Top Eleven na Facebooku

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

adis.p
Kontakt:

Re: Top Eleven na Facebooku

Post Postao/la adis.p » 18 apr 2011, 20:57

I ja sam prije samo mlade uzimao, al nema fajde od njih....od nedavno uzimam samo od 5 zvjezdica....i evo kako mi izgleda prva postava.....
slika
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 18 apr 2011, 21:04

adis.p je napisao/la:I ja sam prije samo mlade uzimao, al nema fajde od njih....od nedavno uzimam samo od 5 zvjezdica....i evo kako mi izgleda prva postava.....
slika
Kako si skupio toliko Tokena ? :D
Still learning...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 18 apr 2011, 21:13

Jbg....kupim igraca samo kad mi treba i to kupi za 1T....vecinu igraca sam kupio pretprosle sezone kad je server bio aktivan do 02:00 navece i budu sve igraci po 5 zvjezdica...i kupujes ih za jedan token....i ustedi se....sad samo kupujem slobodne igrace, i onda ga prodam i uzmem za njega koji milioncic.... :) ;) ;) ;)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 apr 2011, 15:43

haxonja je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:igra je strasna ja sam level 7,i prvi sam trenutno u ligi dobro mi ide,ali me tokeni jebu i ozljeede
Igra je zaraza, ma tokeni sve zezaju. Da pitam evo za par dana trebam dobiti 2 mlada igraca iz svog omladinskog pogona po prvi put pa me zanima kakvi su igraci po kvaliteti jel budu kvalitetni ili kako vec!?
Mene ne zezaju tokeni, vec adminstratori koji me unistise :D ovo nema nigdje, kao da nemjerno hoce da me zadrze u istom rangu natjecanja...do sada sam odigrao 8. utakmica i omjer mi je 4. nerijesene i 4. poraza (nereijesene kod kuce, a porazi u gostima)...u svakoj domacoj utakmici sam vodio i primao izjednacujuce pogotke u ludoj 86. minuti :) u gostima takodjer gubim utakmice kada se moji isfulaju i primim pogodak iz kontre...ova igra ima toliko gresaka da nije normalno, ali je opet zanimljiva (iskeno, ni sam ne znam zasto)...ja na svom nivou normalno dovodim igrace od pet zvjezdica za jedan token do dva tokena, jer nema puno ljudi (cak i probiram one koje su na razmedju 5. i 6. kvalitete), a protivnici (koji su vecinom iz Srbije sa skaut listi)...da nije ovoga kupa ne bih pobijedio nikoga, ali zato tu iskaljujem sav svoj bijes :) dok ne naletim na pravog protivnika, a blizi se i taj period :D
Sto se tice omladinskog pogona, tu dobivas jednog igraca sa dvije zvijezde besplatno, a jednog od 4. za kojeg moras izdvojiti 18. tokena, kako bi potpisao profesionalni ugovor s njim...od tih igraca ne mozes puno ocekivati, oni se odmah prodaju, bar je takav slucaj kod mene
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 apr 2011, 15:56

Pasodzigera je napisao/la:A ja bi da pitam kao pocetnik,koliko smijem dizati cjenu karata,danas na prijateljskoj stavio 4,nije mi niko doso :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mislim da bi trebali uvesti,da se lakse dobijaju prijatelji,ja imam jednog i nemogu vise prijatelja imati,dosadilo mi samo sa jednom te istom ekipom odigravati prijateljske :mrgreen: ,Farmville po tom pitanju odlicno funkcionise.

