Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RKO
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la RKO » 16 nov 2011, 19:45

vendeta87 je napisao/la:
RKO je napisao/la:Koga bi vi na klupu stvili za platu od 10 000€?
Pitanje za one koji ne zele Safeta gledati na klupi u kvalifikacijama za SP
Ovako kao novi slektori dolaze u obzir Bajevic ili Barbarez. Jednostavno neznamo da li bi jedan od njih bio spreman raditi za taj novac ali ipak mislim da bih. Nravno da prednost dajem Bajevicu jer bi za sljedece kvalifiacije on bio optimalno rjesenje zbog njegovog poznavanj grckog nogometa ( najuspjesniji trener u grckoj ligi svih vremena).
Barbarez :roll: vise iskustva u vodjenu reprezentacije ima dr. Karabeg....cjenim ga i postujem vise nego ikog (osim Ivice O.) ali Barbarez treba prvo da vodi barem juniore nekog kluba ili reprezentacije pa U21 pa tek onda razmisljat o njemu kao selektoru. Inace odose jos jedne kvalifikacije i potrosi se jedan od najvecih patriota-spotista. Ima vremena za njega za 10ak godina ;) .
Sto se tice Bajevica ne znam sta trenutno radi....ali jedan od najboljih trenera grcke lige ikad ne radi za 5-10 000€ mjesecno...jel mozes biti siguran da ce nas Bajevic odvesti ili da Susic nece...??????

Konacno imamo grupu u kojoj nema ekipe koja je igracki puno jaca od nase reprezentacije. Nema Spanije,Portugala,Francuske....

Sinoc nam ni Morinju sa Messijem nebi pomogao.....ljudi od 11 pozicija na terenu imaju 8 jacih od nasih!
RIP SALE VILENJAK

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 16 nov 2011, 19:45

PAPE ODLAZI !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 nov 2011, 19:45

PAPE OSTANI!!!!!!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 nov 2011, 19:46

A proradit ce im cir na zeludcu.Znaci ljudi se slomise nesta dokazati,pokazati kako su u pravu,smjeniti Papeta a ne uspjeva im za rukom.Mi ih zayebavamo,oni se jedu od muke a Pape selektor. :mrgreen:

ja uzivam,a vi? :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 19:47

RKO je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
RKO je napisao/la:Koga bi vi na klupu stvili za platu od 10 000€?
Pitanje za one koji ne zele Safeta gledati na klupi u kvalifikacijama za SP
Ovako kao novi slektori dolaze u obzir Bajevic ili Barbarez. Jednostavno neznamo da li bi jedan od njih bio spreman raditi za taj novac ali ipak mislim da bih. Nravno da prednost dajem Bajevicu jer bi za sljedece kvalifiacije on bio optimalno rjesenje zbog njegovog poznavanj grckog nogometa ( najuspjesniji trener u grckoj ligi svih vremena).
Barbarez :roll: vise iskustva u vodjenu reprezentacije ima dr. Karabeg....cjenim ga i postujem vise nego ikog (osim Ivice O.) ali Barbarez treba prvo da vodi barem juniore nekog kluba ili reprezentacije pa U21 pa tek onda razmisljat o njemu kao selektoru. Inace odose jos jedne kvalifikacije i potrosi se jedan od najvecih patriota-spotista. Ima vremena za njega za 10ak godina ;) .
Sto se tice Bajevica ne znam sta trenutno radi....ali jedan od najboljih trenera grcke lige ikad ne radi za 5-10 000€ mjesecno...jel mozes biti siguran da ce nas Bajevic odvesti ili da Susic nece...??????

Konacno imamo grupu u kojoj nema ekipe koja je igracki puno jaca od nase reprezentacije. Nema Spanije,Portugala,Francuske....

Sinoc nam ni Morinju sa Messijem nebi pomogao.....ljudi od 11 pozicija na terenu imaju 8 jacih od nasih!
Nije igracki al jest takticki i Slovacka da o Grckoj da ne govorim. Jesam siguran da bi nas Bajevic odveo na SP i to direktno.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 19:47

Emir ZENICA je napisao/la:[size=200PAPE ODLAZI ! [/size]

Hafizovic za selektora !!!!!!!!!!!!!!!!
15.10 - 15.06 ...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 nov 2011, 19:48

Meho Kodro!!!
Čovjek zaslužuje drugu priliku ako je uopće imao prvu.
Nije Meho jedini...imamo mi 'konja za trku'...treba neko sa malo više krvi,malo žešći...cijenim Safeta za ono što je postigao u karijeri ali nekako je 'mrtav'.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 nov 2011, 19:48

Emir ZENICA je napisao/la:PAPE ODLAZI !
FK Željezničar
Chelsea FC

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 19:52

tepsija je napisao/la:Meho Kodro!!!
Nije Meho jedini...imamo mi 'konja za trku'...treba neko sa malo više krvi,malo žešći...cijenim Safeta za ono što je postigao u karijeri ali nekako je 'mrtav'.
E njega sam i zaboravio nije ni ona losa opcija.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 19:52

