Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amerosm
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2009, 11:36

Sad sam skonto sto je Spaha nakon bruke u Rijeci branio Ciru Blazevica. :D :D
Naravno da ne vjerujem sto oni mafijasi u Rusiji pisu gluposti, to je samo nacin da se rijese igraca jer puklo a svih strana, mozda je i Spahic ispao glup nije nako javno trebao govoriti o klubu, sada oni vracaju milo za drago.
Mozda mu to upropasti dalju karijeru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 feb 2009, 11:49

Spahić: Da sam to uradio ne bi bio u Rusiji

Piše: Predator
Subota, 14.02.09. 11:46.

Kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, Emir Spahić protekla dva dana na „meti“ je medija u našoj zemlji i okruženju, koji su „iskopali“ informaciju da je u oktobru prošle godine optužen za namještanje utakmice.
Naime, Spahić se „tereti“ da je u jesen 2008. godine bio umješan u „prodaju“ utakmice protiv Himkija, kada je njegov tim na domaćem terenu poražen rezultatom 0:2. Najglasniji u optužbama bio je Sergej Gurjenko, koji je naglasio takav igrač ne treba Lokomotivu.

„To su čiste gluposti i u tome nema trunka istine“, rekao je Spahić za SportSport.ba, dodavši:

„Nije istina da sam otjeran iz Lokomotiva. Još uvijek sam član kluba, a gdje je sada Gurjenko!? On je naš bivši saigrač i to najbolje govori o kakvom čovjeku se radi. Mene i još dvojicu stranaca optužio je da smo prodali utakmicu Himkiju, što je notorna laž. Da sam to uradio ne bi bio u Rusiji.“

Spahić je demantovao i to da je u lošim odnosima a Nikolajom Naumovim, predsjednikom Lokomotiva.

„Naprotiv, u odličnim smo odnosima. Prije nekoliko minuta sam razgovarao sa predsjednikom i ispričao mu za natpise u medijima. Objasnio sam mu da mi to jako smeta, jer sam kapiten reprezentacije i nimalo mi nije jednostavno zbog toga. On se samo nasmijao i naglasio da se ne osvrćem na to. Rekao mi je da niko nema pravo „zabijati nos“ u te stvari, da su to velike stvari i da vjerovatno ne bi bio u Rusiji da sam to uradio. Razgovarao sam i sa selektorom Miroslavom Ćirom Blaževićem. I od njega sam dobio podršku“, ističe Spahić.

Kapiten našeg nacionalnog tima potvrdio je da je u pregovorima sa ruskim prvoligašem iz Samare i da su veliki izgledai da će u narednih pola godine nositi dres Krylya Sovetov.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 feb 2009, 12:07

ma ciste lazi ba...nema nimalo istine...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 14 feb 2009, 12:13

Ma kakva ba istina, SPAHIC je legenda, klub ga je jos zezo kad je trebo prec u LYON prije nekoliko godina, nisu ga htjeli pustit... A onom kretenu sto ga je optuzio **** mamu seljacku, nezna on ko je legenda... pozz svima

rule 78
Kontakt:

Post Postao/la rule 78 » 14 feb 2009, 13:16

e moje budale patriotske, pojma vi nemata sta se desava u nasem fudbalu. taj isti spahic je isti ko i sva ta bagra u nasem fudbalu. on namjesta tekme i to je 100 posto tacno. neka ga sramota bude smrad dubrovacki. a ciro je bijednik da ga nema veceg na balkanu. pa sta mislite ova tekma sa rijekom da je regularna? iz 2 na pol. i na kraju 1. pa vidjeli ste golove i penale dosudene na tv-u. ne da je smijesno bilo vec tako ofirno da nepojerujes svojim ocima. svaka cast papcu najveci gospodin a ovi ostali su smradovi sve i jedan. zali boze raje sto ce dati tolke pare da dodu i gledaju ih u genku

