Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la calcio » 13 maj 2009, 21:21

pa igrali su dobro prije mjesec dva, bio sam 100% siguran da ce uzeti titulu a onda pad... jos ih sad ponizavaju na derbiju, dva crvena kartona i 0:2

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2009, 21:40

evo ga i 3:0, al´ ce se veceras kopati na Poljudu :lol: igracima bi mozda bilo pametno da se ne vracaju odmah nazad u Split, neka ih par dana u Zg......

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 21:44

Imao je Dinamo stativu i još dosta prilika, hajdemo Dinamo petardu im zavaliti. Eno jedna stolica gori na Maksimiru. 70 minut, Dinamo lijeno zabijati više golova.

E moji Splićani, zar su se oni nadali tituli. Mirko se vraća u formu.

Bolji Hajduk sa 9 igrača nego sa 11.

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 14 maj 2009, 12:45

Eno izvizdase Ibricica, a momak se stvarno trudio j*** nije imao srece, najbolji im igrac ubjedljivo a oni mu tako...........
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 maj 2009, 13:50

Takvi su hrvati. Samo svoje cijene dok za druge nemaju sluha. Pa onaj Kalinić nema pojma i kao on im najbolji igrač. A Ibra se svaku tekmu trudi. Ako u jednoj nemadne sreće odmah ga izviždaju. Zanima me samo da li su navijači Hajduka ikada izviždali Kalinića.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 14 maj 2009, 13:53

el-fighter je napisao/la:Takvi su hrvati. Samo svoje cijene dok za druge nemaju sluha. Pa onaj Kalinić nema pojma i kao on im najbolji igrač. A Ibra se svaku tekmu trudi. Ako u jednoj nemadne sreće odmah ga izviždaju. Zanima me samo da li su navijači Hajduka ikada izviždali Kalinića.
U većini ex-yu klubova je to tako,uvijek je lakše po tuđem nego po svom.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 maj 2009, 19:09

cestitam dinamu na jos jednome trofeju, ovaj moj hajduk mi pomalo lici na hsv, treslo se brdo rodio se miš, nista ni ove godine. izgleda da se hnl prati vise nego sto sam mislio. samo pogresan su klub izabrali. nakon drzave sada ga mafiozo finansira

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 maj 2009, 19:20

Drago mi je zbog BBB napokon Maksimir prepun,ovi Splićani samo pričaju, loše im krenulo,napad i igra loša ,trener Miše malo bahat izjavama ,nadam se da će Zagrebaši modri to znat odradit i u Splitu.
A bili sretno bit će sreće nekada ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 maj 2009, 21:49

mada sudac nije drasticno ostetio desilo se ono sudacko moze se svirati a i ne mora se. tipican je primjer je iskljucenja hajdukovoga igraca, i dodjeljeni samo zuti karton za bišćana. kada mise nije mogao istrpjeti onda .....

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 22:06

Šta ovo bi sa Hajdukom. Prije dve mjeseca sve je govorilo da su oni glavni kandidati za titulu, a sada su totalno podbacili.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 maj 2009, 22:53

nisam siguran ali mislim da im je ekipa dosta mladja i neiskusnija od Dinamove. ispravite me ako nisam u pravu ali znam da imaju dosta igraca oko 20-24 godine dok su u Dinamu Butina, Kovac, Hrgovic, Biscan... sve iskusni igraci

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 maj 2009, 23:01

calcio je napisao/la:nisam siguran ali mislim da im je ekipa dosta mladja i neiskusnija od Dinamove. ispravite me ako nisam u pravu ali znam da imaju dosta igraca oko 20-24 godine dok su u Dinamu Butina, Kovac, Hrgovic, Biscan... sve iskusni igraci
preduhitri mi, najvise me je razocarao vejic. jedan od iskusnijih igraca. nije ni blijeda sijenka od onoga predjasnoga koji je otisao u rusiju.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 maj 2009, 23:24

