Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la Devil » 12 jan 2013, 22:27

Gledao samo Srbija-Juzna Koreja danas.Mi smo za pocetak turnira izgledali sasvim zadovoljavajuce,ubedljivo dobili Juznu Koreju ali sto je najbitnije video sam jednu zelju za pobedom i zelju za igrom.Dokle ce to da traje videcemo.Sada igramo protiv Rutenke i kompanije ako se ne varam.Belorusi mogu biti nezgodni,ali mislim da uz pravi pristup to moramo dobiti.
Ono sto mi se nije svidelo jeste ubijanje preko pivota.Prosto su nas silovali tu na liniji Korejanci,a i oni neki pokusaji krila da naprave blok su mi :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 12 jan 2013, 22:31

Ja sam gledao zadnjih 10 minuta Poljska-Bjelorusija..mislim da Srbija ne bi trebala imat problema protiv Bjelorusa.Rutenka zabio 9 golova.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 12 jan 2013, 22:34

Tek sad vidim rezultat Makedonija-Čile..makedonci se pravo mucilii 30:28

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jan 2013, 23:00

Jeli moguće da se nigdje ne može naći statistika utakmica, a SP se igra u jednoj Španiji :shock: :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 12 jan 2013, 23:04

Srbi s pola snage tukli slabašnu Koreju...Nisu se oznojili praktično,po mojoj procjeni,koja ne mora biti realna,jer pratim isključivo srpsku rukometnu reprezentaciju, Poljska će biti glavni rival za to prvo mjesto,nek nas zaobiđu povrede i doći će to na svoje...

Što se onog nekog opšteg utiska tiče,jedna tako velika i jaka država poput Španije (pustimo priče o ek. krizi) tako jadno za sad izgleda organizacija prvenstva.... kao da se igra negdje u Ekvatorijalnoj Gvineji ili Mozambiku... Očajna finansijski Srbija je organizovala prema ovome veličanstvno ono EP.... al valjda te velike zemlje nemaju neku naročitu presiju i reda radi se prihvataju domaćinstva.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jan 2013, 23:18

Sportfanatik je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Kao iznenađenje turnira vidim Norvežane i Crnogorce.
Jesi dobro, Norvežana ni nema na ovom natjecanju
:lol: :lol: :lol: :lol:

tek sad vidio :lol: :lol: koji gaf :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 12 jan 2013, 23:20

legenda reala je napisao/la:Jeli moguće da se nigdje ne može naći statistika utakmica, a SP se igra u jednoj Španiji :shock: :shock: :shock:
Mene to i ne iznenađuje jer je Špancima rukomet na 10 mjestu ili gore, a oni se baš i ne trude da to poprave. Nemaju interes kao Skandinavci, Nijemci ili u zadnje vrijeme Francuzi.

Što se tiče Crne Gore očekivao sam njihovu pobjedu ali kada sam odgledao prvo poluvrijeme imao sam osjećaj da Crnogorci teško mogu do toga iako su smanjili na minus 1 na kraju prvog poluvremena. Ključna će im biti utakmica sa Tunisom. Tunis ako odigra ko u Londonu može dobiti svaku evropsku reprezentaciju srednje klase a Crna Gora nije više od toga. U Londonu su dobili Argentinu, a tada su kao i sad namučili Francuze i odigrali dobro sa Hrvatskom.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 jan 2013, 23:36

Ovo prvenstvo je izrazito lose organizirano, mozda najlosije u posljednjih 7,8 godina.

OI u Londonu su bile fantasticne sto se tice organiziranosti rukometa.I stranica i statistika i prakticki sve.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 jan 2013, 23:39

nate je napisao/la:Ovo prvenstvo je izrazito lose organizirano, mozda najlosije u posljednjih 7,8 godina.