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 14 feb 2009, 13:23

Ništa me ne bi iznenadilo !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 feb 2009, 13:39

rule 78 je napisao/la:e moje budale patriotske, pojma vi nemata sta se desava u nasem fudbalu. taj isti spahic je isti ko i sva ta bagra u nasem fudbalu. on namjesta tekme i to je 100 posto tacno. neka ga sramota bude smrad dubrovacki. a ciro je bijednik da ga nema veceg na balkanu. pa sta mislite ova tekma sa rijekom da je regularna? iz 2 na pol. i na kraju 1. pa vidjeli ste golove i penale dosudene na tv-u. ne da je smijesno bilo vec tako ofirno da nepojerujes svojim ocima. svaka cast papcu najveci gospodin a ovi ostali su smradovi sve i jedan. zali boze raje sto ce dati tolke pare da dodu i gledaju ih u genku
ne pricaj nebuloze u vezi spahica...nema sanse da je namjestio utakmice...pa rukovodstvo kluba ga je podrzalo....da je namjestio on ne bi bio u lokomotivi.....ovo je sranje izmisljeo...a sa svim ostalim se slazem u potpunosti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 14 feb 2009, 13:41

a jeste i upuceni u ovo desavanje... ovo s Spahicem je se desavalo 12.decembra 2008 a nasi mediji po nalogu savez a to jest renomirani AS pise neki text c c c Tako ti je to kada stanes Munibu na zulj!!

Budite se budite ssee unistise nam svetinju a vi samo gledateee!!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 14 feb 2009, 13:47

Nesto mi je to sve suspektno uvezi Spahica... Kao prvo trebao valjda u Panathinaikos a onda ga klub zajebo jer je trazio 3 puta vise nego sto je bilo dogovoreno od pocetka..mhm..bas cudno, kako je to mogao uraditi glavni covjek kluba kad je Spaha u tako dobrim odnosima sa njim mhm...kao drugo, hajd da su ga htjeli ostaviti u svojim redovima ali eto izgleda da ga hoce sad da iznajme u neki drugi klub mhm..eh sada dolazi trece suspketija na izrazaj..izgleda da lok moskva kaki pare, dok im je draze Spahu iznajmiti u neki drugi klub za to pola godine da bi posle to pola godine Spaha mogao dzabe da ide u neki drugi klub, bez i jednog centa za lok moskvu, umjesto da su recimo kasirali za Spahu 2,5 Mill. od Panathinaikosa...mhm..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 feb 2009, 14:19

Neka nade dobar klub ali samo da ne ostane u Rusiji. Za Spahica je najbolja opcija WFL Wolfsburg ili HSV. :|

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 feb 2009, 15:06

jao gluposti čuj spahić optužen za namještanje utakmica ccccc
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 14 feb 2009, 15:21

rule 78 je napisao/la:e moje budale patriotske, pojma vi nemata sta se desava u nasem fudbalu. taj isti spahic je isti ko i sva ta bagra u nasem fudbalu. on namjesta tekme i to je 100 posto tacno. neka ga sramota bude smrad dubrovacki. a ciro je bijednik da ga nema veceg na balkanu. pa sta mislite ova tekma sa rijekom da je regularna? iz 2 na pol. i na kraju 1. pa vidjeli ste golove i penale dosudene na tv-u. ne da je smijesno bilo vec tako ofirno da nepojerujes svojim ocima. svaka cast papcu najveci gospodin a ovi ostali su smradovi sve i jedan. zali boze raje sto ce dati tolke pare da dodu i gledaju ih u genku
Pazi malo sa tim uvredama, doso si na forum nase repke i vrijedjas nam kapitena... Skontaj se malo o cemu pricas, SPAHIC je legenda i ne znam sta je uradio pa ti vjerujes da je on nastimo neku **** tekmu... Zbog novca to nije uradio jer ga ima dovoljno... koji je razlog da to uradi, a i da je to uradio davno bi ga otjerali iz rusije... nemoj cojka vrijedjat kad pojma neas sta je uradio za repku i za nas fudbal...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 feb 2009, 15:38

ti tako o spahiću možeš govoriti samo sebi sličnim a prosipati ovdje neke gluposti o njemu je krajnje nedopustivo za ovaj forum :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

rule 78
Kontakt:

Post Postao/la rule 78 » 14 feb 2009, 18:45

zivi bili pa vidjeli jel to istina ili ne. nemam ja nista protiv njega al zna se dobro kaka nam je reprezedntacija i sta se desava u njoj. a da mi nesto govorite kakav sam patriota itd. za vasu informaciju idem u genk avion i hotel mi je vec uplacen. igram kladionicu veoma cesto pa znam malo vise nego vi o nastimanim tekmama pogotovo u nasem **** fudbalu i oko nasih igraca.opet vam kazem cuce se sve al bojim se da to nepije vode kod nas se to sve brzo sredi i zataska. zivili vi meni. naprijed sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 feb 2009, 19:08