Keenan.- je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:PAPE ODLAZI ! /size]

Amar Osim za selektora !!!!!!!
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 19:52

Kodro,Barbarez itd oni su samo zivi kad je u pitanju klupa reprezentacije.Nemoguce da toliko vremena prodje a da ni kluba u cetvrtoj ligi ne uzmu trenirati.Tu izgleda sve bjela krvna zrnca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 19:54

harishp je napisao/la:
Kodro,Barbarez itd oni su samo zivi kad je u pitanju klupa reprezentacije.Nemoguce da toliko vremena prodje a da ni kluba u cetvrtoj ligi ne uzmu trenirati.Tu izgleda bjela krvna zrnca.
a nek si se i ti javio Papeljubac, jesam ti jos prije 2 tjedna rekao da ce ovako zavrsiti angazman tvog ljubimca na klupi repke.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 19:55

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kodro,Barbarez itd oni su samo zivi kad je u pitanju klupa reprezentacije.Nemoguce da toliko vremena prodje a da ni kluba u cetvrtoj ligi ne uzmu trenirati.Tu izgleda bjela krvna zrnca.
a nek si se i ti javio Papeljubac, jesam ti jos prije 2 tjedna rekao da ce ovako zavrsiti angazman tvog ljubimca na klupi repke.
Kako je bilo u Banovicima?Ima li uglja,kvOOlitetnog? :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2011, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 nov 2011, 19:55

vendeta87 je napisao/la: a nek si se i ti javio Papeljubac, jesam ti jos prije 2 tjedna rekao da ce ovako zavrsiti angazman tvog ljubimca na klupi repke.

znaci bilo je sinoc vatrometa u B.Luci
15.10 - 15.06 ...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 nov 2011, 19:57

Jedino sto imam za reci je da sam dvije "cenzure" popusio radi Susica, kada su me nakon Albanije i Francuske svi pljuvali sto sam bio kontra njega a sada me pljuju zato sto sam za njega (nemamo alternativu odnosno alternativa bi bilo nepotrebno kockanje). Ovo je Bosna. :mrgreen:

I ne cudi kad onaj kaze Celik pa BH, samo Tuzla !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 nov 2011, 19:58

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
proci ce tjedni i tjedni a Pape ce opet biti selektor.Ti nastavi dalje po principu iz suplje u prazno. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 16 nov 2011, 20:00

skyisthelimit je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: a nek si se i ti javio Papeljubac, jesam ti jos prije 2 tjedna rekao da ce ovako zavrsiti angazman tvog ljubimca na klupi repke.

znaci bilo je sinoc vatrometa u B.Luci
Ja sam drago djete vatreni navijac bh nisam sinoc oka sklopio od one blamaze, te sam morao popit dvije tabletice za smirenje. A to sto sam cjenjenom harisu prognozira ovakav ishod (prije nego sto sam ne pravedno banovan) je bilo onda kada sam vidio koga je Pape pozvao za ove dvije odlucujuce tekme.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 16 nov 2011, 20:05

Najbolje rješenje bi bio mlad perspektivan stručnjak ali koji ima barem par godina iskustva i to uspješnog.Ne trebaju nam matori treneri i to još nedokazani dok oni koji su se dokazali previše koštaju.Sušić nije trener za velike domete da jeste do sad je trebao napraviti nešto u klupskoj karijeri gdje je uglavnom imao izlete a ne kontinuirano vođenje.Nama treba trener koji nije ograničen ako već mislimo otići na neko prvenstvo znači trener koji ima šlifa jer samo tako imamo šansu se nečemu nadati.

Kad bi se uporedila inteligencija Bilića i Sušića garantujem da bi ovaj prvi imao duplo bolji rezultat.

014
Kontakt:

Post Postao/la 014 » 16 nov 2011, 20:06

Gdje neces ostavit strucnjaka koji u barazu kod kuce igra na 0:0,i priprema igrace rijecima :samo loptu sto dalje ispucajte na njihovu polovinu,pa cemo mi njih u Portugalu...
A u Portugalu mirno gleda kako nas ljudi razvaljuju,da bi na kraju povukao sasvim logican potez i ubacio
odbrambenog igraca.
I stvarno mi nisu jasni ovi iz Turske trece lige sto mu dadose otkaz.
Da zakljucim zaista imamo jedinstvenog selektora.....idiota.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 16 nov 2011, 20:09

Normalno da Pape treba ostati, vi bi da mjenjate selektore ko kondome, znaci pustiti ga jos ovaj ciklus i nadati se da cemo izboriti prvo mjesto, jer ocito preko baraza nikad necemo otici. Kad je mogo Sliskovic odraditi dva ciklusa moze i Pape. Mislim de je docek na aerodromu pokazao sta pravi navijaci BiH misle o ovome.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz, RightBack, Serha i 31 gost.