Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

DevilS
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 12:25

Bgm bice tesko protiv Grcke, ja se nadam makar bodu nebi bilo lose ni sva tri boda.
Nama je dobar napad, odbrana nam je malo klimava uglavnom ja se nadam dobroj utakmici. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 12 sep 2012, 12:27

Selektor oduševljen nakon pobjede:
"Niko nas neće moći zaustaviti ako pobijedimo u Grčkoj"
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 12:35

MA STA RECI LEGENDA NAD LEGENDAMA! z

adjnja nejgova recenica sve kaze.. Covjek ne broji golove.. cak i ne zna kliko ih je dao koda je to bitno ko je prvi ko drugi strijelac BIH Gluposti. Broji li MEsi u Argentini koliko je golova dao broji al u k... ;) no sarlanto svaka cast. A ovi novinari glupi ko top... nemaju ga sta pitat pa mlatnu glupo pitanje kao koliko ce jos golova davat.bolje da su ga pitali koliko ce Sarmi pojest jos :lol:.. Covjek ce davat koliko on hoce ha ja?

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 12 sep 2012, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 12 sep 2012, 12:40

inače smo poznati kao narod kome niko AMA BAŠ NIKO ne može udovoljiti .. još jedna zanimljiva činjenica , svi ste selektori , treneri , apsolutni poznavaoci nogometa i svega ostalog što ide uz nogomet. A ustvari ne znate loptu šutnuti .. ja vam se divim
Sloboda Tuzla !!!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 12:42

pesmaster je napisao/la:inače smo poznati kao narod kome niko AMA BAŠ NIKO ne može udovoljiti .. još jedna zanimljiva činjenica , svi ste selektori , treneri , apsolutni poznavaoci nogometa i svega ostalog što ide uz nogomet. A ustvari ne znate loptu šutnuti .. ja vam se divim
Hvala sto tako mislis o nama :lol: !... Ti mi reci za sta ce onda ovaj forum ovdje nekontam ako ne mozemo da iznesemo svoja takticka misljenja :roll: :roll: sta je onda svrha ovog foruma.. :roll: .. nabrojat samo igrace BH repke i onda gledati kud sunce hoda :lol:
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 12 sep 2012, 12:46, ukupno mijenjano 2 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 sep 2012, 12:42

Šta vam je ba šta se prepirete, Ibišević će ostati bez mjesta u ekipi, upada Stevanović i to je to ;)
Formacija 4-5-1 ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 12:44

legenda reala je napisao/la:Šta vam je ba šta se prepirete, Ibišević će ostati bez mjesta u ekipi, upada Stevanović i to je to ;)
Formacija 4-5-1 ;)
Vala i ja bi iskrno volio da taj momak zaigra jer ima tehniku i skocnost.. ima je i ibisevic, al baci 2 igraca i sutne pravo u golmana :roll: starahota :o

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 12 sep 2012, 12:47

reptil je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:inače smo poznati kao narod kome niko AMA BAŠ NIKO ne može udovoljiti .. još jedna zanimljiva činjenica , svi ste selektori , treneri , apsolutni poznavaoci nogometa i svega ostalog što ide uz nogomet. A ustvari ne znate loptu šutnuti .. ja vam se divim
Hvala sto tako mislis o nama :lol: !... Ti mi reci za sta ce onda ovaj forum ovdje nekontam ako ne mozemo da iznesemo svoja takticka misljenja :roll: :roll: sta je onda svrha ovog foruma.. :roll: .. nabrojat samo igrace BH repke i onda gledati kud sunce hoda :lol:
da
Sloboda Tuzla !!!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 12:51

Pauleta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------

Mujdza----------Vranjes----------Spahic-----------Lulic

----------------Pjanic--------Salihovic(Zahirovic)------

Stevanovic------------------------------------Misimovic

-----------------Dzeko------------Ibisevic----------------
Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.

A evo ti odgovora

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mi ... -taj/87713" onclick="window.open(this.href);return false;

a citirat cu članak
Edina Džeku i Zvjezdana Misimovića veže mnogo toga. Misimović vjerovatno i zatvorenih očiju u svakom trenutku može na terenu pronaći Džeku, kao što su to nekada na NBA košarkaškim terenima znali raditi John Stockton i Karl Malone.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 12 sep 2012, 12:58

reptil je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:---------------------------Begovic-------------------------

Mujdza----------Vranjes----------Spahic-----------Lulic

----------------Pjanic--------Salihovic(Zahirovic)------

Stevanovic------------------------------------Misimovic

-----------------Dzeko------------Ibisevic----------------
Zasto ne bi Misimovic bio na klupi a na njegovom jestu Lulic a Salihovic ljevi bek. Jer mislim da Miske nece dugo izdrzati fizicki protiv Grka, a mogao bi nam valati kao zamjena da udje negdje oko 60. minute.

A evo ti odgovora

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-mi ... -taj/87713" onclick="window.open(this.href);return false;

a citirat cu članak
Edina Džeku i Zvjezdana Misimovića veže mnogo toga. Misimović vjerovatno i zatvorenih očiju u svakom trenutku može na terenu pronaći Džeku, kao što su to nekada na NBA košarkaškim terenima znali raditi John Stockton i Karl Malone.
Krivom čovjeku oddgovaraš. Nisam ja to napisao nego vendeta ili neko drugi nesjećam se. Vidiš da oko teksta piše quote. Ja ovdje cijelo vrijem zagovaram da Misimović mora igrati
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 13:04

Evo gdje igramo iduću utakmicu :
slika
8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 sep 2012, 13:06

Olimpijski stadion u Atini. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 sep 2012, 13:13

Neće nam prepirke i prepucavanja ništa pomoći momci...

