NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Pa frajer mu je sve šuteve u facu zabio. Stvarno je u vrhunskoj formi, svaka mu čast.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
zar je tako tesko priznat ko covjek onako da ga je durant 1 vs 1 ubio sinoc : / jos garantujem da su i james i miami bili nabrijani da pobijede zbog hajpa oko duranta...te price o tempiranju forme postaju smijesne vise , oke , naravno da se dosta tekmi igra opustenije i sve to ali protiv glavnih konkurenata se igra maksimalno (osim ako si pop i posaljes rezerve
)

hit you with so many rights you gonna beg for a left
KD u eliti. Vjerovatno ce se na kraju karijere pricati o njemu, LeBronu i Michaelu kao o najvecim ikada.PER igrača u 25 godini života:
Kevin Durant: 31.1
LeBron James: 31.1
Michael Jordan: 31.1
Kobe Bryant: 23.7
Dwyane Wade: 28.9
Carmelo Anthony: 22.2
Larry Bird: 22.6
Jos jedan dokaz da Kobe i Melo ipak nisu taj nivo. Wade najbolji SG zadnjih desetak godina.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da je PER sranje. Larry Bird.
- Cautinho
- Kontakt:
Pozdrav.
Evo ovako,Pau Gasol, zanima me ako netko ima video prije mozda 4-5 godina,ne znam jeli NBA ili nešto sa Španijom kada je ubacivao par koševa gdje su lopte hodale po rubu obruča dosta vremena pa upale,volio bih to da vidim,ako netko zna o čemu govorim bio bih vrlo zahvalan.
Evo ovako,Pau Gasol, zanima me ako netko ima video prije mozda 4-5 godina,ne znam jeli NBA ili nešto sa Španijom kada je ubacivao par koševa gdje su lopte hodale po rubu obruča dosta vremena pa upale,volio bih to da vidim,ako netko zna o čemu govorim bio bih vrlo zahvalan.
Keep walking.
http://www.nbaserbia.com/vesti/7228/ada ... jentacijom" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaserbia.com/vesti/7244/maj ... liznakinje" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudo nije rekao "nigga".
Već zamišljam kako Sandokan komentariše fudbalsku Ligu Prvaka.

Već zamišljam kako Sandokan komentariše fudbalsku Ligu Prvaka.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.nbaserbia.com/vesti/7326/i-k ... tiri-ikada" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji otac košarkeJa sam osvojio dve uzastopne titule u srednjoj školi, osvojio sam dve uzastopne titule u NCAA ligi, osvojio sam titulu u prvoj NBA sezoni, osvojio sam titulu u poslednjoj. Između sam osvojio još 9 NBA naslova.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
uhh tek sad vidim koliko novih videa na grantlandu, treba to danas/sutra ispostovati pa hajde reko da ovde napisem mozda jos neko prati inace a da je zaboravio kao sto sam ja 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da je Bill Simmons najveci hejter Clevelanda na planeti. Work, steven, loco i onaj navijac Intera i Bostona, nisu mu ni do koljenaLenBias je napisao/la:uhh tek sad vidim koliko novih videa na grantlandu, treba to danas/sutra ispostovati pa hajde reko da ovde napisem mozda jos neko prati inace a da je zaboravio kao sto sam ja

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
gledam ove snimke tj njegova intervjuisanja igraca za vrijeme all stara, kako me pozitivno iznenadio millsap to je cudo jedno, svaka mu cast, zbog ovih 10-11 minuta mi je postao jedan od drazih igraca u ligi eto, malo je reci da sam pozitivno iznenadjen sto se njega tice (na ono oko kreveta sam se bas odvalio smijati haha)
hibbert mi je isto simpatican nekako, sav nesto usporen, cudno prica, yeah, yeah, imam osjecaj da svako drustvo inace ima takvog lika plus cini se nekako pametan sto izgledom nikad ne bi rekao za njega
ostale cu kasnije gledati ali je lijepo uradjeno ovo, opustena atmosfera i bas kako treba

ostale cu kasnije gledati ali je lijepo uradjeno ovo, opustena atmosfera i bas kako treba

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne mogu da vjerujem da si mene izbacio iz tog drustva. Valjda si shvatio da nemam nista protiv Cavsa.adriano_leite je napisao/la: Mislim da je Bill Simmons najveci hejter Clevelanda na planeti. Work, steven, loco i onaj navijac Intera i Bostona, nisu mu ni do koljena.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije tu ni LenBias, tako da...Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da si mene izbacio iz tog drustva. Valjda si shvatio da nemam nista protiv Cavsa.adriano_leite je napisao/la: Mislim da je Bill Simmons najveci hejter Clevelanda na planeti. Work, steven, loco i onaj navijac Intera i Bostona, nisu mu ni do koljena.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisam znao gdje ću pitati, pa sam odlučio ovdje. Može li mi neko reći kako se određuje koliko će puta jedan tim igrati protiv drugog u tijeku regularnog dijela ?
protiv ekipa iz druge konferencije 2 puta se igra, protiv klubova iz divizije 4, a protiv klubova iz iste konferencije 3 ili 4 puta zavisno od žrijeba...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.