koje imaju vrhunsku zaštitu,brojeve nemam ,dugo sam izvan toga.
Uh kada se sjetim mucenja i trazenja signala i nakon 3h skontam da sam trazio na pogresnoj frekvencijilegenda reala je napisao/la:Joj cijeli dan se jbm s ovom antenom![]()
Neš Digi onaj ufatiti nema teorije, na istom satelitu onaj UPC Direkt i dr. signal dobar sve, a na njemu ništašta da mu učim više
i ja sam isto pokusavo i odusto...mislim da Thor ima nesto drugaciji ugao u odnosu na ove ostale(Astra,Hotbird...)legenda reala je napisao/la:Joj cijeli dan se jbm s ovom antenom![]()
Neš Digi onaj ufatiti nema teorije, na istom satelitu onaj UPC Direkt i dr. signal dobar sve, a na njemu ništašta da mu učim više
Ma prostudiro sam ja sve, jarane, al je problem što neš uskladiti, napravim na onaj starinski motor od Astre 19E- do Thora 1W malo preko na jednu stranu prelazi(al nebitno), e sad napravim preko 90 signal na Astri,Eutelu,Hotbirdu,Eurobirdu(9E), onim Tusrskim na 7E, i onaj na 4E.neo je napisao/la:Uh kada se sjetim mucenja i trazenja signala i nakon 3h skontam da sam trazio na pogresnoj frekvencijilegenda reala je napisao/la:Joj cijeli dan se jbm s ovom antenom![]()
Dobro prostudiraj koja je najbolja frekvenciaj kada trazis najjaci signal za satelit koji ti je potreban
Ako imaš motor ovaj ko u mene, možeš ga ufatiti, ja napamet znam i ručno, gdje koji satelit, al je jbno objasnih iznad Digi naštelati, da bi se mogo gledati.NG1 je napisao/la: i ja sam isto pokusavo i odusto...mislim da Thor ima nesto drugaciji ugao u odnosu na ove ostale(Astra,Hotbird...)
ako uspijes,posalji dojavu
Ma sutra ću ja to napraviti, il ću razjebati sve il napravitiNG1 je napisao/la:Ma kad sam rekao Thor, mislio sam na digi tv, sta ce mi ono ostalo
Sve si reko sa tom zadnjom recenicom...to je problem jbga
Treba pokucati na prava vrata i ne praviti halabuk, neki su gledali digital+ i cabo u danima kad se pričalo da je napokon stigao ubica pirata nagra3 i ono sky-evo srnje NDS kombinirano na tim platformama.hule_barca je napisao/la:Paša moj, Total TV niko nema, vjeruj mi. To je jedan složen proces koji sam već objašnjavao na prvim stranicama zašto oni ne mogu na cs, ali valja i njima u EU ući kad tadmadridist je napisao/la:To nije tačno ,cs piči i mnogo jače platforme od totala koje imaju vrhunsku zaštitu,brojeve nemam ,dugo sam izvan toga.
Napravioooo !!!legenda reala je napisao/la:Ma sutra ću ja to napraviti, il ću razjebati sve il napravitiNG1 je napisao/la:Ma kad sam rekao Thor, mislio sam na digi tv, sta ce mi ono ostalo
Sve si reko sa tom zadnjom recenicom...to je problem jbga
Nova,RTL,OBN,B92,RTS 1 i 2,DM sat,CMC,Z1,Hapy TV, TV1000,Universla Chanel i tona onih kanala sa našim titlom(tj. srpskim i hrvatskim), Discaveriji,Nacionalene geografije itd..LBJ MVP je napisao/la:Pa šta to ima na thoru?
Ko ima vremena pratiti titlovane programe Discoveryja, Nat Geo. pored toliko sportalegenda reala je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Nova,RTL,OBN,B92,RTS 1 i 2,DM sat,CMC,Z1,Hapy TV, TV1000,Universla Chanel i tona onih kanala sa našim titlom(tj. srpskim i hrvatskim), Discaveriji,Nacionalene geografije itd..
Nema HBO Adria više![]()
+ tona sportskih
mali samo priključi CS
Ma ja lično nikad i ne gledam, nego raja pita imaju li ovi kanali pa rekohdr.van nostrand je napisao/la:
Ko ima vremena pratiti titlovane programe Discoveryja, Nat Geo. pored toliko sporta, kojeg da se razumijemo ima i previse
![]()
![]()
Istog sam mišljenja, uvijek bi dao sve srpske i BIH kanale za HRT i NovuKomrecijalne "lokalne" (svi koje se razumiju) kanale ne gledam, niti planiram, doduse pratio sam dok je bio aktuelan "free" DIGI Tv 1W, sada ne bih mijenjao HRT (1,2,3) za sve kanale sa teritorije ex-yu, ma, da ih se broji stotinama...
ma ja gledam 19,16,13,9,7 E i 1 WUostalom pored 13 i 19 E, covjeku koga zanima ponajvise sporti ne treba vise...Tu je 6-7 odlicnih paketa, "milijun" pokrivenih live dogadjaja...samo treba naci vremena i uzivancija
Stvarno nismo nikad, pa čovjek ne može izdvojiti jednu emisiju na domaćim tv kanalima da kaže dobra je idem je gledati.... Ne kvalitetno, neprofesionalno, pristrasno......Sveti je napisao/la:Brijem da nikad nismo imali gori izbor što se tiče televizijskih programa.
E ajd da vidimo hoće li sljedeće godine imati JSC kanale, kad i oni upare kartice i resiveremadridist je napisao/la: Treba pokucati na prava vrata i ne praviti halabuk, neki su gledali digital+ i cabo u danima kad se pričalo da je napokon stigao ubica pirata nagra3 i ono sky-evo srnje NDS kombinirano na tim platformama.
Inače što reče @saurman za pink i hayat te OBN potpuno se slažem.Oni na hayatu bi trebali promijeniti naziv u "kafanski pjevač(ica) moreš biti ti",bilo bi smislenije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.