28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Stadion prima samo 20 hiljada, dolazi najpopularnija reprezentacija Svijeta a znaju naravno i da zivi dosta bosanaca u Svicarskoj. Normalno da nece bit jeftino. Licno nikad ne bi dao te pare za prijateljsku, ali sigurno ce prodat sve ulaznice bez problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Sektor B, gdje su nasi navijaci, je rasprodan, ostao je samo mali broj karata. Isto tako je i sa sektorom A, u kojem isto ocekujem samo nase navijace.
U Sektoru D, koji je rezervisan za Brazilce, ostalo je jos hrpa karata.

Nebi imo ništa protiv bit i u sektoru D, doće makar koja brazilkaGoalgetter je napisao/la:Sektor B, gdje su nasi navijaci, je rasprodan, ostao je samo mali broj karata. Isto tako je i sa sektorom A, u kojem isto ocekujem samo nase navijace.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Već rasprodan B... 

Stanje prodaje ulaznica 20.01.2012 u 00:05 prema stranici http://www.ticketportal.ch" onclick="window.open(this.href);return false;
Sektor / Broj slobodnih ulaznica
A1 - 660
A2 - 0
A3 - 0
A4 - 0
A5 - 1
A6 - 695
UKUPNO A: 1'356
B1 - 2
B2 - 0
B3 - 2
B4 - 35
UKUPNO B: 39
C1 - 641
C2 - 418
C3 - 40
C4 - 56
C5 - 757
C6 - 261
UKUPNO C: 2'173
D1 - 1'035
D2 - 707
D3 - 690
D4 - 1'077
UKUPNO D: 3'509
UKUPNO STADION: 7'077
Znaci za prvi dan prodaje otislo vise od pola ulaznica. Ukoliko ne brojimo brazilski sektor, ostaje jos neki 3'500 ulaznica.
Sektor / Broj slobodnih ulaznica
A1 - 660
A2 - 0
A3 - 0
A4 - 0
A5 - 1
A6 - 695
B1 - 2
B2 - 0
B3 - 2
B4 - 35
C1 - 641
C2 - 418
C3 - 40
C4 - 56
C5 - 757
C6 - 261
D1 - 1'035
D2 - 707
D3 - 690
D4 - 1'077
UKUPNO STADION: 7'077
Znaci za prvi dan prodaje otislo vise od pola ulaznica. Ukoliko ne brojimo brazilski sektor, ostaje jos neki 3'500 ulaznica.
To finish first, first you have to finish.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma pokupovat ce sve to nasi. Mi kad bi igrali tekmu na ahiretu i tamo bi napunili stadion.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Mozemo sve stadione po Evropi napuniti,samo ne mozemo Kosevo. 

YNWA!
Brazilaca ima hrpu u Svicarskoj, pogotovu sjeverni Cirih i St. Galen. Brazil nije odabrao slucajno St. Galen kao domaci teren. Samo sto brazilci misle "ma bit ce prazan stadion igramo protiv neke BiH". Al ce se zajebat kad ostanu i bez sektora Dharishp je napisao/la:Posto je Brazilcu daleko,Svajcarcu ce da bude skupo,taman ostaje onaj treci da plati i pice i ice.kemica je napisao/la:Znaju Švicarci na kome ce da zarade pare

A i Brazilci su velike skrtice kao i polubraca im Portugalci..
Ima njih ali naravno ne u tolikoj mjeri kao nasih.sto se tice zayeba,to se vec desilo Italijanima,nakon poraza od nas selektor im je dobio otkaz.Buducnost je napisao/la:Brazilaca ima hrpu u Svicarskoj, pogotovu sjeverni Cirih i St. Galen. Brazil nije odabrao slucajno St. Galen kao domaci teren. Samo sto brazilci misle "ma bit ce prazan stadion igramo protiv neke BiH". Al ce se zajebat kad ostanu i bez sektora Dharishp je napisao/la:Posto je Brazilcu daleko,Svajcarcu ce da bude skupo,taman ostaje onaj treci da plati i pice i ice.kemica je napisao/la:Znaju Švicarci na kome ce da zarade pare
A i Brazilci su velike skrtice kao i polubraca im Portugalci..
Papeta ce smjeniti ovih par na forumu kruticara.Oni inace smjenjuju nakon svake tekme,nije bitno koji je rezultat

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kralj!!!karameldar je napisao/la:Mozemo sve stadione po Evropi napuniti,samo ne mozemo Kosevo.

