Damjanovic ce igrati stopera kao i u prethodnim tekmama....mirza_kusta je napisao/la:upravo čitam da na slovence idemo gotovo bez odbrane....prema svemu sudeći odbrana će izgledati ovako......
__salihović___________________berberović
_______mravac__mikelini____šaraba______
salihović i berberović po bekovima a ova trojica koja nikada nisu igrala zajedno samo je pitanje kako će se snaći da zaustave odličnog novakovića?
ćiro razmišlja kome uputiti poziv, kasno je za nekog iz naše lige jer je do srijede nemoguće dobiti vizu.....kaže na mukama je koga pozvati od stopera....ali ruku na srce Boris Pandža stoper hajduka vrlo često igra u hajduku bi bio bolje riješenje od ovih ili pak Mehmedalija Čović iz belgijskog rosselara ako se sjećate mlade repke u onim kvalifikacijama protiv češke kad nas je 6 minuta djelilo od ep stoperski par su činili upravo pandža i čović, a pandža poslije šansu dobio i kod muzurovića, pa tu je i Branimir Bajić koji je prIje bio standardan igrač koblenza koji je rekao da se nada da će ponovo dobiti poziv, pa na lijevom beku je Hrgović koji je konačno standardan u dinamu, zar nije bolje dati šansu Salihoviću u veznom redu da hrani napadče loptama a da bek bude Hrgović....pa jel ima iko to reći ćiri pored toliko rješenja on razmišlja koga zvati?? da ne zaboravim tu je i Semjon Milošević sada igrač poljske cracovie pa Vule Trivunović bivši bordo bjeli također dobijo šansu i kod Sliškovića i Muzurovića jako pouzdan stoper ruskog himkija kojeg je kako mi se čini ostavio u ligi.....Pa odlični Sanel Jahić defanzivac grčkog arisa...zaista čudno.......
eto ja kao prosječan navijač sam nabrojao toliko rješenja a naš stručni štab toliko razmišlja koga zvati....... a sigurno je da su ovi igrači bolji od ovih iz p.l. i imaju vizu za dolazak u sloveniju.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ćiro-preporuka!!!!!
4-IN-A-ROW
Moje misljene!!!
U spicu dzeko i ibisevic
iza njih miske i salihovic iza njih ibricic
za ovu tekmu je to najbolje!!!
U spicu dzeko i ibisevic
iza njih miske i salihovic iza njih ibricic
za ovu tekmu je to najbolje!!!
-
- Kontakt:
to je pojacanje za nas!!! hehehe!!emir_ je napisao/la:Damjanovic ce igrati stopera kao i u prethodnim tekmama....mirza_kusta je napisao/la:upravo čitam da na slovence idemo gotovo bez odbrane....prema svemu sudeći odbrana će izgledati ovako......
__salihović___________________berberović
_______mravac__mikelini____šaraba______
salihović i berberović po bekovima a ova trojica koja nikada nisu igrala zajedno samo je pitanje kako će se snaći da zaustave odličnog novakovića?
ćiro razmišlja kome uputiti poziv, kasno je za nekog iz naše lige jer je do srijede nemoguće dobiti vizu.....kaže na mukama je koga pozvati od stopera....ali ruku na srce Boris Pandža stoper hajduka vrlo često igra u hajduku bi bio bolje riješenje od ovih ili pak Mehmedalija Čović iz belgijskog rosselara ako se sjećate mlade repke u onim kvalifikacijama protiv češke kad nas je 6 minuta djelilo od ep stoperski par su činili upravo pandža i čović, a pandža poslije šansu dobio i kod muzurovića, pa tu je i Branimir Bajić koji je prIje bio standardan igrač koblenza koji je rekao da se nada da će ponovo dobiti poziv, pa na lijevom beku je Hrgović koji je konačno standardan u dinamu, zar nije bolje dati šansu Salihoviću u veznom redu da hrani napadče loptama a da bek bude Hrgović....pa jel ima iko to reći ćiri pored toliko rješenja on razmišlja koga zvati?? da ne zaboravim tu je i Semjon Milošević sada igrač poljske cracovie pa Vule Trivunović bivši bordo bjeli također dobijo šansu i kod Sliškovića i Muzurovića jako pouzdan stoper ruskog himkija kojeg je kako mi se čini ostavio u ligi.....Pa odlični Sanel Jahić defanzivac grčkog arisa...zaista čudno.......
eto ja kao prosječan navijač sam nabrojao toliko rješenja a naš stručni štab toliko razmišlja koga zvati....... a sigurno je da su ovi igrači bolji od ovih iz p.l. i imaju vizu za dolazak u sloveniju.
