Gledam veceras na FTV Damir Dzumhur lagano ukljucen i u promociju jedne od politickih stranaka.NAdam se samo da je time i finansijski dobro porsao.NAprijed Damire i daj vise da od sledece godine imamo i nekoga Bosanca na ATP Touru.drH je napisao/la:Pobjeda i u singlu BRAVO MAJISTOREEEEEE!!!!
Joj koliko vec cekam nekog naseg vrhunskog tenisera nadam se da ce to upravo biti Damir!!!
Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Damir Džumhur
BosnaE
Svaka cast. Nadam se da ce nesto napravit i na US Openu, ali yeben mu je ovaj tempo. Skoro ne odmara...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svaka cast, izgleda da cemo i mi napokon dobiti vrhunskog tenisera.
Samo koliko je visok Dzumhur?
Ako je stvarno samo 1.72m kao sto pise na nekim stranicama nema on nikakve sanse za uspjeh u modernom tenisu nazalost.
Ako je stvarno samo 1.72m kao sto pise na nekim stranicama nema on nikakve sanse za uspjeh u modernom tenisu nazalost.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Da, imam slicno misljenje, visina ce mu na kraju mozda biti glavni krivac za neuspjelu karijeru.Pauk je napisao/la:Samo koliko je visok Dzumhur?

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Promovise Silajdzicanewton_heath_lyr je napisao/la:Gledam veceras na FTV Damir Dzumhur lagano ukljucen i u promociju jedne od politickih stranaka.NAdam se samo da je time i finansijski dobro porsao.NAprijed Damire i daj vise da od sledece godine imamo i nekoga Bosanca na ATP Touru.drH je napisao/la:Pobjeda i u singlu BRAVO MAJISTOREEEEEE!!!!
Joj koliko vec cekam nekog naseg vrhunskog tenisera nadam se da ce to upravo biti Damir!!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na video klipovima na youtube izgleda skroz mali, na ona par klipa koja i imaju od njega.
Federer 1.85m, Nadal 1.85m, Djokovic 1.87m, Murray 1.90m tako da ako je stvarno Dzumhur samo 1.72m visok, nema nista od toga, nema ni jedan igrac te visine u tenisu danas koji dobar.
Federer 1.85m, Nadal 1.85m, Djokovic 1.87m, Murray 1.90m tako da ako je stvarno Dzumhur samo 1.72m visok, nema nista od toga, nema ni jedan igrac te visine u tenisu danas koji dobar.
-------------------Begović------------------
Istina je da je poželjno da teniser ima određenu visinu, jer je ona važna u mnogim segmentima igre, ali da je presudna, nije.
Olivier Rochus - 1.68 m
David Ferrer - 1.75 m
Nikolay Davydenko - 1.78 m
To su neki najniži, koliko sam uspjela pronaći sad. A, znamo kakav je igrač Davydenko ili Ferrer. (Rochus je tu da se vidi kako ipak ima i nižih, ma da je i on profesionalac za respecta, bez obzira na ranking trenutni.)
Olivier Rochus - 1.68 m
David Ferrer - 1.75 m
Nikolay Davydenko - 1.78 m
To su neki najniži, koliko sam uspjela pronaći sad. A, znamo kakav je igrač Davydenko ili Ferrer. (Rochus je tu da se vidi kako ipak ima i nižih, ma da je i on profesionalac za respecta, bez obzira na ranking trenutni.)
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 06 sep 2010, 01:28, ukupno mijenjano 2 puta.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Da, imam slicno misljenje, visina ce mu na kraju mozda biti glavni krivac za neuspjelu karijeru.Pauk je napisao/la:Samo koliko je visok Dzumhur?