I jedni i drugi imaju jake argumente... Salihović i Zahirović kao zadnji vezni u formaciji 4-2-3-1 itekako pije vode... ali opet jedan od fantazista mora vani Pjanić ili Miske... kako igraju sumnjam da će ih selektor žrtvovati -Pjanića zbog znanja i kretnje, Misketa zbog znanja i mogućeg nezadovoljstva...

a stoji ono što @gringo kaže da nam treba pojačan srednji red protiv izuzetno jake Grčke trkačke linije... opet možemo im se suprotstaviti i svojim znanjem da i Miske i Pjana budu zajedno...

To su sad finese koje trebaju odlučiti stručni štab i Sušić... naumpadne mi odmah ona samouvjerenost 2010 protiv Luxa 0:3.. pa se izađe sa istom formacijom i lagano popismo dva komada protiv Francuza...

Da li prilagođavati sebe njima ili igrati kako znamo pa šta Bog da... neće biti lahko ali ključ bi mogao biti u visokom procentu posjeda lopte na našoj strani... mi bi to mogli protiv Grka ostvariti... samo da budu svi zdravi i fit reprezentativci...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 13:14

Biti će jako teško, realno gledajući, u ovoj utakmici u Atini, za nadati se najboljem, no, kao što Džeko reče, defanzivni skok moramo definitivno popraviti, i prekide, tu su nam Latvijci i zadali jedine probleme, što se tiče ofanzive nemam nekog straha, defanzivno smo najlošiji, i to me jedino brine.
Realno, s bodom u Atini bih bio zadovoljan.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 12 sep 2012, 13:18

zizu1991 je napisao/la:Evo gdje igramo iduću utakmicu :
slika
8-)
Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijaci :) Uglavnom manji je pritisak na nase kad je neki ovako kulturniji stadion :)

Onaj od Olimpijakosa mi izgleda zafrkano...bukvalno te navijac moze pljunut sa tribine :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 sep 2012, 13:24

delpiero20 je napisao/la: Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijaci :) Uglavnom manji je pritisak na nase kad je neki ovako kulturniji stadion :)

Onaj od Olimpijakosa mi izgleda zafrkano...bukvalno te navijac moze pljunut sa tribine :)
Zato ja ne volim Koševo, kakvi god navijači na njemu bili, ne osjeti se toliko atmosfera s tribina, meni se inače sviđaju stadioni po engleskom stilu gradnje,, da je 8000 kapacitet, čuje se sve, jer su uz liniju tribine i osjetiš atmosferu, a dabome i igrači :D
No dobro, volim što je ovako, baš kao što ti reče, neće se toliko osjetiti atmosfera, koliko bi mogla da se osjeti.

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 12 sep 2012, 13:42

delpiero20 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Evo gdje igramo iduću utakmicu :
slika
8-)
Raduje me sto je ovaj stadion, ima atletska...dalje su navijaci od igraca, a znamo kakvi su Grci navijaci :) Uglavnom manji je pritisak na nase kad je neki ovako kulturniji stadion :)

Strasno je da su na tom stadionu Litvu dobili jedva 2:0 :cry:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 12 sep 2012, 13:49

01.09.1996..........Grcka - BiH.........3:0.......Kvalifikacije za SP
02.04.1997..........BiH - Grcka.........0:1.......Kvalifikacije za SP
11.10.2006..........BiH - Grcka.........0:4.......Kvalifikacije za Euro
13.10.2007..........Grcka - BiH.........3:2.......Kvalifikacije za Euro
10.08.2011..........BiH - Grcka.........0:0.......Prijateljska

Odigrali smo s njima 5 utakmica gdje imamo omjer 0-1-4

za mene je to dovoljan razlog za brigu da ovoj utakmici pristupimo studiozno i ozbiljno bez euforije.
Ocito nam grci ni teoretski neodgovaraju kroz zadnjih 15-tak godina. Uvijek su nas nabijali i to doslovine.
Grci su prejaki na sredini terena, disciplinovani i tuku brate mili. Ubice Pjanica i Misimovica...a ako njih dvojicu odsjeku, od napadača nema ništa! Za mene bi uspjeh bio da izvučemo nerješeno! Bilo bi super kad bi dobili ali ne treba se zanositi, pogotovo što smo tanki defanzivno, a grci će znati itekako iskoristiti svaki kiks!
Očekivati da ćemo zabiti 3 komada je više nego smiješno. Pa grcima ne najveći ne mogu 2 komada provući!!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 sep 2012, 13:52

Šta ste se raspisali ima mjesec još do utakmice :lol:
Euforija Euforija :P
Ne znam na osnovu čega toliki optimizam,od Grčkih selekcija od kako znam za sebe naši fudbaleri,košarkaši,rukometaši,odbojkaši svi redovno gube,pogotovo nema nikakve realne osnove za nadati se 3 boda,nikada nismo ni pobjedili jednu takvu reprezentaciju u gostima,ma nismo ni na domaćem,kada bi osvojili bod to bi bilo nešto ogromno.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 12 sep 2012, 13:56

Dylan Dog je napisao/la:Šta ste se raspisali ima mjesec još do utakmice :lol:
Euforija Euforija :P
Ne znam na osnovu čega toliki optimizam,od Grčkih selekcija od kako znam za sebe naši fudbaleri,košarkaši,rukometaši,odbojkaši svi redovno gube,pogotovo nema nikakve realne osnove za nadati se 3 boda,nikada nismo ni pobjedili jednu takvu reprezentaciju u gostima,ma nismo ni na domaćem,kada bi osvojili bod to bi bilo nešto ogromno.
Pa stvari su lagano pocele da se mjenjaju,mlada reprezentacija je dobila grke i tamo a o domacih 16 minuta uragana da i ne govorim :) :) :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.