kod mene nema, ima samo sa memorijsku, a pored nema ništa za sim karticu gdje bi još mogla biti ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:skines poklopac i kraj baterije imas utor za sim karticu i micro sd memorijsku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kod mene nema, ima samo sa memorijsku, a pored nema ništa za sim karticu gdje bi još mogla biti ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:skines poklopac i kraj baterije imas utor za sim karticu i micro sd memorijsku
dobar je galaxy s, ako hoces ICS, onda i ne basDANTES je napisao/la: pa da ne pljujem onda pare bezveze, da kupin neki samsung galaxy s???
odakle si uzeo mobitel, ako je iz amerike, sigurno ti je CDMA verzija, tj bez sim karticebagrcavi je napisao/la:kod mene nema, ima samo sa memorijsku, a pored nema ništa za sim karticu gdje bi još mogla biti ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:skines poklopac i kraj baterije imas utor za sim karticu i micro sd memorijsku
e je.bat mu mater ondaQUARESMA 18<<< je napisao/la:e to je to, ne radi to kod nas kolega, to jedino radi tamo u sj americi
SE Arc ili Arc SDANTES je napisao/la:Pa moze li mi neko preporuciti neki dobar telefon da mogu citati knjige u word i pdf, da ima dobru internet aplikaciju, i memoriju? Volim Sony Ericsson, vec 5 godina imam K750i i bio mi je sjajan pa sad bi uzeo isto neki, ali nema veze moze neki drugi samo da podrzava ovo gore nabrojano.
adis.p je napisao/la:Imam cookie oko 2,5 god, od kako sam ga dobio na coca-coli i doslo vrijeme da ga mijenjam, samo nezz sta uzet.. trazim nesto da ima wifi, malo bolju kameru i ove ostale 'bitnije' glupsti.. aa da nije toliko skup, do jedno 250km..
ovaj ti nije los....oko 2 glave....http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... 8-3403.php" onclick="window.open(this.href);return false;adis.p je napisao/la:Imam cookie oko 2,5 god, od kako sam ga dobio na coca-coli i doslo vrijeme da ga mijenjam, samo nezz sta uzet.. trazim nesto da ima wifi, malo bolju kameru i ove ostale 'bitnije' glupsti.. aa da nije toliko skup, do jedno 250km..
http://www.gsmarena.com/nokia_c5_03-3578.php" onclick="window.open(this.href);return false;adis.p je napisao/la:Imam cookie oko 2,5 god, od kako sam ga dobio na coca-coli i doslo vrijeme da ga mijenjam, samo nezz sta uzet.. trazim nesto da ima wifi, malo bolju kameru i ove ostale 'bitnije' glupsti.. aa da nije toliko skup, do jedno 250km..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.