bh hrvat je napisao/la:
calcio je napisao/la:nisam siguran ali mislim da im je ekipa dosta mladja i neiskusnija od Dinamove. ispravite me ako nisam u pravu ali znam da imaju dosta igraca oko 20-24 godine dok su u Dinamu Butina, Kovac, Hrgovic, Biscan... sve iskusni igraci
preduhitri mi, najvise me je razocarao vejic. jedan od iskusnijih igraca. nije ni blijeda sijenka od onoga predjasnoga koji je otisao u rusiju.
Ovi stariji hajdukovci su podbacili ili su povrijedjeni a u Dinamu su navedeni bili glavni igraci tokom cijele sezone. nisam detaljno pratio sezonu ali meni izgleda otprilike tako, plus sto mislim da su se zeznuli sto su otpustili Vucevica. Ili je sam dao otkaz, ne sjecam se ali trebali su ga pokusati zadrzati..

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 16 maj 2009, 00:16

Ma šta serete koji ****, kao da simpatizeri Hajduka ne vide da Kalinić nema pojma,Pandza,Linic i ostali invalidi.Nikad veće kritike o Kaliniću nisam čuo nego u Splitu.Navratite malo na Hajdukov forum pa ćete vidit šta misle hajdukovci o svojim igračima.Jedino je Miše u cjeloj toj priči pozitivno nešto.Sad mi se već polako spava ali sutra ću vam kopirat neke komentare na igru Hajduka sa strane Torcidaša i hajdukovaca.
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 16 maj 2009, 00:47

Pandža je strašan igrač, nemoj tako...
Kalinić je previše napuhan, mislim njegova kvaliteta.
Momče Hercegovče

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 maj 2009, 09:09

Josip321 je napisao/la:Pandža je strašan igrač, nemoj tako...
pandza je strasan igrac koji moze dobro igrati flastera, ali ta igra sa flasterom je vec zatvorena knjiga vec tri , cetiri godine. danas se to rijetko igra. kada gledam pandzu kao da vidim stjepana tomasa. i po igri i po kretanju identicni igraci

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 maj 2009, 23:43

'Torcida' pozvala Hajduk na bojkot reprezentacije

Na službenim stranicama Torcide objavljen je proglas kojim se zbog (ne)podobnog transparenta 'White Boys' objavljuje rat HNS-u i poziva Hajduk da ne šalje igrače u reprezentaciju. U priopćenju za javnost Kluba navijača Hajduka

'Torcida' stoji: "Unatoč višemjesečnim apelima da nam se iz institucija HNS-a javno predoči zakonska odredba prema kojoj se zabranjuje isticanje transparenta “White Boys” sa južnjačkom zastavom, sve što je od gospode iz HNS-a stiglo jest nova financijska kazna za HNK Hajduk, u iznosu od 30 000 kuna.

Ponavljamo po tko zna koji put, UEFA je pitanje rasizma na nogometnim stadionima prepustila organizaciji FARE prema čijem se naputku južnjačka zastava ne zabranjuje kao niti natpis “white boys”.

U čitavoj ovoj farsi, nigdje ne postoji pisani dokument o toj zabrani. Stoga se pitamo po kojoj to pravnoj osnovi gospodin Vlajčević kažnjava Hajduk i iz kojeg razloga takve nezakonite kazne plaća Hajdukov direktor ?

Do koje granice ide samovolja gospode iz HNS-a govori i podatak kako gospodin Brezni poručuje da nikakav zakonski akt HNS-u nije niti potreban !! Je li to odgovor na službeni upit jedne navijačke udruge i smatra li gospodin Brezni da je to ispravna vrsta dijaloga sa navijačima koja se izgleda propagira samo načelno ?

Dvostruka mjerila i svojevoljno tumačenje zakona, HNS već dugo vremena primjenjuje ponajprije na Hajduku i njegovim navijačima te naposljetku prema svim svojim neistomišljenicima.

Sjetimo se samo neutemeljenih optužbi gospodina Cvrka, povjerenika za sigurnost pri HNS-u, upućenih prema pripadnicima Torcide nakon utakmice nogometnih reprezentacija Hrvatske i Andore. Je li itko iz HNS-a našao shodnim utvrditi istinitost tih optužbi ?