OI u Londonu su bile fantasticne sto se tice organiziranosti rukometa.I stranica i statistika i prakticki sve.
Ma kod Španjolaca sve usporeno, ja danas u 5 uđe na službenu stranicu, prema službenoj stranici niti jedna utakmica nije bila u tijeku
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 jan 2013, 23:43

Švabe i mi Balkanci smo u zadnjih 10 godina organizirali dobra rukomenta natjecanja.
Ovo ostalo je sve jadno. U Madridu ljudi ni ne znaju da je svjetsko prvenstvo.
Još kad se sjetim prvenstva u Švedskoj kad novinari nisu imali adekvatan prostor za raditi, tehnički nesređeno i nespremno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 jan 2013, 23:51

Nije to do Španaca nego do EHF-a, najciganskije krovne organizacije od svih koje postoje, rukomet je superpopularan imajuci u vidu njihov rad.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 13 jan 2013, 00:24

Danas sam odmah napisao da ne valja organizacija pa i mi smo mogli ovako organizovati ovo je mizerno,čekam Vujina na kladionici i ajde ono da pogledam statistiku vidim ne igra odem na ihf.info nigdje ništa pa jebote nije ovo Prva Liga FBiH pa da se FBI mora uključit u potragu koliko je ko dao golova.Slabo je ovo valjda će popravit šta + Gledalaca bude više na tribinama u Gabeli nego na ovom prvenstvu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 jan 2013, 00:28

gollum je napisao/la:Nije to do Španaca nego do EHF-a, najciganskije krovne organizacije od svih koje postoje, rukomet je superpopularan imajuci u vidu njihov rad.
Je li još onaj Mustafa glavni kada je IHF u pitanju? (slabije pratim pa i nisam baš upoznat)...

Ma i do organizatora ima dosta tu... Da se razumijemo,ima Španija daleko veću finansijsku moć,populacionu,infrastrukturnu,marketinšku,ali nema što imaju ljudi na ovim prostorima,BiH,Hr,Srb nemaju to gostoprimstvo i želju da koliko toliko pošalju lijepu sliku,kraj se s krajem sastavlja ali opet to lijepo izgleda,na to zapadnjaci nisu navikli i nemaju nekakvu veliku želju za ogromnim trudom i gostoprimstvom.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 13 jan 2013, 00:48

Španci su najveći cigani realno.
Smoke Weed Everyday!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 13 jan 2013, 01:02

Eh,da se i ja upišem. :D
Rukomet pratim tek odnedavno tj. prije 4 godine sam krenuo intezivno pratiti.I na svakom prvenstvu uvijek navijam za Dansku,jednostavno imam neku povezanost s njima i sviđa mi se njihov stil.Kad pobjeđuju slavim kao da igra BIH.Pokušat ću pratiti što više tekmi,ali razočaran sam BHT-om jer ne prenose prvenstvo,pa sam primoran netom tražiti linkove.Uživajte u rukometu. :D

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 13 jan 2013, 01:10

Za mene su Danci glavni favoriti. Kad se čupavi Hansen razigra nema tog igrača koji ga može zaustaviti. Jednostavno je nemoguće.
Smoke Weed Everyday!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 13 jan 2013, 01:23

EvoMene je napisao/la:Za mene su Danci glavni favoriti. Kad se čupavi Hansen razigra nema tog igrača koji ga može zaustaviti. Jednostavno je nemoguće.
E da.Kad se razigra.Ali to mu drugi ne smiju dopustit.Ako si ih geldao u Londonu protiv Hrvatske kako je Balic izvrsno igrao obranu na njemu.I mi smo ih razbili.Oni su bez Hansena 50% losija ekipa.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 13 jan 2013, 01:26

Istina. Za mene je i Hrvatska bez Balića 30% lošija. I to bez ovog Balića sa zadnja 2-3 takmičenja. Da ne pričam o Baliću iz starih dana. Jednostavno virtuoz, rukometni Ronaldinho, nevjerovatan genijalac. Zato me još više čudi potez Goluže koji ga nije pozvao. Možda on više nije fizički spreman da odigra cijeli meč, ali takav genijalac uvijek može promijeniti tok utakmice a još je i rodjeni pobjednik koji može motivisati i pokrenuti saigrače.
Smoke Weed Everyday!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 13 jan 2013, 08:45

goluža ga nije pozvao jer je iskompleksiran sa balićem, da jedan slavko goluža bude selektor jednom ivanu baliću i na kraju ga još potjera. :lol: šta je on ivanu mogao sugerirati na time outu kad ivano zna 123 puta više od ovog izvođača sedmeraca.
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 13 jan 2013, 10:54

danas očekujem pobjede argentine, islanda, njemačke, makedonije, francuske i danske
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.