Devil je napisao/la:
VIdi Tegija dosao i na forum,da pokusa da ospori da je ovo ustvari KK CRvena Zvezda.
Ja stvarno ne mogu da verujem kako je taj lik glup,i koliko mrzi Zvezdu,da on 90% emisije prica o tome,da ovo nije prava Zvezda,da za ovo ne bi trebali navijati,i da je ovo ustvari FMP.

Ma daleko od toga da sam Tegi,ali ga znam licno...ako hoces prenecu mu pozdrave

Mozes ga mrzeti koliko god hoces,ali znas i sam da je FMP-u dato na koriscenje ime Crvene Zvezde u narednih 5 godina.Znaci to nije prava Zvezda nego trenutna Zvezda,prava je zamrznuta i bice zamrznuta narednih 5 godina

...Ne smeta meni ni ova iskreno nova,posluzice za zezanje,ali budi jednom realan i reci kako jeste

Prodali ste se,bolja opcija bi vam bila da ste krenuli iz beton lige bez dugova za 4 godine bi usli u prvu ligu i imali bi zdrave osnove,ovako cete imati projekat kao za vreme prethodne vladavine Zike Pauka,Djilasa,Zezelja,Vesica i kompanije...procice 5 godina FMP ce izaci iz svega,jer Covic politicar nije glup da placa tudje dugove,a Zvezda ce ostati na istom ili cak gorem...jeftin predizborni trik na koji ste naseli iskreno