rule 78 je napisao/la:zivi bili pa vidjeli jel to istina ili ne. nemam ja nista protiv njega al zna se dobro kaka nam je reprezedntacija i sta se desava u njoj. a da mi nesto govorite kakav sam patriota itd. za vasu informaciju idem u genk avion i hotel mi je vec uplacen. igram kladionicu veoma cesto pa znam malo vise nego vi o nastimanim tekmama pogotovo u nasem **** fudbalu i oko nasih igraca.opet vam kazem cuce se sve al bojim se da to nepije vode kod nas se to sve brzo sredi i zataska. zivili vi meni. naprijed sarajevo.
Mora da ti je Spahic kriv sto na kladionici nisi jednom dobio veliki iznos,pa tu da izvinete seres po nasem kapitenu,a mozda se Sasa Ppac vrati pa cemo vidjet jel on za tebe gospodin i dalje,nego ces i o njemu pricati kao i o Spahicu.Zivio!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 14 feb 2009, 22:07

rule 78 je napisao/la:zivi bili pa vidjeli jel to istina ili ne. nemam ja nista protiv njega al zna se dobro kaka nam je reprezedntacija i sta se desava u njoj. a da mi nesto govorite kakav sam patriota itd. za vasu informaciju idem u genk avion i hotel mi je vec uplacen. igram kladionicu veoma cesto pa znam malo vise nego vi o nastimanim tekmama pogotovo u nasem **** fudbalu i oko nasih igraca.opet vam kazem cuce se sve al bojim se da to nepije vode kod nas se to sve brzo sredi i zataska. zivili vi meni. naprijed sarajevo.
ma igram i ja i vecina kladionicu svaki dan pa neznamo kako se namjesta....cito sam nesto neko je napiso da je to bilo prije dosta vremena prosle godine, pa sto se odma nije objavilo...a ne sumnjamo da si ti veliki patriota...a inace gospoda su i Sasa i Spaha
Meho Kodro
Mes Que Un Club

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 14 feb 2009, 23:44

svaka cast! supak se vratio kako bi bio kapiten a izdao sasu i ninoslava, smrad obicni koji se ulizuje munibu i mikadu. pa samo se hajvan i osoba sa niskim kvocijentom inteligencije moze nadati necemu dok munib vodi finansije, dok mikado trenira nasu reprezentaciju i ugovara utakmice sa nekim tamo klubovima i dok je iljo predsjednik.
al neka ga, nek se blamira, ko ga j... samo mi zao sto nam brukaju drzavu, nista vise.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 14 feb 2009, 23:48

Spaha legendo, ne daj se, BiH je uz tebe, svi znaju da su ovo gluposti i oni koji to pricaju mogu samo da ti pu..
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 14 feb 2009, 23:54

omar33 je napisao/la:
svaka cast! supak se vratio kako bi bio kapiten a izdao sasu i ninoslava, smrad obicni koji se ulizuje munibu i mikadu. pa samo se hajvan i osoba sa niskim kvocijentom inteligencije moze nadati necemu dok munib vodi finansije, dok mikado trenira nasu reprezentaciju i ugovara utakmice sa nekim tamo klubovima i dok je iljo predsjednik.
al neka ga, nek se blamira, ko ga j... samo mi zao sto nam brukaju drzavu, nista vise.
aha ulizuje se,a sta je sa onim izjavama protiv saveza,prije i poslije rijeke, jadan si ti kad vrijedjas kapitena nase repke, velikog patriotu...Kome se ulizivao kad je doso da igra pod injekcijama, rizikovao karijeru, jadan si stvarno, nemogu da vjerujem da postoji neko ko misli lose o EMIRU SPAHICU...i nije on nikog izdao jer se odazvao, jer se tim odazivom suprostavio savezu kojem je cilj da igraci poput njeg i SALETA ne zaigraju za repku, da bi oni mogli svoje anonimuse ubacivat... na nesrecu SALE je nasjeo i zato sad ne igra za BIH, i zato bi sad vjerovatno imali bodove iz spanije i turske(cak mozda i 4 boda)...

omar33
Kontakt:

Post Postao/la omar33 » 15 feb 2009, 00:18

nebi moke da ulazim u raspravu s tobom, stvarno nemam snage :mrgreen: jer radi takvih kao sto si ti i jest nam ovako kako jest, zato sto ljudi razmisljaju kao ti na osnovu njih munib i kompanija zive i ostaju u foteljama.
kako?
probaj skontat, ako ne mozes onda mi je zao stvarno.
de se malo osvrni oko sebe i vidi gdje smo i sta smo ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.