Onda mislim da bi za svaku pobjedu trebali dodjeljivati hebeni token. :mrgreen:
Karte za prijateljske meceve ne bi trebale kostati vise od 2. ako hoces neku posjetu da imas...cijene karata za ligaske meceve i kup takmicenja 10. (ovakve su cijene kod mene vec nekoliko sezona i uvijek je maximalan broj gledalaca na tribinama)
Ovo drugo vezano za prijatelje ne razumijem sta zelis reci, malo pjasni, pa kad naletim ponovno na ovu temu, odgovorit cu ti...
Joint_fc

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 19 apr 2011, 17:46

adis.p je napisao/la:Jbg....kupim igraca samo kad mi treba i to kupi za 1T....vecinu igraca sam kupio pretprosle sezone kad je server bio aktivan do 02:00 navece i budu sve igraci po 5 zvjezdica...i kupujes ih za jedan token....i ustedi se....sad samo kupujem slobodne igrace, i onda ga prodam i uzmem za njega koji milioncic.... :) ;) ;) ;)
Kod mene je problem što na serveru na kojem igram, ne možeš na aukciji dobiti igrača ako nemaš 10+ Tokena, jer likovi imaju nenormalno puno istih. U jednoj rundi ponude po 4-5 Tokena.

I želio bih pitati ima li koji način da ubrzam dobijanje 6 zvijezde kod igrača, nikako da dobijem. :D
Still learning...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 19 apr 2011, 18:10

Pa mozes ga dobit sa 50T il da ga kupis sa 5* na pocetku sezone i da ti napreduje.... ;) ;) ;)

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 19 apr 2011, 19:12

adis.p je napisao/la:Pa mozes ga dobit sa 50T il da ga kupis sa 5* na pocetku sezone i da ti napreduje.... ;) ;) ;)
Ma neću od skauta sa 50 Tokena kupovati, ipak, previše je a jedan igrač ne čini team, kao što si i rekao. Čekam da mi napreduje, podesio sam automatske treninge za svakog igrača i sačuvao.
Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 22 apr 2011, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 19 apr 2011, 20:46

kumkalesic je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:A ja bi da pitam kao pocetnik,koliko smijem dizati cjenu karata,danas na prijateljskoj stavio 4,nije mi niko doso :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mislim da bi trebali uvesti,da se lakse dobijaju prijatelji,ja imam jednog i nemogu vise prijatelja imati,dosadilo mi samo sa jednom te istom ekipom odigravati prijateljske :mrgreen: ,Farmville po tom pitanju odlicno funkcionise.

Karte za prijateljske meceve ne bi trebale kostati vise od 2. ako hoces neku posjetu da imas...cijene karata za ligaske meceve i kup takmicenja 10. (ovakve su cijene kod mene vec nekoliko sezona i uvijek je maximalan broj gledalaca na tribinama)
Ovo drugo vezano za prijatelje ne razumijem sta zelis reci, malo pjasni, pa kad naletim ponovno na ovu temu, odgovorit cu ti...
Hvala zemljak na objasnjenju.Sto se tice zadnjeg pitanja,je to da sam poslao masu zahtjeva za prijateljstvo,(znaci ona lista prijatelja na igrici)svi su prihvatili,ali na listi nema nikoga iako su prihvatili moje zahtjeve,neko kaze zbog servera,pa sam zato uzeo za primjer Farmville.Znaci imam samo jednog prijatelja na listi,i mogu samo sa njim zakazivati prijateljske meceve.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 19 apr 2011, 23:55

da vas pitam jeli istina da u najvisem rangu dobijaju se poznati igraci,,pravi s orginalnim imenima????
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 20 apr 2011, 01:52

Cospy89 je napisao/la:da vas pitam jeli istina da u najvisem rangu dobijaju se poznati igraci,,pravi s orginalnim imenima????
Hahhahahahaha.....ma jok....neko te za'ebo.... :D :D :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 apr 2011, 14:05

domineysn je napisao/la:
adis.p je napisao/la:Jbg....kupim igraca samo kad mi treba i to kupi za 1T....vecinu igraca sam kupio pretprosle sezone kad je server bio aktivan do 02:00 navece i budu sve igraci po 5 zvjezdica...i kupujes ih za jedan token....i ustedi se....sad samo kupujem slobodne igrace, i onda ga prodam i uzmem za njega koji milioncic.... :) ;) ;) ;)
Kod mene je problem što na serveru na kojem igram, ne možeš na aukciji dobiti igrača ako nemaš 10+ Tokena, jer likovi imaju nenormalno puno istih. U jednoj rundi ponude po 4-5 Tokena.

