KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 28 avg 2011, 12:29

sasagmp je napisao/la:http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18

vidi grb i trofeje :mrgreen:
VIdi Tegija dosao i na forum,da pokusa da ospori da je ovo ustvari KK CRvena Zvezda. :mrgreen:

Ja stvarno ne mogu da verujem kako je taj lik glup,i koliko mrzi Zvezdu,da on 90% emisije prica o tome,da ovo nije prava Zvezda,da za ovo ne bi trebali navijati,i da je ovo ustvari FMP. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 avg 2011, 00:03

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
i dalje je bosna manje duzna, a kao sto sam znas cz se nebi nikada izvukla da nije covica
Jeste, samo sto su se oni privremeno izvukli. Ulaze im sponzori, vracaju se navijaci, ozbiljno se radi.
Dok kod nas je svakim danom sve dublja i dublja kriza.

Da smo mi kojim slucajem ne daj Boze igrali Eurocup svake druge godine dug bi bio oko 30 miliona KM.
bosna sada placa politicku umjesanost njenog rukovodstva

i ponavljam da bi cz bila i u gorem polozaju da covic nije iskoristiti njeno ime i ono sto predstavlja u svijetu kosarke kako bi sam sebi dao bolji rejting i stavio u bolji izlog igrace iz fmp-a
Realnost je da nije bilo tog politickog rukovdstva tada bi se gori rezultati postizali.

CZ bi bila u gorem polozaju, ali nije. Covke se nasao i sve se poklopilo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2011, 01:43

Devil je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18

vidi grb i trofeje :mrgreen:
VIdi Tegija dosao i na forum,da pokusa da ospori da je ovo ustvari KK CRvena Zvezda. :mrgreen:

Ja stvarno ne mogu da verujem kako je taj lik glup,i koliko mrzi Zvezdu,da on 90% emisije prica o tome,da ovo nije prava Zvezda,da za ovo ne bi trebali navijati,i da je ovo ustvari FMP. :oops:
Ma daleko od toga da sam Tegi,ali ga znam licno...ako hoces prenecu mu pozdrave :D
Mozes ga mrzeti koliko god hoces,ali znas i sam da je FMP-u dato na koriscenje ime Crvene Zvezde u narednih 5 godina.Znaci to nije prava Zvezda nego trenutna Zvezda,prava je zamrznuta i bice zamrznuta narednih 5 godina :D...Ne smeta meni ni ova iskreno nova,posluzice za zezanje,ali budi jednom realan i reci kako jeste :)
Prodali ste se,bolja opcija bi vam bila da ste krenuli iz beton lige bez dugova za 4 godine bi usli u prvu ligu i imali bi zdrave osnove,ovako cete imati projekat kao za vreme prethodne vladavine Zike Pauka,Djilasa,Zezelja,Vesica i kompanije...procice 5 godina FMP ce izaci iz svega,jer Covic politicar nije glup da placa tudje dugove,a Zvezda ce ostati na istom ili cak gorem...jeftin predizborni trik na koji ste naseli iskreno

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 29 avg 2011, 10:52

Ima Zvezdino ime, Zvezdine igrace, Zvezdine dresove sa Zvezdinim grbom na njima, Zvezdine navijace... Meni dovoljno a vi se slobodno drzite price da je to FMP. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 avg 2011, 01:58

Kad ima Zvezdino ime zasto nije Crvena Zvezda samo nego CZBG?Postali lokal patriote preko noci? :mrgreen:
Kad imate Zvezdine igrace zasto su po sklapanju ovog dogovora igraci prave Zvezde svi do jednog bili slobodni u izboru nove sredine?
Grb nemate,prodat je :mrgreen: (sala)
A navijaci ko navijaci do juce bojkotovali zbog Zike,Djikija,Vesica i kompanije,a posle ovoga im odgovaraju...za sitne pare ste se prodali :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 avg 2011, 16:33

Molim te da ne trolas vise ovde,toliko si gluposti nalupao da je mene sramota sto citam :oops: Mogu da zamislim kako je tebi sto si napisao :oops:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2011, 17:31

Tribalian je napisao/la:Molim te da ne trolas vise ovde,toliko si gluposti nalupao da je mene sramota sto citam :oops: Mogu da zamislim kako je tebi sto si napisao :oops:
Vidis da Tegija zna licno,onda ga verovatno i nije sramota sto ovako pise.

Ja cu samo jedno reci sto sam rekao i nekidan.
Sve dok Delije navijaju za ovaj klub,sve dok ovaj klub koristi nase ima pa makar dodato i Beograd,sve dok se utakmice igraju u Pioniru iako imamo i dvoranu FMP-a na raspolaganju,sve dok se mi ne ljutimo zbog ovoga,sve dok ce uspesi ovoga kluba ici nama,ovo ce da bude Crvena Zvezda,svidjalo se to Tegiju ili ne boli ga briga ima ce materijala za emisiju :lol: ,svidjalo se to ili ne komsijama ili svim ostalim dusebriznicima ovo ostaje CRVENA ZVEZDA i zato molim da vise ne smarate po tome pitanju. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 avg 2011, 18:14

