Knele je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Pamet u glavu sljedeće dvije tekme

Uprava Zvijezde igra za Orašje, znam svu priču. Zvijezda u Mostaru "otkida" bod uz pomoć "čovjeka u crnom", a u OGradačcu Orašje dobiva pobjedu....Ovo ti je sigurna informacija, mada je meni drazi Velez, no tako hoce "oni", ljudi u Savezu.
Ako se te tvoje tvrdnje ispostave tacnim(nadam se da nece),eto prilike navijacima Veleza da na konkretan nacin izkazu svoju ljubav prema klubu,tj.da ne dozvole tome "covjeku u crnom" da bez degeneka napusti Vrapcice,nema tog kordona kornjaca,nije se rodio jos takav specijalac(i) koji to moze da sprijeci,dosta vise lopovluka i to na takve ofirne nacine kao sto se radi u ovoj kukuruz ligi,pa ne mogu kornjace uhapsiti svih 500 ili 1000 navijaca,simpatizera,par likova bi zaradili neke krivicne prijave(vjerovatno novcana kazna pogotovo ako bi im to bila prva krivicna prijava),skupi se lova za te ljude da se plati kazna i cao......gadi mi se pomisao na cinjenicu,da su se ljudi kod nas pomirili sa "sudbinom",da ne reaguju vise na ofirni lopovluk,kao npr.u ovoj kukuruz ligi......smijesni su mi ovi tzv.huligani kod nas,najbolji primjer "kakvi su to huligani",je iljin brat koji "sudi",tj.krade koga stigne u ovoj saban ligi,niko ne skandira protiv njega,a kamoli da poduzme sta drugo,lik se jos svima smije u facu,gade mi se i ove tetkice "igraci" kod nas,glupani "trce 90 minuta" i onda ih neki smrad u facu krade,zavali ga par puta pa taman nikad ne zaigrao u ovoj saban ligi,kao da se ne desavaju sve ostale vrste primitivizma na nasim "terenima"-pa se svi prave nesto fini,a znaju poslije kradja tih "sudija",znaju mnogi da placu po novinama pokrao nas ovaj onaj..........opet kazem ako se ovo ispostavi tacnim,eto prilike i upravi Veleza da pokazu svoju ljubav prema klubu,neka odmah traze da Tuzilastvo BiH i SIPA-pokrenu istragu,ali opet ima i ona da niko ne smije nista da pokrene,da trazi da se pokrene istraga,jer svi stimaju i svi imaju oraha u dzepovima,koliko smo samo puta culi onu pricu od raznih uhljupa iz raznih uprava-kako ce istupiti iz lige,kako ce se obratiti Uefa-i i Fifa-i i sta sve jos ne,sve je to demagogija i suplja.......zato je Baka za mene ispao jedini mangup i jedini je imao onu stvar kada je povukao igrace Zrinjskog poslije onog zlocina koji su izvrsili iljini vojnici.....da su makar uprave klubova postene kao sto nisu,kad savez nece da se bavi svojim poslom,pa svaki put kada vidis da je ofirna kradja-fino povuces ekipu sa terena pa nek se puse onda svi,i tako raditi sve dok se ne vidi neki pomak,tada bi ovi iz saveza ili radili svoj posao ili bi se hinje povukle sa svojih funkcija.......
OVA LIGA NIKOM NE TREBA JER JE CIJELA PRODANA!!!!!