I želio bih pitati ima li koji način da ubrzam dobijanje 6 zvijezde kod igrača, nikako da dobijem. :D
igraj maximalan broj utakmica 1 Liga 1 LP i 2 prijateljske ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 apr 2011, 16:09

Pasodzigera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:

Hvala zemljak na objasnjenju.Sto se tice zadnjeg pitanja,je to da sam poslao masu zahtjeva za prijateljstvo,(znaci ona lista prijatelja na igrici)svi su prihvatili,ali na listi nema nikoga iako su prihvatili moje zahtjeve,neko kaze zbog servera,pa sam zato uzeo za primjer Farmville.Znaci imam samo jednog prijatelja na listi,i mogu samo sa njim zakazivati prijateljske meceve.
Administrator te smjestio u neki "lijevi" server. Stvarno ti tu ne mogu pomoci. Mozda da posaljes poruku na forumu menadzera sa zahtjevom da te prebace na drugi server. Ja nisam imao takvih problema, pa ti i ne mogu bas mnogo pomoci. pozdrav
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 apr 2011, 16:11

Ne znam kakva je kod vas situacija, ali kod mene igraci vise ne napreduju kao nekada, iako nijedan nije stariji od 25. godina. Nesto su, ponovno mijenjali pred pocetak ove sezone...
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 20 apr 2011, 16:16

Cospy89 je napisao/la:da vas pitam jeli istina da u najvisem rangu dobijaju se poznati igraci,,pravi s orginalnim imenima????
Jest ako im ti, ili prethodni klub iz kojeg si ih doveo, ne promijeni ime...Ovako ces i dalje kupovati igrace sa cudnim prezimenima, od politicara, tipa Komsic, Izetbegovic... pa do nekih za koje, vjerovatno, nigdje neces cuti, osim na ovoj igri...
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 apr 2011, 18:42

kumkalesic je napisao/la:Ne znam kakva je kod vas situacija, ali kod mene igraci vise ne napreduju kao nekada, iako nijedan nije stariji od 25. godina. Nesto su, ponovno mijenjali pred pocetak ove sezone...
sada igrači napreduju od 22-29godina isto , oni su rekli da je tokom svih sezona to bio jedan bag :? znači sada samo igrači brzo napreduju od 18-22 god ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 apr 2011, 21:31

Han!$;Lfc je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Ne znam kakva je kod vas situacija, ali kod mene igraci vise ne napreduju kao nekada, iako nijedan nije stariji od 25. godina. Nesto su, ponovno mijenjali pred pocetak ove sezone...
sada igrači napreduju od 22-29godina isto , oni su rekli da je tokom svih sezona to bio jedan bag :? znači sada samo igrači brzo napreduju od 18-22 god ...
Jest i ja sam to primjetio da igraci od 18-22 napreduju kao ludi, dok preko 22 sporo. Ima nekih izmjena kamaru od pocetka sezone.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 23 apr 2011, 08:35

Ako mi, recimo, igrač postane najbolji strijelac prvenstva i osvoji Zlatnu kopačku, da li će to ostati upisano u historiju kluba, ono gdje su Trofeji i slično...
Still learning...

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 24 apr 2011, 09:55

Kakvog sam igrača dobio... :D

Baš na poziciji špica gdje mi treba, 28 godina, 5 zvjezdica, kvalitet 24 plus je i specijalista za penale. ;)
Still learning...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 24 apr 2011, 12:20

domineysn je napisao/la:Kakvog sam igrača dobio... :D

Baš na poziciji špica gdje mi treba, 28 godina, 5 zvjezdica, kvalitet 24 plus je i specijalista za penale. ;)
ja kupio igraca, kvalitet mu 63, napadac 24 godine, specijalista za povrede...... :D :D

joj kad se sjetim prvih levela, tad je ova igrica bila pravi hit..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.