RK Bosna Visoko
Re: RK Bosna Visoko
Bio sam u Visokom i mogu rec da je tad Bosna zasluzeno pobjedila. Danas sam ocekivao poraz, al moram priznat ne veci od 10 razlike. ovo je ipak previse
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna-Prevent - Leotar 33:25 (20:18)
'Prema očekivanjima, rukometaši Bosne-Prevent su se lako obračunali sa novim premijerligašem Leotarom. Samo u prvih pet-šest minuta su gosti bili ravnopravan protivnik, a onda je Bosna-Prevent zavladala terenom i prednost je samo rasla do poluvremena kada je već bilo jasno da bodovi ostaju u Visokom. U drugom dijelu je Bosna-Prevent imala još jednu fazu opuštanja, kada su dozvolili gostima iz Trebinja da serijom 6:1 dođu na četiri gola zaostatka, ali to je bilo sve što su mogli. Do kraja su domaći zaigrali nešto angažovanije i na kraju imali prednost kao i na poluvremenu. Najefikasniji u domaćim redovima je bio Bećar sa 11 golova, a istakao se i Selimović sa 9, dok je golman Žiga imao 15 uspješnih intervencija. Kod gostiju, bolji od ostalih su bili V.Žarković sa 7 i Davidović sa 5 golova. U naredna dva kola rukometaši Bosne-Prevent gostuju, kod Konjuha u Živinicama, a zatim i u Goraždu kod istoimene ekipe koju vodi Visočanin Senad Skopljak'
'Prema očekivanjima, rukometaši Bosne-Prevent su se lako obračunali sa novim premijerligašem Leotarom. Samo u prvih pet-šest minuta su gosti bili ravnopravan protivnik, a onda je Bosna-Prevent zavladala terenom i prednost je samo rasla do poluvremena kada je već bilo jasno da bodovi ostaju u Visokom. U drugom dijelu je Bosna-Prevent imala još jednu fazu opuštanja, kada su dozvolili gostima iz Trebinja da serijom 6:1 dođu na četiri gola zaostatka, ali to je bilo sve što su mogli. Do kraja su domaći zaigrali nešto angažovanije i na kraju imali prednost kao i na poluvremenu. Najefikasniji u domaćim redovima je bio Bećar sa 11 golova, a istakao se i Selimović sa 9, dok je golman Žiga imao 15 uspješnih intervencija. Kod gostiju, bolji od ostalih su bili V.Žarković sa 7 i Davidović sa 5 golova. U naredna dva kola rukometaši Bosne-Prevent gostuju, kod Konjuha u Živinicama, a zatim i u Goraždu kod istoimene ekipe koju vodi Visočanin Senad Skopljak'
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
c c c sta uradise od Bosne. Sad nam samo Bog moze pomoc. Jedino pozitivno sto ce sad sve ovi mladi igrat. I mozda za par godina i bude nesto od Bosne ako se i to ne razidje po bijelom svijetu.
-
- Kontakt:
Sramota za grad...nije Visoko bas toliko siromasna carsija da nemoze finansirat klub...Krivi ljudi na krivom mjestu, pa ko ce proizvodit igrace, Izvidjac za HR repku, Krivaja i Bosna V ZA NASU OSTALI SAMO KUPUJU..Nadam se da cete isplivatiadn_sah je napisao/la:c c c sta uradise od Bosne. Sad nam samo Bog moze pomoc. Jedino pozitivno sto ce sad sve ovi mladi igrat. I mozda za par godina i bude nesto od Bosne ako se i to ne razidje po bijelom svijetu.
A evo vec sad imaju 2-3 igraca koji ce ukoliko nastave radit kako treba za par godina 100% bit u reprezentaciji. Slazem se da visoko nije siromasna carsija, al ne bi vjerovo sta se sve radi u ovoj carsiji da pojedinci dojdu do para. Ne bi ovdje javno da pricam.Dervencanin je napisao/la:Sramota za grad...nije Visoko bas toliko siromasna carsija da nemoze finansirat klub...Krivi ljudi na krivom mjestu, pa ko ce proizvodit igrace, Izvidjac za HR repku, Krivaja i Bosna V ZA NASU OSTALI SAMO KUPUJU..Nadam se da cete isplivatiadn_sah je napisao/la:c c c sta uradise od Bosne. Sad nam samo Bog moze pomoc. Jedino pozitivno sto ce sad sve ovi mladi igrat. I mozda za par godina i bude nesto od Bosne ako se i to ne razidje po bijelom svijetu.

