Nama je dobar napad, odbrana nam je malo klimava uglavnom ja se nadam dobroj utakmici.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala sto tako mislis o namapesmaster je napisao/la:inače smo poznati kao narod kome niko AMA BAŠ NIKO ne može udovoljiti .. još jedna zanimljiva činjenica , svi ste selektori , treneri , apsolutni poznavaoci nogometa i svega ostalog što ide uz nogomet. A ustvari ne znate loptu šutnuti .. ja vam se divim
Vala i ja bi iskrno volio da taj momak zaigra jer ima tehniku i skocnost.. ima je i ibisevic, al baci 2 igraca i sutne pravo u golmanalegenda reala je napisao/la:Šta vam je ba šta se prepirete, Ibišević će ostati bez mjesta u ekipi, upada Stevanović i to je to![]()
Formacija 4-5-1
dareptil je napisao/la:Hvala sto tako mislis o namapesmaster je napisao/la:inače smo poznati kao narod kome niko AMA BAŠ NIKO ne može udovoljiti .. još jedna zanimljiva činjenica , svi ste selektori , treneri , apsolutni poznavaoci nogometa i svega ostalog što ide uz nogomet. A ustvari ne znate loptu šutnuti .. ja vam se divim!... Ti mi reci za sta ce onda ovaj forum ovdje nekontam ako ne mozemo da iznesemo svoja takticka misljenja
![]()
sta je onda svrha ovog foruma..
.. nabrojat samo igrace BH repke i onda gledati kud sunce hoda
Pauleta je napisao/la:Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.vendeta87 je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------
Mujdza----------Vranjes----------Spahic-----------Lulic
----------------Pjanic--------Salihovic(Zahirovic)------
Stevanovic------------------------------------Misimovic
-----------------Dzeko------------Ibisevic----------------
Edina Džeku i Zvjezdana Misimovića veže mnogo toga. Misimović vjerovatno i zatvorenih očiju u svakom trenutku može na terenu pronaći Džeku, kao što su to nekada na NBA košarkaškim terenima znali raditi John Stockton i Karl Malone.
Krivom čovjeku oddgovaraš. Nisam ja to napisao nego vendeta ili neko drugi nesjećam se. Vidiš da oko teksta piše quote. Ja ovdje cijelo vrijem zagovaram da Misimović mora igratireptil je napisao/la:Pauleta je napisao/la:Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.vendeta87 je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------
Mujdza----------Vranjes----------Spahic-----------Lulic
----------------Pjanic--------Salihovic(Zahirovic)------
Stevanovic------------------------------------Misimovic
-----------------Dzeko------------Ibisevic----------------
A evo ti odgovora
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mi ... -taj/87713" onclick="window.open(this.href);return false;
a citirat cu članak
Edina Džeku i Zvjezdana Misimovića veže mnogo toga. Misimović vjerovatno i zatvorenih očiju u svakom trenutku može na terenu pronaći Džeku, kao što su to nekada na NBA košarkaškim terenima znali raditi John Stockton i Karl Malone.
Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijacizizu1991 je napisao/la:Evo gdje igramo iduću utakmicu :
Zato ja ne volim Koševo, kakvi god navijači na njemu bili, ne osjeti se toliko atmosfera s tribina, meni se inače sviđaju stadioni po engleskom stilu gradnje,, da je 8000 kapacitet, čuje se sve, jer su uz liniju tribine i osjetiš atmosferu, a dabome i igračidelpiero20 je napisao/la: Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijaciUglavnom manji je pritisak na nase kad je neki ovako kulturniji stadion
![]()
Onaj od Olimpijakosa mi izgleda zafrkano...bukvalno te navijac moze pljunut sa tribine
Strasno je da su na tom stadionu Litvu dobili jedva 2:0delpiero20 je napisao/la:Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijacizizu1991 je napisao/la:Evo gdje igramo iduću utakmicu :
Uglavnom manji je pritisak na nase kad je neki ovako kulturniji stadion
![]()
Onaj od Olimpijakosa mi izgleda zafrkano...bukvalno te navijac moze pljunut sa tribine
Pa stvari su lagano pocele da se mjenjaju,mlada reprezentacija je dobila grke i tamo a o domacih 16 minuta uragana da i ne govorimDylan Dog je napisao/la:Šta ste se raspisali ima mjesec još do utakmice![]()
Euforija Euforija![]()
Ne znam na osnovu čega toliki optimizam,od Grčkih selekcija od kako znam za sebe naši fudbaleri,košarkaši,rukometaši,odbojkaši svi redovno gube,pogotovo nema nikakve realne osnove za nadati se 3 boda,nikada nismo ni pobjedili jednu takvu reprezentaciju u gostima,ma nismo ni na domaćem,kada bi osvojili bod to bi bilo nešto ogromno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.