Na pijaciD1n0 je napisao/la:Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?

Ili narucis u Manchester City Shop-u
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Na pijaciD1n0 je napisao/la:Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?
Bit će u Sarajevu na čaršiji sigurno za par danaB0SANAC je napisao/la:Na pijaciD1n0 je napisao/la:Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?![]()
Ili narucis u Manchester City Shop-u
master44 je napisao/la:Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !
****-emu i hs, neznam koji k su ukinuli, još malo i ja njih ukidammaster44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti
Sreca ma meni je HSCarlo je napisao/la:****-emu i hs, neznam koji k su ukinuli, još malo i ja njih ukidammaster44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti
najgora kablovskaCarlo je napisao/la:****-emu i hs, neznam koji k su ukinuli, još malo i ja njih ukidammaster44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti
Upravo tako, i uz to daleko su bolji komentatori na SK, steta sto nemam samo SK+Devil je napisao/la:master44 je napisao/la:Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !![]()
![]()
I sta ces postici,oni samo pokupe otpadak od SK jer nemaju pravo da oni uzimaju tekmu koju SK prenosi.
Ima na elobuhaxonja je napisao/la:Upravo tako, i uz to daleko su bolji komentatori na SK, steta sto nemam samo SK+Devil je napisao/la:master44 je napisao/la:Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !![]()
![]()
I sta ces postici,oni samo pokupe otpadak od SK jer nemaju pravo da oni uzimaju tekmu koju SK prenosi.
Megamon je napisao/la:bivsi ELOB,sadasni Telemach zvijer
Svaku utakmicu EPL smo u mogucnosti da pogledamo ako ne direktno onda je puste u snimku
Ne znam gdje ste zaradili novac i kako ali to je duga prica uglavnom imali ste rezultate jer ste bili najbogatiji u to vrijeme ali sacekajte malo dolazi nase vrijeme.Iskreno navijam za city duze a Dzeku uopste ne volim.A Manutd mrzim najvise na svijetu sudije vam pomazu dajete golove u 99 minuti i tako dalje da ne nabrajam jer ko god prati fudbal zna vase dugove i o ta tvoja prica da ste nes vi zaradili nema uporiste a sad vam je krivo sto ima love city pa vas strah uhvatiodrH je napisao/la:Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitettevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Imat će za jedno 50 godSexmachineboy je napisao/la:City nikad neće biti kao United, to je svima jasno. Sama ekipa koja mjenja trenera dok izgubi tri utakmice, se ne može shvatiti ozbiljno, a kamoli neki levati koji se pored toga još i redovno "svađaju" po treninzima.
City liči na ekipu sa FM-a gdje, ono, kad ti dođe igrač sa boljom ocjenom, ovog drugog otjeraš u p.m. iako je tek došao i tako sve redom. Da sada dođe npr. Kaka ili Terry misliš da se ne bi odmah rješavali ovih tvojih idola sad a? To nije način nikakav da se gradi tim i da se ima onaj timski duh kojeg ima United. Pogledaj samo koliko godina igraju igrači u Unitedu.
United ima svoje prave legende i navijače, što City nikad neće imati.
ti nemas pojma o cemu pricasSexmachineboy je napisao/la:City nikad neće biti kao United, to je svima jasno. Sama ekipa koja mjenja trenera dok izgubi tri utakmice, se ne može shvatiti ozbiljno, a kamoli neki levati koji se pored toga još i redovno "svađaju" po treninzima.
City liči na ekipu sa FM-a gdje, ono, kad ti dođe igrač sa boljom ocjenom, ovog drugog otjeraš u p.m. iako je tek došao i tako sve redom. Da sada dođe npr. Kaka ili Terry misliš da se ne bi odmah rješavali ovih tvojih idola sad a? To nije način nikakav da se gradi tim i da se ima onaj timski duh kojeg ima United. Pogledaj samo koliko godina igraju igrači u Unitedu.
United ima svoje prave legende i navijače, što City nikad neće imati.
ma dzabe ti to sve,ja sam isto kontao da iskljucim HS da uvedem neku drugu i nema sanse jer su oni svoje razveli to mozda nekad u buducnosti bude a sport kluba nece vise nikad biti na HS,provjerena informacijaCarlo je napisao/la:****-emu i hs, neznam koji k su ukinuli, još malo i ja njih ukidammaster44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.