Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

B0SANAC
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la B0SANAC » 05 jan 2011, 15:57

D1n0 je napisao/la:Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?
Na pijaci :D
Ili narucis u Manchester City Shop-u

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2011, 15:59

B0SANAC je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Gjde se moze kupiti Dzeko manchester city dres?
Na pijaci :D
Ili narucis u Manchester City Shop-u
Bit će u Sarajevu na čaršiji sigurno za par dana :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 05 jan 2011, 16:00

Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 16:01

master44 je napisao/la:Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !
:lol: :lol:
I sta ces postici,oni samo pokupe otpadak od SK jer nemaju pravo da oni uzimaju tekmu koju SK prenosi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 05 jan 2011, 16:06

Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2011, 16:07

master44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti ;)
****-emu i hs, neznam koji k su ukinuli, još malo i ja njih ukidam

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 jan 2011, 16:10

Carlo je napisao/la:
master44 je napisao/la:Nama kojima je kablovska HS ukinut je SK pa se moramo peglati sa streamovima , a hocu da iskazem nezadovoljstvo pa nema veze sta ce biti ;)
Sreca ma meni je HS :)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 jan 2011, 16:12

Carlo je napisao/la:
najgora kablovska
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 05 jan 2011, 17:02

Devil je napisao/la:
master44 je napisao/la:Veceras na BHT 1 umjesto Arsenal - Man City prenose nebitnu utakmicu Chelsea pa me zanima ima li neko e-mail sportske redakcije ili broj telefona pa da im se obratim !
I sta ces postici,oni samo pokupe otpadak od SK jer nemaju pravo da oni uzimaju tekmu koju SK prenosi.
Upravo tako, i uz to daleko su bolji komentatori na SK, steta sto nemam samo SK+ :cry:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 jan 2011, 17:04

haxonja je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Upravo tako, i uz to daleko su bolji komentatori na SK, steta sto nemam samo SK+ :cry:
Ima na elobu :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 jan 2011, 17:07

bivsi ELOB,sadasnji Telemach dominira
Svaku utakmicu EPL u mogucnosti smo da pogledamo ako ne direktno onda je puste u snimku ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 jan 2011, 17:08

Megamon je napisao/la:bivsi ELOB,sadasni Telemach zvijer
Svaku utakmicu EPL smo u mogucnosti da pogledamo ako ne direktno onda je puste u snimku ;)
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 05 jan 2011, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 jan 2011, 17:08

Na kojim programima ima prenos ?? Imal i na jednom programu sa onog sranja MojaTV ??

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2011, 17:11

Tema momci. Tema.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 jan 2011, 17:14

Veceras osveta City-a,proslu utakmicu su igrali gotovo citavu sa igracem manje,veceras 2ca ;) Upravo Adebayor i Toure ce da srede Arsenal :D kao docek Dzeki
RIP SALE VILENJAK

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 jan 2011, 17:28

drH je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitet :twisted:
Ne znam gdje ste zaradili novac i kako ali to je duga prica uglavnom imali ste rezultate jer ste bili najbogatiji u to vrijeme ali sacekajte malo dolazi nase vrijeme.Iskreno navijam za city duze a Dzeku uopste ne volim.A Manutd mrzim najvise na svijetu sudije vam pomazu dajete golove u 99 minuti i tako dalje da ne nabrajam jer ko god prati fudbal zna vase dugove i o ta tvoja prica da ste nes vi zaradili nema uporiste a sad vam je krivo sto ima love city pa vas strah uhvatio
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 jan 2011, 17:33

City nikad neće biti kao United, to je svima jasno. Sama ekipa koja mjenja trenera dok izgubi tri utakmice, se ne može shvatiti ozbiljno, a kamoli neki levati koji se pored toga još i redovno "svađaju" po treninzima.

City liči na ekipu sa FM-a gdje, ono, kad ti dođe igrač sa boljom ocjenom, ovog drugog otjeraš u p.m. iako je tek došao i tako sve redom. Da sada dođe npr. Kaka ili Terry misliš da se ne bi odmah rješavali ovih tvojih idola sad a? To nije način nikakav da se gradi tim i da se ima onaj timski duh kojeg ima United. Pogledaj samo koliko godina igraju igrači u Unitedu.

United ima svoje prave legende i navijače, što City nikad neće imati.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 jan 2011, 17:38

Sexmachineboy je napisao/la:City nikad neće biti kao United, to je svima jasno. Sama ekipa koja mjenja trenera dok izgubi tri utakmice, se ne može shvatiti ozbiljno, a kamoli neki levati koji se pored toga još i redovno "svađaju" po treninzima.

City liči na ekipu sa FM-a gdje, ono, kad ti dođe igrač sa boljom ocjenom, ovog drugog otjeraš u p.m. iako je tek došao i tako sve redom. Da sada dođe npr. Kaka ili Terry misliš da se ne bi odmah rješavali ovih tvojih idola sad a? To nije način nikakav da se gradi tim i da se ima onaj timski duh kojeg ima United. Pogledaj samo koliko godina igraju igrači u Unitedu.

Imat će za jedno 50 god :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 05 jan 2011, 17:40

Sexmachineboy je napisao/la:City nikad neće biti kao United, to je svima jasno. Sama ekipa koja mjenja trenera dok izgubi tri utakmice, se ne može shvatiti ozbiljno, a kamoli neki levati koji se pored toga još i redovno "svađaju" po treninzima.

ti nemas pojma o cemu pricas :)

prvo za mjenjanje trenera to je svugdje u svijetu tako,..u barceloni u realu, bayernu, dortmundu, milanu, interu, zelji, pizdicima svugdje :) to nije man city izmislio,..
drugo za svadju,..mislis da nema kavge u man utd? heheh ma daaj ba
a trece prica o legendama mozes macku o rep stavit,...svaki klub ima svoje legende a svaki klub dize svoje u vis tako da ta diskusija nevodi nicemu
haj ziv ti meni bio
WHUFC

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 05 jan 2011, 17:40

Carlo je napisao/la:
ma dzabe ti to sve,ja sam isto kontao da iskljucim HS da uvedem neku drugu i nema sanse jer su oni svoje razveli to mozda nekad u buducnosti bude a sport kluba nece vise nikad biti na HS,provjerena informacija :)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.