NK Zvijezda Gradačac

harishp
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la harishp » 14 maj 2009, 15:43

Stone Island je napisao/la:Pamet u glavu sljedeće dvije tekme :lol:
Bolje bi bilo Velezu pamet u glavu, :roll: slijedece sezone.
Ebe se Zvijezdi vama gori pod nogama.A slijedece ako opet budete bili na 14 mijestu ili odmah tik do onoga koji ispada.Zasluzili bi onda i da ispadnete.
Ebo tim koji vazda zavisi od drugih :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 14 maj 2009, 16:18

harishp je napisao/la:
Ebe se Zvijezdi vama gori pod nogama.A slijedece ako opet budete bili na 14 mijestu ili odmah tik do onoga koji ispada.Zasluzili bi onda i da ispadnete.
Mi ako se sada isčupamo,nema ti više borbe za opstanak...nova uprava došla,usrala nam je ona stara sve pa je skoro i nemoguće bilo vratiti se ali uspjeli smo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 maj 2009, 17:25

Stone Island je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Mi ako se sada isčupamo,nema ti više borbe za opstanak...nova uprava došla,usrala nam je ona stara sve pa je skoro i nemoguće bilo vratiti se ali uspjeli smo...
Kao sto sam rece pamet u glavu slijedece sezone.
Na pocetku se temelj kopa a ne na kraju. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 maj 2009, 17:38

Uprava Zvijezde igra za Orašje, znam svu priču. Zvijezda u Mostaru "otkida" bod uz pomoć "čovjeka u crnom", a u OGradačcu Orašje dobiva pobjedu....Ovo ti je sigurna informacija, mada je meni drazi Velez, no tako hoce "oni", ljudi u Savezu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 maj 2009, 17:54

Knele je napisao/la:
Uprava Zvijezde igra za Orašje, znam svu priču. Zvijezda u Mostaru "otkida" bod uz pomoć "čovjeka u crnom", a u OGradačcu Orašje dobiva pobjedu....Ovo ti je sigurna informacija, mada je meni drazi Velez, no tako hoce "oni", ljudi u Savezu.
da i kod tebe nisu kao u RZ88 "provjerene informacije". covjek pred pocetak proljeca cijelo vrijeme govorio da ce Travnik ispasti, jer ima "provjerene informacije".
svi su pitali sta ce navijaci Celika uraditi ako Celik izgubi. pa eto ja sad pitam: sta ce navijaci Zvijezde uraditi ako Zvijezda bude "igrala" za "labudove" :?:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 14 maj 2009, 18:19

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 maj 2009, 00:30

RK Gradačac, iskreno se nadam da ćemo oderati Orašje i dokazati da smo klub sa obrazom i klub sa ugledom...No, evo sigurne informacije. Phil Jackson iz zeničkog Čelika dolazi uz Zvijezdu i tri reprezentativca Nigerije.

Da me sada ne napadate, čekajte kraj prvenstva pa se sami uvjerite.

Pozdrav

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 maj 2009, 00:36

Jackson :? :? :? :? :? :? :? :?

Mislim da od toga nema ama baš ništa, jedino ako su prodali Orašju pa da kupe Jacksona. :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 maj 2009, 00:43

Rz88 je napisao/la:Jackson :? :? :? :? :? :? :? :?

Mislim da od toga nema ama baš ništa, jedino ako su prodali Orašju pa da kupe Jacksona. :mrgreen:
Ok, ostavit ćemo to Upravama kluba neka riješe, jer bezvrijedno je da mi ovdje diskutujemo o tome. Jackson je veliki igrač i veliki strijelac, teško da će ga Čelik prodati bilo komu, no, novac čuda čini.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 maj 2009, 01:05

Pa zato i služi forum ;)

Naravno da pare čuda čine, ostaje da vidimo šta će da se desi , ako dadnu dobru lovu što da ne, jer bolje ga prodati na vrijeme nego da ode ko Hadžić bezplatno.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 15 maj 2009, 05:24