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
Brasnic
Bartolivic Damjanovic Mravac Berberovic
Ibricic Muratovic Misimovic Salihovic
Dzeko Ibisevic
Bartolivic Damjanovic Mravac Berberovic
Ibricic Muratovic Misimovic Salihovic
Dzeko Ibisevic
----------------------Brasnic--------------------
Berberovic----Damjanovic--Mravac------ Saraba
--------------------Muratovic------------------
Ibricic-------------Misimovic-------------- Salihovic
-------------Dzeko---------------Ibisevic
Vrlo vjerovatni sastav..
Vrlo vjerovatni sastav..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
Haj ba ljudi smirite se ne izmisljajte te neke divlje igrace, koje ste nasli na internetu, ako ste gledali nekog od njih na djelu onda mozete pricati a ne ovako naglabati bezze naslijepo..
jos da je umjesto sarabe hrgovica... :ugeek:Lovac je napisao/la:----------------------Brasnic--------------------
Vrlo vjerovatni sastav..
obracam Vam se povodm Vaseg clanka "Tulic - selektor po mjeri menadzera" kako bih vas napomenuo na jedan veliki propust. Niste nigdje naveli kao, u najmanju ruku cudan, poziv za Sanida Mujakića (Travnik) a ja vam o njegovim nesposobnostima mogu posvjedociti jer sam se uvjerio vlastitim ocima. Dok sam se jos bavio fudbalom u NK Krajisniku (Velika Kladusa) , on je samnom trenirao i tada,u tom za velike domete smijesnom klubu, je grijao klupu. 'Sprinterska kokos' smo ga zvali,jer je samo sprintao po terenu potpuno dezorijentiran. Ne bih niti da pokusam da vam opisem njegove tehnicke sposobnosti, jer bi bilo tesko naci prave rijeci s obzirom da se radi o jednom BH raprezentativcu. Od toga silnog grijanja klupe u svim mladim kategorijama(kadeti,juniori) najednom je postao standardan clan seniorske momcadi. Istina, tome su doprinjeli odlasci mnogih standardnih igraca ali ponajvise debeli,jako debeli dzep njegovog oca. Pa to je nevjerovatno...otisli bismo na stadion i smijali se tome da je on standardan igrac,dobacivali mu sa tribina ne bi li se posramio, a on danas igra za BH selekciju! Onda jednog lijepog dana u novinama procitam kako je presao u NK Travnik. Kraja mom cudenju i gadenju prema BH nogometu nije bilo.Mesetarska posla,sibicari! Na poslijetku, "Nogometas" je postao raprezentativac. Nevjerovatno! Ne znam jeste li imali priliku gledati ga samo kako vodi loptu,totalni antitalent i nogometni nesposobnjakovic. Molim vas,prvom prilikom posvetite mu paznju i pogledajte ga kako igra i nemojte propustiti da o tome pisete na Vasoj stranici, jer se radi o argumentu vise u NASOJ borbi protiv "Saveza"
Znali neko vise o Suvadu Grabusu sad igra u Sloveniji u Interblok LJubljana.
Ja koliko se sjecam igro je nekad za BiH U-21
evo njegov profil na trnsfermarketu
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Ja koliko se sjecam igro je nekad za BiH U-21
evo njegov profil na trnsfermarketu
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Nebi bilo lose da Ciro pozove Vedina Musica da jos odigra jednu utakmica pa da se oprosti od reprezentacije.
Ali, **biga, to se nece nikad desiti!
Ali, **biga, to se nece nikad desiti!

