nzm meni nece da se sagne ako je blizu lopta valjda ce u fullu htjeti btw fifa je pravo nadmasila PES-a svaka im cast u EA stvarno imaju najjace igre treba i neki tenis da naprave
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Senaid L.F.C je napisao/la:
da ti kazem ja se u procesore ne kontam,pa mi je trebalo da ili ne,(probavo sam sa onim sys lab al me zaebo 3-4 puta reko ne moze a mogo)
Neurofunk šta je ovo ultimate edition? i vidim još nisu uploudovali fifu, a reko si da će juče biti dostupno za skidanje?
A jbg i ja sam mislio da ce biti dostupno jos juce, al et izgleda da cemo morati sacekati jos malo. I da su uploadali bilo bi bez kreka tako da bi morali cekat kako god okrenes
Cospy89 je napisao/la:Sve je to ok ali zivim za to da EA Sports napravi za PC igre tipa : Boks,UFC,NFL Maden i to )
Ja se sjecam na PlayStation1 bio je boks EA Sports ga izbacila box je bio da kazem Svrsavanje majke mi nisam silazio s njega a ovaj zadnji mi nije nesto nekako su mi spori kad se udaras ,al eto i ja bio volio da hoce za PC boks napraviti al tesko.
I kad ce fifa biti dostupna za skidanje? i ja sam jedan on onih koji ce ove godine prijeci na fifu...dosta mi je ovog jednog te istog pesa...koji sve ide na gore...oni hoce da dovedu neku realnost.. i time kvare igru jer je to samo igra i nikada nece moci se dovesti da je realna..pes6 i 9 zakon....
Onaj dan kad je @neurofunk postavio onaj sajt gdje će navodno u toku dana biti postavljeni linkovi, ja sam otišao na TPB, našao svjež torrent igre i skinuo. Primjetio sam da je nakon par sati obrisan taj torrent.
Skinuo sam, sve je normala igra, samo što nemam serial code i crack, tako da moram sačekati to.