Pa vec su sada,mnogi igraci mnogo visi od njega,koji su u vrhu teniskog svijeta barem u njegovom uzrastu.Pa ti isti dobijaju po guzici od tog malog.
Hajmo objasnjenja kako kuda gdje.
Usput ne igra kosarku a i tamo nekad bas ne vrijedi pravilo samo visine.
Zestoka glupost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moze li mi ko napraviti usporedbu izmedu Dzumhura i Mirze Basica,gdje je koji od njih zapravo na tim rang-listama,koji je od njih veci potencijal..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- samir_tm87
- Kontakt:
US Open - juniori
Džumhur u 1. kolu na Bourguea
Na posljednjem Grand Slamu sezone US Openu počelo je i takmičenje u juniorskoj konkurenciji, gdje je naš Damir Džumhur postavljen za petog nositelja.
U 1. kolu US Opena velika nada bh., ali i svjetskog tenisa igrat će protiv Francuza Mathiasa Bourguea s kojim je Džumhur igrao nedavno na Otvorenom prvenstvu Kanade i kojeg je svladao bez većih problema (6:4. 6:2).
U slučaju pobjede Džumhur bi u 2. kolu igrao protiv boljeg iz duela Sama Barryja i Nicka Chappella.
Džumhur u 1. kolu na Bourguea
Na posljednjem Grand Slamu sezone US Openu počelo je i takmičenje u juniorskoj konkurenciji, gdje je naš Damir Džumhur postavljen za petog nositelja.
U 1. kolu US Opena velika nada bh., ali i svjetskog tenisa igrat će protiv Francuza Mathiasa Bourguea s kojim je Džumhur igrao nedavno na Otvorenom prvenstvu Kanade i kojeg je svladao bez većih problema (6:4. 6:2).
U slučaju pobjede Džumhur bi u 2. kolu igrao protiv boljeg iz duela Sama Barryja i Nicka Chappella.
Dzumhur je upravo dobio prvi set protiv Bourgue 6-4 .Za sada igra dobro ,protivnik jos nije imao break loptu na Damirovu servu ...sretno i u nastavku .Ako pobijedi ( u sta ne sumnjam ) slijedeci protivnik ce mu biti Irac Sam Barry.
-
- Kontakt:
Dje gledas ?
Papilon20 je napisao/la:Dzumhur je upravo dobio prvi set protiv Bourgue 6-4 .Za sada igra dobro ,protivnik jos nije imao break loptu na Damirovu servu ...sretno i u nastavku .Ako pobijedi ( u sta ne sumnjam ) slijedeci protivnik ce mu biti Irac Sam Barry.
Baš pođoh to pisati. Svaka čast za prvi set. Jedan uspješan break, ma da je i pri rezultatu 5:3 mogao biti riješen set.
Damir je imao jedan as, jednu neprisiljenu grešku, jedan winner i jednu duplu servis grešku.
Evo u drugom setu već vodi 2:0.
Samo hrabro, sjajni Damire!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
To mi je komsija, i zaista je visok oko 1.75m.Pauk je napisao/la:Samo koliko je visok Dzumhur?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Svaka cast Damire,ponosu BIH!
Nigdje nazalost ,pratim poen po poen na Usopen stranici .Bilo bi lijepo da se moze negdje naci meč i gledati ,ali ja ne znam gdjebavarian_bk je napisao/la:Dje gledas ?

damir servira za meč
game set match dzumhur... 6:4 6:4
asovi 2
winneri 2
neforsirane greške 1
duple servis greške 1
asovi 2
winneri 2
neforsirane greške 1
duple servis greške 1
Eto ga! Pobjeda u prvom kolu US Opena.
Istim rezultatom je završen i drugi set, 6:4.
I sad je imao jedan as. Imao je solidan, dosta dobar prvi servis 76%. A, poen na prvi servis 68%, na drugi 67%. Jedan winner, bez prisiljenih grešaka.
Vrlo dobra statistika zasad.
Idemo dalje. Sad nas čeka Sam Berry.
Istim rezultatom je završen i drugi set, 6:4.
I sad je imao jedan as. Imao je solidan, dosta dobar prvi servis 76%. A, poen na prvi servis 68%, na drugi 67%. Jedan winner, bez prisiljenih grešaka.
Vrlo dobra statistika zasad.
Idemo dalje. Sad nas čeka Sam Berry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.