Knele je napisao/la:
Ako se te tvoje tvrdnje ispostave tacnim(nadam se da nece),eto prilike navijacima Veleza da na konkretan nacin izkazu svoju ljubav prema klubu,tj.da ne dozvole tome "covjeku u crnom" da bez degeneka napusti Vrapcice,nema tog kordona kornjaca,nije se rodio jos takav specijalac(i) koji to moze da sprijeci,dosta vise lopovluka i to na takve ofirne nacine kao sto se radi u ovoj kukuruz ligi,pa ne mogu kornjace uhapsiti svih 500 ili 1000 navijaca,simpatizera,par likova bi zaradili neke krivicne prijave(vjerovatno novcana kazna pogotovo ako bi im to bila prva krivicna prijava),skupi se lova za te ljude da se plati kazna i cao......gadi mi se pomisao na cinjenicu,da su se ljudi kod nas pomirili sa "sudbinom",da ne reaguju vise na ofirni lopovluk,kao npr.u ovoj kukuruz ligi......smijesni su mi ovi tzv.huligani kod nas,najbolji primjer "kakvi su to huligani",je iljin brat koji "sudi",tj.krade koga stigne u ovoj saban ligi,niko ne skandira protiv njega,a kamoli da poduzme sta drugo,lik se jos svima smije u facu,gade mi se i ove tetkice "igraci" kod nas,glupani "trce 90 minuta" i onda ih neki smrad u facu krade,zavali ga par puta pa taman nikad ne zaigrao u ovoj saban ligi,kao da se ne desavaju sve ostale vrste primitivizma na nasim "terenima"-pa se svi prave nesto fini,a znaju poslije kradja tih "sudija",znaju mnogi da placu po novinama pokrao nas ovaj onaj..........opet kazem ako se ovo ispostavi tacnim,eto prilike i upravi Veleza da pokazu svoju ljubav prema klubu,neka odmah traze da Tuzilastvo BiH i SIPA-pokrenu istragu,ali opet ima i ona da niko ne smije nista da pokrene,da trazi da se pokrene istraga,jer svi stimaju i svi imaju oraha u dzepovima,koliko smo samo puta culi onu pricu od raznih uhljupa iz raznih uprava-kako ce istupiti iz lige,kako ce se obratiti Uefa-i i Fifa-i i sta sve jos ne,sve je to demagogija i suplja.......zato je Baka za mene ispao jedini mangup i jedini je imao onu stvar kada je povukao igrace Zrinjskog poslije onog zlocina koji su izvrsili iljini vojnici.....da su makar uprave klubova postene kao sto nisu,kad savez nece da se bavi svojim poslom,pa svaki put kada vidis da je ofirna kradja-fino povuces ekipu sa terena pa nek se puse onda svi,i tako raditi sve dok se ne vidi neki pomak,tada bi ovi iz saveza ili radili svoj posao ili bi se hinje povukle sa svojih funkcija.......
OVA LIGA NIKOM NE TREBA JER JE CIJELA PRODANA!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 15 maj 2009, 05:45

RK Gradacac je napisao/la:
Knele je napisao/la:
E moj Knele ako si upravu za ovo onda stvarno treba svima u Gradu da bude jasno zasto mi pojedinci, ili "izdajice" kako nas zovu, ne navijamo za Zvijezdu. Izgleda da se stara boljka nikad ne moze izlijeciti. Dolaskom Fadila Novalica na celo Zvijezde ja sam bio ubijedjen da se gradi ozbiljan klub, da su samo navijaci ti koje treba "poboljsati", medjutim izgleda da je sve po starom...

Al opet nadam se da nisi upravu, da je ovo samo jos jedna mahalska...
Zvijezda je jedina ekipa u ovoj saban ligi koja sigurno do sada nije stimala niti jednu tekmu,to pokazuju i njihovi rezultati,nema sanse da igraju 3 za 3 kao sto mnogi to rade,evo par primjera,protiv Laktasa su zijanili tamo i uz to su bili pokradeni,ali opet su kod kuce protiv njih odigrali samo nerijeseno,uzeli Zelji bod na Grbavici a dobili ih kuci,pobjedili Sarajevo kuci da bi na Kosevu izgubili bod u zadnjim sekundama zbog kiksa golmana,Leotara pobjedili kuci i tamo im uzeli bod(to je mozda i najbolji dokaz),da ne idem dalje,kamo srece da je vise takvih timova u ovoj saban ligi,to je dokaz da im u upravi ne sjede kriminalci,sad ako ce zbog jednog smrada ilje i Orasja-uprljati svoj obraz i baciti mrlju na sve ono sto su postigli u ovoj sezoni(a stvarno su ugodno iznenadjenje i osvjezenje za ovu ligu)onda ce mi se ova liga jos vise zgaditi(ako je to uopste moguce jer mi se i sad vec gadi do bola),to bi onda bio i definitivni znak svim normalnim i dobronamjernim ljudima da pocnu bojkotovati ovu saban ligu!!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 15 maj 2009, 05:55

Rz88 je napisao/la:Jackson :? :? :? :? :? :? :? :?

E jesu i ovoga Jacksona poceli da sele,evo ja cuo da ga hoce Barselona,trampa izmedju Barse i Celika,Jackson u Barsu a Eto u Celik,ovo vam je ekskluzivno......salu na stranu,mislim sve je moguce,ako su ovi u Celiku pametni,mogu dobru lovu na njemu da zarade,drugo je pitanje koji to klub iz nase lige moze da odrijesi kesu....mozda Siroki....

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 15 maj 2009, 07:38

Ništa brato,veselo će biti i u Mostaru a i u Sjevernoj Bosni !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 15 maj 2009, 08:29

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 15:15

Nigerijci Samule i Jackson su iz Nigerije stigli na pripreme u Gradačac. Dok su igrači otišli u Mostar, obojica su trenirali na stadionu, sa svojim menadžerom i par ljudi iz naše Uprave.

Više informacija uskoro...

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 16:16

Knele i ostali...orasje ce odnijeti bodove samo ako budu bolji..ali vjeruj da utakmica nece biti nastimana....jer bi zvijezda onda lijepo mogla biti kaznjena..jer previse se prasine digolo oko toga
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 17:28

Velež vodi 2:1 protiv Zvijezde...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 maj 2009, 17:38

3:2 velez,ovo oni kao da vaterpolo igraju. :D
ovo velez glat dobija.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 17:38

Knele je napisao/la:Velež vodi 2:1 protiv Zvijezde...
vec je 3:2..kodro i povratnik alimanovic su strijelci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.