Ili nedavni primjer, gdje se u rekordnom roku kažnjava kapetan Hajduka Srđan Andrić nakon verbalnog napada na suca Pristovnika poslije utakmice sa Rijekom a isto tako se zaboravlja ili svjesno gura pod tapet, kako je izvršni dopredsjednik kluba iz Maksimira javno prijetio sucu Svilokosu i njegovoj obitelji pred milijunskim auditorijem.

Za takav prijestup gospoda iz HNS-a nisu čak niti podigla tužbu, niti su pljuštale kazne, što jasno ukazuje kako zakoni ove organizacije nisu za svih isti. Logičko je pitanje imaju li svi klubovi u HNL-u isti tretman? Dovoljno je samo u ovoj sezoni sagledati pristrani način delegiranja sudaca na štetu Hajduka te nekažnjavanje njihovih propusta.

Godinama smo svjedoci proizvoljnih tumačenja propisa HNS-a, zaobilaženja te prilagođavanja istih interesnim stranama, stoga na ovakvu samovolju i bahatost krovne nogometne organizacije u Hrvatskoj možemo odgovoriti samo neposluhom !

U tu svrhu KNH Torcida-Split objavljuje HNS-u bespoštednu borbu svim legitimnim sredstvima, uključujući i sudsku tužbu te isticanje transparenta “White Boys” na sjevernoj tribini stadiona Poljud, do dana dok se javno ne objavi zakonska odredba prema kojoj se navedeni transparent zabranjuje.

Isto tako u cilju obrane digniteta HNK Hajduk i njegovih navijača upućujemo javni poziv Upravi HNK Hajduk da povuče svoje predstavnike iz svih tijela HNS-a te da zaustavi slanje Hajdukovih igrača u nacionalne selekcije svih uzrasta bez obzira na eventualne sankcije!!

Nogometni savez koji na ovako sramotan način diskreditira Hajduk i njegove navijače ne zaslužuje nositi prefiks hrvatski!", zaključuje se u priopćenju.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 maj 2009, 00:16

ma Kalemic je bezze igrac...dao 15 golova od tog 8 iz penala i sad ko njemu predvidjaju blistavu karijeru SMJESNO...lik nije za bolje od Hrvatske lige bolji su braca Sharbiny od njeg :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 maj 2009, 01:17

JameS je napisao/la:
ma Kalemic je bezze igrac...dao 15 golova od tog 8 iz penala i sad ko njemu predvidjaju blistavu karijeru SMJESNO...lik nije za bolje od Hrvatske lige bolji su braca Sharbiny od njeg :mrgreen:
Da je iko od Ibricicevih predaka(djed, prapradjed...) iz Rvacke uzdizali bi ga u nebesa - Ibro bi bio najbolji u HNL-u u (kao sto i jest), a ovako to rade sa Kalinicem samo da bi ga sto bolje prodali i zaradili sto vise o€ra...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2009, 01:23

Kakav Ibričić, gledaš li ti ikad HNL ?

Anas Sharbini izmislio fudbal za Senijada i meni nije jasno kakva je štela potreba da on igrau u repki. Najviše ga antipatišem, ufuran a nikakav igrač. Nemam pojma što ga svi falite, i nabrojat ću ti makar 10 igrača koji su bolji od Senijada.....

Dinamo nije toliko dobar koliko je Hajduk loš, to je realno. Hajduk je mogao uzeti tiulu ali su pali neočekivano u posljednih par kola. Umor je valjda učinio svoje te neiskustvo a još više pritisak. Također iskusnije nisu potegli kada su trebali.

Da se nadovežm za Nikolu. Naravno da ima potencijala, medija ga i previše dižu što baš škodi ovakvom mladom igraču, tako je i Ante Rukavina propao. Treba mu dati prostora za razvoj i slobodu , a ne da ga mediji svakim danom guraju u neki veći klub. Pustite momka neka igra svoje.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.