GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Prolazak Španije i Hrvatske neupitan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
- Kontakt:
Cudi me da su se nasli njega pitati za komentar pored tebe tako trofejnog strucnjaka.England je napisao/la:''Španjolska je favorit, a drugi favorit u skupini je, naravno, Italija. Hrvatska je autsajder. Irska će biti težak protivnik za svakoga. Prije svega oni imaju borbeni duh, kao i Trapattonija koji zna kako se ne gube utakmice'', komentirao je Wenger.
Strašan trener, ni u Londonu se niko ne sjeća kad je nesto osvojio...
Kad procitam da Hrvati sebe svrstavaju u tihe favorite eura prosto me suze obliju, bice oni posljednji u ovoj grupi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- legenda reala
- Kontakt:
To je toBigBigBang je napisao/la: Kad procitam da Hrvati sebe svrstavaju u tihe favorite eura prosto me suze obliju, bice oni posljednji u ovoj grupi.

Haj od Saurmana smo navikli da živi u zabludi, ali zar i ostali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja koliko sam primjetio ovdje ne smijes napisati da podrzavas ili prognoziras prolazak drugih sem H'rvata, odmah ides na snajper.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Titova-Juga
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ja koliko sam primjetio ovdje ne smijes napisati da podrzavas ili prognoziras prolazak drugih sem H'rvata, odmah ides na snajper.
Slabo si primjetio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.
Azurri nikad slabiji tim nisu imali, napad komičan a odbrana tragična.
- senad_flamin
- Kontakt:
Zanimljivo je gledati kako ti na svakoj temi sereš sa svojim mišljenjima.Saurman je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.
-RIVALDO-
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Upravo to... Ne znam kako mu ne dosadi to raditi na svakoj temi koja se tice bilo cega iz Italije... Nevjerovatna opsjednutnost, kompleks i animozitet prema jednom narodu... Ne znam mozda su mu Italijani nesto zgrijesili...senad_flamin je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako ti na svakoj temi sereš sa svojim mišljenjima.Saurman je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.
I onda se lafo ko naljuti kada mu neke napise Zlatna kanta... Pa covjece dragi opet ces je dobiti kao i zadnji put jer seres na mnogo mjesta.... Paja kad je dobio Zlatnu kantu on je barem srao samo na temi Arsenala na druge nije ni zalazio a ti si svoje korijene pustio svugdje....
Sto se tice prolaska svako normalan i razuman ce reci da prolaze Spanija i Italija koja iako nikad nije bila slabija od ove Hrvatske je opet nekoliko puta kvalitetnija... Za Irce da ne govorim jer su oni classical pussy smoke....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Upravo tako...senad_flamin je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako ti na svakoj temi sereš sa svojim mišljenjima.Saurman je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.

Citam njegove postove i divim se...

Italia je uvijek bila nesto vise, bas kao i na Svjetskom prvenstvu 2006. ista prica, Italia nece nigdje, poslije grupne faze kuci, a ljudi ''iznenadise''...Mislim da Italiu nikada ne treba podcjenjivati, uvijek su znali bas to...Momke kao sto ste vi ''iznenaditi''...
Mislim nemaju slucajno 4 Svjetska i 1 Evropsko, i vrijeme je za drugo

AVANTI RAGAZZI, AVANTI ITALIA !!!
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Imam pravo na svoje mišljenje i ako ti se ne sviđa produži.senad_flamin je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako ti na svakoj temi sereš sa svojim mišljenjima.Saurman je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.
@Juvetroloko to najbolje zna a.k.a Toma.

- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Sta znam?.... Sissoko nisam, ako te bas zanima ja sam Arogantni.....Saurman je napisao/la:Imam pravo na svoje mišljenje i ako ti se ne sviđa produži.senad_flamin je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako ti na svakoj temi sereš sa svojim mišljenjima.Saurman je napisao/la:Zanimljivo je gledati kako mnogi guraju Italiju odmah iza Španije.
@Juvetroloko to najbolje zna a.k.a Toma.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Irci ovdje imaju moje simpatije, jedan sam od ovih 5 koji je stavio da će oni osvojiti grupu, ali realno mislim da je Španija apsolutni favorit za prvo mjesto ovdje. Nadam se da će se Irci pored Španaca naći u četvrtfinalu. Italijane i Hrvate uopšte ne simpatišem i ne bi mi bilo ni malo žao da se oproste nakon tri utakmice.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 09 jun 2012, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
- vendeta1921
- Kontakt:
ja mislim da ce skupinu proci dvije prvoplasirane ekipe,mozda se i varam ali eto vidjecemo 

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Eeeee Andiamooo Ragazzziiiiiiiiiii
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Al neznam što vam je sad kriv čovjek kad je rekao činjenice da Italija nije imala loš tim odavno . Nema više starih kostiju Del Piera , Inzagia , nema te jake odbrane s Maldinijem , Canavarom nema jakog igrača u sredini kao Gatuza sad su neka srednja imena i srednji igrači pa ih i svrstavamo u taj koš jer jedna Slovačka ih je na Svjetskom nabila čini mi se zavrsili su u grupnoj takmičenje ?
Hrvatska ako nije bolja , nije ni lošija od Italije ma koliko to zvučalo sad smiješno . I oni su slabiji u odnosu na starije dane ali opet mogu igrati i bit če težak protivnik za sviju i nadam se da će proči .
Irci , momci su brzi i snažni i veoma opasni u kontra napadima mana je samo što nemaju skok igru . Nisu tehnički potkovani ali to sve nadoknade željom , trudom i svojom brzinom jer pokrivaju čitav teren kao da ih ima 22 .
Opasna ekipa za sviju i bit če muke za sve .
Španija - Apsolutni favorit u grupi , ali opet protiv njih igraju Talijani koji su nedavno bili Svjetski prvaci iako ni blizu one ekipe to se ne može zaboraviti .
Igraju protiv Hrvata koji imaju solidnu ekipu , ali mislim da če ovo uzeti lahko jer balkanska je to ekipa ovi su tehnički jači i to je to .
S Irskom če biti muke ali pobijedit če minimalnom razlikom , osim ako ne bude njihov dan pa utrpaju dva , tri ili više .
Hrvatska ako nije bolja , nije ni lošija od Italije ma koliko to zvučalo sad smiješno . I oni su slabiji u odnosu na starije dane ali opet mogu igrati i bit če težak protivnik za sviju i nadam se da će proči .
Irci , momci su brzi i snažni i veoma opasni u kontra napadima mana je samo što nemaju skok igru . Nisu tehnički potkovani ali to sve nadoknade željom , trudom i svojom brzinom jer pokrivaju čitav teren kao da ih ima 22 .
Opasna ekipa za sviju i bit če muke za sve .
Španija - Apsolutni favorit u grupi , ali opet protiv njih igraju Talijani koji su nedavno bili Svjetski prvaci iako ni blizu one ekipe to se ne može zaboraviti .
Igraju protiv Hrvata koji imaju solidnu ekipu , ali mislim da če ovo uzeti lahko jer balkanska je to ekipa ovi su tehnički jači i to je to .
S Irskom če biti muke ali pobijedit če minimalnom razlikom , osim ako ne bude njihov dan pa utrpaju dva , tri ili više .
[youtube][/youtube]
BOG I HRVATI
[youtube][/youtube]
BOG I HRVATI
[youtube][/youtube]
- IlPrincipino
- Kontakt:
legendarno...

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Iskreno ocekujem prolazak Španije. Forca Espana! ♥
Ljiljani zlatni pjesma se ori navija cijeli stadion,
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
nad nama nebo ima da gori jer ti si Bosno sampion.
Brojne su ove zajednice Talijana i Španjolaca u BiH. 
Nego, okupljate li se vi u kakva bratstva ili zajednice?

Nego, okupljate li se vi u kakva bratstva ili zajednice?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.