Ono sto mi se nije svidelo jeste ubijanje preko pivota.Prosto su nas silovali tu na liniji Korejanci,a i oni neki pokusaji krila da naprave blok su mi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sportfanatik je napisao/la:Jesi dobro, Norvežana ni nema na ovom natjecanjudubrava je napisao/la:Kao iznenađenje turnira vidim Norvežane i Crnogorce.
Mene to i ne iznenađuje jer je Špancima rukomet na 10 mjestu ili gore, a oni se baš i ne trude da to poprave. Nemaju interes kao Skandinavci, Nijemci ili u zadnje vrijeme Francuzi.legenda reala je napisao/la:Jeli moguće da se nigdje ne može naći statistika utakmica, a SP se igra u jednoj Španiji![]()
![]()
Ma kod Španjolaca sve usporeno, ja danas u 5 uđe na službenu stranicu, prema službenoj stranici niti jedna utakmica nije bila u tijekunate je napisao/la:Ovo prvenstvo je izrazito lose organizirano, mozda najlosije u posljednjih 7,8 godina.
OI u Londonu su bile fantasticne sto se tice organiziranosti rukometa.I stranica i statistika i prakticki sve.
Je li još onaj Mustafa glavni kada je IHF u pitanju? (slabije pratim pa i nisam baš upoznat)...gollum je napisao/la:Nije to do Španaca nego do EHF-a, najciganskije krovne organizacije od svih koje postoje, rukomet je superpopularan imajuci u vidu njihov rad.
E da.Kad se razigra.Ali to mu drugi ne smiju dopustit.Ako si ih geldao u Londonu protiv Hrvatske kako je Balic izvrsno igrao obranu na njemu.I mi smo ih razbili.Oni su bez Hansena 50% losija ekipa.EvoMene je napisao/la:Za mene su Danci glavni favoriti. Kad se čupavi Hansen razigra nema tog igrača koji ga može zaustaviti. Jednostavno je nemoguće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.