A sad ste vala presli sve granice..spominjete neke igrace za koje nema teorije da zaigraju za nasu repku...ili nikako nemaju pravo da igraju..ili su penzioneri...ili su nepoznati ispodprosjecni igraci...ili neki propali talenti itd...halo ba, postavite igrace koji bi mogli igrati za bih a pogotovo koji bi POMOGLI nasoj repki!
Ima ih mnogo ali njih Ciro nepoznaje i nepozove!E.D je napisao/la:A sad ste vala presli sve granice..spominjete neke igrace za koje nema teorije da zaigraju za nasu repku...ili nikako nemaju pravo da igraju..ili su penzioneri...ili su nepoznati ispodprosjecni igraci...ili neki propali talenti itd...halo ba, postavite igrace koji bi mogli igrati za bih a pogotovo koji bi POMOGLI nasoj repki!

-
- Kontakt:
Pa jarane to ja i radim, sta ti mislis, kad nebi tako bilo, ja bi mogo jos 3 stranice bosanskih igraca nabrajat.calcio je napisao/la:Dobro ako ima neki igrac koji moze napredovati onda ga treba pratiti ali sam se na ovoj temi nacitao svakakvih imena (Berkovic, Washington) da mi je sve ovo postalo malo smijesno.geronimo je napisao/la:Dijelimicno si u pravu calcio,ne moze sad igdje koji igrac,porijeklom iz BiH,a uz to 2 ili 3 liga(bez obzira sto su to lige petice)biti kandidat za repku. Ali kad su Svabe mogle zvati Nojvila(B.Gladbach)tad 2 liga na EP,pored takvih napadaca,i mi se ne moramo stiditi ako kojeg igraca nadjemo iz tih liga,ali da stvarno bude pojacanje
Na primjer ovaj Fazlinovic koji samo ceslja transfermarkt.de i trazi buduce reprezentativce kao da ce ih tamo naci. Mali savjet Fazlinovicu. Nebi bilo lose pogledati koju utakmicu pa da otprilike znas o cemu pricas i da nam opises te igrace
Ja znam cak neke igrace koje sam ovde nabrajo licno( naprimjer sviju iz Frankfurta ili onog Alicevica iz Vaduza) to su svi kvalitetni i dobri igraci, koje bi mogli komotno drzati limit jednog hrgovica, berberovica, nadarevica ili tako dalje.
I za onog Washingtona. Za njega znam iz jednog drugog foruma, bila je ista diskusija; i onda se ukljucio neki njegov rodzak, buraz, prijatelj(zna bog sta) i nama sve isprico od Washingtona, cak je nudio, da se Washington ukljuci u Forum pa da se predstavi.
Kakav ba washington, daj ba ljudi ne lupajte..
Taj Youtube-link je ostario jarane...pola od tih igraca nemogu vise igrati za nasu repku a druga polovina od tih talenata je propalo

Jel zna neko sta je sa onog Ajdina Maksumica..koji je on talenat bio, mogao je postati vazna karika u nasoj repki...ali et izgleda da je propo! Valjda je se vratio opet u FK Sarajevo, ali izgleda da neigra ni tamo!??
Ajdin Maksumic?
Ima 23. godine i igra za FK Sarajevo.
Bio je pozvan jedan put protiv Norveske 2007. godine dok je Muzurovic bio trener.
Bio je pozvan jedan put protiv Norveske 2007. godine dok je Muzurovic bio trener.
HaHa, hvala za informaciju, ali do tad sam bio upucenTarik14 je napisao/la:Ajdin Maksumic?

Ma nije ni povrijedjen niti je prestao igrati, nego je momak jednostavno pao u formi, slabo i u sarajevu igra..E.D je napisao/la:HaHa, hvala za informaciju, ali do tad sam bio upucenTarik14 je napisao/la:Ajdin Maksumic?
Bio je pozvan jedan put protiv Norveske 2007. godine dok je Muzurovic bio trener.interesuje me sta je sad sa njega?? prijavljen je za fk sarajevo, ali nikako neigra?? sta je snjim? jel objesio kopacke na klin ili je povredzen??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.