-
- Kontakt:
Sve i svugdje je isto ili slicni mijenjaju se imena klubova, gradova, ljudi...NAZALOST...Zato nam je sport tako niskoadn_sah je napisao/la:A evo vec sad imaju 2-3 igraca koji ce ukoliko nastave radit kako treba za par godina 100% bit u reprezentaciji. Slazem se da visoko nije siromasna carsija, al ne bi vjerovo sta se sve radi u ovoj carsiji da pojedinci dojdu do para. Ne bi ovdje javno da pricam.Dervencanin je napisao/la:Sramota za grad...nije Visoko bas toliko siromasna carsija da nemoze finansirat klub...Krivi ljudi na krivom mjestu, pa ko ce proizvodit igrace, Izvidjac za HR repku, Krivaja i Bosna V ZA NASU OSTALI SAMO KUPUJU..Nadam se da cete isplivatiadn_sah je napisao/la:c c c sta uradise od Bosne. Sad nam samo Bog moze pomoc. Jedino pozitivno sto ce sad sve ovi mladi igrat. I mozda za par godina i bude nesto od Bosne ako se i to ne razidje po bijelom svijetu.I upravo je to dovelo ovdje Bosnu gdje je sad. Ako se ne varam na pocetku sezone je odrzana sjednica gdje je receno da Bosna duguje igracima 30.000 KM. Ja mislim da za premijerligasku ekipu to i nisu neke velike pare.
RK PRIJEDOR - RK BOSNA VISOKO 43:24 (23:11) , 

-
- Kontakt:
Puno previse...pa za Prijedor igraju klinci, plus Bojan Uncanin...mxx1000 je napisao/la:RK PRIJEDOR - RK BOSNA VISOKO 43:24 (23:11) ,
Za Bosnu igraju klinci, plus Edhem Sirco. Al opet je previseDervencanin je napisao/la:Puno previse...pa za Prijedor igraju klinci, plus Bojan Uncanin...mxx1000 je napisao/la:RK PRIJEDOR - RK BOSNA VISOKO 43:24 (23:11) ,
-
- Kontakt:
Bas tako, ali 19 razlike je puno previse....Bit ce bolje....adn_sah je napisao/la:Za Bosnu igraju klinci, plus Edhem Sirco. Al opet je previseDervencanin je napisao/la:Puno previse...pa za Prijedor igraju klinci, plus Bojan Uncanin...mxx1000 je napisao/la:RK PRIJEDOR - RK BOSNA VISOKO 43:24 (23:11) ,
Čestitke na rezultatu iz Prijedora..hahah...
- samo_lijevo
- Kontakt:
http://www.v.isoko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Cetitka...Sirco im dadne 11...a stariji od boga 3 dana, e to je dokaz kako su Dervencani igrali...samo_lijevo je napisao/la:http://www.v.isoko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dervencanin je napisao/la:Cetitka...Sirco im dadne 11...a stariji od boga 3 dana, e to je dokaz kako su Dervencani igrali...samo_lijevo je napisao/la:http://www.v.isoko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20

to je dokaz kakva nam je liga jadna... ne podcijenjujem sircu, nego ove ostale...Dervencanin je napisao/la:Cetitka...Sirco im dadne 11...a stariji od boga 3 dana, e to je dokaz kako su Dervencani igrali...samo_lijevo je napisao/la:http://www.v.isoko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20
imperator, prodavac magle
-
- Kontakt:
Al bas jadna...vidi se po rezultatima u Eurokupovima...kakva drzava takav sport..jadno, bijedno, otuzno...imeime je napisao/la:to je dokaz kakva nam je liga jadna... ne podcijenjujem sircu, nego ove ostale...Dervencanin je napisao/la:Cetitka...Sirco im dadne 11...a stariji od boga 3 dana, e to je dokaz kako su Dervencani igrali...samo_lijevo je napisao/la:http://www.v.isoko.co.ba/index.php?opti ... &Itemid=20
U isto vrijeme sam i ponosan i razocaran. Zaista treba cestitati ovim igracima sto trenutno igraju. To su sve djeca izuzev Sirce. I kao takvi se odlicno bore protiv iskusnijih ekipa. Zao mi je sto se ove sezone i Bosna uklopila u ovu slabu ligu. Sto imaju jedan neiskusan, prosjecan tim. Zao mi je sto se nisu barem malo, samo malo pojacali i mogli bi bez problema da osvoje prvenstvo (mislim na ovaj prvi dio bez Borca Bosne Izvidjaca). A vidimo da ove godine ni Bosna ni Izvidjac ne blistaju. Tako da bi bilo vrlno realno ocekivat borbu za titulu ili izlazak u regionalnu ligu. Ali eto barem su tu neki novi klnici koji ce sigurno za par godina biti nesto ozbiljnije u ovoj nasoj ligi
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna prevent-Gracanica 32:31
neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
-
- Kontakt:
Za sve ostalo tu su sudije u Premier lizi BiH!Sutra sve dogovoreno u Vogošći 1 k'o kuća!!!!

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ma djaba im sve,bilo je i jacih pa sad ih nema ni na male da razbace.Rukomet je rukomet je napisao/la:Za sve ostalo tu su sudije u Premier lizi BiH!Sutra sve dogovoreno u Vogošći 1 k'o kuća!!!!![]()
![]()
Meni samo drago zbog one djece sto igraju i uz to pobjedjuju bivse reprezentativce,koji im mogu ocevi biti.
Djeca ne mogu trening odraditi od skole.A ovo za Vogoscu moze svasta biti,mada licno me ne interesuje ni 2%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.