Tribalian sta je glupost?konkretno navedi....sta sam netacno naveo?
Sve dok zivite u zabludi i dok dug raste nas obuzima mir :D
Nego smesno sto ste toliko ostrasceni i slepi pored ociju da je to nesto neverovatno :mrgreen:
PS. Naucite biti kulturni i postovati tudja misljenja,pa cak iako se ona razlikuju od vasih...forum nije rezervisan samo za vas i ja cu "smarati" dokle god hocu jer ne krsim nijedno pravilo,ucestvujem normalno u diskusiji.Razumem ja frustracije izazvane dugogodisnjim postom,ali ono iskulirajte ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 avg 2011, 18:30

sasagmp je napisao/la: Sve dok zivite u zabludi i dok dug raste nas obuzima mir :D
Trenutno bih vise od svega volio da mi ovo objasnis, meni stvarno nije jasno.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 avg 2011, 18:35

Gle ovako...
Znas i sam da je ovo novi klub,da oni dug ne preuzimaju na sebe vec samo ime uz dodatak BGD.
Dug je ostao pravoj zvezdi koja narednih 5 godina stoji "zamrznuta",tih 5 godina raste kamata=raste dug...e sad nakon tih 5 godina koliko fmp po ugovoru ima pravo koriscenja brenda cz ili fmp preuzima sve na sebe dug,pravo ime bez bgd-a,trofeje....ili se iskljucuje iz svega nastavlja da funkcionise kao fmp,a zvezda se reaktivira sa svim starim problemima.Treba detaljnije?ili mislis da ce vam svi oprostiti dugove?Iskreno pitanje nije podjebavanje

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 avg 2011, 18:42

Plan je da se za 5 godina dug otplati. Neki ce dug oprostiti (kao Pesic i 2 menadzerske agencije 200 000), neki umanjiti, nekima ce biti isplacen u cjelosti. Uglavnom dug nece narasti.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 avg 2011, 18:45

sasagmp je napisao/la: A navijaci ko navijaci do juce bojkotovali zbog Zike,Djikija,Vesica i kompanije,a posle ovoga im odgovaraju...za sitne pare ste se prodali :D
:?: :!: :? :roll: :oops:

Ja znam da je tebi krivo ;) Ja znam da ti je tesko sto se vise necete cuti u hali kad igrate sa Zvezdom.Ovo je neminovnost :arrow:

[youtube][/youtube]

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 avg 2011, 18:49

E da je to bajka pa da sve ide tako idealno,Pesic se sigurno nije odrekao para iz ljubavi nego zato sto je sada dobio platu koju je hteo,menadzeri ce vas zbog toga jebuckati kroz njihove igrace koje cete morati da trpite...sve to ima svoju stranu.
A sto se tice ovog tonca :mrgreen: ....jel te trebam podsecati na navijacke okrsaje u Pioniru gde smo vam skandirali "treba vam pomoc" pa i mi sami pevali "ooo zvezda ole..." :mrgreen: ...iskreno drago mi je zbog povratka navijaca,bice to pravi derbi i sladje je pobedjivati kad gledas one izraze lica sa suprotne tribine kako im nije ni do cega :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 avg 2011, 18:52

sasagmp je napisao/la:E da je to bajka pa da sve ide tako idealno,Pesic se sigurno nije odrekao para iz ljubavi nego zato sto je sada dobio platu koju je hteo,menadzeri ce vas zbog toga jebuckati kroz njihove igrace koje cete morati da trpite...sve to ima svoju stranu.
A sto se tice ovog tonca :mrgreen: ....jel te trebam podsecati na navijacke okrsaje u Pioniru gde smo vam skandirali "treba vam pomoc" pa i mi sami pevali "ooo zvezda ole..." :mrgreen: ...iskreno drago mi je zbog povratka navijaca,bice to pravi derbi i sladje je pobedjivati kad gledas one izraze lica sa suprotne tribine kako im nije ni do cega :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E i ja se sa svakim upustam u diskusiju :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 30 avg 2011, 19:11

Znam kratko je ono secanje kojeg ne zelis da se secas :mrgreen:
Trojka Blejk Stepa u zadnjoj sekundi trece cetvrtine za +40,u kopu transparent "hahaha" pesma malopre navedena,a ispod kod partera vozic simpatizera...stara dobra vremena :)

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 08 sep 2011, 12:46

Nedovic i Nikolic produzili ugovore! Prema mojim informacijama Rakocevic potpisuje na 2 godine. Ima li neko vise saznanja o tome?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 08 sep 2011, 18:49

Starac Fočo je napisao/la:Nedovic i Nikolic produzili ugovore! Prema mojim informacijama Rakocevic potpisuje na 2 godine. Ima li neko vise saznanja o tome?
Ima svakakvih saznanja i za Rakoca i za Milicica i za Amerikance ali nece se govoriti dok se sve ne zavrsi. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 sep 2011, 00:50

braoolyo je napisao/la:
Starac Fočo je napisao/la:Nedovic i Nikolic produzili ugovore! Prema mojim informacijama Rakocevic potpisuje na 2 godine. Ima li neko vise saznanja o tome?
Ima svakakvih saznanja i za Rakoca i za Milicica i za Amerikance ali nece se govoriti dok se sve ne zavrsi. :lol:
Vjerovatno ce lock out brzo da se rijesi, tako da ce i Milicic da rijesi svoje probleme.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 09 sep 2011, 17:58

Adam Morrison dolazi u CZ. 8-)

slika
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 sep 2011, 18:13

5. oktobra igramo protiv Bajerna u Beogradu 8-) Promocija novog tima. 8-)

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.