Edit kontao sam citirati post iznad kad frajko kaže ''Da igramo na ahiretu napunili bi stadion''... pao sam sa stolice od smijeha...
Zadnja izmjena: ramiral, dana/u 20 jan 2012, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne mozemo ga ni mi na forumu smjenit kad si nam ti u Izvrsnom Odboru. A kao zlatni predstavnik, imas pravo na veto.harishp je napisao/la: Ima njih ali naravno ne u tolikoj mjeri kao nasih.sto se tice zayeba,to se vec desilo Italijanima,nakon poraza od nas selektor im je dobio otkaz.
Papeta ce smjeniti ovih par na forumu kruticara.Oni inace smjenjuju nakon svake tekme,nije bitno koji je rezultat

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zato mozete praviti drustvo Usketu ,nije to nikakav problem.Mozda bude opet meceva protiv Irana.Cartman je napisao/la:Ne mozemo ga ni mi na forumu smjenit kad si nam ti u Izvrsnom Odboru. A kao zlatni predstavnik, imas pravo na veto.harishp je napisao/la: Ima njih ali naravno ne u tolikoj mjeri kao nasih.sto se tice zayeba,to se vec desilo Italijanima,nakon poraza od nas selektor im je dobio otkaz.
P.S''Zlatan'' si i ti .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Već rasprodan B...
Sve se nema se

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A pored najpopularnije reprezentacije svijeta dolazi i nova najpopularnija reprezentacija svijeta.Cartman je napisao/la:Stadion prima samo 20 hiljada, dolazi najpopularnija reprezentacija Svijeta a znaju naravno i da zivi dosta bosanaca u Svicarskoj. Normalno da nece bit jeftino. Licno nikad ne bi dao te pare za prijateljsku, ali sigurno ce prodat sve ulaznice bez problema.

za brazilsku tribinu ima jos oko 3100 slobodnih mjesta, a na ostalim tribinama ukupno 1400 slobodnih
mada ja vjerujem da ce i ovu brazilsku tribinu pokupovati nasi. brazilci ce misliti da su dosli u bosnu ili da igraju protiv svicarske

mada ja vjerujem da ce i ovu brazilsku tribinu pokupovati nasi. brazilci ce misliti da su dosli u bosnu ili da igraju protiv svicarske

Ja mislim da cemo baš dobro odigrat 

- Evolution87
- Kontakt:
kad bi ponovili igru kao protiv Francuske, onda bi dobar rezultat bio zagarantovan 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kada bi ponovili igru iz Lisabona, bilo bi puno golova i aktraktivna utakmica za one koji su dali tolike pare za nju.Evolution87 je napisao/la:kad bi ponovili igru kao protiv Francuske, onda bi dobar rezultat bio zagarantovan
Driblinzi Robinha i Kakini golovi iz slobodnjaka.
A mozda i Dzeko konacno pogodi, ma gdje ces bolje.
Bas za moj rodjendnan
jos ako pobijedimo ,biti ce slavlja 

kraljevi na dunjalukuramiral je napisao/la:Kralj!!!karameldar je napisao/la:Mozemo sve stadione po Evropi napuniti,samo ne mozemo Kosevo.
![]()
![]()
Edit kontao sam citirati post iznad kad frajko kaže ''Da igramo na ahiretu napunili bi stadion''... pao sam sa stolice od smijeha...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.